Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:49 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8800 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 440  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie!

Wstałam dziś o 11:30...;-)
Nie wiem jeszcze w co się ubiorę na wieczór. Impreza zaczyna się o 20:00.
Nastrój ogólnie spoko:-)

Wam też życzę spełnienia marzeń w tym nowym roku - dla zafasolkowanych na pewno będzie on WYJĄTKOWY, mam nadzieję, że dla staraczek też się taki okaże:-) Obrazek

P.S> DOMALKA zafasolkowana!
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mężatka ja to mam dużą ochotę najczęściej w dni płodne, ale że wtedy mnie boli jak cholera, to zero przytulanek(dobra antykoncepcja) i jeszcze mam ogromną ochotę w pierwszy dzień@, ale wtedy taka niagara :D , że nie ma mowy. Zostają inne dni, kiedy mi się raz chce, raz nie, same wiecie. Ale te dni, które wymieniłam wyżej, to strasznie :oops:

A teraz z innej beczki. Po pierwsze wydaje mi się, że świruje, przez te starania. Od dwóch nocy praktycznie nie śpię, a jak już usnę, to śni mi się forum :) , lub np, że robię test. Dziś był pozytywny, ale to nie był mój test, może którejś z Was :lol:
A tak poza tym, to dziś strasznie boli mnie brzuch i biodra, jak w pierwszym dniu@, ale przecież teraz jest połowa cyklu. Nie wiem o co caman. Najpierw dwa dni kuło mnie w podbrzuszu i miałam płodny śluz, a teraz śluzu brak i ten dziwny ból. To mój pierwszy cykl staranek, więc trochę chyba mi odbija :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ceres to jest moj 5 cykl juz... ja mam tak samo, co jakis czas snia mi sie te 2 krechy albo ze urodzilam juz itp. poza tym moj e 4 tyg cyklu to sie kreca wokol tego tematu, po owu to juz w ogole jest koniec, patrze co jest grane, czy jakies objawy i czekam zeby tylko ta @nie przyszla. To jest chore. Po prostu sie powinno wrzucic na luz i tyle. i nie czekac na @ itp. ale nie sadze, ze to jest mozliwe, a juz mam po prostu w glowie to zakodowane kiedy dni plodne kiedy ma byc dokladnie @ e tam ja juz nawet nie probuje z tym luzem nie ma sensu... A szkoda, bo to meczy, potem niepotrzebne rozczarowania...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Powiem Ci Aga, że to było do przewidzenia, jeśli chodzi o mnie. Jak już się za coś biorę, to wszystko się kręci wtedy wokół tego tematu. Nie mogę spać, jedzenie też mi nie idzie. Jedyny plus, że jak mi coś nie wychodzi to olewam i wtedy dzieje się to czego chciałam. Oby i teraz tak było, chociaż mam nadzieje, że uda się za pierwszym razem :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

s-ko - nie wiem... prywatnie nie chodziłam, więc nie mam porównania, ale na pewno wszystko dzieje sie szybciej - nie trzeba czekac 3 miesiace na wizyte tylko wtedy kiedy się chce idzie i zapisuje....
zobacze co jeszcze mój gin państwowy powie... jak znowu zleje to wale to i ide bulić kase prywatnie....

EwaT - ja własnie prasuje spudnice :lol: mam nadzieję ż ejuż o 13.25 wybrałas sobie coś :wink:

Ceres24 też miałam takie obiawy w 1 cyklu starań...
moja teoria? człowiek bardziej się skupia na objawach i głosach ze swojego ciała i odkrywa coś, na co by normalnie uwagi nie zwrócił....
moze to mało optymistyczne, ale no tak z doświadczenia zeszłego miesiąca starań :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ceres ja tam ja sobie cos zaplanuje to juz byl chciala, juz juz teraz, ale tak nie wyszlo z tym planowaniem. Ja mam dola, jak dostane @ ale tal max jeden dzien, potem sobie mowie, ze bedzie Ok nastepnym razem. I ze test zrobie najwczesniej w dzien spodziewanej @. Ale oczywiscie robie jak glupek jakis 3 dni przed, a potem dostaje @ i sie tak bardzo wnerwiam hehe. Serio, to jest troche chore, ale juz tak bede miala pewnie az sie uda, bo nie umiem sobie powiedziec "co bedzie, to bedzie" trudno
a za pierwszym razem to byla wpadka, test robiony pewnie z tydzien po terminie @, pozytywny oczywiscie, no ale to nie bylo planowane wszystko. Kurde, a jak chce to lipa... :roll: wstyd mowic, ale od sierpnia to juz z 15 tych testow bylo chyba hehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ceres24 pisze:
A tak poza tym, to dziś strasznie boli mnie brzuch i biodra, jak w pierwszym dniu@, ale przecież teraz jest połowa cyklu. Nie wiem o co caman. Najpierw dwa dni kuło mnie w podbrzuszu i miałam płodny śluz, a teraz śluzu brak i ten dziwny ból. To mój pierwszy cykl staranek, więc trochę chyba mi odbija :roll:

