Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:08 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

jestem jakieś 13 dni po spodziewanej @... poczekam jeszcze do wtorku jeśli @ nie przyjdzie to zrobię bete....tak bardzo się boję.... nie wiem czy mam mieć dalej nadzieję że to fasolka?
czy to normalne?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey laski!

Jak tam mija wieczorek?jak Mikołaj łaskawy był....Ja już pisałam o swoich prezenciorkach. A jak tam u Was?

Niedawno wróciłam z pracki, zjadłam pizze i leniuchuje. Mój S wraca dopiero za 2 h.

KAsica co za dupek, a luteine bierz jak mówią laski jak najbardziej....
Karolcia super zapach perfum. Ja mam swoje 2 ulubione Puma Jamajka, Indian Summer i Mexx Fly Hight ooo to trzy :lol:

Fabiśka gratuluje podwójnego szczęścia.

Sun buziaczki

Moje kochane laseczki buziaczki dla Was wszystkich a od Mikołaja w postaci cioci NIKI samych fasolek.... O tak

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

robiłam trzeci test i negatywny wyszedł. więc napewno nie jestem ,a juz miałam nadzieję. ale do pani doktor i tak pójdę bo może jakaś infekcja mnie złapała. a z forum narazie zmykam. jak będę przy nadzieji to napewno się odezwę.

trzymam kciuki za was starające się. oby się udało. a tym posiadającym już fasolki szczęsliwych miesięcy. :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karolciu jutro kupie bo dzisiaj nie zdążyłam do apteki ;( Ale jutro kupie :D i zaczne brać od wieczora :) Wiesz tyćku mnie zesteresował :) Ale zobaczymy co ma byc to będzie :)

Nikolu kochana będe brała od juterka na 100 % :D Bo chce sie dowiedzieć co i jak :)

Ale na szczęście nie ma zadnej infekcji :)
Tyle dobrze :)

A wiecie co pierwszy raz mnie zabolało jak mnie badał, bo gdy naciną koło jajnika to mnie az sie cofneło... Aż zabolało eh... Myąlałam ze mu kopa sprzedam... bo jeszcze przez chwile bolało ale jak doszłam do domu to przestało :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pisałam wam ze w 14 dni ucyklu mialam taki sluz jakby cignacy takie gluty ale malo i dzis jestem w 16 dniu i odbyly sie przytulanki i dzis tez byl ten sluz tylko bylo bardziej wilgotno iwiecej tego sluzu i byl ciagnacy myslicie ze to owulacja?? jak to rozpoznam ?? bo jakos to jest tak ze na drugi dzien ma byc sucho to znaczy ze dzien wczesniej byl dzien najwiekszej plodnosci?tak? opiszcie to prosze? jutro jest 17 dzien cyklu ale odpuscimy sobiei 18 dnia znowu staranka ponoc lepeij co dwa dni a moje cykle nieregularne 32,33 dni jakos tak pomiedzy a to jest moj drugi cykl po rzuceniu tabletek anty?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kinia poczytaj sobie w necie o owulacji, tyle już tu o tym pisałysmy... Albo wejdź do mojego starego posta pt. "Dni płodne". Tam jest wszystko opisane.

Kasica, znam ten ból :cry: Jak mnie gina badała w październiku to bolało i badanie ręką i badanie USG dopochwowe, bo włożyła mi tego pręta do samego końca i na chama po jajnikach jeździła a ja się skręcałam z bólu :(

Hej Nika;) A jak dzis u Ciebie samopoczucie? Moje ulubione perfumy to Percive, Armanimania i Nina Ricci :) Póki co ;) A Daniowi jak się podobały moje perfumiki, powiedział że rzeczywiście są hipnotyzujące i jak mi sie przyssał do szyi to nie chciał się odczepić :D :D Tak więc zamysł Diora na pewno sie urzeczywistnił :lol: 8)

Całuję Was i spadam poczytać książkę :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny :D ja jakoś spac nie mogę....moze dlatego ze po pracy jestem i czekaja mnie 2 dni wolnego :lol: Joyka z całego serducha Ci gratuluję! wygląda na to że nasze fasoleczki są w tym samym wieku :D Marttinkaa Tobie zabraniam się więcej martwic....no!hehe.jestem szczesliwa ze tyle skarbków nowych mamy na forum.no i dla Ciebie Kasanderko spokojnych miesięcy....a co z Tobą sun Fairy?????????byliscie na tym usg/??napisz koniecznie i ogromne buziaki.

