Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 3:28 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 173  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Dziewczyny dawno tu nie zaglądałam a tu proszę tyle nowych koleżanek i wogole nowinek że ho ho :lol: :lol: :lol: troszkę dzieci nam przybędzie :lol: A ja chciałam do tej tabelki jeszcze dodać że staramy się 9 lat (troszki dlogo :oops: ) jakoś tak wyszło .A i pochwalę się że we mnie wchodzi nowa nadzieja chyba namowiłam mężulka na jeszcze jedno staranko (oczywiście wspomagane medycznie) ale na razie zobaczymy co lekarz powie na wizycie w styczniu ja to chyba muszę zrobić te badania genetyczne bo to dziwne że ze mną ok. z MM też ok a dzidzi nie ma i tak sobie myslę że chyba wspomnę o tym mojemu dr.Trzymam za was wszystki kciuki aby ten nadchodzący nowy rok był bardzo owocny :smo: :smo: :smo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dla Ciebie też będzie owocny Natalio zobaczysz!!!!!
Może np warto zmienic lekarza?? Albo skonsultowac się z innym??
Pozdrawiam Cię i mocno ściskam.... zaglądaj do nas!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie!
anetko u mnie po staremu... stara bieda, ale dobrze,ze nowej nie ma :wink: ja cały czas robie badania. dzis rano jedno. w poniedziałek wybieram sie na nastepne. duzo tego wszystkiego, ale zawziełam sie zeby sprawdzic co jest nie tak :?
no dziewczynki, zeycze miłego weekendu i spadam do sobotnich obowiazków :)
pa

http://lb2m.lilypie.com/qGGwp1.png

Melania (*2.06.2007), Tymoteusz (*30.09.2007) i Liwia (*14.03.2009)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam
wszystkie panie i nowo przybyłe

kaszmirku gratuluje :D

Obrazek

Aniołek Nikola 15.08.2007,290g-22cm (20tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

chanell-witamy serdecznie :D miło Cię gościć :P mam nadzieję,ze za rok wszystkie będziemy już miały pod choinkę nasze małe cudeńka...
gosiu-śliczny synek!!! :lol:
dziewczynki,byłam dzisiaj w Kościółku i gorąco się za Nas wszystkie modliłam :) czuję się spokojniejsza i wierzę,po prostu jestem pewna,że wszystko będzie tak jak sobie to wymarzyłyśmy!!!ja nie odpuszczam starań,ale od nowego roku!!!mam nadzieję,ze nie okaże się lepszy,alebo przynajmnie j nie gorszy od tego,choć chyba już gorszy być nie może...i to w sumie jest pocieszające :wink:
teraz siedzę sama,bo mężuś mni eolał i poszedł wredota na piwko beze mnie!!!widziałyście coś podobnego?!Ci faceci...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

chanell-witamy serdecznie :D miło Cię gościć :P mam nadzieję,ze za rok wszystkie będziemy już miały pod choinkę nasze małe cudeńka...
gosiu-śliczny synek!!! :lol:
dziewczynki,byłam dzisiaj w Kościółku i gorąco się za Nas wszystkie modliłam :) czuję się spokojniejsza i wierzę,po prostu jestem pewna,że wszystko będzie tak jak sobie to wymarzyłyśmy!!!ja nie odpuszczam starań,ale od nowego roku!!!mam nadzieję,ze nie okaże się lepszy,alebo przynajmnie j nie gorszy od tego,choć chyba już gorszy być nie może...i to w sumie jest pocieszające :wink:
teraz siedzę sama,bo mężuś mni eolał i poszedł wredota na piwko beze mnie!!!widziałyście coś podobnego?!Ci faceci...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tfu,że okaże się lepszy miałam na myśli!!!ja już sama nie wiem co piszę czasami :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

serdecznie witam nowych gości:)
martynkę,kaszmirka,chanell
cieszę się,kiedy słyszę o nowych postępach ś.Dominika(cieszy mnie kiedy narozrabia i posieje te fasolki to tu,to tam:)
noviko-nie wiem czy Ci to już mówiłam,ale podziwiam Cię szczaerze i jestem dumna,ze znam taką kobietę jak Ty,choć tylko z forum!!Ty już jesteś wzorem Matki!!!Twoja determinacja,wiara,siła są czymś niesamowitym!!!w moich modlitwach zawsze jestes obecna-zresztą Wy wszystkie dziewczynki!!!!!!!!ale novika przeszła tyle,ze w głowie się nie mieści,a mimo to nie poddaje sie!!!!modlę sie gorąco,żeby Ten Aniołek,na którego tak czekacie z mężem przyszedł do Was już na czas i pozostał do końca świata!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ohho :) widzę że nasza Asia sie rozgadała ;) pewnie zaraz moderatorki Cię będą gonic :? że posta pod postem piszesz :? to takie wymogi forum :roll: więc tak piszę żebyś wiedziała :)

Jak wam dzień mija??
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaszmirek gratuluję :)

Martynko moja dobra koleżanka jeszcze nie tak dawno usłyszała że nie ma szansy na ciążę boi torbiele na jajnikach.. na jednym wyglądało to nawet jak kiść winogron.. z tego powodu brak owulacji.. jakieś trzy-4 tygodnie od tej wizyty okazało się że jest w 8 tygodniu bardzo wyczekiwanej ciąży.. Ona tez jest podopieczną św. Dominika... jego wsstawiennictwo czyni cuda..

