Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 3:54 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 867  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ale już wymysliłam jak spalic te kalorie: ide dzisiaj z mezulkiem na basen i bede pływac az do utraty tchu. Dobrze mi to zrobi i Alkowi też ;) Kondycja musi być. Mam nadzieje, że Greenpeace nie weźmie mnie za wieloryba i nie usuną mnie z pływalni ;)

Ale mamy szczere koleżanki, do bólu!!! Ja myslę, że one nam zazdroszczą ;) Pocieszam sie tym ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Fajnie masz...
ta moja koleżanka ma 3 dzieci, więc raczej zazdrości mi tego biustu, bo sama ma tyci, tyciutki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No widzisz - zawsze jest jakieś sensowne rozwiązanie ;) A ty nie chodzisz na nasze baseny?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hahahahaha :lol: :lol: :lol: niezłe to z tą zazdrością o cycuchy, ale pewnie taka jest prawda.
A pogoda dziś faktycznie fatalna a ja w pracy od 7 :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Teraz tak pracuję, że nie mam kiedy w tygodniu. A w weekendy pracuje mój mąż, więc nie mam jak dojechać do Bielska, bo nie mam prawa jazdy :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Eliza1 to kochana po porodzie się zapisuj jak najszybciej na prawko to baaaaardzo ułatwia życie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiem z doświadczenia jak utrudnia życie jego brak... Mam zamiar je zrobić, ale jeszcze nie wiem kiedy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj, tak ja bez prawka już nie wyobrazam sobie zycia. uwielbiam stan, że od nikogo nie jestem uzalezniona i kocham jazde samochodem...szybką ;) Nawet teraz jak brzusio juz pokaźny to nie przeszkadza mi to w niczym. Dlatego zaczecam wszsytkie kobitki do robienia prawka, ale tylko wtedy jak naprawde tego chcą, bo jezeli robia to na siłe to nie ma sensu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja też się przyznam że lubię szybką jazdę :oops: :lol: Ale ostatnio jakoś daje sobie spokój bo tyle wypadków się naoglądałam że.... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny...

nawet nie wiecie jaka ja mam ochote na basen ... eh ... mezus obiecal ze jak bedziemy w polsce to pojdziemy bo tu u nas to drogo i daleko...

ja zrobilam prawko zaraz przed wyjazdem do irlandii wiec nawet tydzien caly nie ejzdzilam :] ale co jestem w polsce to sobie jezdze :]

juz sie nie moge doczekac jak skoncze 13 grudnia prace... w koncu sie bede wysypiac i myslec tylko o dzidzi.. no i tez juz czekam na swieta... no i slub:]:]:]

co do wagi to teraz sie boje zeby nie byloz a duzo zeby mnie nie musiali wturlac na slub... a potem to juz wogole sie nie bvede przejmowac... pomartwie sie jak szkodnik bedzi na swiecie:]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jusiah chyba z tą wagą nie jest tak źle :wink:

Mam do was pytanko: czy mogę zafarbować włosy szamponem koloryzującym ? Bo mam odrosty i mnie wkurzają a nie wiem czy moge :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co do koloryzowania to najlepiej jakby ci to zrobil fryzjer ktory bedzie wiedzial ze jestes w ciazy wtedy zastosuje nieszkodliwe dla dzidzi produkty...

sama bede farbowac przed weselem i ide do fryzjera napewno... jakis taki cieply brazik... teraz mam naturalne ale jakos chce na slub sie odstawic :[ hihi

a co do wagi... nie ma zle... narazie ok 5 kg przybylo... ale ostatnio zwiekszyl sie apetyt wiec pewnie i przyrost wagi przyspieszy...

ale przeciez nie ebde dziecku zalowac :d

wczoraj zrobilam glupote i wypilam duuuzo coli... i mnialam tak nieprzespana noc przez bol zolodka ze szkoda gadac...

hh... jak ja wytrzymam bez tez trucizny.... mezus mowi ze mam nie tykac tego wiecj bo mis ie oberwie :d hihi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jusiach ja też mam strasznego smaka na colę!! Na szczęście sklep daleko, bo bym wypijała hektolitry!
A z włosami to na pewno najlepiej iść do fryzjera. Lepiej nic nie stosować na własną rękę.
Ps. Uzależniłam się od forum :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja cos czuje ze w w lutym jak wroce sama do polski to tez sie uzaleznie bo bede miec full casu do zagospodarowania... teraz to tylko czasem dluzej jestem a tak to tylko zagladam... jak mezus jest w domku to nie marnuje czasu na neta tylko staram sie nim nacieszyc na zapas... np teraz jestem sama do 22 i na pewno bede na necie bo nic innego do roboty nie mam po za obiadkiem :]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Witam!
Awatar użytkownika

Mogę się przyłączyć! Też jestem z Bielska. 9 tydzień ciąży i ciągła ciekawość czy aby na pewno wszystko jest w porządku! Strasznie się boje że coś będzie nie tak!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witamy nowa bielszczanke!!

skad dokladnie jestes i ile masz wiosenek ??

oj ja mysle ze ciekawosc i obawy czy wszstko jest wporzadku z dzidzia zostana juz do konca ciazy...i po jej zakonczeniu :]

gdzie chodzisz do lekarki?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No widzę że nas tu przybywa :D :D :D SUPEROWO

Ożonka nic się nie bój napewno wszystko będzie dobrze, trzeba myśleć pozytywnie :D Choć przyznaje że mam problem zadzwonić i się umówić na usg bo też mam obawy, jestem po obumarciu płodu i ..... no boje sie niestety, ale wiem że trzeba myśleć pozytywnie i wszystko będzie dobrze :D

A jeśli chodzi o uzależnienie od forum to ja go mam od czerwca, pracuje na kompie i nawet w pracy siedze na forum :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj tak od forum mozna się uzależnić. Ja też własnie jestem w pracy i mam taki rozkład dnia: rano czytam horoskop na dany dzień a potem wchodze na forum. jak już poczytam co i jak u nas, to zaczynam pracę ;)

Ożonka witaj wśród nas :) Mam nadzieję, że z biegiem czasu będzie nas co raz więcej ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczynki,
ja jestem po zabiegu. niestety nie mam juz mojego aniołka w brzuchu. w szpitalu trzymali mnie prawie 4 dni.

ciesze sie że u was wszystko wporządku. Ja muszę sie pozbierać i w lutum zaczynamy sie znowu starać o dzidziusia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gabunia - nie chce napisać że się cieszę ze jestes już po, bo to głupio zabrzmi :( , ale ciesze się że zaczynasz nowy etap :) . Zobaczysz jak do lutego Ci zleci i nim sie spostrzeżesz a zobaczysz te dwie upragnione kreseczki jak nasza Anula25. Zażywaj kwas foliowy i duzo odpoczywaj, żeby organizm sie tez mógł przygotować :) Będe trzymac kciuki i wpadaj do nas czesciej jak bedziesz miec ochotę :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 867  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]