Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:37 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1224, 1225, 1226, 1227, 1228, 1229, 1230 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Natalko ty studiujesz prawo, ja co prawda też mam dużo prawa, ale ja studiuję administrację, więc nie do końca wiem co mogę zrobić.
Natalko czy ja mogę ich pozwać??????????????????????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

asienka82 pisze:
Dziewczyny beta 1116 mIU/ml !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadzwoniła baba z labolatorium, przeprosiła, ja krzyczałam, mówiłam że nie wie ta baba chyba co ja czuję. Powiedziała że w ramach rekompensaty mogą mi robić betę do końca ciąży za darmo. Mam to w dupie. Przysięgam że założę im sprawę w sądzie o straty moralne. Poziom adrenaliny w moim organiźmie w ciągu tej godziny sięgnął zenitu. Jeśli to odbiło się na dzieciątku to zabiję ich!!!!!!!!!!!!

Asienka chwała Bogu za takie wieści, wiem że cię wnerwili, ale proszę przez wzgląd na maluszka - uspokój SIę!!
najważniejsze że jest w porządku, wypij meliskę i się połóż coby małe się zregenerowało po takim stresie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

beatka ma racje facet niedorasta ci do piet gdzie on bedzie jak naprawde bedziesz potrzebowala pomocy z kolega daj sobie znim luz odejdz on sie niezmieni mowie ci odejdz znajdz sobie kto bedzie doroslejszy i odpowiedzialniejszy nie w glowie tylko koledzy imprezy .taki stary a jeszcze w glowie tak glupio

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no własnie misiula dobrze ci radzi przeciez my to z serca kobietko bo jestes zajefajna :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ASIENKO---powiem ci szczerze...oczywiscie ze moze pozwac cywilnie...to twoje prawo...tyle tylko ze szczerze powiedziaawszy wiecej pieniedzy,nerwow, czasu stracisz niz cos od nich uzyskasz....

co do tego mojego....to musze to przemyslec...wiecei babeczki...strasznie mi ciezko....zzylam sie z nim strasznie...kocham go niezmiernie...ale przeciez moje szczescie ttez jest istottne..ja bardzo wiele rzeczy poswiecilam dla niego...odrzucilam wiele propozycji pracy bo mu nie odpowiadaly...pomagam mu jak tylko moge....a on..........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ufffffffffffffffffffffffffffffffffff

Cieszę się bardzo Asieńko :lol: :lol:

Obrazek

Aniołek 13.09.2007r./10tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

asienko huraaaaaaa tak sie ciesze ze az mi sie plakac chce no ale sie pomylila wredna baba :? to teraz mi powiedz czy beta jest odpowiednia czy za wysoka nadal :D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lekarz mówił że to niemozliwe .... że jak pierwszy skok taki ładny to niemożliwe żeby był aż nagle taki spadek. On jest kochany, mówił "kotku, uspokój się jak" mu w telefon płakałam. W sumie to jeszcze pewnie nie za bardzo mnie kojarzy po nazwisku, bo dopiero ze 3 razy u niego byłam, ale mnie naprawdę uspokoił.
Baba tłumaczyła że musieli wziąć jakiś inny odczynnik. Nie chciałam jej słuchać. Boże, a mąż mi już przez słuchawkę płakał biedny. Mówił, że mu strasznie przykro. Co my przeżyliśmy ... najgorsze 2 godziny w moim życiu.

Lagunko beta wysoka, przyrost ponad 150% w 48h. Czyżby bliźniaki???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

natalko sama widzisz poswiecenie z twojej strony a on co..........w dupie ma wszystko nie zauwaza twoich staran popadł w rutyne ale hamidło noooooooo nie moge brak mi słow :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To i ja się przyłączę.

Natalko, to stary chłop. Wydaje mi się, że te jego zachowania są naprawdę niedojrzałe. Ważnejszy jest dla niego kolega niż Ty? Wraca pijany?!!! Będziesz miała z nim ciężko w życiu.

Jesteś młoda, zdolna i ładna. Możesz mieć takich na pęczki.

