Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:41 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 375 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziękuje :)
poród bede pamiętać do końca życia te chwile kiedy po tak długim czasie ujrzałam swoje maleństwo to uczucie nie do opisania, ja rodziłam naturalnie
a razem ze mną był mój mąż, który mi pomagał :lol: jak ja rodziłam to brakowało miejsc na sali porodowej i w pokojach.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ogólnie mówiac to położne są tam miłe i jak trzeba to pomogą w każdej chwili

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek:P

czy mogę dziecko nosić w zimie w nosidełku?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Witaj mała mi...he he.. Co do nosidełka to wydaje mi sie ze mozesz je nosic o kazdej porze roku..tylko dobrze zabezpiecz by sie nie przeziebiło.. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzieki bede ostrożna i rzecz jasna nie w czasie złej pogody
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ooooo widzę, że coś się ruszyło :) dawno tu nie zaglądałam. Ja chodzę do szkoły a rodzę w lutym. Moim lekarzem jest dr Korona.

(*) Eryk 11tc - 14.12.2013r.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczyny :D

Łacze sie z zamościankami... :D

Moze przedstawie sie na poczatek... Mam 26lat, synka Maciusia - 3 latka, od 1,5 roku znow mieszkamy w Zamosciu, wczesniej 4 lata w Lublinie i tam tez urodzil sie synek...

i mam pytanie do Was... planujemy siostrzyczke dla Maciusia, zeby mu razniej bylo hiihi i nie mam pojecia jakiego lekarza wybrac! Nie znam tu nikogo, w sumie juz u jednej znajomej sie dowiedzialam o paru lekarzach... ale chetnie poslucham Waszych opinii!

Najbardziej mi chyba przypadl do gustu dr Dziki... a wiecie cos o dr Firkowej?

pozdrawiam serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Meeegi podstawowe pytanie: zamierzasz chodzić prywatnie czy państwowo? Jeżeli państwowo to dr Dziki jest strasznie nieprzyjemny. Miałam okazję przekonac się na własnej skórze niestety...Prywatnie sama go bardzo ceniłam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki Aka za info

Zamierzam chodzic prywatnie, i wiem ze ciaza bedzie zakonczona cesarka wiec szukam takiego lekarza ktory ew by to wykonal, a weim ze Dziki robi cesarki, niegy go nie wiedzialam jedynie tylko dobre opinie o nim slyszalam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aka a ten lekarz do ktorego Ty chodzisz - dr Korona, napisz mi cos

wiecej o nim, gdzie przyjmuje, ile bierze... czy jest fajny... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Meeegi dr Korona to kobieta. Ale w Twojej sytuacji odpada bo nie przyjmuje w szpitalu.
Skoro chcesz chodzić prywatnie to albo dr Dziki albo dr Lipiec. Przynajmniej moim zdaniem.
Dr Lipiec przyjmuje gdzieś w okolicy ul. Kilińskiego. Koło straży pożarnej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ojej dobrze, ze tu weszlam, choc ostatnio zaniedbalam to forum.
na poczatek szczesliwego nowego roku.ciezarokom zycze latwego rozpakowania a mamuskom szczesliwego macierzynstwa ale przede wszystkim zdrowych dzieci :D
my spedzilismy sylwka w domu i mieszkam troche "tylem" do RYNKU.dzialo sie cosik u nas w miescie??
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf
meggi ja zdecydowanie odradzam ci dr dzikiego.nie chodzi o jego kompetencje ale zachowanie.dla mnie facet wgole nie powazny.szydzi z nasz kobiet.nie wiem po co zostal ginekologiem jak tylko sie smiac z nas potrafi.moze slyszalas o nim dobre opinie od jego pacjentek ale ja mialam z nim do czynienia na szkole rodzenia i tragedia to co on opowiadal.
dr lipca polecam.zdecydowany fachowiec.prywatnie przyjmuje na kilinskiego SANMED sie nazywa i jest to kolo strazy.liczy sobie za wizyte slono bo chyba 100 zl + 70 zl usg.w szpitalu na oddziale tez jest, chociaz rzadziej teraz tam przebywa bo jest jakims tam dyrektorem medycznym czy cos takiego.i troche slyszalalm, ze ma malo do powiedzenia na ginekologi.nie wiem jakie jest prawdopodobienstwo, ze trafisz na niego przy porodzie.
polecam tez dr frydecka.przujmuje na szpitalu.bardzo mila kobieta.mozna jej ufac i napewno sie toba zaopiekuje.
osobiscie chodze do fedorowicza juz z druga ciaza.jest zastepca ordynatora.ja jestem z niego bardzo zadwolona ale do niego trzeba miec podejscie i nie kazdy jest z niego zadwolony.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny... mam juz metlik w glowie z tymi lekarzami... przekonuje sie, zeby miec problem z glowy, aby jezdzic do Lublina do mojego sprawdzonego gina...
Nie chce sie tulac od jedengo lekarza do drugiego... a tak chcialam byc na miejscu, tu w zamosciu

