Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 8:36 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Tak to jest niestety jak sie przez 7 lat odkładało zajsie w ciaze,a teraz sie bardzi chce dzidziusia to nie mozna zajsc :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mała napewno sie uda jestem tego pewna zreszta bede trzymac za was kciuki i zobaczysz juz niedługo sama bedziesz tak szczesliwa jak ja teraz.
Karolcia jak zrobisz kariere i bedziesz na szczycie to nie zapomnij o ciotce Marcie :D Dobra ja pedze gotowac bo juz masakrycznie pózno buziaki miłego dnia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ciociu Marto, ależ jasne że nie zapomnę :D Bierz sie do roboty, a nie sie obijasz, ja już pazurki pomalowałam, prysznic wzięłam i maseczkę zrobiłam :lol: :lol:
A Ty siedzisz na forum ciężaróweczko ;) :*

Fab, ostanio jadłam pierwszy raz w swoim życiu piergi ruskie i nie przypadły mi do gustu :? Czy nie lepsze z mięskiem lub kapustką? :) Masz juz lepszy humorek?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczynki napisałam również to pytanie w innym temacie tego forum ale nikt mi nie odpowiedział :cry: dlatego zadam je jeszcze raz Wam bo wydaje mi sie że ono bardziej tutaj pasuje .

@ spóźnia mi sie 2 dni, bolą mnie piersi dokładnie sutki i mam jakieś takie krostki albo albo malutkie zrośla nie wiem jak je nazwać z jaśniejszym zakończeniem - nigdy wcześniej tego nie zauważyłam.
No i mam zgade która doprowadza mnie już do szału. Oprócz tego ciągle bym coś jadła czegoś mi wieczenie brakuje raz słodyczy a raz słonego. Pobolewa mnie głowa i jestem bardzo płaczliwa i jakaś pobudliwa, oczywiscie ciagle chce mi sie spać ale tak było zawsze.
Moze któraś miała takie podobne objawy i może mi potwierdzić - żebym miała nadzieje do wieczora - bo wtedy zamierzam zrobić teścik.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Joyka-Według mnie to bardzo "ciążowe"objawy :wink:
Koniecznie podaj wynik testu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No obiadek mi sie gotuje,ale sie strasznie senna zrobiłam i brzusio mnie cos pobolewa no i strasznie mi sie pic dzis chce.
Karolcia ale ten twój Danio ma dobrze z Toba jedzonko na zamówienie.Pewnie teściowa chwali co :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Joyka pisze:
.

@ spóźnia mi sie 2 dni, bolą mnie piersi dokładnie sutki i mam jakieś takie krostki albo albo malutkie zrośla nie wiem jak je nazwać z jaśniejszym zakończeniem - nigdy wcześniej tego nie zauważyłam.
No i mam zgade która doprowadza mnie już do szału. Oprócz tego ciągle bym coś jadła czegoś mi wieczenie brakuje raz słodyczy a raz słonego. Pobolewa mnie głowa i jestem bardzo płaczliwa i jakaś pobudliwa, oczywiscie ciagle chce mi sie spać ale tak było zawsze.
Moze któraś miała takie podobne objawy i może mi potwierdzić - żebym miała nadzieje do wieczora - bo wtedy zamierzam zrobić teścik.

Joyka- a jak inne objawy? mierzysz temp?, a co z żyłkami i kolorkiem narządów rodnych hmm?

koniecznie podaj wynik testu!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Joyka, dobrym objawem jest to że nie masz okresu. Do tego jeśli okres masz regularnie i doszło do wytrysku w Tobie. Zrób test, już czas.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

RYBKA-IS-ONE pisze:
Joyka pisze:
.

Joyka- a jak inne objawy? mierzysz temp?, a co z żyłkami i kolorkiem narządów rodnych hmm?

koniecznie podaj wynik testu!!

Żadnych innych obajwów nie zauważyłam oprócz tego ze marznął mi stopy - na jakieś stronie było napisane ze to też można zaliczyć :lol:
co do kolorków to nie sprawdzałam bo szczerze dopiero dzisiaj dowiedziałam sie że to również trzeba zobaczyć, natomiast do do żyłek na cycuchach to raczej są takie same jak zawsze troche widoczne ale nie jakos bardzo.

Dziewczyny dałyście mi nadzieje do wieczora

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny prosze nie piszcie posta pod postem. Korzystajcie z opcji "zmien" ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nio jak tam laski popołudnie mija ?? JA własnie nie dawno wróciłam ze szkoły... Miałam wejsc po drodze do apteki ale jakoś tak nie odważyłąm sie :/ Nie wiem czemu.... Eh..... Może jutro .... Nie wiem sama :D hehe :D

Nikamo nie ma sprawy :*

A ja ide sie lulne na jakąś godzinke bo odpadam... Musze sie położyć bo śpie na siedząco....

