Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 4:27 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Dziuu mam tak samo jak ty :D Przez cale myslenie o dzidzi przed ciaza chcialam miec chlopczyka ale odkad jestem w ciayz czuje i podpowiada mi serca ze to bedzie dziewczynka :) I bedzie miala na imie Maja :) A jezeli chlopczyk sie urodzi bedzie mial na imie Adas :) Ale czy moja intuicja nei zawiodla to sie okaze przy porodzie bo wtedy chcemy znac juz plec :)

pozdrawiam :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Qrcze a ja tak chce dziewczynke (bo w domu moj facet, pies w dodatku pies :lol: i ja sama wiec dziewczyna by mnie podbudowala i chlopy by mnie nie zniszczyly :wink: ) ale caly czas mam dziwne przeczucie ze bedzie chlopak choc zawsze sie kloce z mamam i mezem bo oni chca chlopakaa a ja dziewczynke a uczucie mam inne... dziwne nie :?: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no z tym przeczuciem to jest roznie ja naprawde czuje ze bedzie dziewczynka :D Ale zobaczymy jak to bedzie :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D Witam, na samym początku ciąży wolałam żeby to był chłopak bo myślałam sobie że na chłopca trudniej trafic a przy drugim możemy się postarać żeby była dziewczynka, jednak z czasem zaczełam sobie wmawiać że chcę córeczkę, jednak miałam przeczucie że będzie jednak chłopak ale jak oglądałam te wszystkie śliczne ciuszki dla dziewczynek w sklepach.... ach... Mój mąż od początku chciał syna i na usg wyszło po jego myśli. Jak się dowiedziałam że będzie chłopak to byłam smutna przez jakiś czas ale teraz się już oswoiłam z tą myślą i nie mogę się doczekać na spotkanie z moim maleństwem :D Najważniejsze przecież żeby był zdrowy... Troszkę żal mi mojej teściowej ona też chciałaby wnuczkę, bo miała trzech synów.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Naprawdę nie mam pojęcia zarówno co przeczuć, jak i tego co bym wolała. Tatuś ma przeczucie że to dziewczynka, a ja sama nie wiem. Byle było zdrowe.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja od poczatku chcialam i czulam malego facecika,no i faktycznie wedlug usg jest synek :lol: ...
a co do wszystkich mozliwych kalendarzykow i "przepowiedni" zawsze wychodzila dziewczynka :twisted: ...choc jak to mowia: nie mow hop poki nie skoczysz :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja chciałam miec dziewczynkę bo bałam się iż nie będę umiała się zajmować chłopczykiem...dzisiaj wiem, że byłam głupia bo mój synuś jest najukochańszy na świecie!!!! I kocham go nad życie!
Jednak mam cichą nadzieję, że następna będzie jednak córeczka bo zawsze marzyłam o parce :wink: Ale wszsytko w rękach Boga :wink: ...i mojego mężulka :wink:

p.s.Przeczucie sie u mnie w ogóle nie sprawdziło....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja caly czas myslalam ze bedzie chlopiec bo wszyscy mi mowili ze jestem bardzo ladna w ciazy, wrozylam sobie nawet z obraczki wyszedlchlopiec, hjadlam na chlopca i maz chcial chlopaka, a tu usg robi psikusa i pan doktor mowi ze 100% dziewczynka sama nie wiem co chcialam bardziej ale bardzo sie ciesze ze wiem jaka jest plec