Chyba ci jednak nie odbija... szczyt sluzu wczoraj dzisiaj bol :) Mysle ze to owulacja u ciebie sie wlasnie dzieje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Agusia, że to właśnie dziś dopiero ta owulacja??? Zgłupiałam. Bo moja znajoma, np. miała tylko przez jeden dzień śluz płodny, zero bólu, stosunek w tym dniu i teraz jest w ciąży:). A ze mną jest tak, że mam nie regularny@, więc owulacja może być równie dobrze w 14 jak i w 18 dc. Tak więc w 13dc miałam śluz i lekkie kłucie w podbrzuszu, w 14 dc było go więcej i silniejsze kłócie. Dziś jest 15 dc i tak jak wcześniej pisałam ból jak w pierwszym dniu @, do tego ból pleców, ale śluzu brak.

Liw, wiem właśnie, że może być tak jak mówisz. Bardziej na wszytko zwracam uwagę, nawet mały zawrót głowy mnie zastanawia :?:
Ale się wkręciłam :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

widze, ze juz wszystkie sie szykuja do wyjscia,
ja w takim razie zycze, by Niech Nowy Rok przyniosl Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych.... W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil i wiadomo czego! chyba nie musze mowic :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochane wszystkiego najllepszego w tym nowym Roczku a przede wszystkim 2 kreseczek!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a mi sie wredna @ skonczyla wiec moge zaczac przytulanki :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie dziewczynki!
Niestety nie dołącze do Waszego grona styczniowego testowanka bo wczoraj rankiem test pokazał mi II kreseczki-strasznie sie cieszymy!!! :lol: :) :) :) :) :) :)
Wszystkim Wam w Nowym Roku życzę tego samego-szybkiego zafasolkowania i wiary że sie uda. Nam udało się w drugim cyklu ale moje cykle były długie, nieregularne i zeszło sie troche od pażdziernika.
Pozdrawiam, całuje i wysyłam fluidki niech wam pomogą tak jak mipomagały!!!
:smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!!!!

Kurcze nie dam rady nadrobic, ale choc troszke poczytam co u Was.

Buziaki! Do potem!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej hej! Witajcie w 2008! Czuję, że to będzie szczególny rok! :D

Nasza imprezka pod znakiem WIELKIEGO ŻARCIA! Nawet w Święta się tyle nie najadłam;-)

A Wy jak się bawiłyście?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

[/b]Domalka GRATULACJE!!!!!!!
Dodałaś mi trochę wiary. Ja też mam nie regularne cykle, a @ przychodzi jak jej się zachce, wystarczy mały stresik i już się opóźnia. Tobie udało się w drugim cyklu, więc jest nadzieja :D
A Sylwester, cóż impreza jakich wiele, nic szczególnego. Chociaż, pierwszy raz piłam prawdziwego szampana, ochyda. :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Domalka jak to niestety nie dolaczysz??? nie ma niestety, my sie bardzo cieszymy, ze do nas nie dolaczysz na styczniowki :P oczywiscie zawsze mozesz dolaczyc jako ciezaroweczka ale juz nie staraczka :lol:
SERDECZNE GRATULACJE II KRESECZEK!!!!

I DZIEKUJEMY ZA FLUIDKI:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ciesze sie bardzo ze swojej fasolci ale jakoś nie moge w to uwierzyć.W piatek pójde na bete to się okaże czy to prawda i jestem ciekawa który to tydzień.Całuski i bede do Was zaglądać!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Koniecznie do nas zagladaj:) i pamietaj o wirolkach hihi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

O wirolkach? a co to takiego?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hehe fluidki- wirolki ciazowe hehe na kazdym forum inaczej sobie dziewczyny nazywaja :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8800 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 440  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]