Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 3:30 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiu, jesli Twoja koleżanka dostała okresu to nie ma sie czym martwić. Okres w ciąży to rzadkość, nie powinno go być i tak w większości przypadków jest. Zaokrąglony brzuch mozna wytłumaczyć na rózne sposoby, począwszy od tego że ma okres, co jest normalne w te dni, po drugie mogła za duzo zjeść lub dostała jakiegos wzdęcia. Tak więc take it easy:)
Objawy ciążowe są praktycznie identyczne jak te podczas okresu i czesto kobiety nie są w stanie ich odróżnić. Poza tym to awet dosyć zrozumiałe że je "bardziej widzi", uprawiała sex, boi się i nie chce dziecka. Wg mnie ciązy nie ma na 100%.

Jedna wazna sprawa, powiedz swojej koleżance zeby nie ufała tak do końca chłopakowi, zwłaszcza jeśli nie jest on na powaznie. Bo gumka ma być ochroną przede wszystkim dla niej, bo gdy zajdzie w ciąże w większości ona bedzie dźwigac ten ciężar, a poza tym choroby przenoszone droga płciową, AIDS itp. niech to przemyśli. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aha. dobrze dziękuje bardzo. za chwile do niej zadzwonie i przeczytam to co napisałaś :) TRZYMAJCIE sie dziewczynki :) papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hihi ;) Oki. Z naciskiem na choroby-pamietaj ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka ....hmmm czyli jestem az tak beznadziejnym przypadkiem ze zadna nie chce odpisac hihi :D naprawde prosze o odpowiedz z poprzedniej strony....a wogóle to brzuszek nadal boli a raczej pobolewa no...i oprucz tego zadnych innych objawow...no moze tylko wieksze piersi i zyłki...ale podczas ostatnich staran tez mialam zylki i juz myslalam ze to fasolka a tu....jajko wielkie... :( pozdrawiam i slę (a moze slemy)buziaki wielkie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NIKAMO ale super super gratulacje

ja niestety muszę poczekać może gwiazdka coś mi przyniesie w prezencie :)

Nika - ja też starałam się do policji w lipcu byłam w Szczytnie ale niestety za małe mam znajomości ale raczej żadnych nie mam no i sie nie udało sekundę na sprawnościówce miałam za dużo , ale także cały czas składam do cywilnej ale tez lipa bo oczywiście w rachubę wchodzą znajomości ...no i z tej rozpaczy ze siedzę w domu zaczęłam się starać o dzidzię heheh od 10 XII od nowa staranko

Ostatnio zmieniony ndz gru 02, 2007 7:40 pm przez Agnieszka28, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

chyba mi nikt nie odpowie :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek1507... wiesz ja miałam podobnie dwa tygodnie przed spodziewaną @ ból piersi klucie w jajnikach żyłki na piersiach no typowe objawy jadłam za dwoje W głowie różne myśli sie kołatały że to dzidzia . byłam pewna że się udało , no ale niestety w sobotę przyszłą @ i no nawet dzień wcześniej niż planowo . Wydaje mi się że musisz czekać do @ bo każda z nas ma inne reakcje organizmu a psychika potrafi takie figle płatać . Musisz się uzbroić w cierpliwość :) choć nie jest to łatwe

cookie_monster......... może nie jestem tu osobą najbardziej kompetentną nie chcę cię martwić, ale z tego co piszesz w podobnym terminie miałyśmy @ i ja właśnie dostałam @ w sobotę nawet dzień wcześniej bo planowo miałm mieć w niedzielę . a jeszcze z mojego przypadku to to że masz tempke 36.6 i to raczej niemożliwe żebyś byłą w ciąży Bo z tego co wiem co mi dziewczyny pisały to tempka musi być podwyższona co najmniej do 37 i musi się utrzymywać przez dłuższy czas wiec myślę ze to bardziej twoja psychika tak działa , Najlepiej poczekać do @ i nie stresuj się bo to nic ci nie da tylko będziesz się martwić może nie potrzebnie.
mam nadzieję ze choć troszkę ci pomogłam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Agnieszka28 tak niestety wiem o tym doskonale...ale mialam dostac przedwczoraj@ i juz sama nie wiem czy to nie przez ten gynalgin, bo jak juz pisałam to dopochwowo brałam 2 tygodnie temu....hmmm, ale masz rację poczekamy-zobaczymy.pozdrawiam[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pomogłas i to bardzo .
co do kompetencji - jestes na pewno bardziej uswiadomiona ode mnie :) wy staracie sie o ciaze wiec zbieracie kazdy, chocby najmniejszy objaw - i dzieki temu sie edukujecie .
z mojej strony ogromne DZIEKUJE i powodzenia - obys dostala upragniony prezent gwazdkowy :D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nikuś no ja mam nadzieję, że to dziewczynka będzie :D tak już mojemu P. tłumaczę, że urodę ze mnie ściąga, bo ja naprawdę tragicznie wyglądam i makijaż niewiele pomaga...ach jak bym chciała córcię ... :smo: :pipi:

Nikamo no trzymamy kciuki za chłopaczka dla Ciebie ;) Nie ma to jak parka!

