Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:27 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1221, 1222, 1223, 1224, 1225, 1226, 1227 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

dariamp pisze:
To już mam kilka grubasów po Nowym Roku - Gonia Krak. Lagunka, Sylvia ( chociaż nie chce gruba będzie :lol: ) , Natalka, Balbinnka, Beatka, Mysia, kto jeszcze się przyłącza?

zapomnialas o biedniej Madziarce :(:(:(:(:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madziarko o Tobie zapomnieć??? Chyba żartujesz!! To że Ty gruba będziesz to pewnik i nawet pytać nikogo nie trzeba bo wszyscy wiedzą !!!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gonia krak-wszystko przetrwamy dla zdrowych dzidziulków :) :smo:

Obrazek

Aniołek Nikola 15.08.2007,290g-22cm (20tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jasne! I to nasze motto na święta i przyszły rok!! :D Do boju ,do boju, do boju mamuśki!! :lol: Te co nie chą i co chcą grube będą albo są ... fiu fiu nawet rymuję.. i wcale nie żałuję :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gonia_krak pisze:
Madziarko o Tobie zapomnieć??? Chyba żartujesz!! To że Ty gruba będziesz to pewnik i nawet pytać nikogo nie trzeba bo wszyscy wiedzą !!!! :D

:hil: :hil: :hil: :hil: :hil: hihihihihihihihihi........ poprawilas mi kochana humor....!!!

a co nas tyle o tej godzinie :?: :?: :shock: zawsze to tu taka pustka ze tylko wiatr wieje.... ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gonia krak -hahahaha :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

darius---poryczalabym sie ze szczescia gdyby to sie spelnilo!!!!!!!!!!!! tak brdzo bym chciala; ja bym wszystko zniosla by miec zdrowa dzidzie.....cale 9miesiecy moglabym lezec plackiem...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no właśnie :roll: co to za pora? A może tak w pielesza uderzyć i jak Lagunka iść spać albo coś innego? :oops: A no tak ja to zaczynam 1@ po zabiegu więc spokojnie.. poczekam i zaatakuję za kilka-naście dni swojego chopa :wink: A może atakować nie będę musiała tylko się bronić? :roll: Hmmm jakś wersję obiorę ale którą to chęci lub ich brak pokaże :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oj gonia ,obierz dwie wersje :D trochę się broń a zarazem bądź słodkim kociaczkiem :D dwie opcje w jednym

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no wlasnie... ja ide pod pierzynke ale jeszcze spac nie bede...... ;)
kamilek zagrzal mi miejsce a teraz bedzie musial ogrzac mnie..... ;)

dobranoc moje kochane!!! do jutra!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dobranoc kobietki i do boju.
To my też idziemy lulu :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam się z rańca i zaraz lecę spatku. Mężuś do pracy wyprawiony, można odpocząć... krupniczek i baraninka wyszły jak zwykle paluchy lizać...

a ja mam dóóółłł totalny i mam nadzieje, że przejdzie szybciutko, chociaż szczerze wątpię. Jutro przyjeżdża kolega z Londynu na 2 dni, chyba się moi pochleją z tego wszystkiego. Ja dopiero w Polsce, ale chyba będę musiała, bo już mi za bardzo głowa siada od tego wszystkiego...

no, to miłego dnia Paniom życzę...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lili777 wylaz szybciutko z dolka - nie ma co tam dlugo siedziec - bedzie dobrze :)

lagunka pisze:
...a u mnie owulka prawdopodobnie bo cos mnie ciagna jajniki :? i nastepna stracona powiedzcie mi od ktorego dnia powinno sie brac luteine by zarodek sie odbrze zagniezdzil przy ewentualnej ciazy :? bo mam cale opakowanie i jak bysmy sie zaczeli starac to kiedy powinnam brac :)

Lagunka luteine/duphaston najlepiej brac od 3ego dnia po owulce (3ci dzien podwyzszonej temperatury) bo wtedy progesteron jest najbardziej potrzebny fasolce.

dariamp pisze:
To już mam kilka grubasów po Nowym Roku - Gonia Krak. Lagunka, Sylvia ( chociaż nie chce gruba będzie :lol: ) , Natalka, Balbinnka, Beatka, Mysia, kto jeszcze się przyłącza?

Dariamp to prosze jeszcze i mnie zaczarowac - z tym ze ja chce juz, od razu, najlepiej na najblizsze swieta :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czary Mary , Hokus Pokus i dodaję do moich czarów Madziarę i Kitkę :lol: :lol: :lol:

Miłego dnia, ja już w pracy....

