Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 2:56 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja chodze prywatnie do giny, i sama wizyta kosztuje 60 zł, USG 40 zł, cytologia 20 zł. Drogo jest, ale przynajmniej milej, dokładniej i wiesz że jak zapłacisz i pójdziesz prywatnie, to praktycznie każdy nieba Ci przychyli :)

Marika, no to jeśli uczucie wygasło, to jak najszybciej powiedz to Adrianowi. Wyrzutów sumienia nie masz dlatego, bo już go nie kochasz i uważasz ze i tak i tak odejdziesz. Więc to zrozumiałe. Ale nie ładnie i nie fair jest kogoś bliskiego tak okłamywać, bo niewątpliwie jak Adrian się dowie będzie mu strasznie przykro, smutno i źle. Do tego dochodzi niewinna dziewczyna tamtego. Takich rzeczy nie można robić za plecami blioskich, trzeba grać w otwarte karty. Załatw to jak najszybciej.

Poza tym jestem podniecona, bo mój tata chce mi załatwić robotę od Nowego Roku :D Mają z mamą znajomości więc trzeba to wykorzystać. Może w końcu mi sie uda!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agnieszka28: dziekuje ci kochana za taka odpowiedz ... sama nie wiem czy mam sie dzis z nim pogodzic...o to chodzi ze ja chyba nie chce byc z nim w ogole bez wzgledu na to czy bede sama czy z kims ... i dlatego to takie trodne...

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martinka najgozrej to jest ajk się nie pracuje ale wiesz nieraz warto zaryzykować i skonsultować sie z drugim lekarzem do tego co chodzisz to on wogole nie ma podejścia do leczenia . A szkoda twoich nerwów najważniejsze jest teraz spokój dla ciebie no i fachowa pomoc to są spore pieniądze ale uważam ze powinnaś się skonsultować z innym lekarzem

[/b]MARIKA napewno bioli serduszko jak się o tym myśłi i noce masz nieprzespane nie potępiam Cie bo nie wolno Ale jeśli ma być to męczarnia ze względu na ludzi i na maluszka to nie warto Powiem ci ze ja kiedyś nie byłąm za tym zeby się rozwodzić ale jak macie żyć an odległość i mijać się w drzwiach bez słowa to wtedy tylko byście krzywdzili dziecko ono wtedy najbarzdiej cierpi . Ale kochana niewarto moze mieszać s ę w związek z zauroczenia bo teraz jest pięknie przynosi ci kwiaty pięknie mówi ale to nie wszystko . Mariko nie mogę ci powiedzieć dajcie sobie czas czy ajk to się nazywa separacja to niczego nie zmienia . Ale nie daj się zauroczyć jednej chwili podniecenia bo nieraz to na dobre nie wychodzi . Musisz porozmawiać ze swoim Adrianem wyjaśnić sobie wszystko od początki do końca . Nie wiem czy zaszło coś więcej miedzy tobą a tym drugim facetem jeśli nie to dlatego nie masz wyrzutów sumienia . Kochana musisz wierzyć w swoje przekonania i być pewna na 100% ze uczucia i fascynacji nie ma ze wszysto uleciało ale pierwsza i podstawową podstawą jest porozmawianie ale takie szczere bez okłamywania i zatajania . Martika jestem z Tobą Nie wiem czy ci dodałam otuchy ale dalej nie możesz się zagłębiać w kłamstwa bo ty najbardziej ucierpisz an tym kochana wiem ze jesteś dzielna i podołasz temu najpierw trzeba jedną sparwę załatwić a później myśleć o następnych chodzi mi o to czy będziesz z tamtym facetem życ nie ale mam nadzieje z e wiesz ze ten drugi to jest twoim zauroczeniem teraz Przede wszystkim słonko porozmawiaj szczerze z Adrianem o uczuciach może rozmowa bardzo wiele wyjaśmi Trzymam za ciebie kciuki bardzo mocno

Ostatnio zmieniony pt gru 07, 2007 12:57 pm przez Agnieszka28, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Karolciu co do odbijania to nigdy tak nie maialam zeby mi sie az cofnelo,no i duzo sliny w buzi ..a slyszalam ze to tez objaw,teraz masz racjie moja podswiadomosc sie pewnie dopatruje....
Do polski wracam moze w Lutym a moze pozniej jeszcze nie wiem...Juz 3 dni brzucho mnie pobolewa tak jakby @ juz przyszla ale nie ma...

