Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:31 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10331 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 517  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Dor fajny twój Adaś, ładnie wygląda, spodziewałam się jakiejś niezdrowo wyglądającej chudzinki, a tu fajny chłopaczek :):):):), gratuluję przyrostu wagi :):). Ile Adaśko wypija w nocy kaszki ?? Igor ok. godz. 1-ej 130-150 ml i ok. 5-ej 130-150 ml.

Elf, ja też spędzam czas na www nasza-klasa :). Mam niesamowitą frajdę, bo wykorzystuję tę stronę do poznawania dalszej rodziny !! Moje nazwisko panieńskie jest bardzo oryginalne i niespotykane, wyszukałam go w "naszej-klasie" i zostałam zaskoczona, bo okazało się że jest kilka osób których nie znam, więc wysłałam do nich wiadomości, szukamy wspólnych korzeni i przy okazji zawarłam miłe znajomości. Tak mnie to wciągło, że przymierzam się do rozrysowania drzewa genealogicznego :):):)

Kamillka super że Klaudusia zdrowa :). Iguś też już lepiej, udało nam się wygoić dupcię, lekarz polecił nam maść tormentiol.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fajna ta nasza - klasa ,juz sie zalogowalam :-) Niewerygodne maja dane z podstawowoki mimo ze jeszcze nikt sie nie zapisal to nazwisko wychowawczyni jest ;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez sie ostatnio nasluchalam o naszej-klasie, ale czasu mi brakuje to nie zagladam. w pracy tragedia - dzis poszlam do toalety po raz pierwszy o 16 :shock: a powinnam byla o tej porze juz trzaskac drzwiami. do Malenstwa pedzic...

Dor, faktycznie przystojniak z Adasia. i na zdjeciach wcale nie wyglada na niedowage ;)

buciki - w domu 18, zimowki 19.

annxx - a jak z rozpakowywaniem zmywarki??? Oliwcia sobie otwiera i wyjmuje wszystko co w niej jest. i wlazi na otwarte drzwiczki. zastanawiam sie, czy kiedys je urwie swoja masa ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

U mnie jest trudno otworzyc zmywarke :lol: trzeba najpier wiedziec gdzie nacisnac i w tym samym czasie pociagnac co dla mojego dziecka naszczesie jeszcze za trudne.Kuchnia jednak zawsze jest zamknieta, majstruje tylko jak jestem obok .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iwonaKG pisze:
Dor fajny twój Adaś, ładnie wygląda, spodziewałam się jakiejś niezdrowo wyglądającej chudzinki, a tu fajny chłopaczek :):):):), gratuluję przyrostu wagi :):). Ile Adaśko wypija w nocy kaszki ?? Igor ok. godz. 1-ej 130-150 ml i ok. 5-ej 130-150 ml.

Adaś o 12 wypija ok. 100ml herbatki a o 3-4 180-200ml mleczka z kleikiem ryżowym.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

W sferze butków - po domku Maciej bryka w 19. Zimówki kupiliśmy 21 (bo może skarpeka albo kopytko urośnie ;) )
Co do liczby dzieciaczków, to większośc z nas ma po jednym. Dor ma dwoje szkrabków (zazdroszczę Tobie parki), jeszcze jakiś czas temu pisała na wątku Justyna Klimek, też miała dwójeczkę. Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku. Bo dawno jej nie było...
Iwona a Ty który rocznik? Planujesz teraz rodzeństwo dla Igusia ;)
Iwonka co do nieobecności dziecka - kiedys moja mama wzięła małego a my bryknęliśmy do wwy. Potem poszła do kol i nie wzięła telefonu. Nie mogłam się doczkać, kiedy będą już u nas. Nie tyle moja mama co Maciek :D Czasami nawet jak mi długo śpi w ciągu dnia to zaglądam, czy na pewno spi, bo już za długo... Jakoś pusto....
Dor śliczne fotki :) Na torcik aż ślinka poleciała :) Mniamci :D Zuzka jaka fajna już pannica :pipi: Jeszcze zdrówka dla Adasia duuuuuużo!
U nas na topie jest teraz prysznic - jak już M wpadnie do łazienki, to tylko słychać ciap, ciap... W centrum zainteresowań NIESTETY są też szafki z ubraniami i moimi pierwszymi wekami :shock: Ubrania oczywiście wedle gustu Maćkowego są źle poukładane....
Co do naszej klasy - mi kolega kilka dni temu przysłał linka. jak Maciejowy koło południa padł zalogowałam się i jakie było moje ździwko jak zobaczyłam, że klasa ze średniej jest :D Podstawówkową klasę ja dodałam :)
Ależ post.... ja nie mam umiaru ;)
Miłej nocki :]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ach!!!!!!!!!!!!!
Zapomniałam napisać że Adaś dziś samodzielnie przeszedł z pokoju do kuchni.
To już nie kilka ale kilkanaście kroczków. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeszcze raz ja.
Najpierw GRATULACJE dla Adasia za chodzikowanie :brv:
Ja dzis rano wybrałam się do gina. I co karteczka, że pan doktor dziś nie przyjmuje. Wrrrrr....
Potem pół dnia napalałam się, że pójdę na aerobik. Pojechałam. Okazało się, że to nie dziś :g^^: Ale dzis powinno być jeszcze w domu kultury. Więc gazu i jadę :D I tam też nic nie było :wo: Wierzycie w 13??? Bo ja chyba muszę zacząć...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to ja też chyba zacznę wierzyć w 13.
Byłam z Adasiem u lekarza i nie wzięłam zwolnienia bo po co?
No i przed chwilą opiekunka dzwoniła że jest chora.
Muszę do przychodni z rana zadzwonic po to zwolnienie. :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aga a tak a propos twojej profesji ;) Jak widzisz zwierzaka, to patrzysz na niego okiem weta? Czy przechodzisz obojętnie? :D Heh ciocia Ewa jak strzeli pytanko... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dor pisze:
Ach!!!!!!!!!!!!!
Zapomniałam napisać że Adaś dziś samodzielnie przeszedł z pokoju do kuchni.
To już nie kilka ale kilkanaście kroczków. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
no to juz tak zostanie ;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewulek ja jestem rocznik 76 :), a Ty ?? o rodzeństwo dla Igorka zacznę się starać gdy on będzie miał 2 latka. A inne dziewczyny ile macie latek ???

