Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:28 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 2392  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkie nowo przybyłe sierpnióweczki :D :D :D

Oj mnie dziś nieźle zemdliło rano :? już myślałam że pójdę pieścić kibelek, ale szybko poszłam zjeść śniadanko i troche przeszło. Już się nie mogę doczekać usg, mam w piątek, mam nadzieje że dni szybciutko miną i zobacze już moją fasoleczkie :D
Ja cały czas pracuje, narazie wytrzymuje ale raz w tygodniu biorę sobie dzień wolnego bo zmęczenie mnie bierze straszne no i dzięki temu jakoś trfam w pracy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej
mnie narazie kibelek nie wola
ale zobaczymy co bedzie dalej
w sumie jutro 7 tydzien sie zacznie :)

wzielam dzis wolne bo ogolnie slaba jestem :?
ide do lekarza, zobaczymy co powie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja chce pracowac do konca, uwielbiam swoja prace najgorsze jest dzwiganie dzieciakow bo mimo ze chudzinki to swoje waza, na szczescie panie sprzataczki mi pomagaja nosic i wogole czuje sie rozpieszczana, troszke mnie denerwuje ze wszyscy wszystko za mnie chca robic,
Ja oprocz pracy koncze studia dzienne i tez mam zamiar chodzic do konca, a w czerwcu sesja... :roll: nie wiem czy dam rade ale strasznie bym chciala
O zwolnieniu nawet slyszec nie chce!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Mieszkam w rudnikach, to taka nieduza wioska
Ja jak na razie niemam żadnych mdłości, tylko czuję się juz bardzo zmeczona
Od samego rana w pracy cały czas przed komputerem plecy juz mi wysiadają

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiecie co ja to ogolnie zmeczenia nie czuje tak w dzien tylko jak juz wroce do domku to strasznie wczesnie spac chodze :)
Co mi sie nigdy wczesniej, uwielbialam nocne siedzenie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i mam pytanko
Wiecie cos na temat przeciwskazan depilacji w ciazy (takiej depilatorem, albo kremem do depilacji?)
Dowiedzialam sie ze niekoniecznie depilatopr, a ja bez depilatora zyc nie moge :(

Offline Wyświetl profil  

:D Mam na imie Magda-28 i jestem z NJ USA.Wlasnie niedawno sie dowiedzialam ze bede miala dzidziusia(test ciazowy)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

WITAJ mostapowicz

A NA KIEDY WYLICZYłAś SOBIE TERMIN ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny!Gratulacje dla wszystkich nowo przybylych,mam andzieje ze szczesliwie dobrniemy razem do sierpnia.
Zazdroszcze Wam ze mozecie pracowac. Ja poczatkowo myslalam ze wymioty i takie tam mnie omina ale dzis zjadalam sniadanie o 13tej bo tak mi bylo niedobrze. W ogole jestem taka strasznie zmeczona, moglabym spac caly dzien.
I najgorzej z psychika. Tak strasznie sie boje ze nie donosze mojego malenstwa!
No nic, milego dnia sierpnioweczki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiliczylam na 12 sierpnia ale to sie okaze dokladnie w nastepnym tygodniu w poniedzialek bo ide do ginka.Wiec zobaczymy.A tak pozatym mam juz dwoch chlopakow wiec ciaza mnie nieprzeraza tylko te mdlosci mnie dobijaja. :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam bazik,
Niemartw sie jeszcze 2 miesiace i bedziesz miala same przyjemnosci.Pierwszy trymestr jest dla wiekszosci mam zawsze nieprzyjemny.Mi takze chce sie ciagle spac no i te zmeczenie i mdlosci mnie dobijaja ale coz takie uroki ciazy.Tak pozatym to lykaj witaminki i sprawiaj sobie male przyjemnosci i uwaga przyszle mamusie zabraniam sie stresowac bo to szkodzi malenstwu.Wiec dogadzajcie sobie i malenstwu niech wam wasi mezowie pomagaja a co?!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc dziewczyny. Ciesze sie, ze mogo do was dolaczyć. Termin wypada mi na 11 sierpnia:). To bedzie moj pierwszy dzidzius. Gorące Caluski dla SIERPNIOWECZEK i Nie tylko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja dziś zwymiotowałam rano, od kilku dni mnie męczą poranne mdłości, ale dziś to mnie wymęczyło, masakra. Ale najgorsze jest to że zaczęłam plamić :cry: nie wiem co się dzieje, ginka mi kazała zwiększyć dawke duphastonu i jeść 4x dziennie :cry: Martwie się :cry:
A tak wogóle to jestem strasznie zmęczona, chodze spać o godz. 21:00 - już zasypiam :shock: a jutro mam przykry dzień bo jest pogrzeb mojego dziadziusia :cry: Sorki dziewuszki że tak zasmuciłam temat ale musiałam się wyżalić :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Licze na wasze porady.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ANULA25 jestem z Toba. Wszystko sie pouklada, bo musi, prawda? Ja sie mecze caly dzien, tak mi niedobrze.Lepiej robi sie dopiero ok 17tej wiec wtedy nadrabiam zaleglosci jedzeniowe.Dzisiaj przespalam caly dzien tak zle sie czulam.
Trzymam kciuki za Twoje malenstwo. Takie mocne ze az bola palce!
I nie smuc sie jutro.Wiem ze to latwo sie mowi, ale postaraj sie dla Was obojga.Buziaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki bazik, będzie dobrze, musi być :wink: trzeba w to wierzyć, ale ten strach....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anula25-trzymaj się droga i staraj się nie myśleć o najgorszym.
Sama przechodze ten strach.Ja też poroniłam w czerwcu tego roku,tym bardziej że był to 6 tydzien ciąży tak jak teraz.Wierze,ze nie może spotkać nas coś z złego dwa razy i trzeba w to wierzyć.
Ja nadal chodze do pracy,nie wiem jak długo bo mój ginekolog widziałby mnie już w domu na zwolnieniu lekarskim.Od kilku dni dopadły mnie mdłości a jak wracam po 10 godz.z pracy do domu,padam do łóżka i zasypiam.
Pozdrawiam gorąco.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anula trzymam kciuki tak mocno mocno mocno mocno, glowa do gory i do przodu... Zobaczysz ze bedzie ok :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oczywiscie witam i gratuluje nowym przybylym sierpniowka, ale bedzie radochy przez te miesiace :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

CZEść !!!

SUPER żE JEST NAS CORAZ WIęCEJ ALE DZIWCZYNY MUSICIE SIE ODZYWAC BO NIEDłGO NASZ TEMAT ZLECI NA OSTATNIA STRONę :) PISZCIE WSZYSTKO I O WSZYSTKIM :)

JA NP DZIS MAM OKROPNE MDłOśCI...JAK POMYSLEO JEDZENIU TO MAM ODRUCH WYMIOTNY !!
BEEEE

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 2392  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]