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 11:24 am przez tu hania, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

asienko to ja ci zycze tych blizniakow kochana ehehehhehehe..a idziesz do tego ginka czy nie.....moze bedzie juz cos widac na usg :D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też życzę bliźniaków! :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

natalko mysle ze powinnas posluchac wlasnego serca co ono ci podpowiada......dziewczyny radza ale to ty musisz podjac decyzje....nie sugerujac sie naszymi postami :? :)

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ide, idę, bo wizytę już od dawna mam umówioną na dziś na 15.30. Nie będzie widać lagunko, poza tym lekarz nie ma usg w gabinecie. On pracuje w szpitalu na Inflanckiej w Wa-wie i zawsze zaprasza pacjenki do szpitala na dyżur na usg, tam robi je za darmo, poza tym to najlepszy sprzęt w Warszawie. Pewnie gdzieś za 2 tyg. usg. Tym razem nie chcę się spieszyć z usg. Poprzednio pobiegłam już w 6tc i oczywiście nic nie było widać oprócz pęcherzyka 6mm. Naczytałam się że wtedy to już serduszko musi być itd, potem dziewczyny mnie pocieszały że niekoniecznie, ja sobie narobiłam nadzieji a i tak wyszło źle :-(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczynki...dziekuje wam za takie slowa....potrzebje moze jakiegos kopniaka....lagunka ma racje musze zrobic co serce mi podpowiada....ttyle tylko ze serce go kocha...ale z drugiej strony moje serduszko placze...bo jest nieszczesliwe.....nie wiem co sie z nim ostatnio dzieje....bardzo sie slawek zmienil....nie potrafie do niego dotrzec...on twierdzi ze to przez ten nawal pracy ii brak kasy...ale ja juz sama nie wiem...lece chyba laseczki do mojej bratowej...posiedzimy..pouzalalamy sie nad soba.....ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...............dzien do dupy..................

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asieńko życzę tych bliźniaków i trzyma kciuki wszytko będzie dobrze :)

Minetko leż Kochana, leż moja siostrunia też leży ale wszystko dla Maleństw pod serduszkiem

Natalio zgadzam się z Lagunką to Ty musisz podjąć decyzje sama wiesz jak tam u Ciebie w serduszku jest

Obrazek

Aniołek 13.09.2007r./10tc

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 11:34 am przez kasiula 79, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiesz co to juz do prawdy nie podobne jak facet moze tak postepowac patrz na siebie i faceta olej twoje szczescie jest najwazniejsze nie on .Jestes madra ladna dziewczyna uwolnij sie z tej matni w ktorej tkwisz to co piszesz naprwade mowi ze on nie dorosl nadal jest jakby mal nascie lat .Po co ty sie przejmujesz tym co jemu odpowiada a nie soba czy to on bedzie chodzil do tej pracy .Dobrze ze jeszcze nie macie slubu tylko mieszkacie naprawde duzo latwiej odejsc .Cen sie dziewczyno jestes duzo warta a z tego co widze on nie wart ani czekania ani marnowania zycia dla niego olej to jest moja rada .Nie boj sie odejsc to tylko wydaje sie trudne ale w rzeczywistosci jest inaczej zastanow sie.Wiem ze duzo spraw was laczy zrzylas sie z jego rodzina .a druga rzecz musisz z nim pogadac bo jesli facet zaczyna pic to cvos go moze trapic i niewidzi wyjscia albo koledzy go do tego naklaniaja albo sam ma na to ochote

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

natalko trzymam kciuki z adecyzje najlepsza dla ciebie!!!

asienko trzymam kciuki za blizniaki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lece dziewczynki do mojej bratowej...musze wszystko przemyslec...nie wiem moze wyprowadze sie na jakis czas do mojej bratowej....ona sama mieszka bo miesiac temu rozstala sie z moim kuzynem :(((( tylko ze ona ma 2-miesieczna dzidzie.....nie chce mieszac w to rodzicow, dlatego nie wprowadze sie na razie do nich...buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Asienko no zmusilas mnie, zebym sie odezwala !! Nawet nie wiesz jak tu mocno przez ten czas trzymalam za ciebie kciuki. Strasznie sie ciesze!!!!
A tak jak mowi Natalka, mozesz ich pozwac ale wiecej nerwow Cie to bedzie kosztowalo niz to wszytsko warte. Teraz sie uspokuj, zeby uspokoic maluszka! A moze i dwa :) Cieszylabys sie z blizniakow ??

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1224, 1225, 1226, 1227, 1228, 1229, 1230 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]