kalii pisze:
Kalii, nie zgadzam sie z Toba

Z tego względu że tempka w II fazie cyklu, zawsze jest wysoka. I jesli minie termin @ a ona nadal jest wysoka to wtedy mozna podejrzewac ciążę. Regułą oczywiście nie jest to, że że ZAWSZe ta tempka powinna wynosić w czasie ciązy np 37,2* i koniec. Po prostu w ciązy zawsze jest wysoka, na pewno nie na poziomie 36,7*, a na pewno na pozimie przynajmniej 37*, bo ta wcześniejsza jest tempką z I fazy cyklu, czyli niska.
A kto Ci takich bajek naopowiadał że wysoka to od razu musi wynosić 37 czy coś koło tego

Jeżeli ktoś w I fazie ma tempki niskie tzn np 36,2 a po owulacji nastąpi wzrost do 36,6 to już jest faza temperatur wyższych.Wszystko zależy od tego jakie są temperatury w I fazie cyklu.
Będąc w ciąży moja temperatura wynosiła 36,8-37.
Widzę że kompletnie nie znasz się na NPR,więc nie mieszaj dziewczynom w głowach.
A ja Wam powiem ze skonsultowałam wlasnie temke z trenerem NPR i wiecie co mi powiedzial: ze jesli ktos ma temke w I fazie np. 36.2 a po owul na przyklad 36.6 przez okres dłuższy niz okolo 18 dni i nie ma @ lub w czasie plamienia temka nie spada to moze to sugerowac ciaze.
Co do inteligencji to przypominam ze istnieja rozne jej rodzaje IQ g*** znaczy w dzisiejszych czasach gdy na przyklad ma sie niski wskaznik emocjonalnej lub tzw interpersonalnej. A wykształcenie no coz..Pragne zauwazyc ze studia teraz to prawie jak nic..Za to bycie operatorem koparki, murarzem, stolarzem, hydraulikiem, inzynierem od systemow kanalizacyjnych to jest
cos
Ja nie spalam wczoraj w nocy tylko pisalam pisalam pisalam...jutro usg piersi az mnie mdli z nerwow...A GDZIEZ JEST SUN FAIRY?????
Marika i NIKOLLA przykro mi...next time
pozdro.