Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 8:36 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

No Kasiulka mi tez sie wydaje ze to ciaza :roll: Ja dopiero teraz mam takie problemy.Chociaz powiem wam ze jak na 5 tydzien to i tak sie czuje superrrrr prawie nic mi nie jest teraz tylko mi energi przybyło taka jeste rozanielona :lol: A po za tym cyce nadal bola brzusio tez pobolewa a po za tym nic kompletnie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karolcia no ja mam nadzieje, jeszcze by tego brakowało, żebyś nam tu znormalniała i stała się mniej świetna.. Nie wolno. Czarnula mówi NIE>Miłego wieczorka black lady.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiu, brak okresu, zaparcia, dzinwy śluz - ja czekam na dwie kreski jutro i wiem że będą i Ty już pewnie tez ;) Dobrze że Cię rozbawiłam, ale chyba przesadziłam skoro az Cię jajnik zabolał :twisted:

No Nika, ide coś wszamać 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: ach to czekanie
Awatar użytkownika

U mnie wszystko się wyjaśni już w piątek bo mam dostać @ a zawsze mam regularnie jak w zegarku. Mam nadzieje,że @ jednak mnie ominie i w końcu będą 2 kreseczki. Od tygodnia moja temp. to 37,5-37,8 bolą mnie piersi ciągle bym jadła, a te humorki dziś nawet wkurzyła mnie pralka bo nie chciała się otworzyć :D trzymajcie kciuki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey dziewczęta!

Jak mija wieczorek? u mnie straszna zamieć, aż się niechce wychodzić. ja się chwile zdrzemłam i czekam na mojego misia... buziaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ziewczynki siedze jak na szpilkach
zaczął mnie bolec brzuszek tak nisko po prawej stronie i wyglada to jakby zaraz miał mi sie zacząć okres. test mam w torebce i nie wiem czy zrobic go czy poczekac do rana czy moze poczekac na @ ??
myslicie ze test wykonany teraz bedzie wiarygodny, niby jest napisane ze o kazdej porze dnia mozna go robic
nie wiem co z tym brzuchem bo niektóre z was piszą ze boli je brzusio tak jak przed okresem i nie wiem czy u mnie zbliża sie @ czy moze baby

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wrocilam Dziewuszki. Mam zly dzien i moze dlatego czuje sie ignorowana ale dzieki za dobre slowo:)

Nikolla bedzie Dzidzia tak mi sie cos zdaje eh..Kasia ciekawe jak wyjdzie u Ciebie?? Praca nie idzie nic a nic az sie zla robie...

Pozdrowka.

' I felt U in my legs before I ever met U....'

Orientacja seksualna? BZDURA:D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nom niunia Anetko odrazu lepiej. Nie wiem czy będzie niunia, chciałabym ale się nie nastawiam. Potwornie bolą mnie piersi. I śluz tak jak pisałam jest przeźroczysty i jak kisiel. No nic na dniach się okaże. Taka pogoda myszko, że nic sie niechce. Choć ja dziś miałam dużą energie do pracy, załatwiłam wiele zaległych spraw. Teraz sobie przysnęłam. A potem robie twarożek na kolacje. Ehh co za pogoda, aż się niechce nic. Dasz rade myszko wiem o tym, tylko prosze mi się nie fochać. Buzial :lol:
PS. a ja myśle nad prezentami już na świeta. I duperelami na Mikołaja dla bliskich.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Juz nie focham...Jeszcze z pol godzinki odpoczne i biore sie za maratonik nocny.

Tez mysle nad prezentami dla mojego chce cos fajnego no i cos dla Babci i moze przyrodniego rodzenstwa...Buziaki

' I felt U in my legs before I ever met U....'

Orientacja seksualna? BZDURA:D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hey dziewczonki

Mam pytanko...czy jak sie jest w poczatkowej ciazy to podczas sexu bola jajniki?

Dzieki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny juz wiem ze poronie czekam tylko kiedy to nastapi...jak to strasznie boli bo wiem ze bede krwawic i to bedzie moja fasolka... tak strasznie boli...

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mariczko!Kochana Nie wiem co powiedzieć. KURCZE.... Nie nie nie.... Nika tak nie może być. Bedziemy wszystkie trzymały kciukole, modliły się nie wiem zaklinały aby było dobrze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marika23 pisze:
dziewczyny juz wiem ze poronie czekam tylko kiedy to nastapi...jak to strasznie boli bo wiem ze bede krwawic i to bedzie moja fasolka... tak strasznie boli...

Bardzo ale to bardzo mi przykro Sloneczko:(Badz dzielna i trzymaj sie cieplutko. :-{:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie bedzie dobrze juz nie jest beta juz od poczatku ponoc byla za mala a teraz od kilku dni juz zaczela spadac i dzis mialam 16,7 wiec nie ma ratunku...lekarz powiedzial ze poronilabym juz w piatek ale duphastonem powstrzymalam nature... jak to boli

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Trzymaj sie kochana...wspolczuje...ale prawdopodobnie tak musi byc...ale po deszczu przyjdzieslonce...jestesmy z toba!

