Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:34 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

No własnie jedna kreska to brak ciąży - tak powinni pisac, a nie daja czlowiekowi do myslenia ' mozna zalozyc' :x Ach czepiam sie juz...
Oki pójde dzis do laboratorium, ale mam jeszcze pytanie, czy oni mi tam powiedza, ze jestem w ciazy czy poprpstu sama bede musiala to okreslic po poziomie hcg ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To zalezy od laboratorium. W niektórych nie mówią nic i z tymi wynikami musisz iść do lekarza, a na niektórych sa podane tygodnie z dopasowanym stężeniem hcg w moczu. Jesli Twój poziom hcg bedzie powyżej 2,0 to ciąża jest :)

Byc może tylko na tym teście tak napisali, na tych co ja robiłam zawsze było napisane "brak ciąży". Sądzę że na tym Twoim byli madrzejsi i wiedzieli ze negatyw nie zawsze oznacza negatywa ;) No i rzeczywiście tak jest!

A ja mkne na pocztę, bo cos mi przysłali :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie - myślałam że moje objawy powoli zaczną ustępowac i wszystko zacznie się klarowac a tu nic jest gorzej.
Napisze tak: od ośmiu miesięcy staramy się z mężem o dziecko - do tej pory jedynym moim problemem były okrutnie nieregularne cykle - brałąm więc duphaston - teraz dodatkowo przez dwa ostatnie cykle clo.
Okres powinnam dostac 2 grudnia czyli za tydzień (od jakiegos czasu po lekach termin @ jest nad wyraz idealny i umormowany).
Dokładnie od tygodnia coraz bardziej nasila się ból piersi - nigdy takiego nie miałam - przez całe życie nawet przed okresem - bolą sutki i piersi po bokach - nawet ciaśniejsza bluzka czy sweter przeszkadzają niemiłosiernie, o ubraniu biustonosza wogóle nie ma mowy. Boli mnie cały dól brzucha - może nie tyle boli co cały czas czuję że coś sie w środku dzieje - ciągnie, kłuje jajnik - miejscami jest to podobne do takeigo bólu brzucha przed okresem tylko słabszy. Już kilka razy biegałam do toalety bo wydawało mi się że właśnie dostałam wcześniej @ ale nie- nic nie ma. Kolor sutków jest zmieniony lekko brązowy ale czasem na moment stają się takie jakby blao beżowe. Temp. od paru dni dopiero mierzę 37,1 niezmiennie codziennie.
Myślałam może że to jakieś zapalenie pęcherza bo siusiu biegam nawet wtedy jak piję bardzo mało albo wcale - zaaplikowałam sobie rumianek ale nic nie pomaga.
Do zrobienia testu jeszcze tydzień ale pomimo tych wszystkich objawów wcale nie mam wrażenia że jestem w ciąży - nie czuję tego tak jak niektóre z WAS wiedze intuicyjnie od razu ze są.
Z moim czarnowidztwem widze tylko jakies okropne początki jakiejś choroby a nie to na co tak od dawna czekam.
Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc lasencje!!!Mama wynik bety :lol: :lol: :lol: :lol:
UWAGA!!!!!!!!
Jestem w ciaży :roll: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Troche sie połapac nie moge to chyba z wrazenia wynik jest 1461 mlU/ml to który to tydzien???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gratulacje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martinka no to gratulacje :lol: Cieszę się Twoim szcześciem... Ale ci super :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziękuje bardzo:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aaaaaaa Martinka! Serdeczne gratulacje! Dzidzia była pewna w Twoim przypadku bo tempke miałaś wysoką;) A mąż co na to?
Ciesze się:)

