Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:40 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1225, 1226, 1227, 1228, 1229, 1230, 1231 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

natalko ten pomysł tez nie jest głupi :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aneczko bardzo bym się cieszyła :-)
Mąż mój mówi żeby coś z tym zrobić, bo ja to jeszcze przeżyję, to nie jest sprawa życia dla mnie, ale co jak się mylą z badaniami bardziej ważnymi, np na raka?????? Skur..... Jestem wściekła, rozżalona, wkur...., nie mogę się uspokoić, choć jednocześnie czuję radość w sercu i jednak chyba mam uśmiech na twarzy.
Dziewczyny robiłam badania w Diagnostyce. To jest sieć labolatoriów w każdym dużym mieście. Odradzam stanowczo, odradzam!!!!!!!!!!!!

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 12:07 pm przez Aaasi@, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u nas w Kraku tylko Diagnostyka wiec gdzie?????????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no beti...jeszcze na sekunde zajrzalam...ten pomysl jest niezly...bo wieszz nie chce nic radykalnego robic na lapu capu...bo wiele spraw nas laczy....np. zaczzelismy budowe domu....na moich rodzicow ziemi....moi rodzice wlozyli w to pieniadze i on....takze wiesz...wszystko na spokojnie

asienkqa--zyczymy blizniakow

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Natalko przepraszam, ale byłam tak zaabsorbowana swoją sprawą, że nawet nie przeczytałam o twojej kłótni z narzeczonym. Natalko, dajcie sobie trochę czasu. Jak byłam w związku narzeczeńskim ze swoim męzusiem, mieszkaliśmy razem rok przed ślubem to też były wzloty i upadki. Dokładnie tak samo, chodził na piwko z kolegami, ale dla mnie czasu nie miał. Wściekałam się, jednak go kochałam i wierzyłam że to nie popsuje naszej miłości. Po ślubie wszystko się zmieniło. Dojrzeliśmy, zpoważnieliśmy, zaczęliśmy szanować nasz związek i razem o niego dbać, nauczyliśmy się komporomisów ... będzie dobrze. Jeśli naprawdę kochasz to walcz, ale jeśli z drugiej strony jemu nie zależy to nic nie wskurasz. Ale pewnie zależy, sama musisz się o tym przekonać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

natalko zawsze mozna oddac mu kase i niech spada wiesz nie ma sytuacji bez wyjscia a on nie moze cie tak traktowac :twisted: bo go zabije :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no niestety ale ja też robie w diagnostyce... innej firmy tu nie ma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asienka jak to dobrze, ze to była tylko pomyłka. Cieszę się, że już wszystko dobrze. Ja na Twoim miejscu bym odpuściła i zapomniała jak najszybciej o tym dla dobra Twojego i fasolki. Tam pracują tylko ludzie, każdy ma prawo się pomylić, nawet w tak ważnej sprawie. Rozumiem Cię i nie wyobrażam sobie jak ja bym się czuła, ale uspokój się przede wszystkim :) Już dobrze, beta cudnie rośnie, więc będzie wszystko dobrze :)

Niestety nie mogę każdej z Was poodpisywać, bo nie nadążam z czytaniem :oops: Mam dwa tygodnie zwolnienia i leżę w łóżeczku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny dziękuję że ze mną jesteście. Boże ...... cała się trzęse aż to teraz, adrenalina nadal buzuje. Wiem że muszę się uspokoić, ale ja już miałam okropne wizje, że kolejne dzieciątko umarło.... Jak się uspokoić. W dodatku jestem w pracy, nikt oczywiście nic nie wie ... ale już koleżanka mnie pytała co mi jest bo jakaś dziwna jestem.
Jak rozmawiałam z mężem że już wszystko ok, że wynik ok to byłam sama, poryczeliśmy się przez telefon i kierownik wszedł. Ale taktownie nie zapytał co się dzieje. :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Macie rację, po co się sądzić ... ale wykorzystam te badania bety za darmo, a co... niech stracą.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A pewnie :) Zawsze to człowiek spokojniejszy. Chociaż jak tak patrzę na Twoją sytuację to niekoniecznie :lol: ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Beatko w Krakowie jest jeszcze Scanmed ja tam zawsze robie badania i jak narazie zadnch jaj nie bylo ;)

Asienko i slusznie! Wykorzystaj ich :) Tylko juz sie nie denerwuj :) I trzymamy lapki za blizniaki w takiej sytuacji :)

Natalko a Ty na spokojnie, pomysl, przemysl, nic pochopnie ;) Faceci sa inni niz my. Ja tez z moim jeszcze nie mezem mialam duzo problemow. I teraz czasem sie zdarzaja sytuacje podbramkowe. Ale trzeba sie zastanowic czy sie ta osobe faktycznie kocha. Jak sie kocha to warto walczyc :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny!!