Musimy wierzyć.. Wiecie.. ja za cztery dni kończę pierwszy trymestr... w środę USG juz takie dokładne.. i chyba powoli zaczynam sie odprężać..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anca dziękuję , a zaglądam tu do nas na forum codziennie podczytuje :lol: :oops: co do lekarza to chyba jednak pozostanę na razie przy tym ja to w swoim życiu już tych lekarzy miałam że ho ho :wink: normalnie wstyd się przyznawać.A do tego chodzę dopiero od czerwca więc stosunkowo niedługo a juz byłam po raz pierwszy w ciąży hymm szkoda że tak krótko :cry: no ale na razie postanowiłam się nie poddawać.Pozdrawiam wszystkich :cmo: :cmo: :cmo: :cmo: :dada:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja uwazam, ze to nie wstyd zmieniac lekarzy, bo naprawde trudno dobrego spotkac.... poza tym ginekolog to szczególny lekarz, do niego trzeba miec ogromne zaufanie :wink:

http://lb2m.lilypie.com/qGGwp1.png

Melania (*2.06.2007), Tymoteusz (*30.09.2007) i Liwia (*14.03.2009)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gosia Swięte slowa ale nie wszyscy to rozumieją nie raz patrzą z pod oka że tak często zmienia się lekarza , ale po mnie to "spływało" że tak powiem bo ja to robiłam dla siebie a nie po to żebym była kolejną pacjentką do wyrwania kasy po co mi to i dla tego co rok to nowy lekarz ale teraz chyba trafiłam na odpowiedniego bo przecież cos ruszyło :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Dziewczynki - witam!

asiek86- wielkie dzięki za wsparcie w modlitwie
- tego teraz chyba najbardziej mi potrzeba.
Dzisiaj w nocy miałam jakieś chore schizy, że coś się dzieje - od tego strachu tak się ciężko odciąć, a myślałam, że już jest dobrze :?

dOMINIKA79- powodzenia na badanku, trzymam kciuki i będę się modliła, żeby wszystko było w porządeczku.

natalia2005r
- bardzo dobrze, że zmieniasz lekarza, jeżeli czujesz, że tamten jest nieodpowiedni - to znaczy, że tak jest. Ja też zmieniłam swoją położną, po tym jak zobaczyłam jej podejście- takie bez emocji
:?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

noviko,a propo snów ja miałam dzisiaj taki dziwny...a właściwie dwa jeden po drugim
w pierwszym dowiedziałam się,ze jestem w ciążyAle wiedziałam,ze miałam czyszczenia i bałam się strasznie,że za wcześnie...poszłam do lekarza do szpitala i zaczęłam mieć jakieś bóle.Byłam zrozpaczona,ze znów poronię,a tu się okazało,ze nie wiadomo skąd rodzę!!!urodziłam maleństwo,przekonana,ze no wiecie...a ono żyło,było zdrowe i śliczne :D
a drugi sen był związany z moją mamą.Ona nie może od kilku lat chodzić,ma stwardnienie rozsiane...a w moim śnie ona malowała całe piętro mojego domu sama!!!
to niesamowite,bo to są rzeczy,o których bardzo myślę i się martwię,a ten sen mnie tak uspokoił i dł tyle nadziei jak nigdy dotąd żaden!!!
może to jakaś wiadomość " z góry"?nie wiem,ale to było niesamowite:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to piękny sen :) niech się spełni i zawita u Ciebie taki mały śliczniutki zdrowy dzidziuś :) No i dużo zdrowia dla mamy :) mocno ściskam :)

AKTUALIZACJA TABELKI
Obrazek

Dziewczyny nie wiem czy też to widzicie :) ale w tabelce przybywa groszków i fasolek :) oby tak dalej :brv: :smo: :brv: :smo: :brv: :smo: :brv: :smo: :lol: :lol:

Ostatnio zmieniony ndz gru 16, 2007 12:27 pm przez anca84, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

anca,dziękuję z całego serduszka :D
strasznie mi się podoba ta tabelka i nie moge się na prawde doczekać,kiedy ją w 100% zapełnimy!!!
no więc do roboty moje drogie,ammy przecież support no to musi się udać :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cieszę się bardzo Asiu :)

I podpisuje się i prawą i lewą ręką pod tym co napisałaś :) do roboty dziewczyny :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale mam dzisiaj leniwy dzień - nic mi się nie chce robić. Za oknem szaro, pochmurno.....

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja szukam jakichś ofert na Sylwestra-jak zwykle na ostatnią chwilę...a Wy jak spędzacie syylwestra dziewczyny?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 173  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]