a wogóle dziewczyny was tez boli głowa .czy to normalne w ciąży ,chociaz predzej nigdy mnie nie bolała?hmmmm.troche sie wkurzyłam bo gina mam dopiero na 4 stycznia!!! :x poradzcie cos...powinnam wczesniej zrobic jakies badania?bete czy cos?czy raczej czekac do wizyty? poprzednia ciąze stracilam w 7 tygodniu....hmmmm....mam metlik w glowie.sama nie wiem....buzia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hey ...
kolejne pytanie co do objawow...czy powinno sie odbijac?juz 2 razy tak mialam ze prawie w buzi mi sie tresc zoladka znalazla...to bylo dziwne...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiaUSA pisze:
Hey ...
kolejne pytanie co do objawow...czy powinno sie odbijac?juz 2 razy tak mialam ze prawie w buzi mi sie tresc zoladka znalazla...to bylo dziwne...

Też tak miałam, z tym że ja raczej ciąży nie podejrzewam (choć wszystko możliwe :lol: ).
A w nocy śniła mi się córeczka :pipi:... Jak się obudziłam to żałowałam, że był to tylko sen... :(

A tak poza tym, to dostałam na Mikołajki dużego misia :D

P.S.- Joyka GRATULUJĘ!!! Spokojnych miesięcy!!! :D Juhuuuu! :smo: :sw:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To znowu ja.. :lol: okresu jak nie bylo tak nie mato juz 4dni,powoli sie ciesze.. testu jeszcze nie robilam czekam na bete zrobie w poniedzialek.Mierzylam temp przez dwa dni z rana i pomiary sa takie 6.12-36,7 7.12-36,9 piersi nadal nie bola ale staly sie pełniejsze bola tylko sutki,i doszlo zatwardzenie.. :? sluz bez zmian..aha zero ochoty na sex :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Dziewczynki:)Troszku mnie tu nie było ale poczytałam wszystkie posty :D GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym :brv: :brv: : v: :brv:
A ja już szczęśliwa bo od niedzielki zaczynam staranka bo mąż wraca.Miłego dzionka buziaczki Kochane;)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek1507 gdyby tak tylko sie dało nie stresowac to wszystko przez tego lekarza ale co poradzisz.I tak sie troche martwie tym ze na usg powiedział mi ze pęcherzyk sie odkleja i ognisko jest 3,9 mm staralismy sie 1,5 roku w koncu sie udało i ciągłe problemy :? Lekarz pytal czy nie krwawie ale nie krwawiem mam tylko nadzieje i wierze w to ze dzidzi nie strace,bo juz ja strasznie kocham.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martinko myszko kochana wszystko bedzie dobrze. Odpoczywaj jak najwięcej i staraj sie nie denerwować, ja trzymam kciuki mocno bardzo.... I życzę szczęśćia....

A tak wogóle dzień dobry kochane laseczki....

Karolcia pytałaś o samopoczucie, jest ok dziś choć pewnie znowu będe zasypiać bo niskie ciśnienie.

Kasica buziaczki wielkie....
:lol:

Anetko, Rybko Mariczko gdzie jesteście.

Pozdrawiam was ciepło wszystkie ide coś wszamać....
:P:

Ostatnio zmieniony pt gru 07, 2007 8:56 am przez NIKOLLA, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martinka, najwazniejsze jest to że jestes pod opieką lekarza, zrobił USG, wie o odklejającym sie pęcherzyku i na pewno przepisał Ci jakieś leki, a jeśli nawet nie to pewnie uznał że nie ma takiej potrzeby. ;)

Mgławica, a ja od Narzeczonego dostałam torebkę i słodką kurtkę Lacoste :D

KasiaUSA, osobiście odbijania czy beków nie brałabym za objaw ciąży. Ludziom często się odbija, a nie ma co się tym sugerować, bo to jest już dopatrywanie w każdym objawie jakiegos znaku. Najlepiej powtórz ten test za pare dni jeśli do lekarza iść nie możesz. A tak a propo, wracasz w niedalekim czasie do Polski?

Ooo, szanowna Nika sie przebudziła :D Wiesz, ja też mam zawse problemy z ciśnieniem, mogłabym pogode przepowiadac, kiedy deszcz np. bo wtedy spię i głowa boli. Masz dziś wolne czy druga zmiana? Buziaczki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam szanowne koleżanki

Ja wczoraj zabalowałam na mikołajkach u mojej chrześnicy.
Zaliczyłam też ginke no i się okazało że mam jakieś zapalenie i powiedziała ze nie ma przeciwwskazań co do starania sie o dzidziusia :D :D :D :D
także od 9.12 można się już starać