Ostatnio zmieniony wt lis 27, 2007 2:45 pm przez kasica2006, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja sie czuje ignorowana na forum od jakis 3ech-4ech dni co jest dla mnie bardzo przykre i sklania mnie aby to forum opuscic. Dziekuje za pomoc w dreczocych mnie sprawach i zycze wam wszystkiego dobrego. Pozdrawiam Aneta 1( Agnieszka)

' I felt U in my legs before I ever met U....'

Orientacja seksualna? BZDURA:D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anetko nieeee.... JA nie wiem jak Ci pomóc więc nie odpisywałam.... Ale mam nadzieje ze z babcią sie wszystko wyjaśni i jak bedziesz po uusg to napisz.... I też mam nadzieje ze wszytsko sie jakos dobrze skończy.... A Pracke kiedy oddajesz??? Pozdrawiam cie cieplutko ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agnieszko-Anetko, często tak bywa że ludzie nie odpisują, bo nie wiedzą jak pomóc, albo pomijają i w ogóle nie czytają, albo sa pochłonięci swoim problemem. Ale czy to powód by opuszczac forum?
Ja np. nie zwracam uwagi na to czy ktos mi odpisuje czy nie, po prostu pisze, wyrzucam z siebie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny
Mam taki amły problem czesto czuje że jestem pełna tak jakbym była najedzona a tak naprawde np. nic od dwoch godzin niejadlam. Czy to jest normalny objaw ciąży?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey laski!

Ale pogoda dziś paskudna, aż sie nic niechce. Ja najchętniej bym się przytuliła do mojego S. Ale nie da rady bo jest w pracy do 22. :cry: Ale potem owszem, zawsze zasypiamy wtuleni.

Mariczko myszko kochana czarnule forumowe myślą o tobie ciepło. Musi być dobrze. Biedactwo nasze kochane. :-{:

Kasica no widze, że @ nie przyszła. U mnie też nie ma, ale cysie to zaraz mi odpadną.

Karolcia no ja wczoraj gotowałam sosik z wołowinki takie bitki w cebulce z ziemniaczkami i ogórkiem kiszonym były dziś na obiadek. I zostanie sos na jutro. Tylko nie przesadź z tym odchudzaniem bo humorek stracisz nasza księżniczko:pipi:

Anetko! Myszko nawet tak nie myśl. Ja też wpadam na chwile na forum. Zastanawiałam się ostatnio nawet co z Tobą. Przykre że z babcią nie najlepiej, ale to także wina pogody,

Rybciu a co u Ciebie? :wink: Mam nadzieje, że nie przyszła niedobra @.? U mnie jeszcze nie ma i śluz mam ciągnący przeźroczysty, co to znaczy nie wiem.

Fabulinko myszko. Nie smutasuj się proszę. Zjedz kawałek czekolady a jak ci będzie źle pisz czarnula. :-{:

Miłego dzionka kochane

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nikoluuu słoneczkooo :* A ile Ci sie już spóżnia ?? Bo mi 4 dni.... I normalnie nie wiem co sie dzieje... dzisiaj rano sie tak zwijałam z bólu... tak mnie brzuszek bolał że szok... myślała że oszaleje... eh.... I musze sie przyznać ze zaczełam mieć problemy z :oops: :oops: kupką... mam takie zatwardzenie że szok... eh.... aż wstyd mówić...a zawsze przed @ mnie tak goniło ze z Wc cieżko mnie było wygonić.... Eh....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasica!No ja powinnam dostać jutro. Wiem, że się z testem pośpieszyłam ale cóz. No nic zobaczymy czy przyjdzie wiedzma.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasica jest w ciąży :!: Kasica jest w ciaży :!: :D
Czekamy na wieści :) Ja tez zawsze przed @ nie moge wyjść z kibelka, a raczej chodze tam nawet 3 razy dziennie :shock:

Witaj Nika :) Mój Danio zaraz przyjedzie i bedzie jadł moją popisówę, a potem lecimy do Niego. Papatki :*

PS Nikolla, z tym moim odchudzaniem to zazwyczaj jest tak że ide do marketu i kupuje batoniki, czipsiki itp ;) Więc spokojna Twoja czarna :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karolciu aż mnie jajnik zakuł .. hehe :D Ale sie uśmiałam... A wiecie co.... od kilku dni mam cały czas ochotke <lol> Jak nigdy ... wogóle mój zauważył ze sie zmieniłam, bo ostatnio byłam nie do życia... aż sama jestem w szoku....

No ale zobaczymy.... moze odwarzę sie jutro wejść do tej apteki... Oby :D hehe

No to mnie rozbawiłas..... A czemu tak uważasz???

Nikolu trzymam kciuki zeby nie przyjechała :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]