Asienko dobrze ze sie juz wszystko wyjasnilo...... chociaz beta tak gwaltownie nigdy nie spada!!! U mnie z 200 spadla do 20 po tygodniu....
wiec juz to bylo troche dziwne ze w ciagu dwoch dni u ciebie spadla do 5,...
Teraz masz sliczna bete.......moze akurat blizniaki beda :wink:
A co do sadzenia to wiecej nerwow bedzie cie to kosztowac.....niz to warte....
Ja skorzystalabym z ich propozycji i robila bete na ich koszt :wink:

Naataalko..........slonko przemysl sobie wszystko na spokojnie.....emocje nie sluza dobrze przy podejmowaniu waznych decyzji......moze warto przeprowadzic sie na kilka dni do bratowej.....
i w spokoju przemyslec wasz zwiazek.....wszytko "za" i "przeciw" ....
Trzymaj sie !!!!!

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asienko tak strasznie wspolczuje tego co musialas przezyc :cry:

Natalko emocje sa zlym doradca........................przemysl wszystko i porozmawiajacie na spokojnie. :D

12.06.07; 06.12.07Nasze kruszynki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Natalko na pewno nie możesz się kierować tym co macie wspólnego, lub co przeżyliście. Trzeba patrzeć w przód a nie w tył. Ja ze swoim poprzednim facetem byłam 9 lat. Lubiłam go i nadal lubię, ale po kilku latach bycia razem stwierdzilam, że go nie kocham. I to też nie o to chodzi, bo miłość nigdy nie trwa wiecznie, ale to nie był po prostu człowiek, z którym chciałam spędzić całe życie. Długo nie mogłam się z nim rozstać z różnych względów, ale udało się i teraz z moim mężem jestem przeszczęśliwa, bo wiem, że nawet kiedy minie tzw "miłość" czyli zauroczenie i fascynacja ja zawsze będę miała z nim o czym porozmawiać. To co teraz przeżywasz jest bardzo osobiste i tylko Ty sama musisz sobie z tym poradzić. Żadna z nas nie zna sytuacji do końca i nigdy nie pozna, dlatego musisz sama odpowiedzieć sobie na pytania:
czy jestem szczęśliwa?
czy będę szczęśliwa za 10 lat.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

koziulku ja jestem ze swoim tyle lat i nadal go kocham bardzo wiem ze moge liczyc na niego w kazdej chwili a na eks nigdy .tak go rodzice wychowali a powiem ci moi tesciowie sa ok 50 l po slubie a ze soba razem niewiem ile a jak bys widziala jak oni sie kochaja jak do siebie pieszczotliwie mowia a jak moj tesc patrzy na tesciowa widac w nich milosct yle razem przezyli ona jedna zrozumiala jak powiedzialam jej jak potraktowam mnie moj eks sama to przezyla i chyba stalysmy sie sobie wtedy jeszcze blizsze bo np moja matka z tego sie smiala nie dostalam zrumienia tylko pusty smiech i to zabolalo najbardziej :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Byłam na obiadku z koleżanką, na zupce, trochę mi juz lepiej. Za godzinkę wychodzę do lekarza.
Aha mierzyłam sobie dokładnie przyrost bety: 180% w 48h :-) To prawie trzy razy więcej niż normalnie :-) Kurde, trojaczki czy co???? :lol: :lol: :lol: Ale ja was dziś zamęczam swoją osobą pewnie od rana ... ale musiałam jakoś dać upust swoim emocjom... :lol:
Dziękuję dziewczynki za wsparcie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

asienko trzymam kciuki za ciebie jak wrocisz mow zaraz co ci lekarz mowil

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie dziewczyny!!

No Asienko ale nas dziś nastraszyłaś!! Ciesze się że wszystko dobrze się skończyło, no a pomyłki niestety każdemu mogą się zdarzyć. Dobrze że już nerwy minęły, pamiętaj że musisz teraz bardzo na siebie uważać :wink: może poczwórnie! Oj, ale by było gdyby były trojaczki.... no ale ja zapobiegawczo życze parke!! :)

Natalia przykro mi że masz dziś zły dzień przez Twojego faceta. No niestety pewnie każda z nas od czasu do czasu tak ma. Pamiętaj żeby każdą decyzje podejmować z namysłem... Życze pomyślnego zakończenia, takiego jakiego sama sobie życzysz!

Beatko a kiedy masz owulke? Kiedy staranka?

Mama Aniołka *2.VIII.2007 (9tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Asieńko wchodze żeby zobaczyć czy się wyjaśniło i popłakałam się z radości :D , ale swoje przeżyłaś biedna. Za to jak będą bliźniaki to ci wynagrodzą podwójnie.

Natalko współczuje ci problemów z chłopem, ale sama musisz podjąć właściwą decyzje,wyobrażam sobie, że to musi być naprawde trudne, ale musisz coś z tym zrobić, należy ci się szczęście a jeśli tylko płaczesz i cierpisz przez niego, to trzeba to zmienić. Tylko żeby był jeszcze jakiś zaczarowany środek żeby on był taki jak dawniej....

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1225, 1226, 1227, 1228, 1229, 1230, 1231 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]