Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:35 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

SunFairy
NO ja z owulka to noga jestem nie wiem ,ostatnia miesiaczke dostalam 1 listopada ... temperature mierze od moze prawie 2 tygodni rano , zazwyczaj jest ok 37.5-37,3 pozniej troche opada na 37,2 -37,1 no i wieczorem spowrotem sie podnosi,co do brodawek to sa ciemniejsze ale nie mysle ze bardzo,ale 2 tygodnie temu poczulam jakbym miala troche wieksze lub opuchniete piersi ,mozna po staniku,brzuch mnie pobolewa czasami no i spac ciagle no i humory jak nie wiem co...tak bym chciala zeby jak i tobie mi sie poszczescilo tym razem..a ty po czym jeszcze wiedzialas ze to fasolka ,?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

*SunFairy* tak źle nie będzie może jak będziesz już w 9 m-c to ja myślę że mąż twój będzie wszystko szorował eheh ale nie ma co uprzedzać faktów.

wydra jak masz tempke 36.7 to myślę ze naradzie nie masz się co nakręcać Może też być i jakieś zapalenie może nadżerka albo jeszcze jakieś śmieci po @

kasiaUSA ja też Kasiu miałam objawy jak na ciąże ale tak jak ty miałam suchość w pochwie no i @ przyszła ale niedługo kolejne staranko. Najlepiej to się nie nakręcać . Ale jak masz tempke an poziomie 37 trzeba być dobrej myśli może akurat Wiec trzymam kciuki mocno mocno

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey!

Kasica trzymam kciukasy za maturkę, zobaczysz pójdzie jak po maśle. :okk:

Sun wszystkie dziś tak mamy, ja prawie cały dzień przespałam z moim S taka pogoda, niskie ciśnienie, żebym nie powiedziała brak. Normalnie nie mam na nic siły.

Laski powiedzcie mi kiedy są te najlepsze dni dokładnie. Bo postanowiłam się dokładnie wstrzelić i nie przegapić. Mam cykle 30 dniowe i @ miałam ostatnio 28 :)

Karolcia jak po zakupkach. Ja własnie pakuje prezencik i niedługo bede się wybierać na impre.

Rybciu przyszła zołza? czy etam???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NIKOLA to udanej imprezy do białego rana :D :D :D Ekspertem może nie jestem ale chyba w dniach między 8 a 17. Na to by wychodziło ze w podobnym terminie mamy Oby nam się udało :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Agnieszko ja taka tempke miala ostatnim razem tez az jednego dnia spadla i @ przyszla (Karolcia powiedziala ze moglam poronic bo mialam pewne objawy no wys.temp. ale test neg.)dlatego tym razem tez mierze codziennie bo jak spadnie to znaczy ze cos przyjdzie...mam nadzieje ze nie ..jak kazda z nas...

A mam pytanie do tych prawdopodobnie szczesliwych z fasolkami ..czy wargi ciemnieja przy ciazy czy przed @ tez...moze ktos wie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Co to śluzu to ja bym sie tak tym nie sugerowała a miałam moze ze 3 dni bardzo gesty sluz a teraz nic moze to przez infekcje bo mi sie wdała no nie wiem.
Alez sie strasznie nudze troche stresik przychodzi bo jutro sie powinno wszystko wyjasnic trzymajcie mocno kciuki zeby mi ta beta jutro wzrosła,bo jak nie wzrosnie to nie wiem co bedzie ale narazie nie panikuje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam drogie dziewczęta. już sama nie wiem co się dzieję. wczorajsza beta 4.87mlU/ml robiona w 8 dniu spóźnienia @ a dziś jakieś plamienia bo @ tego nazwać nie można, ale moja gin stwierdziła że to nie dzidzia bo 5.0mlU/ml wskazuje ciążę. tylko że mdłosci wcale nie przeszły, piersi jak były wielkie tak są i 2 ogromne żyły na lewej, a do tego ból w podbrzuszu :( chciałabym aby słowa gin nie sprawdziły się :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czy powtórzyć betę czy nie ma sensu jak twierdzi moja gin?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ola ja bym powtórzyła BETĘ i może zrób test płytkowy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

test robiła 28.11 wieczorem i 29.11 rano negatywne, także chyba powtórzę bete ale nawet pisząc czuje jakbym zaraz miała zwymiotować no i chyba juz z 20 razy latałam do ubikacji, a może ja już zaczynam świrować :roll: :(

Offline Wyświetl profil  

Ja juz tego nie wytrzyrzymuje :( Mialam niebezpieczny stosunek pod koniec sierpnia w dni plodne. dostalam krwawienie w terminie,jednak bylo ono bardzo skape i trwalo niecale 2 dni! 20dni po ewentualnym zaplodnieniu zrobilam badanie bhcg - negatywne,po miesiacu zrobilam drugie i po nastepnym kolejne!Wszystkie negatywne tzn ponizej 1,0 na max 2,7 mlu/ml Miesiaczki byly ale wydaje mi sie ze sa one inne :( chociaz kolejne dwie byly juz dluzsze.
Czy moge miec juz pewnosc ze nie jestem w ciazy? Czuje ze cos mam w brzuchu,caly czas mam napiety i bez przerwy tak jakby pulsuje i drzy...moze jakas nerwica? w koncu to juz 3 miesiac a ja dalej zyje w przekonaniu ze moge byc w ciazy ;(
To co mozna przeczytac w internecie to jakas paranoja! okres w ciazy, ciaza przy tabletkach,testy robione po 2miesiacach negatywne a jednak zaciazenie!!!!!
Prosze nie smiejcie sie, a co do stosunku wiem ze zle zrobilam...i juz zawsze bede sie zabezpieczac