Offline Wyświetl profil  

Mam takie pytanko.Nie wiem czy w końcu jestem czy nie.Okres miałam 6listopada.A teraz jest 27i pojawiło sie jakieś plamienie.Według obliczeń mam mieć okres 4grudnia.Z tego co wynika to się kochałam w swoje dni płodne 2razy.Nie wiem co mam zrobić .Koleżanka doradziła,żebym czekała do okresu i poszła wtedy do lekarza i zrobiła test.a wy jak myślicie?powiedziała,że na pewno jestem w ciąży,bo ona miała tak samo.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

mariczko...bardzo mi przykro... :( :( :( :(
:cry: :cry: :cry: :cry:

brak słów.................

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marika, nie wiem co powiedzieć :( Zastanawiałam się wieczorem jak tam Twoja beta (byłam u Dania)... Nie wiem czy istnieją jakies słowa by ukoic ten ból, wiem jak sie cieszyłaś, jak wyczekiwałaś, walczyłaś o nią... :( Przychodzi mi do głowy że może tak miało być? Ale po co, przeciez równie dobrze mogło wcale nie być. Jesteśmy z Tobą, i myślimy o Was. Trzymaj się kochana :*

Aneta, kup coś fajnistego dla Babci, takiego żeby jej się łezka w oku zakręciła ;)

markaro - temp. 37,5*-37,8* nie świadczy o ciąży, ani o II fazie cyklu w której bez wątpienia teraz jesteś. Jest ona jednak za wysoka i wskazuje na przeziębienie. Poza tym nie wiem czy wiesz ale w II fazie cyklu tempka ZAWSZE jest wysoka i to jest prawidłowe i normalne. Ale nie az tak wysoka, powinna dochodzić do maximum 37,5*. U ciebie jest za dużo.

KasiaUSA, jajniki nie bolą podczas sexu we wczesniej ciąży, to nie ma wpływu. Może je przewiałaś albo masz owulkę albo zbliża Ci się okres albo złapałaś infekcję.

Kingo24, nie sugeruj się koleżanką. Nasze organizmy są indywidualne i to że ona tak miała o niczym nie świadczy. Twoje plamienia moga świadczyć o różnych rzeczach które dzieją się w organiźmie. No chyba że staracie sie o dziecko i do wytrysku dochodziło w Tobie, wtedy prawdopodobieństwo ciąży jest duże. Jednak dla mnie obajw ciąży jest to zerowy i wcale bym nie podejrzewała ciąży. Zaczekaj do 4, jeśli @ nie przyjdzie zrób test. I mały przyklad na koniec: :D Ja miałam zawroty głowy, moja kuzynka tez gdy była w ciaży. Gdy dowiedziała się o moich to od razu stwierdziła że to ciąża, bo "ona miała tak samo". A w ciąży nie jestem i nie byłam :lol:

Nika, jak spędziłam wieczór bardzo miło:):) Nakarmiliśmy nawet pieska który leżał u Dania na wycieraczce, oczywiście az sie popłakałam bo mnie za serce ściskają takie "widoki"... Ehhh.

Dobranoc:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej słoneczka :*

Mariczko mam nadzieje ze jakos sie trzymasz ;) Pamietaj jestem z Tobą...I tak jak mówiłaś dobrze ze to stało sie teraz a nie później.. Dasz rade wiem to.. I jescze będziesz miała swoją fasoleczke.... Może ta nie była na tyle silna aby móc walczyć... Wiec sie nie poddawaj i walcz :D

A co tam lasecczki moje ??

JA dzisiaj z ciekawości zmierzyłam temke... i miałam 36,9 ale nie ma co z tego wnioskować ... bo mierzyła tylko dzisiaj ikilka dni temu ale nie pamietam jaka mialam ale mniejszą...

Dzisiaj popędze po test i zrobie jutro rano!! Chyba ze nie wytrzyam i zrobie dzisiaj.. Mój K prosił zebym zrobiła jutro.... To poczekam ale okresu nie ma.. Wiec dorby znak...

Całuje was kochane :*

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

kinga24 pisze:
Mam takie pytanko.Nie wiem czy w końcu jestem czy nie.Okres miałam 6listopada.A teraz jest 27i pojawiło sie jakieś plamienie.Według obliczeń mam mieć okres 4grudnia.Z tego co wynika to się kochałam w swoje dni płodne 2razy.Nie wiem co mam zrobić .Koleżanka doradziła,żebym czekała do okresu i poszła wtedy do lekarza i zrobiła test.a wy jak myślicie?powiedziała,że na pewno jestem w ciąży,bo ona miała tak samo.

Kinga ja myślę że to mogło być plamienie implantacyjne,występuje od 6 do 10 dnia po owulacji.Moim zdaniem szansa na fasolkę jest duża.Jeżeli @ nie przyjdzie 4 to zrób test.Życzę dwóch kreseczek :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]