Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 6:09 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

hania życzę ci zdrowy i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!
uważaj na siebie i na maleństwo! i napisz coś z polski jak masz okazję jak mineła podróż i jak się czujesz? oraz jak wrócisz od lekarza. mam nadzieje że nie wrócisz do holandi z malenstwem :wink:

A co sie dzieje z marryna??? ona chyba w niedziele leci do polski nic nie pisze :?
pozdrawiam!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka!

jestem, jestem

Od poniedziałku chodziłam do pracy i jak juz wracałam, to nie miałam sił na nic, obiadek, prysznic i wyrko.
Ale na szczęście juz mam wolne. Przede mną jeszcze małe zakupy, a jutro imprezka firmowa mojego M. nie wiem jak dam radę, bo spotkanie będzie w knajpie, a ja teraz szczególnie nie znoszę dymu tytoniowego.

olgunia ale mi zrobiłaś smaka na tę rybę po grecku...i nie biegaj zbyt często do tego kibelka :wink:

hania
życzę Ci udanej podróży i Wesołych Świąt no i zdrówka, aby te twoje nerki juz sobie odpusciły i Cie nie nękały.

dziewczyny całuski dla brzuszków

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!!!

maryna w koncu dałaś znak życia! to kiedy sie pakujesz? napisz jak sie czujesz i czy byłaś u położnej i co u twojego malucha? tyjesz? :?: :?:
ja dziś byłam u położnej u mojego malenstwa wszystko jest dobrze,główka cała jest już w miednicy. teraz ide 3 stycznia. :)

pozdrawiam :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olgunia super, ze z maleństwem jest ok.

ja jak już pisalam na kontroli byłam tydzień temu i wszystko jest w porządku, a brzuszek no cóż...rośnie, rośnie, szczególnie w tym tygodniu. Normalnie juz widać :D :D :D :D

A pakuję sie w niedzielę, w poniedziałek odlot :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka dziewczyny,

życzę Wam wszystkim wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku :!: :!: :!:

Zmieniliśmy nasze plany i wyjeżdżamy jeszcze dziś wieczorem. Zaraz idę do kuchni przygotować jedzonko na drogę, odpocznę troszkę i o 21:00 - 22:00 ruszamy.
Odezwę się jak już bedę w Polsce, bo to forum jest niebezpieczne :arrow: uzależnia :D :D :D

Pozdrawiam gorąco :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka!!!

hania to super życze ci dobrej drogi jedzcie ostrożnie :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Halo!

Jak tam olgunia przygotowywania do świąt? Rybka już zrobiona? I jak się czujesz?

Ja dziś jeszcze jadę na małe zakupy, potem zacznę się pakować, aby nie zostawić wszystkiego na jutro.

Miłego dnia i buziaczki dla brzusia

A wymyśliliście już imię dla maleństwa?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc!!!

rybka jeszcze nie zrobiona, chyba jutro bede robić. Dziś sprzątanie całego mieszkania i jeszcze na zakupy. :)

czuje się dobrze malenstwo tak kopie że aż czasem boli jak da kopniaka pod żebro i męczy go czykawka.
mamy trochę imion ale jeszcze na 100% nie wiemy.

pozdrawiam!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny,

od piatku jestesmy w Polsce. Podroz minela calkiem znosnie, wiekszosc przespalam. W Gdamsku jest zimno, ale sniegu nie ma. Teraz jeszcze ostatnie przygotowania do swiat, pieczenie mies i ciast, rybki sa juz oprawione. Maly kreci sie jak szalony i od czasu do czasu meczy go czkawka.

Pozdrawiam i jeszcze raz WeSoLyCh SwIaT !!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc!!!

Hania super że podróż mineła dobrze.pewnie do lekarza idziesz po świętach? tylko napisz jak tam twoje malenstwo i twoje nerki.
Moje malenstwo tez mi daje popalić rozciąga mnie jak tylko może aż sprawia czasem ból. :)
u nas dziś też gotujem, pieczemy itd....

Marryna a ty pewnie już sie pakujesz? mam nadzieje że sie jeszcze odezwiesz. :)
Życzę wam WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!

pozdrowienia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mysle, ze dla maluszka taka dluga podroz byla meczaca, bo dlugo spal, ale pozniej zaczal swoje wybryki, rozciagal sie, nozki pod moje zebra pchal, jak Jacky glaszcze moj brzuch to maly wystawia pupe, zeby go glaskac i wraz z reka przesuwa sie w to samo miejsce :D :D :D
Nerki daly troche o sobie znac, ale bylo to zapewne wynikiem tak dlugiego siedzenia w samochodzie, ale teraz jest juz wszystko dobrze i nie bola w koncu. Mam nadzieje, ze tak pozostanie.

