Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:02 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczyny. Jestem w 27 dniu cyklu, więc niedługo się okaże czy będzie bobasek czy nie. 11 dni po owulacji miałam brązowe skrzepy krwi w obfitych upławach. Trwało to 1 dzień, ale nie dużo krwi było. Piersi mnie nie bolą, w zasadzie oprócz bólu brzucha co jakiś czas (taki jak w miesiączkę) to nie mam objawów ciąży. No może czasem kłują mnie jajniki. Mam tylko nadzieję że to krwawienie to było implantacyjne. Upławy mam gęste i białe. Dodam że nie zabezpieczaliśmy się, bo chcemy dzidziusia. Miesiączkę powinnam dostać jutro lub w środę, a testu jeszcze nie robiłam bo nie chcę się zawieść. Tak czy inaczej to co ma być to będzie, jeśli nie w tym miesiącu, to w następnym, ważne że mam kochanego i opiekuńczego chłopaka. Jakoś tak mi fajnie na duszy (i też dlatego że podwyżkę dostałam :D )Pozdrawiam cieplutko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kokoko81! na razie się nie stresuj. Chociaż te Twoje upławy mnie zastanawiają. Na pewno to nie była @? Ja miałam @ i trochę skrzepów też. mam wyższą temp, ale na razie się nie wkręcam, bo to może stres. Może idź z tym do lekarza. wtedy Cię uspokoi i może powie co się dzieje z Tobą.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hey dziewczyny i karolciu

Czy myslicie ze jak w zeszlym miesiacu @ sponilami sie tydzien to w tym razem tez tak bedzie?Spoznie cie conajmniej 3 dni, a tempka jeszcze nie spadla (37.3)wiec dzisiaj tez jej nie dostane,czasami pobolew mnie brzuch piersi mam pulchniejsze i troche bola mnie po bokach jak dotykam ,wczesniej tak nie mialam,siusiam czesto,i spac moge caly czas i momentami moge wszystkich pozabijac a pozniej przytulac...nei wiem czy powinnam sie nakrecac ale to bylby piekny prezent pod choinke..ahaha

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiu USA! Może się spóźnić ale nie musi. Życzę Ci,żeby @ nie przyszła

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześc dziewczynki mam pytanie juz kiedys pisałam o moich objawach a wiec juz 3 razy w terminie @ dostawałam plamienie o kolorze brązowym i troszkie krwi przy siusianiu robiłam test mc temu i negatywny dodam że jestem po terminie @ (znów wystapilo plamienie)i temp.utrzymuje sie caly czas na poziomie 37 tylko wczoraj było 36.8 al dziś już wyzsza co o tym myślicie czy są szae żebym była

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki wydra..kazda z nas pewnie tego chce na swieta :-)

Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2007 2:21 pm przez kasiaUSA, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny ja tez bym miala piekny prezent pod choinke najpiekniejszy w moim zyciu :D jestem w 15dc wczoraj mialam owulke a staralismy sie 12 i 13dc ale nie chcem sie nakrecac i myslec o tym ale to silniejsze ode mnie :?

Pozdrawiam i zycze wam fasoleczek :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześc dziewczynki mam pytanie juz kiedys pisałam o moich objawach a wiec juz 3 razy w terminie @ dostawałam plamienie o kolorze brązowym i troszkie krwi przy siusianiu robiłam test mc temu i negatywny dodam że jestem po terminie @ (znów wystapilo plamienie)i temp.utrzymuje sie caly czas na poziomie 37 tylko wczoraj było 36.8 al dziś już wyzsza co o tym myślicie czy są szae żebym była prosze o rade

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maju najlepiej powtorz test a jezeli wyjdzie negatywny to idz do lekarza.To raczej na cos dobrego nie wyglada.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

test już kupiłam ale myślicie że są szanse chce zrobić jutro rano i zmierzyć jeszcze temp

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

\Czrnulka,polecam jeszcze swiece po stosunku,to pomaga tym co chca zajsc w ciaze,wtedy meskie rozbojniki nie wyplywaja za szybko tylko pozostaja dluzej w srodku i jest wieksze prawdopodobienstwo zafaolkowania,moja przyjaciola starala sie 3 lata o dziecko a 2 razy po swiecy just nie musiala,w ten sposob zaszla...powodzenia ze swiatecznymi faolkami!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie Marika i Agnieszko 28....dopiero wróciłam do domku....juz nie mogłam sie doczekac kiedy podziele sie z wami nowiną....JESTEM W CIĄŻY!!!!NA MOIM TESCIKU 2 WYRAZNE KRESECZKI!! :D :D :D :D jestem pewna ze wam tez sie uda.....no i nie przejmujcie się brakiem objawów, ja raz mialam wyrazne objawy i okazało sie ze nic z tego.tym razem tylko brzuch strasznie bolał i ....JEST!!!! :D teraz tylko mam nadzieje ze gin powie ze wszystko ok.ale to dopiero na usg...myslicie ze usg mozna robic w 5-6 tygodniu? pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maju wiekszosc testow jet bardzo czulych na hormon ciazy ,wiec mozesz zrobic rowniez teraz,chociaz jak wolisz wieczore,przy ciazy temp nie spada tylko sie utrzymuje podwyzszona.

Ewek gratulajie!!!
Cos pieknego na swieta...twoj ukochany juz wie?Napewno wiele radosci bije z twoich oczu teraz.

Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2007 2:28 pm przez kasiaUSA, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maja666 mysle ze najlepiej jak pujdziesz do gina bo jak to juz 3 miesiace tak masz to testy juz powinny wyjsc mozesz jeszcze powtorzyc test dla pewnosci bo z nimi to roznie bywa.Czesto jest tak ze w ciazy w dniach w ktorych miala pojawic sie @ wystepuje male plamienie i jeszcze ta podwyzszona tempka...
Pozdrawiam i zycze fasolki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek! Gratulacje. Macie najpiękniejszy prezent jaki można dostać. Bardzo cieszę się,że Wam się udało. Trzymaj się cieplutko i dbaj o swój skarb. USG można robić w 6 tyg, ale może jeszcze nie być nic widać. Podobno lepiej jest w 8.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiaUSA pierwsze slysze z tymi swiecami hehhe smiesznie ale jezeli pomaga to super jak nie wyjdzie w tym cyklu to moze sprobuje :D dzieki za rade :)

ewek1507 GRATULACJE :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

właśnie tez myśle że gybym była to test mc temu by coś wykazał ale koleż .powieziala mi ze nie zawsze gdyz fasolka może być malutka i wtedy nie wykaże już sama nie wiem co robić zrobie test jutro ale nie nakręcam sie nap.jeszcze coś co myslicie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

maja666 moze zrob lepiej bete bedziesz pewna na 100% wtedy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Napewno pamietasz ze szkoly swiece nozki do gory razem z pucio to pomaga nasieniu splynac glebiej do srodka i pozostac tam...Milego swiecowania!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek gratulacje ogromne :D
Moj gin mowi, ze na dobrym sprzecie to juz 6-7 tydz. widac serduszko :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]