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

aaliyah4ever pisze:
Ja juz tego nie wytrzyrzymuje :( Mialam niebezpieczny stosunek pod koniec sierpnia w dni plodne. dostalam krwawienie w terminie,jednak bylo ono bardzo skape i trwalo niecale 2 dni! 20dni po ewentualnym zaplodnieniu zrobilam badanie bhcg - negatywne,po miesiacu zrobilam drugie i po nastepnym kolejne!Wszystkie negatywne tzn ponizej 1,0 na max 2,7 mlu/ml Miesiaczki byly ale wydaje mi sie ze sa one inne :( chociaz kolejne dwie byly juz dluzsze.
Czy moge miec juz pewnosc ze nie jestem w ciazy? Czuje ze cos mam w brzuchu,caly czas mam napiety i bez przerwy tak jakby pulsuje i drzy...moze jakas nerwica? w koncu to juz 3 miesiac a ja dalej zyje w przekonaniu ze moge byc w ciazy ;(
To co mozna przeczytac w internecie to jakas paranoja! okres w ciazy, ciaza przy tabletkach,testy robione po 2miesiacach negatywne a jednak zaciazenie!!!!!
Prosze nie smiejcie sie, a co do stosunku wiem ze zle zrobilam...i juz zawsze bede sie zabezpieczac

w ciąży na pewno nie jesteś tak działa twoja psychika skoro robiłaś tytle razy betę i wyszła negatywnie i testy też negatywne to na 1000% nie jesteś w ciąży Poprostu uroiłaś sobie ze jesteś w ciaży pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tez tak mysle :( sama sobie tlumacze,ze jesli bym byla to juz dawno bym o tym wiedziala! Ale jednak nie...nie moze to do mnie dotrzec! Ehh nie wiem co robic,zeby zaprzestac takim myslom o obecnosci ciazy :(
Dziekuje bardzo za tak szybka odpowiedz :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

SunFairy jak sie czujesz, przeszlo choc troche ?
Widze, ze nie tylko ja dzis sie meczylam (az zaaplkowalam sobie paracetamol .... brrr) , chyba faktycznie pogoda :(

Ja chyba jedyna tutaj nie mierze temp. Hmmm ... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny! Ja na nasze staranka już się uśmiecham. Małym szczegółem jest to,iż tak na poważnie mamy się starać o bobaska od marca. Ale ja nie chcę czekać tak długo i mam swój niecny plan :pr:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wydruniu jaki masz plan?
Ja tez jestem za ciaza ale on nie zabardzo wiec mi tez bysie jakis dobry plan przydal..ahha...no chyba ze sie udalo ostatnio...ja poczekam do piatku i jak @ nie przyjdzie to zrobie test...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wydra no to niezła jesteś niecne plany hihihi spryciara z ciebie i życzę owocnych starań w niecnym palnie :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć!
Staramy się z mężem o dzidzie. 1 listopada miałam normalną @, kolejna przyszła 25 i trwała normalnie 6 dni ale była bardzo skąpa. Czytałam że w ciąży może normalnie występować @, lub być bardziej skąpa dlatego zrobiłam sobie test i wyszedł pozytywny, kolejny 2 dni póżniej również dodatni.
Teraz od początku tygodnia mam lekkie bóle brzucha, jakby skurcze, czy to możliwe ,że jeśli jestem w ciąży to moge je już odczuwać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kokocha pisze:
Cześć!
Staramy się z mężem o dzidzie. 1 listopada miałam normalną @, kolejna przyszła 25 i trwała normalnie 6 dni ale była bardzo skąpa. Czytałam że w ciąży może normalnie występować @, lub być bardziej skąpa dlatego zrobiłam sobie test i wyszedł pozytywny, kolejny 2 dni póżniej również dodatni.
Teraz od początku tygodnia mam lekkie bóle brzucha, jakby skurcze, czy to możliwe ,że jeśli jestem w ciąży to moge je już odczuwać.

skoro wyszedł ci test pozytywny i to dwa razy to wychodzi na to że jestes, ale dziwna sprawa przez 6 dni to Ty biegiem do lekarza . No i wielkie gratulacje fasoleczki :D :D :D :D :D :D :D

kokocha a masz jakieś objawy przed @ i po @ Napisz bo jestem bardzo ciekawa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kokocha gratulacjie.!!!
..sprawa dziwna i dlatego takie sytuacjie ak twoja daja nam czesto nadzieje ze i my bedziemy w ciazy pomimo @...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]