Pozdrawiam goraco !!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny już nie mam siły przygotowywać w kuchni, nogi mi strasznie spuchły i plecy mnie strasznie bolą. teraz odpoczywam :D naszczescie facet dużo mi pomógł. :D

marryna co sie nie odzywasz? jutro o której wylot?

pozdrawiam!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Radosnych i spokojnych Świąt,
spędzonych w miłej atmosferze,
Zdrówka i mnóstwa prezentów.

Wyjazd o 3.00. Już się cieszę na samą myśl, że jutro bede juz w Polsce

trzymajcie sie cieplutko i do zobaczenia, a raczej napisania

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam brzuchatki

Widzę ze prawie wszystkie wywiało do Polski tylko Olga na posterunku… i się nie dziwię… Godzina ZERO zbliża się wielkimi krokami. I nie chce cie straszyc ale mnie biegunka dopadła na tydzień przed porodem – tak zwane oczyszczanie organizmu :-D

U nas całkiem świątecznie się zdrobiło, jedynie szkoda ze śniegu nie ma… A i jeszcze z Antosiem złapaliśmy kataru, i oboje chodzimy zasmarkani. Nosze w jednej kieszeni chusteczki a w drugiej fride… Mam nadzieje tylko ze to się skonczy na katarze…

A swoją drogą wpadłam z zyczonkami

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny!!!

Iza masz racje tylko ja zostałam :(
właśnie dlatego się wystraszyłam że to może być oczyszczenie organizmu przed porodem.
tu też śniegu nie ma i jest ponuro. wczoraj chyba się przepracowałam bo mam tak nogi spuchnięte i plecyki dają znać.Naszczęście mam kochanego Arka że wieczorem zrobił mi masaż :D
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie
Od dluzszego czasu udzielam sie na styczniowkach 2007 ale chcialabym dolaczyc rowniez do Was
Maz wlasnie podpisal umowe o prace i w marcu jedzie do Holandii, ja pewnie dolacze do niego jakis miesiac pozniej, jak kupi mieszkanie
Fajnie jednak bedzie o cos zapytac, czegos sie dowiedziec zanim pojade do NL bo to zawsze ulatwi zycie tam na miejscu

Wszystkiego naj w spoznionych zyczeniach swiatecznych :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam!!!

magdalena fajnie,że dołączyłaś do nas. :)
wczoraj o godzinie 17 złapały mnie skurcze wezwaliśmy położną. przyjechała a ja z bólu się zwijałam, okazało sie że są skurcze tylko nie ma rozwarcia. Miałam na cm. wiec stwierdziła że do szpitala.
w szpitalu zajeli się mna super, zrobili KTG pobrali mocz, krew. ale gdzieś o 23ej wszystko mnie mineło. i dzis rano wróciłam do domu bo jest wszystko ok. wiec zaczątki porodu już znam i się teraz boję, że nie dam rady.

dziewczyny co nic nie piszecie??? smutno jest bez was. :(

pozdrawiam was mocno :!: :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olgunia dasz radę i nie ma się co bać. Ja rodziłam 20 godzin, odeszły mi wody ale ani skurczów ani rozwarcia i dopiero po tabletkach poszło, 15 minut przed narodzinami Szymona powiedzialam lekarce ze nie rodze bo mam juz dosyć :) Nie było łatwo ale to nie jest nie do przejscia. Całuski i nie bój się bo to wzmaga ból

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj magdalenafy. Fajnie, że dołączyłaś. :)
Olgunia trzymaj się !!! Będzie dobrze !!! Musi być !!! Wiem, że łatwo powiedzieć, ale mnie to też czeka. :)
Moja mama wpadła w szaleństwo zakupowe dla naszego maluszka i teraz mam nadzieję, że się z tym wszytskim zabierzemy :D
Byłam u ginekologa i wszystko z małym jest ok, ale powiedziała, że wyglada na 2 tygodnie większego, waży ponad 2 kg i strasznie ruchliwy jest :D Chyba da nam popalić !!!

Pozdrawiam gorąco :) :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny!!!

Hania cieszę sie że z maleństwem wszystko jest dobrze, ale nic nie napisałaś o swoich nerkach jak tam one? u mnie też położna powiedziała że malenstwo wybiega dwa tygodnie do przodu.
tak myślałam że te skurcze mnie złapały pewnie od tego że się trochę przepracowałam na świeta,cały czas w kuchni i sprzatanie.......
a znowu mój Arek mówi że może za dużo zjadłam grzybów i to może zaszkodziło :) , teraz mnie pilnuje co jem nie pozwala mi jeść ciężkich rzeczy. :D

Magdalenafy 20 godzin rodzić to masakra :!: :!: ja już pewnie bym nie dała rady. wiem dziewczyny że musze urodzić :!:
magdalenafy a do jakiego miasta twój mąż przyjeżdza?

Pozdrawiam!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]