Dzisiaj jest sob maja 02, 2026 7:15 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1990 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 100  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

maminek jest ciezko czasami bardzo ciezko ale jakos idzie sie do przodu :lol: ja bede miala to za soba ale was to samo czeka chyba ze chcecie miec tylko jedno dziecko

martesa bedzie miala troche lzej bo corka jest juz troche starsza bo moja Natalka to az czasem mnie krew zalewa :evil: az szkoda gadac najgorsze w tym wszystkim to ja sie nim zajmuje i wogole a Natalka i tak 100 razy woli tate :evil:

maminek to powiedz albo ''pokaz'' co kupilas dla tesciowej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja sie powaznie zastanowie czy moja Laura nie bedzie jedynaczka :roll: Wczoraj powiedzialam Jankowi,ze braciszek bedzie gdzies za 15 lat jak ojciec bedzie na emeryturze i bedzie pomagal mi wreszcie przy dziecku,a Laura juz bedzie pannica duza. Wowczas ja sie wyszaleje :D
Ehhh ten prezent,zapakowany,to nie pokaze. Kupilam jej taka specjalna krysztalowa buteleczke na pefumy zeby trzymac na toaletce gdzies,a teraz sie zastanawiam czy ona bedzie tego uzywac :roll: szzegolnie,ze w cenie dobrych perfum :? wiec moze lepiej zamienic na cos innego???sama nie wiem...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jejku jak ja mam dosc siedzenia w domu. Masakra.
Dzis bylam na rozmowie z VDAB bo juz szosty miesiac pracy szukam. Specjalnie duzo sie nie dowiedzialam. Babka tylko podsunela pomysl zebym sie francuskiego zaczela uczyc... trelemorele, flamandzki jeszcze srednio umiem, do tego jestem noga z jezykow a poza tym tu i tak czesciej o angielski pytaja(na szczescie) . Kiedys fransuskiego sie poducze ale na pewno nie w najblizszym czasie.

Juz sobie wymyslilam co zrobie na swieta (chociaz te swieta tutaj to nie jak swieta) przynajmniej siostra bedzie to bedzie bardziej swiatecznie i milej tradycje polska uskuteczniac. Za rok to do Polski jade jak nic zeby mezowi pokazac jak to sie przez 2 i pol dnia siedzi i je i nic nie robi :) Bajka.

A przez ta cholerna prace a wlasciwie jej brak to mnie trafia i moj maz sie ciagle martwi i martwi... iestgety nie zarabia zbyt duzo, do tego dom wynajmujemy, samochod splacamy no i maluszek sie na swiat pcha.

No i po tych wszystkich "atrakcjach" ciazowych jakos nie widzi mi sie probowac z kolejnym dzieckiem... Chyba ze mi sie odwidzi za iles lat.

Obrazek

[*] Aleks - 22 tydz - 23.06.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maminek jak to mowia z ''jedynaka ni pies ni sabaka '' wiec wole pomeczyc sie teraz przez dwa lata za to moja corka nie jest sama z reszta kiedys sama zobaczysz przyjda swieta a twoja sama :roll: dlatego ja zdecydowalam sie na drugie :D nie wiem jaka relacja bedzie miedzy obiema siostrami ale mam nadzieje ze jak najlepsza i mam nadzieje ze jedna na drugiej bedzie mogla polegac (takie mam marzenie ale czy sie spelni to zobaczymy )

Arendil to tylko pogratulowac mezusia :lol: no i nie martw sie na zapas bedzie dobrze :lol:

no nic kochane kolorowych zycze lece spac te moje panny poloze bo juz troche marudza :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agnieszka wymiatasz tym powiedzeniem :lol: ja chcialabym pewnie dwojke,a jesli w zasadzie bylo by tak ogolnie grzeczne jak Laura to nic tylko dzieci rodzic,ale chyba za bardzo przyzwyczailam sie do wlasnej wygody,bo najmniejszy problem (piszczenie malej w ciagu dnia) i juz wymiekam. Moze z wiekiem i wieksza cierpliwosc przyjdzie.
Arendil zobaczysz jak szybko czas uplynie i bedziecie cieszyc sie w trojke z rodzinki. Warto przecierpiec te najgorsze chwile, dobrze ze jutro jest tez dzien i czasem czlowiekowi sie humor polepsza :D
Moniaaa daj znac jak podroz sie udala i co w Polsce slychac?
Kimpewnie szlifuje wszystkie zakamarki :lol:
Ja dzisiaj ubralam choinke, juz czesciowo mam czysto,jeszcze tylko ostatnie szlify i biore sie za wypieki i gotowanie.
Tylko jak na zlosc gdzies polskie koledy wcielo i slucham francuskich a to niestety nie to :cry: no ale trzeba sie integrowac :lol: choc najlepiej mi wpadaja w ucho piosenki dzieciece po francusku.
Dobrej nocy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc :wink:

nic nie szlifuje ,wlasnie dzis mam zamiar
bo jak sprzatnelam w niedziele to juz nic nie widac :evil:
ogolnie mam dosc prac domowych , zblizajacych sie swiat
wolnego syna i calej oprawy swiatecznej :roll:
zmeczona jestem i to sparawia ze zapal znikl :roll:

Arendil hihi w przeciwienstwie do Ciebie nie cierpie VDAB :twisted:
Ty chodzisz tam sama a ja z przymusu 8)

aga dzieci odchowa i bedzie szalec :lol: ja chyba sie zestarzalam
nie pociagaja mnie imprezy :roll: wole posiedziec w domciu w ciszy..
ale i z tym to dopiero pomarze za pare ladnych lat :roll: 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tyle naskrobalam i wszystko poszlo w pizdziec :evil: :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ulala juz sprzatanie, wypieki, niezłe jesteście...

