Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 9:38 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8800 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 440  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja biorę Folik - jedną tabletkę dziennie , magvit z wit b6 i czasem witaminkę b1 .A jak dostanę @ mam od pierwszego dnia cyklu zacząc brac Metformax 500 .Czy któraś w Was go brała ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Was dziewczyny...ehh ale sie fasolek posypało na grudniówkach!!!!!
Może w styczniu też tak będzie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc!!

S-ko, oni mnie ogolnie stresuja, ze sa. To sa dwa osobne mieszkania, ale oni maja tylko Arka - mojego meza - i weicznie tylek truja, ta ciagle nas nachodzi, on jest alkoholikem i tak sie czlowiek nadenerwuje, bo ja nie potrafie olac jak Arek, tylko mnie szlak wiecznie trafia przez nich :evil: A to,ze zawsze dzowni jak figlujemy w lozku to juz inna historia, teraz to juz Arek wylacza telefon,ale kilka razy sie juz to zdarzylo, ma wyczucie babsztyl :evil: A ile jestescie po slubie, ile masz lat, jesli mozna spytac :oops:
Liw, ja tez mysle,ze teraz Falvit,a potem folik. Ja biore teraz folik jak sobie przypomne, zreszta ja juz go biore i biore, bo juz przed tamtym starankiem bralam i teraz ciagle po poronieniu, ale ostatnio zapomniam troche :oops:
Edda, trzymam kciuki!! Mi trudniej isc na spontan,bo chcialabym core, jesli by bylo mozna i tak spontanicznie dzialac wiedzac, ze moglabym probowac na core to mi ciezko :? Wiem, wiem,ze zdrowe to na pierwszym miejscu, ale jakos tak bardzo chcialabym miec core :oops:
AgnieszkaKr, czekam na wyniki z niecierpliwoscia, trzymam kciuki!!
Decia, za Ciebie tez!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

no chyba tak zrobie jak mówisz Lila25... wezme na razie tylko ten falvit...

też chciałabym miec córę.... ale trudno jest w ogóle zajść, a planować .. jeszcze gorzej :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lila dzięki - ja narazie bety nie robię - poczekam bo zwykle miałam cykle powyżej 30 dni - tylko jak barałam Duphaston to były do 30 dni a teraz lekarz kazał mi go odstawić
Ja też chiałabym córeczkę ,ale najwazniejsze zdrowe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lila25 pisze:
A ile jestescie po slubie, ile masz lat, jesli mozna spytac :oops:

A mozna ;) 8 lat po slubie, a mi za 3,5 m-ca wybije 35 :roll: Szok :!: :lol: :shock:
Co do Twoich tesciow to wspolczuje. Ja nie mam najgorszych, ale i tak sie ciesze, ze sa o jakies 40 km od nas ;)
Musisz sie nauczyc ich ingorowac, bo sie kobieto wykonczysz. Wiem, latwo mowic, ale znam troche zycie i uwierz mi, to najlepsza metoda. Byc moze ona wie, ze tak na Ciebie dziala i robi to celow. Olej ja, daj odczuc, ze CIe to nie rusza, a z czasem bedzie mniej nachodzic.

Ja tez chcialabym dziewczynke, ale skoro nie udalo sie ostatnio zajsc, to w tym momencie nie ma juz znaczenia, wazne by malenstwo bylo zdrowe :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc dziewczyny gratuluje tym co zostaną mamami ;) a tym które sie starają życze powodzenia :* :) ja jestem obecnie w 33 tygodniu ciązy powiem że od poczatku chcialam miec bardzo chłopca;) kazdy mi mówił że bede miec dziewczynke bo ciągele jem ogorki kiszone i mam ochote na wszystko co kwasne ;) no i nadmiar slodyczy a tu niespodzianka bede miec synka bardzo sie ciesze moje zdanie jest takie ze niema co planowac:D ;) Co ma byc to bedzie ale mozna sie nastawic oczywiscie psychicznie i kto wie moze tak jak w moim przypadku sie uda; ) pozdrawiam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A więc jednak @ przyszła. Już nie mogę sie doczekać kiedy sie skończy by zacząć oficjalne staranka
Liw jeśli możesz dopisz mi datę testowanka na 27.01.2008r.