.
KASANDERKA gratulacje dzidzi , kolejną mamy fasoleczke

MARTINKA śliczna dzidzia choć jeszcze taka mniumnia ale jakie szczęście ją widzieć. M twój to chyba w siódmym niebie jak zobaczył maleństwo chyba lepszego prezentu nie trzeba :D :D :D
FAB super że będą bliźniaki dwa brzdące super Dbaj o siebie i dzidziusie :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

hejka dziewczynki :)

i u mnie Mikołaj udany :)

od mojego P dostałam perfumy CK Truth (moje ulubione)
no i w pracy dostałam...podwyżkę :)))), bardzo sie ucieszyłam, bo się nie spodziewałam (niedawno dostałam i to niezłą) :)- fajnie fajnie

dzisiaj mam imprezkę firmową, więc od rana sie szykuję i jeszcze jakąś bluzeczke chce sobie na nia kupić, sexi flexi :P

Nikolla, Karolcia, Kasica - buziaczki i pozdro dla wszystkich !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

RYBKA-IS-ONE pisze:

i u mnie Mikołaj udany :)

od mojego P dostałam perfumy CK Truth (moje ulubione)
no i w pracy dostałam...podwyżkę :)))), bardzo sie ucieszyłam, bo się nie spodziewałam (niedawno dostałam i to niezłą) :)- fajnie fajnie

No to super, gratuluję! :D

No, mi to by się przydały "Angel" T. Muglera albo "Mac V.2" :D Ale nie narzekam, nie narzekam ;)

A tak ogólnie to praca by się przydała :lol:

Karolcia i Danio pisze:

Mgławica, a ja od Narzeczonego dostałam torebkę i słodką kurtkę Lacoste :D

O, znaczy że dostałaś prezenciki użytkowe :D ;) Super, super :D :D :D Najważniejsze zadowolenie :D

Siwa26
- no to powodzenia w starankach i super, że w końcu Małżonek powraca :D

Martinka - to ja kciuki mocno trzymam, wypoczywaj dużo i oby Dzidzia była zdrowa... :)

Aga1980 - w takim razie życzę, by paskuda (@) nie przyszła! :im:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Rybko! :) Oj, zazdroszcze imprezki ;) Dobrze sie baw i dużo pij :D A co bluzeczek, to udało mi sie upolowac pare dni temu fajną, a jak poszłam wczoraj po drugą, to się za głowe złapałam... Same swetry, sweterki, guziczki... Boże, czy ja zyję w mieście emerytalno rentowym??? Swetry nosi moja babcia i je uwielbia, a co ma powiedziec 21 latka? Eeeeee tam.

Mgławica bardzo podobają mi się Angele. Są to perfumy specyficznym zapachu i podobno w grę wchodzą dwie opcje: kobieta albo je pokocha albo znienawidzi :lol: Racja. Danielowi one smierdzą, więc ich nie kupuję ;) Ja sobie sama wczoraj sprezentowałam Diora Hypnotic :D

Agnieszka28, ale u Fab ta cudna dwójka, to jeszcze nic pewnego. Gina miała jakiś przestarzały aparat do USG i powiedziała że może źle wskazywać. Ale ja mam 6 zmysł i mam nadzieję że Fabik bedzie miała AŻ DWA słodkie maleństwa :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KAROLCIA ja też tak myślę że będą dwie niunie ja też trzymam kciuki za fab ze będą bliźniaczki A twój 6 zmysł oby się nie mylił :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Karolcia
Rodzić cesarka nie jest źle, ale ja nawet jeje nie miałam planowanej. Zosie rodziłam 5 lat temu, moje bóle trwały 19 godzin, a rozwarcie tylko 3 cm, lekarze mnie olali i dziecko urodzilo sie z niewielkim ( Bogu dziękować, że tylko z takim) niedotlenieniem, po czym mając trzy miesiące straciła dwa razy przytomność, potem długo psychotrop i takie tam. Teraz jest bardzo mądrą, zdrową i kochana córcią mamusi. Rodząc Piotra całą ciążę mi mowiono, że raczej na 98% urodze naturalnie a tu nagle 15min przed mówią że kłade się i maja mnie ciąć. Źle nie jest bo ominęły mnie pewne bóle przy porodzie naturalnym, ale człowieka do tej pory boli kregosłup po dwóch wkłóciach w plecy, do tego po pierwszej dochodziłam do siebie 3 miesiące, po drugiej byłi ekstra, nic sama się rozpuściła, a ja tydzień później juź śmigałam, a Piotrunio jest bardzo zdrowym kochanym chłopcem.

Mówiąc o zabezpieczeniu, to mam nadzieję, że prezerwatywa mi wystarczy, bo hormony odpadają, żadnych nie toleruję, więc mam przerąbane, nadal czekam, zobaczymy!

Pozdrawiam wszystkie mamy i życze wszystkiego najlepszego.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]