Agulec, bardzo mozliwe że to ciąża, albo może efekt duphastonu. Ciągniecie w brzuchu jest objawem powiększania macicy. Zapowiada sie obiecująco:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hyh mój maz w pracy wiesz dzwonie do niego pracuje w biurze mówie Kochanie ciaża potwierdzona a on ja pier.... tak sie kur... ciesze zazwyczaj nie przeklina a zaraz musze konczyc a w tle jego szefa słyszałam :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dobra lece wszystkich poinformowac,ale jestem szczesliwa :lol: :lol: :lol: Odezwe sie dziewczyny niebawem całuje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny a jak ja miałam @ 14 listopada cykl moj ma 28-29 dni to teraz mam dni płodne tak?[/list]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Eluś pisze:
Dziś rano zrobiłam teścik :cry: no i negatywny :cry: właściwie to przed miesiączką jestem... proszę powiedzcie że nic nie jest przesądzone i jeszcze może się coś zmienić... Przecież nie wymyślam sobie tych objawów :cry:

w pierwszej ciąży poytywny wyszedł mi po 11 dniach od spodziewanej @ więc różnie bywa :wink: życze 2 kreseczek :D

od wczoraj bolą mnie piersi :? dzis strasznie głowa boli :!: kłuje w brzuszku nie mam apetytu @ ma byc 5 .12 kusi mnie by zrobic test :? ale chyba za wczesnie...problem bo mam wyjazd na Sylwka do Egiptu i jak ciąża sie potwierdzi nigdzie nie lece :twisted: raz zaryzykowałam i żałuje do dzis :cry:

Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2007 10:39 am przez kasia198027, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie, a ja znów miesiąc będę czekać.....spóźniła się 4 dni i przyszła...a ja już miałam nadzieje...ehhh paskudnie się czuję :(

05 - crio

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

asia_joasia pisze:
Witajcie, a ja znów miesiąc będę czekać.....spóźniła się 4 dni i przyszła...a ja już miałam nadzieje...ehhh paskudnie się czuję :(

Przykro mi....tez nie chciałabym sie rozczarowac :( ale pisalam kilka postów wczesnjej mam kolezanke która dowiedziala sie o ciąży na początku 4 miesiąca normalny 5-6 dniowy okres cały czas miała niepokoiły ją lekkie pobolewania brzuszka :shock: :shock: trzymaj sie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia zdecydowanie za wcześnie na test...Najwczesniej powinnaś go wykonac 5 grudnia.

A moje dziewczynki sie nie odzywają :( A ja tu dumam od samego rana co tu wykminic do ugotowania. Na razie rozmrażam pierś z kurczaka i bede robic z ananasem i kukurydzą :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj cos sie dzis dziwnie czuje albo@ przyjdzie albo juz mam dzidzie :roll: :roll: :roll: jakops mi niedobrze czesto chodze siusiac od 3 dni zawsze w dzien@ lub dzie przed czesto chodze do toalety ale ciekawe jaka przyczyna jest teraz chyba nie wytrzymam i dzis zrobie test zgaga mnie meczy od paru dni :roll: :roll: najgardziej jak juz leze w lozku :lol: :lol: :lol: niedobrze mi wiec chyba kupie dzis ten test.......... :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ninka-1981 mam pytanie a jak tak często chodzisz siusiu to jest to faktycznie sorki za określenie - prawdziwe siku - duze czy tylko parę kropelek i za jakis czas znowu? Bo ja mam tak że tylko troszkę a za jakiś krótki czas znów i znów troszkę - stąd podejrzewałam u siebie zapalenie pęcherza np. co normalne przechodziło mi zawsze po rumiaku a teraz nie chce.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ninka, przed okresem czesto siusiasz bo i wtedy macica sie troszkę powiększa i uciska na pęcherz, a poza tym przed @ brzuszek jest zawsze wiekszy, przynajmniej ja tak mam ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja sie dzisija starsznie dziwnie czuje boli mnie podbrzusze jak bym miała dostac @ ale to przeciez nie czas bo dopiero miałam a teraz mam chyba dni płodne moze to stad tylko nigdy tak nie było wczoraj staralismy sie intensywnie ale to przeciez niemozliwe zeby cos czuc dziwna sprawa...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]