Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 4:07 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 173  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dominiczko mam nadzięję że Ty też nas uraczysz swoim maleństwem z usg już za jakiś czas :) tak się cieszę że ten św Dominik jednak pomaga.... powoli ale zawsze :) mam nadzieję że fasolinek będzie coraz więcej :) i coraz więcej donoszonych i zdrowiutkich :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anca84- ja też chcę wrócić do Polski, ale jeszcze nie teraz. Na razie nie bardzo sobie wyobrażam zaczynać wszystko od nowa, mimo, że moja cała rodzina mieszka w Polsce.

Ale święta w tym roku będą u mnie - w środę zawita u mnie rodzinka :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oooo no to wspaniale :)
A ja myślałam że Ty tam na stałe :roll: to fakt jak tam się jest dłużej to potem ciężko się przestawic na powrót i zaczynianie od nowa :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nowiko,dzidzia śliczniutka,uwielbiam takie zdjęci i nie mogę się doczekac kiedy ja będe się mogła takim pochwalić:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiek a ja Ci nosa wystrugam ;) miałaś zaglądac i co :) ... już tak żywo było a teraz znowu cisza :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bo jestem przez szwagra napastowana-ma jutro obronę pracy licencjackiej i dręczy mnie,żebym mu chipsy robiła...już chyba 10porcji zrobiłam,za niedługo nie wytoczę się z pokoju...;p

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem zarejestrowana na 19 i wiem na pewno ze ta Pani doktor daje zdjęcia bo ja tez nie mogę się doczekać. Przez to że ostatnio wizyty miałam rano to ani synus ani mąż nawet przez chwile nie widzieli OKruszka...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ojjjc Asiu to nie daj się ;)

Dominiczko to i my czekamy :)

A tu nowa tabelka z nową fasolka lub groszkiem :) Qleczki bardzo się cieszymy i gratulujemy !!!!!
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny dzięki za komplementy - mam nadzieję, że w któtce będzie nas więcej :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć dziewczynki,co tak cicho na forum?
ja dziś zrobiłam sobie wagary...za to nie próżnuję!chcę sprzedać suknię ślubną i robiłam właśnie ogłoszenie,mam nadzieję,ze ktoąś ją kupi,bo jest na prawdę ładna a mi przydała by się jakaś kaska:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie moje najdroższe!!!!!!!!!!!! wiem wiem.... długo nie pisałam ale czasem tak bywa, że kupa innych spraw na głowie tym bardziej, ze idą świeta to same wiecie ;) Pragnę poinformować , że od poniedziałku (10go) noszę pasek i medalionik, modlę się szczerze a w zamian dostaję spokój duszy i tak potrzebne czasem ukojenie. Bardzo mi to pomaga, to takie osobiste wielkie przeżycia. Na pewno wiecie o czym mówię....
Tak w ogóle to wpadłam tu żeby Was przede wszystkim silnie ucałować i usciskać bo się mooooooooooooooooooooocccccccnoooooooooooo stęskniłam!!!! :D:D mła mła mła :D Mam nadzieje, że u Was wszystko gra i humory dopisują!!! Pozdrawiam z zaśnieżonego Białegostoku i do miłego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No no Anetko coś nas zaniedbujesz ;) zartuje oczywieście kazdy rozumie ze są obowiązki itp :)
Mam nadzieję ze już po Nowym Roku spokojnie porozmawiamy :)
ściskam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Was serdecznie!!!
Jestem tu pierwszy raz i zapewniam, że nie przypadkowo tu trafiłam, bowiem od dziś noszę pasek św. Dominika. Zanim zdecydowałam się dołączyć do tego wątku przeczytałam wszystkie wasze posty i to właśnie wasze autentyczne przeżycia, radości i osobiste tragedie spowodowały, że chciałabym być tu razem z Wami.... Chciałabym wspierać wszystkie z Was i każdą z osobna w dążeniu do macierzyństwa oraz prosić o to samo.
Z mężem staramy się o dzidziusia 1 rok i 1 miesiąc. O pasku dowiedziałam się w zeszłym tygodniu i nie wahałam się ani przez chwilę, by prosić Siostry o ten dar. Odkąd ta myśl zakiełkowała w mojej głowie jestem spokojniejsza, łagodniejsza i milsza dla innych. I wciąż nie opuszcza mnie ta myśl, że teraz to na pewno się uda. Wierzę, że św. Dominik ma wielkie "dojścia" do Tego, który jest dawcą życia.
Głowa do góry - wszystkie zasługujemy na to, by być cudownymi matkami.
To będzie mój pierwszy cykl starań z pomocą św. Dominika.
Jeśli mogę, to nieśmiało proszę o wpisanie mnie do tabelki.
Imię Małgorzata, lat 26, mąż Łukasz, lat 26 - noszę pasek i modlę się od 14 grudnia 2007.
Całuję i pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj moja imienniczko!
miło,ze jesteś z nami. zycze, aby sw. dominik otoczył cie swoją modlitwą w niebie, bo my tu na ziemi bedziemy o tobie pamietac :D
pozdrawiam!

