Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 11:51 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Mialam robione USG genetyczne na Cienistej w Poznaniu , po ktorym dostalam skierowanie na Polna. Czy ktoras z Was byla w tym szpitalu i moze cos o nim powiedziec? Czy to jest panstwowa klinika czy prywatna, bo nie wien czy za pobyt bede musiala zaplacic? Prosze o jakiekolwiek info. Dzieki 3majcie sie cieplutko.Pozdrawiam. A zapomnialam dodac bede tam miala robiona amiopunkcje, takze zabieg wazny i dosc ryzykowny jednak przy moim podwyzszonym ryzyku, wskazany.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Szpital na Polnej nie jest prywatna kliniką. Także spokojnie. A tak w ogóle to bardzo fajny szpital. Ja odbieram go bardzo pozytywnie. Personel tez jest ok. No i tam bede rodzic moje maleństwo.
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki wielkie! Moja dzidzia ma problemy ze zdrowiem a niestety w moim miescie nie ma lekarza , ktory umialby i chcialby mi pomoc, przez forum dowiedzialam sie o cienistej w poznaniu, bylam, przemila fachowa obsluga i to oni skierowali mnie na polna,troszke sie boje, bo musze jakis hotelik znalezc w poznaniu blisko szpital ,bo mam tam byc o 6/45 rano w poniedzialek na czczo a ja mam do poznania lekko 2 h drogi, ale czego sie nie robi dla dobra malenstwa nieprawda?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

napisz pozniej jak wrazenia z Polnej. Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

alex ja chodzę na Polną do poradni Prenatalnej i Patologii Wczesnej Ciąży. Szpital jeśli chodzi o poród to taki sobie, natomiast jeśli chodzi o opieką nad maluszkiem, nieważne czy już urodzonym czy jeszcze w brzuszku rewelacyjny. Mają najlepszy sprzęt diagnostyczny i do ratowania maluszków. Nie mogli Cię lepiej skierować. Ja dojeżdżam z Leszna!

A co do opłaty, a skierowanie masz z NFZ czy prywatnie??? Bo jeśli prywatnie to idź do kogoś, żeby Ci przepisął na NFZ, wtedy jest bezpłatnie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam wszystkie mamusie! ja bardzo bym chciala jezdzic do Poznania do lekarza na NFZ ale jakos mam trudnosci z rejestracja, PROBOWALAM kiedys zadzw na polna, wykonalam chyba z 5 telef bo ciagle kazali mi zmieniac koncowke i nic z tego na koncu babka byla taka nie mila ze szok :cry: kazala mi przyjsc i sie osobiscie zarej. tlumaczylam jej ze jestem dojezdna ok 80km! to trudno!!!! prosze przyjechac dziennie rozdajemy 10numerkow moze sie pani uda!! ja wolalabym na termin wtedy wiem ze na 100% mnie przyjma :cry: Bardzo bym chciala tam jezdzic wiem ze tam opieka i sprzet jest 100x lepszy u nas usg robia raz na 2 miesiace i to z bolem ! pierwsze mialam w 6 tyg a teraz moze w 13 lub 14 bede miala bo jeszcze nie wiem dopero ide 1 sierp na wizyte i nie wiem czy da mi wogole skierowanie na usg!!! ale jesli da to po tyg mi zrobia czyli w 14 tyg c!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja wlasnie wrocilam , no nie dokladznie , bo w domku jestem od wczoraj , ale dochodzilam do siebie. Mialam robiona amniopunkcje, takze dosc powazny zabieg. Powiem tak : REWELACJA. Wszyscy przemili opieka swietna. Lepiej trafic nie moglam!!!
NMie wiem jak zapisac sie na polna ale tam jest przychodnia przyszpitalna moze powinnas sprobowac przez internet poszukac gdybym wiedziala wczesnie to sprawdzilabym to dla ciebie, postaram sie cos dowiedziec, jak tylko bede miala jakies info dam znac, ja chodze na Cienista prywatnie do Brązerta, nie rejestrowalam sie na nfz takze nie wiem:(. Pozdrawiam i polecam nie wiem jak tam sie rodzi, ale przebywanie na oddziale g3 to "czysta przyjemnosc". Pozdrawiam wszystkie mamuski

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Witam Panie!
dziś właśnie wróciłam ze szpitala -rodziłam przez cesarskie cięcie w szpitalu na Polnej w Poznaniu.
Trafiłam z pękniętym pęcherzem płodowym na odział położniczy IV i powiem tak; opieka bardzo fachowa i położne po prostu super!!! Tak samo na porodówce byłam bardzo mile zaskoczona... Spotkała mnie atmosfera intymności i bardzo miłe położne i lekarze.... do tego super sprzęt!!! POLECAM GORĄCO!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Proszę korzystać z opcji szukaj

Temat szpitalu na Polnej był już poruszany

:arrow: http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=1379

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fajny szpital, ja tam rodziłam polecam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ]