Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:52 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Hej laski,.
Mariko mnie dupfaston bardzo pomogl!!!!!!!!!!!postawil mnie na nogi i dzieki niemu moja ciaza utrzymala sie!!!badz dobrej mysli to bardzo dobry lek!!!Bede sie za Ciebie modlic i malenstwo zeby sie wszystko dobrze skonczylo!Ja bylam i jestesm bardzo nerwowa i reaguje na wszstko bardzo eocjonalnie ale czasem zanim wybuchne mysle o mojej dzidzi...i zaraz przechodzi sproboj tak i nie denerwuj sie...a ten kto cie prowokuje i kloci sie z toba powinen sie wstydzic!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey Fabiśka!

JAk mija dzionek. Ja też zawsze byłam i jestem bardzo nerwowa, często wybucham ale potem jeśli wiem, że zle zrobiłam umiem powiedzieć przepraszam. Taka natura lwicy :lol:
pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekuje Kasiu troche sie uspokoilam, a brzuszek juz mniej boli i mam nadzieje ze calkiem przestanie :)

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka Nikolku:)Wlasnie jem zupke ogorkowa mamunia mi zrobila:)))

Dzionek mija dobrze moj w pracy o 17 sie zobaczymy...moze jakis spacer maly??nie wiem:) a co u Ciebie Nikolku??

ja dzis smutna jestem jakas...plakac mi sie chce:((

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Keysi! Gratuluje fasolki, właśnie spojrzałam na twoją datę ślubu jest taka sama jak moja :) Życzę dużo szczęścia :D

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hey Fabiś!

Ja też dziś cały dzionek jestem jakas smutna i nic mi sie niechce.Moj S w pracy do 19, potem mieliśmy wyjść ze znajomymi na jakies dicho. Ale mi się niechce a już sie poumawiałam. Płakać mi się chce, robiłam rano teścik wyszła 1 kreska. Ale ogólnie mam jakiś dziwny nastrój na zasadzie do niczego się nie nadaje. Leże w łóżku i nic mi się niechce.

Buziaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aniu Tobie rowniez zycze duzo szczescia na nowej drodze zycia.I nie martw sie napewno za niedlugo bedziesz miala sliczna fasolke czego zycze Ci z calego serca.Nasza fasolka byla planowana zaraz po slubie mielismy sie o nia starac a 4 dni przed slubem dowiedzielismy sie ze fasolka juz jest z nami :) super prezent slubny hehe

Fabie widze ze jestesmy w tym samym miesiacu:)Mam nadzieje ze dobrze sie czujesz.

Pozdrowionka dla wszystkich mam i dla wszystkich starajacych sie :)

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka kochane ... Co tam jak tam???
Ja dzisiejszy dzień moge zaliczyć do udanych...na big zakupach :D
Wydałam dużo kasiury :D Kupiłam sobie buciki jedne drugie kurteczke i co najważniejsze kieecke :D:D:D:D:D:D

Nikolu nie martw sie :) Moze na gwiazdke nam sie uda :D Ja w to wierzę :D I sie nie poddaje :D

Kocham was :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasica dzięki za słówka otuchy ale ogólnie mam dziś dzień na zasadzie "jestem do bani| :cry: :cry: Wszystko jest źle. Pokłóciłam się z moim S, i ogólnie mnie nosi. MOże to przez pogode, może przez ciśnienie. Niewiem...
A najgorsze jest to, że mieliśmy iść z moim na dysko błysko i już wszystko ustalone a tu ja sie rozmyśliłam. Nie mam nastroju. Nie chodzi o impreze, ale dla niego to ważne spotkanie i o tym jeszcze nie wie. Mój kolega chce wejsć z nim w spółkę i dać kasę na interes. Wredna jestem wiem

Gratuluje zakupkow

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nikolu słoneczko nie martw sie. :D Wiesz ja sie nawet nie czuje żeby @ miała przyjsć a powinna juz dzisiaj być :/ Ale może znowu sie spóźnia :D

Nie stresuj sie :) hehe ja też ostatnio sie pokłóciłam ze swoim ale przeszło jemu i mi :) Godzenie jest najlepsze :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KAsica myszko! Mój S jest w pracy i jakoś nie bardzo chce aby wracał. Mam taki dzień że chce być sama. Mam nadzieje, że sam pójdzie na to spotkanie i disko i zostawi mnie sama. A ty jakie masz plany na wieczór?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochana mój K też jest jeszcze w pracy i nie wiem o której wróci :/ A ja dzisiaj siedze w domku.... wydałam pieniążki to nie ma za co wyjsć :D hehe :P Nie wiem chyba że mój K coś wymyśłi :) Słoneczko jak masz GG to się odezwij moje gg to 7185907 to sobie pogadamy :P

Buziam Cię :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie KObietki:)
chcę Was zapytać o śluz i szyjkę.
a mianowicie: po dniach płodnych, zbliżając się do okresu szyjka powinna się zamykać, nie być tak widoczna oraz białego śluzu powinno być coraz mnie tak?
a na ile tak przed spodziewanym okresem powinno być"sucho"?
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry laski :P

Co tam jak tam?? Ja wstałam nie dawno :) I okresu ani widu ani słychu... A wczoraj to mnie taka zgaga męczyła ze mysłałam ze wyjde z siebie i stane obok... pewnie po Coli bo to słodkie... eh...

Nikolu jak tam lepiej juz??
Mariczko czujesz sie juz lepiej ???

Julia też bym chciała wiedzieć :D

Buziam was... lecem myju myju :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey kasica! Lepiej już. wczoraj jednak poszlam na to spotkanie. I nie żałuje. Być może pomogłam spełnić marzenia mojego S o własnej firmie. Uświadomiłam sobie wczoraj, że jak nie pójde zawiodę przyjaciól, a przede wszystkim uniemożliwie jemu dobrą zabawe. A tak bawiliśmy się super, wróciliśmy przed 4. Dziś bolą mnie strasznie sutki.

KAsica czy ty nie masz dziś imienin. Jeśli tak to wszystkiego naj naj naj... i fasolinki oczywiście. A najważniejesze żebyś byla szczęśliwa i dawała szczęście....
Buziaczki laseczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

hej dziewczyny...i u mnie jedna kreska..niestety, więc albo za wcześnie zrobiony test albo nie tym razem...rzeczywiście rozczarowanie jest duże...smutno i płakać się chce...
nie chciałam mówić mojemu P, ale sam zauważył że coś nie tak...no i wtedy łezki poleciały...
teraz to już czekam na @, żeby zrobic badania hormonalne...i wykluczyc wszelkie choróbstwa...

NIKOLLA- a mój nastrój jednak wziął górę i siedziałam w domu, dobrze że TY się dobrze bawiłaś :)

Kasica- kiedy test powtarzasz? hm? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej kobietki:)

Jak dzionek mija??Mi w miare spokojnie choc nastroj jak zwykle do niczego:((((Nikolku cisze sie ze plany sie powiodly i bawilas sie super:)

Kasiu - hehe ciesze sie ze Ci sie spoznia i z udanych zakupow:)

Rynko przykro mi...ale chyba jeszcze nie wszystko starcone??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heyka moje laseczki! cio tu dzisiaj taka cisza :( ?

Fabiśka bawiłam się nieźle, ale najważniejsze, że mój S był szczęśliwy i mam nadzieje, że mu coś wyjdzie z tego spotkania.

Kasica jak tam przyszła @ czy etam?

RYbciu moja słodka wiem, co czujesz wczoraj miałam dokładnie tak samo. Tyle że to własnie moja przyjaciółka i mój S zadbali o to bym przestała myśleć że ze mną coś nie tak :cry: Bo tak myślałam.
Dziś odpoczywam jestem leniuszek. Wcinam sobie rodzynki w czekoladzie.

Miłego dnia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:D Cześć!

A ja wróciłam przed 16 wórciłam z zajeć do domu. Jestem totalnie padnięta i niedługo ide spać, ale na zajęciach było fajnie,szkoda że już po... Zresztą i tak przyjechaliśmy wcześniej niż powinniśmy. Widze Nikolu, że z ciazy nici, ale napisałas ze jesteś 4 dni przed @, więc wiesz że nie wszystko stracone;) Nadal bede trzymac kciuki!

Fab, widze że humorek lepszy:) I iedługo bedziesz mogła sprawdzic cio masz w brzuszku - czy babeczka czy chłopiec:)

U mnie po powrocie troche gorzej z humorem :? Taka jakas śpiąca jestem, rozbita i niezaspokojona :D Na szczęście jutro nowy dzień i nowe możliwości :!:

Dbajcie o siebie.

PS A propo zakupów, ja dzis obkupiłam mojego chomiczka w Arkadii :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejlaski :D

Nikolu dziękuje bardzo za rzyczenia :) Tak dzis me imieniny :P Własnie mam zamiar sobie piwko wypic :D

A @ nie ma ... a śluz sie własnie zrobił taki... gęsty i bialuśki!!!!! Nie wiem :/

Pozdrawiam ws :D

A Rybciu nie wiem kiedy :) Okaże sie :D

Fabie dziekuje ;*

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]