no ale jeszcze mam czas do wizyty, narazie tescik na jakis tydzien i bede juz wiedziala :D

dziekuje za opinie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

natia spodziewasz sie blizniakow??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

meggi w sumie ciezko ci doradzic ,bo nie wiem w sumie,ktory chetnie robi cesarke.
tak, ja spodziewam sie blizniakow-2 chlopow.mam juz 5 letnia corke.termin mam na kwiecien ale chyba w marcu sie rozpakuje.dzis mam dokladnie 100 dni do porodu :lol2:
a ty meggi jestes juz zafasolkowana???
sorry dziewczyny za ten RYNEK, chodzilo mi o STAROWKE oczywiscie.mam nadzieje ,ze wybaczycie??mieszkam tu dopiero 6 lat i jeszcze sie nie moge przyzwyczaic, ze tu sie mowi STAROWKA :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

natia ja tez mam juz synka 3 latka niedawno skonczyl, chodzi juz do przedszkola, a Twoja corcia tez chodzi?

Jesli chodzi o zafasolkowanie to mam nadzieje ze juz jestem, to bylo dopiero pierwsze podejscie po podjeciu tej decyzji - i robione na coreczke :lol: no i ok niedzieli chyba zrobie tescik :D

A Ty natia skad pochodzisz?

Gratuluje oczywiscie blizniakow, trzymam kciuki za Ciebie! Fajnie jest miec blizniaki, ja to bym sie bardzo cieszyla, napewno ciezej niz z jednym ale podwojna radosc!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moja chodzi do przedszkola do 12 na wyszynskiego kolo plusa czy cmentarza (jak kto woli).a twoj synio gdzie chodzi??
a ja bylam 21 lat wroclawianka.w sumie tutaj lepiej nam sie zyje.
wlasnie widze przez okno, ze jednoczesnie pada snieg i slonce swieci :shock:

mam nadzieje, ze wam sie udalo.kiedys wierzylam w to, ze na poczatku owulacji "robi sie" dziewczynke a na koncu chlopakow.ale teraz moja teoria zostala obalona i to podwojnie.mogla byc parka chociaz nie??kiedy robisz tescik??daj znac

aka ty chyba masz termin gdzies na marzec??moze sie spotkamy w szpitalu??bo ja w sumie mam termin na kwiecien ale juz wiem, ze w marcu bedzie porod.wiesz juz co bedziesz miala czy to slodka niespodzianka??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Natia termin mam na 22 lutego :) prawdopodobnie będzie to dziewczynka, chociaż ja od początku sądziłam, że to chłopaczek. Okaże się później ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przepraszam, że się wtrącę, ale ja chciałam polecić meegi dr Futymę. Super specjalista i dosyć popularny wśród ciężarówek. Lipiec jest najlepszym specjalistą od usg w Zamościu. Tez niezły, ale nie poszłabym do niego, bo to mój sąsiad :D
natia ja też chodziłam do tego przedszkola :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

natia moj synek chodzi do 5, kolo ronda wyszynskiego-peowiakow, bo mam blisko do pracy a tesciowa pracujaca w sanepidzie do odbioru synka :D

jpik dziki za info :D napisz cos wiecej o nim, gdzie przyjmuje itp, jak pisalam wczesniej chce chodzic prywatnie i zalezy mi na lekarzu ktory ew zrobilby mi cesarke

Tescik robie w niedziele :D :D

natia, aka czekam na relacje z pobytu na porodowce, hihiih bedziecie rodzic w Jana Pawla? Na starym szpitalu sa w ogole porody?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 375 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]