http://lb2m.lilypie.com/qGGwp1.png

Melania (*2.06.2007), Tymoteusz (*30.09.2007) i Liwia (*14.03.2009)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Chanell- i rozgość się, na pewno anca wpisze cię do tabelki :P

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ania juz powiadomiona :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chciałabym jeszcze dodać, że o pasku św. Dominika dowiedziałam się z TV (w zeszłym tygodniu był program o Dominikankach, które wymadlają potomstwo). Poprosiłam o pasek by mail i odzew był natychmiastowy. Siostry odpisały w ciągu 40 min. !!!!!!
Pasek dostałam dziś, po ponad czterodniowym oczekiwaniu.
Od razu go założyłam i zaczęłam się modlić (tak szybko to ja teraz nie odpuszczę!!). Mam zamiar wymodlić dzieciaczki dla siebie i dla tych, które wierzą w moc i wstawiennictwo św. Dominika.
Do skutku, aż się uda.
Wiem jak smakuje gorycz zawiedzionej nadziei, bo już czekam i czekam, a fasolki ni słychu ni widu :(
Wierzę, że mnie Bóg wysłucha. A jeśli przyjdzie mi znów zmierzyć się z kolejną @, kolejną rozpaczą, że jeszcze nie teraz (albo znowu nie teraz) to zacznę głośniej się modlić, aż w końcu zacznę krzyczeć i wierzę, że mnie usłyszą "tam na górze".
Dziś jestem pełna optymizmu - zobaczymy co będzie za około 25 dni (bo wtedy spodziewam się @). Pewnie jak ją zobaczę to wymięknę, ale wiem jedno - nie odpuszczę. Bo jeśli nie Bóg to kto?????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No witajcie Dziewczyny!
Myślałam, że jestem sama..a tu proszę. Bardzo mi miło tu z wami być.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chanell nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze że do nas dołączyłaś!!!!
Pięknie to ujełaś wszystko.... mam nadzieję że nadzieja nas nie opuści... i że modlitwa będzie naszą mocą i siłą....
Zasiadam w takim razie do zmiany tabelki ;) już 3 raz dziś ale czego to się nie robi :) cieszę się że jest nas ty coraz więcej :) i oby fasolek i groszków przybywało też w takim tempie :)
Chanell owocnych starań :) i zaglądaj tu do nas :) bo coś wątek spokojny ;) ja wiem że św Dominik czuwa ale troszkę wigoru babeczki... niech to nie będzie wątek tylko o pasku... ale o naszej zwykłej codzienności skoro mamy się jakoś wspierać nie tylko modlitewnie to warto się poznać :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

chanell!
teraz juz nigdy nie bedziesz sama, niezaleznie od tego co sie stanie masz nas. wiem po sobie. opłakiwałam na tym forum swoje największe straty. cieszyłam się z najmniejszych powodów do radości. tu mozesz liczyc na wsparcie :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 173  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]