ps.co do bielizny (czytalam kiedys o gorsecie)to najlepsza www.victoriassecret.com
A co do kosmetykow zdecydowanie balsamy-Philosophy,tusz-covergirl,puder-bareminerals,rewelacjia.
Tak tylko ci mowie bo wiem ze sie tym interesujesz :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No chyba sie zdecyduje na prywatnego pogadam jeszcze z męzem jak wróci.Karolcia akurat wczoraj robiłam usg dopochwowo prywatnie bo u nas oczywiscie nie ma wiec i tak płaciłam 40 zł.U nas jest tylko zwyke przestarzałe usg....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martinka wizyta kosztuje zazwyczaj 50 zł ( lub coœ około) - ja płaciłam 50...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

...

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Ostatnio zmieniony pt gru 07, 2007 1:50 pm przez marika24, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hmm, Kasia trochę długo bedziesz musiała czekac na przylot do Polski :? A co jęsli bedzie teraz ciąża? Zostaniesz bez opieki, bo mówisz że nie możesz iść do lekarza. A jeśłi coś by się stało? Nie zaciekwą możesz miec sytuację.
Pisałam o tym dopatrywaniu, bo gdy ja jeszcze nie wiedziałam że nie jestem w ciąży, to równiez uznałam że mam za dużo śliny w buzi :) Potem w nocy mi się dwa razy odbijało, i bąbelki czułam w brzuchu ;) Więc wiesz, teraz bym na to uwagi nie zwracała, bo to takie niezbyt przekonujące symptomy.

Co do kosmetyków, to tylko MaxFactor, Loreal, Guerlian, Estee Lauder, Clinique itp ;) A poza tym oliwki, oliwki i jeszcze raz oliwki :)

Kasia, na ile wize dostałaś? My z Narzeczonym staraliśmy się w tym roku, ale nie dali. Daniel ma tam połowę rodziny, staramy sie teraz w lutym ponownie, ale ja już nie chce tam leciec, no chyba że TYLKO na wakacje. Tam te oryginalne kosmetyki jak trafisz na promocje to są tanie jak barszcz. A w jakim mieście siedzisz?

Ups, Marika do czego? :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:(

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej koleżanki! Wkręciłam mojego narzeczonego, że @ mi się przesunęła i "te" dni wypadają w środku tygodnia (jest trochę inaczej :brv:). On się teraz tak nie stresuje i nie myśli o tym. On w tygodniu pracuje poza Wa-wą więc jest spragniony czułości po nieobecności. te dni wypadają mi od 9. mam nadzieję,że teraz się uda. Umawialiśmy się na marzec,ale może uda się wcześniej. Trzymam kciuki za wszystkie starające się i gratuluję wszystkim zafasolkiwanym.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martamp-dostałaś @? Bo coś ostatnio wspominałaś że @ Ci szwankuje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Weekend mamy :) Planujecie coś na jutro te dwa dni? My jedziemy na zjaęcia. Ostatnio się cieszyłam, a teraz jakoś wcale nie mam ochoty... Najlepiej zostałabym w domu, wtulona w Daniela, pod kocem i przed telewizorem :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A mi sie tyćku przysneło nie wiem to chyba przez ta pogode!!!

A ja na weekend też bym została sobie w domciu musze przeczytać całą lekturke na poniedziałek :D Ale mój pewnei bedzie chciał jechać do neigo :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Karolciu do lekarza moge isc w wyjatkowych sytuacjiach a jakbym byla w ciazy to pewnie ze bym poszla ,ale jak nie bede to nie koniecznie...
Wize dostalam jakies 8 lat temu jak bylam mlodziutka wtedy bylo latwo,wiec moglam latac kiedy chce...
Jestem w stanie Rhode Island ,wszedzie sam ocean ,przepieknie,jakies 3 h od nowego jorku...
A Estee Loura czy Elizabeth Arden to lipa wedlug mnie..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Estee Lauder ;) Arden mam tylko perfumy, ale Estee drogie jak cholera i trzymają sie buzi doskonale.

Ciocia Daniela mieszka w Atlanic City, a wójek w Philadelfii. Teraz siedzi tam też jego brat. No wtedy było łatwiej, bo z Jego rodziny wszyscy dostali wizy na 10 lat. Ale my źle do tego podeszliśmy, nic dziwnego że się na nas konsul wypiął :D Zycze zdrowia.