Ja stwierdzilam, że w sumie nie mam az tak duzo gotowania, bo na pierwszy dien swiat jedziemy na obiad do roziny (co prawda ja robie deser ale to chwilamoment i juz - wymyslilam mak z łamańcami - he he to pewnie bedziedlanich szokprzeciezmakto prawie jaknarkotyk he he he ).
A za sprzatanie sie wezme w sobote. W sumie tak duzo do posprzatania nie mam. Odkurzanie, zmysie podlod, kuchnia, troche tu troche tam, i gotowe.
Juz coraz lepiej sie czuje, szkoda tylko ze wieczory mam nadal srednie... Ale wtedy przynajmniej moze mezusia do zmywania zagodnic :P

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

i jak dziewczyny przed swietami??? nie wiem co jest ale dla mnie to wogole swieta nie musza istniec :? nie cieszy mnie nic :?

wczoraj tyle napisalam i wszystko przepadlo (jakis error na stonie :evil: ) a dzis nie wiem co pisac :roll:

maminek w mojej miescinie tak mowia ale ja dokladnie nie wiem o co chodzi z tym powiedzeniem :roll: :?

kim zanim dzieci odchowam to ja juz stara baba bede :? poza tym tak naprawde nie mam z kim szalec :roll:

z mala znowu w nocy jest problem :evil: wtedy wstawalam bo smoczek wypadl a teraz wstaje bo co pol godziny piszczy i chce do nas spac :evil: zeby mi tak trafilo sie trzecie dziecko to juz wogole bym sie wykonczyla :roll: :? druga tez nie lepsza caly czas w szkole wyje :evil: (ma to chyba po tesciowej :evil: tamta tez taka placzka) no i wogole nie wiem co z nia zrobic :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak ladnie na dworze :) Taki niby "snieg" :) Zawsze cos.
Szkoda ze mi tylek zawsze marznie jak jest zima.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Arendil u nas slonce :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

He he no prosze.
U mnie nadal mgla, slonca brak, wszystko biale (oprocz chodnikow, jezdni itp. Ale domy, drzewa, roslinki :) Wyglada fajnie :)

A co to za cisza taka w ogóle tu panuje??
Czyżby wszystkie zabrały się za gotowanie i sprzatanie??

Ja zaczynam sprzatac jutro (rach ciach ciach z mezem), a gotowanie i pieczenie to w niedziele.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to tak jak i ja :lol: jutro sptrzatanie a w niedziele pichcenie :lol:

cisza bo tu malo kto che pisac :roll: no niestety ''belgijki'' nie chca do nas przychodzic :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

"Belgijka" sprzata po nocach bo w dzien albo zakupy( szukanie prezentow na ostatnia chwile okropnosc!,ale zamienilam ten glupi flakonik na perfumy :lol: ) i zaraz sie klade,jutro odkurzanie, mycie podlog i w niedziele gotowanie pelna para :!:
Byc moze nie bede miala czasu tutaj zagladnac(ale nie traccie nadziei :lol: ) wiec skladam Wam zyczenia:
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli dużo śniegu napada.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej podroz minela super, mala spala w foteliku cala droge :) kupilam na allegro fotelik taki super ze szok!!! mala ma duzo w nim miejsca i spac moze sobie takze bomba :)

wczoraj bylam u laryngologa no i mala ma 3 migdal ktory powoduje iz czasem niedoslyszy, takze w Belgii sie tym juz zajmiemy :) ogolnie mala zdrowa cale dnie szaleje z dziadkiem w ogrodzie :D w ogole nie chce wracac do domu, a ogolnie przybrala juz 2 kg hyhyhyhy ale to dobrze bo ostatnio 2 kg schudla :)))

Mam dla Was niespodzianke :lol:
STARAMY SIE O DZIDZIUSIA :lol: :lol: :lol:
zajrze jeszcze do was :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moniaaa trzymam kciukasy :!:
a gdzie reszta babolek?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

helol baby :lol:

ja mam lenia :oops: :oops: a musze jakos ogarnac dom :? jedzenie zaczynam robic od jutra ale za cholere nie wiem co :roll: :?

pieknie slonko swieci :lol:

moniaa no to upojnych nocy zyczymy :lol: no i tak pracujcie ostro zeby dzidzia dopracowana byla pod kazdym wzgledem :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

foty
Belgijska choinka
Obrazek

Chojnika choinka :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jadzis latalampo sklepach na ostatnie zakupy ipo ostatniprezent, potem obiadek zaczety bigosik.
Tak ze jutro spratanie jednak i dalsze gotowanie i pieczenie.

Wow :) Poczatek staranek :) Super :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moniaa fajne fotki :lol:

jeszcze musze kupic jeden prezent dla ''konia'' ma 12-13lat i nie mam pojecia co mu kupic :? :? moze podpowiecie :roll: tylko niedrogiego (zabawek w pokoju nie ma ) wiec sama nie wiem co mozna dla takiego kupic :roll: dzis prawie nic nie zrobilam glowa mi pekala caly dzien :evil: mam nadzieje ze jutro cos porobie :roll:

dobrej nocki zycze :lol:
moniaa a ty wiesz co nie :wink: :D (daj czadu :D :D )

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1990 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 100  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]