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pegazowka pisze:
manksss: moge zapytać ile czasu po poronieniu zaszłaś w ciążę? i ile miesięcy/tygodni miało maleństwo?

hejka
poroniłam 01.11.2006 lekarz kazał odczekac poł roku - mniej wiecej 27.04.2007 zaszłam w ciaze
niunia jak poroniłam miała 7 tygodni - nie biło serducho i ciaza praktycznie sama sie wyroniła
dziewczyny czas szybko leci przy okazji goi rany nie zapomina sie nigdy ale z czasem jest łatwiej
uwierzcie mi ze najwazniejsze jest zdrowie psychiczne trzeba sie pozbierac dla nastepnej niuni to ze sie raz nie udało nie znaczy ze ma tak byc zawsze zczasem rozumie sie inaczje pewne rzeczy moze troche lepiej na sercu jest

p.s. SZUKAM FILMU W ŁONIE MATKI KTÓRA MA??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dariamp dopisz i mnie do tych swoich czarów :lol:

Lili 777 co to za smutki proszę wychodzić z tego dołka raz dwa trzy :-{:

Witam wszystkie dziewczyny :) Sylwia ja o Tobie też myślałam

Obrazek

Aniołek 13.09.2007r./10tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Sylwia kochana
co ty mi tu opowiadasz????????????????????????????????????
Przejrzyj sobie wypowiedzi z ostatnich dwóch tygodni, ciągle ktoś o ciebie pytał.
Sylwia, pamiętasz tego motylka ci mi wkleiłaś??? Był śliczny, taki kolorowy, Sylwia w końcu u ciebie będzie tak kolorowo.
Przecież jeden miesiąc nieudanych starań o niczym nie świadczy. Pamiętam że pisałaś, że starałaś się parę lat i dopiero po HSG się udało. Więc przyczyna została wyeliminowana, prawda. Przecież w poprzednim cyklu staranka były tylko dwa razy z dużym odstępem, więc po prostu nie trafiłaś w owulkę. Zajście za pierwszym razem to naprawdę rzadkość. Staraj się dalej, jak nie chcesz z kalendarzem to po prostu spontanicznie to róbcie, w końcu ciąża przyjdzie. PRzecież doskonale wiesz, że średnio starania u zdrowej pary trwają 3-6 miesięcy a nawet mówi się że do roku. I ty mi tu nie pisz, że tego nie wytrzymasz, bo teraz już nie masz problemów zdrowotnych i zajdziesz szybciej niż myślisz. Przecież pragniesz bardzo tego dziecka, czy naprawdę nie chcesz się choć odrobinkę poświęcić dla swojego i męża szczęścia i szczęścia swojego dziecka??
Sylwia ja tu troszkę widzę w twoich wypowiedziach małą depresyjkę :( . Mam nadzieję, że to tylko jesienna chandra, ale może warto się wybrać do psychologa. Jeśłi źle się psychicznie czujesz z tym wszystkim to chyba trzeba jakoś temu zaradzić. Sylwia, namawiam cię do tego.
I ty mi się tu nie smutkuj. Jeśli nie chcesz to nie zaglądaj. Widziałam że pojawiłaś się na wątku u Hani. Może to dobry pomysł, skoro chcesz się dociąć od ciąż i starań. Pozdrawiam mocno.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Sylwio ,asienka ma racje jeden miesiac staran nie przyniesie rezultatu ja sie staram o moje pierwsze az 7 miesiecy a druga byla spontaniczna wyszla sama z siebie balam sie bo bylam po poronieniu prawie trzy lata i tak jak ty balam sie zajsc bo niewiedzialam czy dotrwam do konca .I ciaza wyszla sama z siebie nie planowalam dzidzi bralam tabletki i niespodziewalam sie ze zajde dla mnie byl to taki maly cud i tak samo bedzie z toba zajdziesz w najmniej spodziewanym momencie zycze ci tego z calego serducha

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny ja od rana w pracy dlatego moge cos napisac bo w domku intenret cos szwankuje

mamucha strasznie mi przykro ze tu dołaczyłas ale nic sie nie martw musisz jakos zyc dalej zgladaj tu czesciej

dziewczynki no u mnie zaczeły sie staranka ale nie przywiazuje wagi zbyt duzej do tego :D bedzie co ma byc

dariamp dziekuje słodziutka ze mnie nie pominełas

a Maranellka gdzie??

Sylwia ciesze sie ze wróciłas martwiłam sie co z tobą ale skoro to tylko wina kompa to mi ulzyło

Gonia krak na reszcie jestes

manksss niestety nie mam tego filmu :( wiec ci nie pomoge

lili wrózbitko nasza a co u cienbie?

mysia dzieki ze myslisz o mnie

natalkoo bądz grzeczna u profesorka :D

misiula3 strasznie mi przykro ze nie doczekałas II

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

LAGUNKA FAJNEJ MUZYKI SUCHASZ POSTANOLAM POSUCHAC I NAPRAWDE MI SIE SPODOBALO

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1221, 1222, 1223, 1224, 1225, 1226, 1227 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]