A co do wolnego czasu, to wczoraj z nudów, ciekawości i zachęcona ostatnimi udanymi zakupami na allegro zalicytowałam 1 kg odzieży używanej !! Pisało że odzież markowa, stanu idealnego, b. dobrego i nowa. Zaciekawiło mnie to, bo podaje się płeć, rozmiar i rodzaj ciuszków, a po kilku dniach dostaje się e-maila ze zdjęciami i samemu wybiera się ciuszki. Ciekawe co z tego wyniknie :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja jestem z 82.
Myślałam, że Ty też coś koło tego.... Ślicznie wyglądasz. (nie żebym ... ;) )
Dziś w nocy M obudził się ok. 2. Wstałam do niego, żeby dać piciu jak zwykle. Ja chcę go podnosić, a cały lewy bok zasikany :shock: Więc w śroku nocy jeszcze było przebieranie. Ale nawet się nie rozbudził. Maciek starsznie dużo pije. Wasze dzieciaki też? Chyba przez to suche powietrze..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

My buciki nosimy w rozmiarze 21, na zime mamy 22.

Ja mam 20 lat, czyli rocznik 87 :wink:

Wklejam kilka zdjatek Lidy jak myje zabki i nietylko :roll:

Obrazek

z tatusiem przybija "żółwika" :D

Obrazek

i najlepsze :wink:

Obrazek

łoj cos duze wyszły :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Justynia to ostatnie rzeczywiście bomba!!!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewulek dziękuję ci za miłe słowa :D , no i nie żebym coś ten tego ..., ale ty też ...... ;)

A zasikany bok w nocy też miewaliśmy, to chyba wtedy jak się źle pieluszkę założy, boki trzeba poprawić, dobrze je wywinąć, a przy energicznym dziecku, nie zawsze się to udaje.

Justynia extra fotki :):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Justynia pisze:
Ja mam 20 lat, czyli rocznik 87 :wink:

No no Justynia. Moi byli uczniowie są w twoim wieku albo nawet rok starsi. :wink:
Zresztą część z nich ma już dzieciaczki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też '76 :):):)

Ewa- nie odczuwam niedosytu pracy więc staram się nie przyglądać zwierzakom na ulicy ;) czasem jak czegoś "nie da się nie zauważyć" to jakiś tam ciąg myślowy się uruchamia ;)

Zdjęcie z pralką super :lol: jak posprzątam w domu to może też zapoluję na zuzę z aparatem ;) :lol:

Od nas też ratulacje dla następcy Korzeniowskiego :):):)

Zuzak też lubi se popić ;) a po nocy to się śmiejemy, że 5kg siku ma w pieluszce :lol:

Iwona napisz jak się udał ciuszkowy zakup :)

A z tym 13tym pechowym to faktycznie nieźle się mogłyście wkurzyć... Na szczęście dziś już 14 ;)

pozdroofki dla wszystkich :)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja dziś albo jutro z Gargulą na szczepienie przeciw wściekliźnie. Tak w temecie zwierzaków :] Wolałabym dziś, bo jutro wybiorę sie na gimnastykę :D Więc mogę nie zdążyć przed. Muszę zaraz mężyka zmobilizować, żeby po nią jechał.
Dziś na tą zimnicę wybrałam się z Maciejowym na spacerek. 2h nas nie było. Nie miałam rękawiczek - łapy mi zmarzły. Spacerek zakończył się spaniem M...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe... foteczki Lidki super :)

ja jestem rocznik 81. wczoraj tak mnie natchnelyscie, ze az zarejestrowalam sie w naszej-klasie. ale widac ze moje wszystkie klasy byly niezorganizowane, bo zadnej klasy nie znalazlam :( tylko jedna kolezanke z innego rocznika, z ktora od lat nie mialysmy kontaktu....

o rany... lece bo Mala tak rozrabia, ze zaraz dom rozniesie ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10331 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 517  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]