Offline Wyświetl profil  

1 żółta kartka

NASZA LISTA

Edda - 7 stycznia
Madziusia85 - 11 stycznia
afli - 12 stycznia
agaVege81 - 12 stycznia
s-ko - 15 stycznia
AgnieszkaKr -
EwaT - 25 styczna
kurczaczek83 - 25 stycznia
Lila25 - 25 stycznia
Rybka78 - 27 stycznia
belstar - 28 stycznia
misia80 - (20)ale 28 stycznia
Liw - (23)ale 30 stycznia

dadannnnnn
kto jeszcze się dopisze?

mnie bolą jajniki :( oj chyba w tym miesiacu nie bedzie owulki... ból jajniorów od początku cyklu to zły znak :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Liw a moze za 2 dni owu ? Lepiej dzialaj i nie gadaj (pisz) glupot :zł: ;) Moze ten cykl bedzie krotki. Czesem jajeczko dojrzewa szybko, nawet przed 10 dniem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

eeeeeeee najkrótrzy mój cykl był 28 dniowy i to ... koło 3 lat temu jak i nie więcej.
obecnie to 31 dni to minimum - max 56 :)
więc marne szanse, śluziku też brak, więc to nie to ..........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Liw, jak to sie mowi "wrzuc na luz". Nie mysl o tym czy masz owulacje czy nie, czy bedziesz miala czy nie. Nie patrz na sluz, nie mierz temperatury. Staraj sie o tym nie myslec. Bo takie nakrecanie jak wszystkie wiemy nie pomaga ;) A ze wlasnie w wiekszosci prowadzimy kampanie pod tytulem "wrzuc na luz" to moze sie do nas dolaczysz? :wink:

Ja (az sama sie sobie dziwie) podchodze to tego calkowicie na luzie w tym cyklu. Mysl o ciazy zdarza sie sporadycznie (najczesciej jak wchodze na to forum zeby zobaczyc co u Was sie dzieje) i jesli w tym miesiacu sie nie uda to bedzie ich jeszcze duzo ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

oj afli afli - przeciez pisałam ze tak będzie :D niech sie dzieje co ma być :lol:

właśnei sie dowiedziałam że stara znajoma zaciażyła.. taka nieodpowiedzialna z stylu latawic... bierze teraz ślub... ona wpadła... ech... a ja... ja też bym chciała i nie wpadam :( ale trudno, kiedyś musze :) damy radę..... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oj Liw, Liw :wink:

my nie wpadniemy, taka jest roznica :wink: :D

Spac mi sie chce, i jak sobie pomysle ze jutro moge sie byczyc ile chce w lozku to mi taaaaaaaaaaakkkkkkkkk dobrze :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Liw bo zaraz przeloze przez kolano ;)
Jakos razniej , jak sie wszystkie smiejemy, a nie liczymy i szukamy objawow, ktorych nie ma 8)
W zeszlym m-cu juz znalazlam kilka, a teraz nie. Tzn jak tylko zaczynam sie wpatrywac, to sama sie strofuje - "ech, wymyslasz nic nie ma" :roll:
W koncu ciaza nie zawsze daje objawy.

Z synkiem to pamietam tylko brak @ i tyle. Dopiero pozniej mdlosci, ale do zniesienia. Moze teraz tez tak bedzie.

A na chwile obecna, nie ogladamy sie za siebie, nie patrzymy, ze ktos wpadl, tylko trzymamy sie razem i wiadomo z jakim zyczeniem wchodzimy w nowy rok (tylko tyle myslenia ;) ).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

:lol: ja dzisiaj o 7 wstałam więc i tak "ludzka pora" ale spać też bym pospała :)

mam pytanie - brałyście Castagnus? zastaanwiam się czy sobie nie kupić.... nie wiem czy tak moge samozwańczo, ale mam trochę podwyższoną prolaktynę, no i to "tylko" zioła....

i czy można zaczac w połowie cyklu?

s-ko
- tak jest prze pani towarzyszko 8)

Ostatnio zmieniony pt gru 28, 2007 7:01 pm przez Liw, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Liw, cos mi sie wydaje ze za duzo myslisz :lol: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Liw dzięki za dopisanie do listy.
Widzę że towarzystwo tutaj baaardzo wyluzowane i w tym miesiącu pełny spontan a ja w zamierzam mierzyć sobie temeraturke, obserwowac śluz i zastanawiam sie testami owulacyjnymi. Znajdę jakiegoś sprzymierzeńca???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

afli pisze:
Liw, cos mi sie wydaje ze za duzo myslisz :lol: :wink:

Noooo ;) chyba sie za bardzo nudzi :lol: choc do mnie, ja juz znajde zajecie ;) :lol: :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

:lol: oj cicho... na chorobowym jeszcze jestem 8) :lol:

wolno mi! :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8800 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 440  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]