Kasica, a propo matury. Ja pisałam maturę główną z biologii, bo sobie taki przedmiot wybrałam;) Pierwszy dział był bardzo prosty, drugi masakrycznie trudny, ale zdałam :D A Ty na główną tez bierzesz biologię?

Ja dziś w domciu siedzę, nudno i smutno... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey laski! Nom Kasica mi też się przysnęło nad raportami. Nuda jak nic, ale mus to mus...

Karolcia uda ci się z pracą, a jeszcze jak rodzice mają znajomości tym bardziej. Ja jak się starałam do pracy to byłam jeszcze naiwna, że mogę ją dostać bez znajomości, ale Pani pokazała mi szafe wtedy z dokumentami. Leżała tam wielka kupa cv i druga mniejsza. Jedna znajomi ta mniejsza druga tzw makulatura. Może jestem brutalna ale dziś bez znajomości nie załatwisz, albo musisz mieć kupe szczęścia. Uda ci się zobaczysz myszko...
Pytasz o weekend. Hmmm mamy obydwoje wolne. I będą generalne pożądki świąteczne, potem zakupki a wieczorkiem pewnie jakiś film i wino może jakaś romantyczna kolacja... Nie wiem ale pewnie tak....

Mariczko hmmm ciężki orzech do zgryzienia kochana. Wymaga mądrej decyzji bo tak jak mówią dziewczyny nic nagle, ale też nie można żyć kimś pod jednym dachem i mijać się w drzwiach jak obcy. Musisz tylko szczerze pogadać z Adrianem bo on też musi wiedzieć na czym stoi. Jestem za szczerością, należy mu się chyba.... Bądż dzielna słonko...

Agnieszko, Rybciu i inne laski buziaczki wielkie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Karolciu konsulowie mysla ze chcecie wyjechac tam do pracy i zyc tam zostac nielegalnie,wiec najlepiej znalesc sposob zeby im udowodnic ze tak nie jest..mozecie znalesc hotel on line gdzies niedaleko rodziny i zlozyc podanie o prace wtedy mozecie wyjechac do pracy a hotel bedzie was sponsorowal ,lub mozecie uzyc programow wror&travel....
Nie wim czemu ,ale naprawde mam wrazenie ze jestem w ciazy @ nadal nie ma...nigdy nie mialam tak zeby @ nie przyszla wogole...schizuje sie ...oj zle zle...
Jak tam prezenty na swita ? Ja juz mam to prawie zglowy..haha..super..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Widzisz, taka prawda :) Wiem to, dlatego zaprzęgłam do roboty rodziców, bo równiez swoją naiwnością wierzyłam że może coś na mnie spłynie :D

Dziewczyny, potrzebuje porady. Przedwczoraj skończył mi się okres, i jeszcze tego samego dnia którego się kończył wypływało ze mnie bardzo dużo śluzu, takiego przeźroczystego i nitkowego jak ten płodny. I do teraz mam mokro, a nigdy wczesniej po okresie tak nie miałam, zawsze sucho.
Miałyście tak? To cos oznacza?

Kasia, ale my tam nie do pracy;) Wtedy owszem, chcielismy, a teraz to sie zwyczajnie nie opłaca, no chyba zeby sie tylko obkupic w ciuchy i kosmetyki. Wyobraź sobie że składaliśmy papiery i staraliśmy się razem. Razem podchodziliśmy do okienka i to był błąd. Młodzi jestesmy, i nie mieliśmy wtedy pracy, ja zresztą nadal nie mam. A powodem było to że studiujemy zaocznie :D :D Buahaha. Kasiu, czekamy na donre wieści od Ciebie.

Nikolla, buziaczki od cioci Karolinki :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja prezent mam już dla Daniela, tzn. jest w drodze. On o nim nic nie wie, bo to ma byc niespodzianka i kupuję mu jak gdyby nigdy nic co innego, to co sam bedzie chciał :D Ciesze się że mu to kupiłam, bo on to coś bardzo chciał mieć i się nawet nie domyśla, hihihihihi 8)
Wczoraj tylko o mały włos koleżanka by mnie wsypała, bo zadzowniła do mnie i usłyszał ze coś o tym mówiła i się zezłościł że mam przed Nim tajemnicę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Karolciu a @ mialas normalny?moze ty nas czyms zaskoczysz?
A wogile jak dodalas swoje zdjecie ?ja bym oje tez zamiescila tylko nie wiem jak?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]