Fabie :shock: :shock: :shock: .... no coś Ty :D :D :D :D
Ale SUUUPEEEEEEEEEEER :brv: :brv: :brv: :brv: :brv: Mam nadzieję, że aparat nie zrobił Wam psikusa i naprawdę będą bliźniaczki :) Ciekawe, czy jedno czy dwujajowe :twisted:

Karolcia jak masz szansę skorzystać z takiej okazji, to nie oglądaj się za siebie i nie myśl o tym, co nie wyszło.Będziesz mogła robić to o czym marzy każda mała dziewczynka no i sporo się jeszcze nauczysz, zdobędziesz doświadczenie itd, bo modeling to nie tylko czysta przyjemność ale także praca.A z każdej pracy wyciągamy korzyści.Tak na marginesie, to nawet z tej niesatysfakcjonującej - uczymy się jakich błędów nie popełniać i co nam odpowiada.W każdym razie trzymam kciuki i wierzę, że sobie poradzisz, bo wyglądasz na ambitną dziewczynę:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek1507.. możliwe że to gynalgin też mógł mieć taki wpływ, albo może ostatnio jakieś stresy przechodziłaś, ale jak masz tempke 36.6 to ja tak myślę ze na 100% nie jesteś w ciąży ja miałam tempke przez 3 dni przed @ 36.9 i dzień wcześniej dostałam. myślę że to przez nerwy,ale w ciąży raczej nie powinnaś być.

FAB........ ale super " bliźniaczki " fajnie . Moja siostra też miała bliźniaczki ale dopiero się o tym dowiedziała w czasie porodu bo przez całą ciąże jedna za drugą tak się schowała że nic nie wskazywało ze jest ich tam dwie . I to byłą wielki szok dla niej jak jej lekarz mówi niech pani się tak nie cieszy z córki bo jeszcze jedna wychodzi- wyobrażacie sobie co to było hehe . a teraz dziewczyny już 15 lat mają . także życzę ci f tych dwóch kruszynekFAB

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ale ja nigdy nie miezyłam tempki....dlatego tez nie chce teraz ,bo tylko sie nakrece zbytnio jesli sie okaze podwyzszna.hehe a przy kilku dniach obserwacji nie znajac swoich wczesniejszych to lipa ... nie ma co...strasznie zmeczona jestem i ciagle spac mi sie chce....byc moze wlasnie zbliza mi sie @...a jak tam u Ciebie Agnieszko 28 ze starankami? buzka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a nam juz mineły dni płodne ale jakos nie czuje zeby sie udało :? tylko jakos dziwnie ciagle czuje jajnik nie wiem czemu i czekam zobaczymy :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Uuuu, widze że ten link podupada... Nie ma juz największych gaduł-ani Mariki, ani Kaśki, ani Fab i Sun i Martinka raz na jakis czas...

Dziewczęta co z Wami? :) Ja w dalszym ciągu przesiaduje w domu do południa, więc nudy i zbyt dużo wolnego czasu. Tak więc ide cos porobić :)

Kaśka, dzis miałas robic kolejny test;) Robiłaś?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczynki a ja nadal nie mam @. Jedynie co to boląca cycki że dotknąć sie nie moge. Robiłam jeden test w zeszłym tygodni jak 3 dni mi sie spóźniała @ i wyszła jedna kreska. Myśle ze powinnam może go powtórzyć...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej laseczki :D

Fab no co Ty mówisz :D Aż mnie ciareczki przeszly :D Ale fajnie hehe :D Lol nie wierze :D hehe Nie mam pytań :D Superrrrrrrrrrrr :D:D:D:D:D:D

Karolciu jeszce nie zrobiłam :D Nie zdazyłam wczoraj do apteki :D hehe :D Ale dzisiaj popedze po szkole :D Za jkaś godzinke :D hehe :D I nie wiem czy robic czy czekać do rana ?? Bo dzisiaj gin przyjmuje :D

A okres sie spóźnia dalej juz 9 dzień :D hehe :D A okresu ani widu ani słychu... Tylko zatwardzenie hehe :D

Pozdrawiam was kochane :D
NIe odzywałam sie bvo nie mam neta w domu nie wiem czemu jakas znowu awarie mają :D hehe :D

Odezwe sie poźniej :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MONIAB lepiej że się nie nakręcasz i może akurat będzie fasoleczka :)

EWEK 1507 ja dopiero staranko od 10.12 , a Ty mogła byś zafasolkować :D

JOYKO PEWNIE żE POWTARZAJ I TO SZYBKO

KASICA robić i to szybciutko i dwie piękne kreseczki ma być :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

chyba dzisija wszyscy gdzies wyjechali....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny nie pisałam bo wczoraj cały dzien przelezałam,a dzis rano badania potem ide do gina miedzyczasie musze cos ugotowac i posprzatac.Ech najchetniej to bym sie położyła spac :)
Troche sie martwie czy wszystko oki bo jakos leci kolejny tydzien a ja prawie żadnych objawów nie mam cyce mi tylko urosły i bolą i brzuch znowu pobolewa ale tak to nic po za tym :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:?: hejka :D miałam czekac....ale eksploduje niedługo z tego myslenia....hmmm, hmmmm.wlasnie ide do apteki po testa... :lol: trzymajcie kciuki...sama juz nie wiem ,brzuch dzis jakby mniej boli ,i faktycznie czuje sie jakbym zaraz miała dostac @.wiem jedno jak zrobie test i wyjdzie jedna kreseczka to dzis...najdalej jutro dostane@...hihi.juz raz tak mialam :wink: no cóż ....uciekam puki co.pozdrawiam wszystkie zafasolkowane mamsie i te starajace sie razemze mna .

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]