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja chce chlopca mam nadzieje ze bedzie :) Snilo mi sie ze urodzilam slicznego chlopczyka to moze sie sprawdzi :D pozatym mm ubrana po chlopczyku wiec mam nadzieje ze sie uda :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja strasznie chciałabym mieć malutką Matyldę ale jeśli urodzi się synek to będziemy skakać z radości.
Byle zdrowe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja byłam na usg w 22 tygodniu i pan doktor stwierdzil,ze to na pewno corcia, a potem przypadkiem byłam w 29 tygodniu u innego lekarza i on stwierdził, że to na pewno synek.
Mam zatem strasznie wymieszane w glowie, ciekawe co okaze sie nastepnym razem. Wiadomo,ze najwazniejsze zeby Dzidzik byl zdrowy, ale takie krecenie nie jest fajne:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja cale zycie chcialam chlopca, a teraz mam nadzieje, ze to bedzie cora :) Uparlam sie na rozowy kolor i nie dopuszczam mysli, ze bede musiala zmienic na niebieski :)
Maz oczywiscie chce syna i chyba bedzie syn. Dowiemy sie 18 Stycznia o ile nie skrzyzuje nozek :)

Choc z drugiej strony najwazniejsze, zeby bylo zdrowiutkie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:D ja od początku chciałam mieć dziewczynkę... i tak czułam gdzieś niesmiało, ze to jednak dziewczynka będzie mimo, że zazwyczaj wszystko w zyciu mi idzie na opak i na odwrot niż bym chcialam.. Mam wrazenie ze same złośliwości losu mi sie zdarzają... a tu dziewczynka :) - mam tylko nadzieje, ze faktycznie sie dziewczynka urodzi a nie surprise boy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bez znaczenia
chłopiec, dziewczynka, zdrowe czy chore (odpukać).... i tak będziemy się cieszyć, kochać, tulić, całować itd :lol2: :smo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Osobiscie, chcialabym dziewczynke, ale jak sie urodzi chlopak tez bedzie wesolo :-) wazne by bylo zdrowe :-)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dla mnie - bez znaczenia ;) ważne żeby było zdrowe ;) i chłopca i dziewczynkę będę kochać tak samo :)
a wyrodny 'tatuś' koniecznie chciał córeczkę... :roll: a na złość (chyba padnie :lol: ) jest Synek :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

popieram w 100000000000 % zdanie Dari najważniejsze żeby dzidziuś urodził sie zdrowy reszta nie ma kompletnie znaczenia... ;)
ja jeszcze nie wiem kto u mnie zamieszkał ale nie ma to znaczenia tak samo będziemy z moim A. dziecko kochać... ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To moja pierwsza ciąża, wiec było mi zupełnie obojetne, czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka, jednak od samego niemal początku byłam przekonana, że będzie chłopak, nie żebym chciała bardziej, po prostu to było absolutne przekonanie. I czekamy na synka :)

A dwaj dziadkowie jednakowo cieszyliby się z dziewczynki jak i z chłopca :)

Mateuszek 10.04.2008 cc 8:45 51cm 2600g
--20.05.2009 6tc [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczynki :) Jestem tu nowa i nie wiem czy pisze w odpowiednim miejscu ale chcialabym sie pochwalic ze kilka dni temu dowiedzialam sie ze w moim brzuszku zaczyna rosnac sobie przecudowny dzidzius :) Jestem w ciazy :) Bardzo sie cieszymy :) choc nie ukrywam ze troszke sie boje bo to moja pierwsza ciaza... A co do tematu to my z moim kochanym Kamilem chcielibysmy zeby nasz dzidzius byl zdrowy :) I tylko to sie liczy a plec ? bedziemy kochac czy to bedzie "pilkarz" czy "ksiezniczka" hehe pozdrawiam Was i Wasze maluszki serdecznie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Popieram przedmówczynie - najważniejsze żeby zdrowy i żywe się urodziło (może to trochę strasznie zabrzmaiło- ale u mnie w rodzinie różne przypadki były) :):):):):):)

Ja chciałabym dziewczynkę( bo mam rzeczy dużo po chrzestnej córce)ale ostatnio jak byliśmy na usg na początku 13 tc to pan ginek powiedział, że na 85% będzie chłopiec :):):) A sprawdzalność na ten ginek 99 % :):):):):):)

Ale może jeszcze............... :P::P::P::P::P::P::P::P::P::P::P:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]