Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 6:19 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1198, 1199, 1200, 1201, 1202, 1203, 1204 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
autoban (PW) regulamin forum pkt.20
Awatar użytkownika

cześć dziewczyny :)
mi też głowa pęka :?
Dziewczyny moge się Wam pochwalić zdjątkiem... :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

asienka...zgadzam sie z lagunka..to dobra oznaka ciazy, w ktoryms tyg, nie pamietam w ktorym dokladnie jest to normalnie opisywane jako objaw ciazowy--bole migrenowe...

lagunko, haniu, ja wciaz na wynajmowanym.... budujemy dom...ale to jeszcze z dobry rok, moze wiecej zanim sie tam wprowadze---na puste sciany, bo urzadzac bede powoli...

maranellko ciesze sie ze lepiej....

lagunko---nienawidze takich akcji...i szczerze wspolczuje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

asienka82 pisze:
Lili jaki kompresik??? Napisz proszę jak się to robi .... spróbuje wszystkiego co może przynieść ulgę. Martwię się że ten ból glowy to coś zlego oznacza ... nigdy mnie tak glowa nie bolala. Co prawda wszyscy mówią że paracetamol w ciąży nie zaszkodzi, ale ja wolę nie ryzykować, nie chcę się faszerować tabletkami.

kompresik to nic innego jak kawał ręcznika zmoczonego w zimnej wodzie, lub z zawiniętymi kostkami lodu :D:D:D przynosi ulgę. jak byłam w ciąży z Konradkiem, to mama kupiła mi taką maść, bezbłędna i taniuchna, środek na wszystko w sumie, ale dla mnie najważniejsze było, ze mogę to stosować jako środek przeciwbólowy w ciąży, trylko skronie się smarowao... ale nie wiem, czy mogę nazwę podać :wo: w sumie kryptoreklama będzie...
ale kompresik na pewno przyniesie ulgę. zgaś światełko i poleż spokojnie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

edyciu wklejaj zdjatko szybciutko

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mężuś młodego zabrał młodego, zebym mogła wziąć dłuuga kąpiel... acha, już widzę, zaraz przyjdą, a ja na necie, oj, dostanie mi się, dostanie... :zł:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

edyciu a ja juz zagladnelam na galerie kwietniowych sloneczek ...jeju ale masz sliczny brzucholek ehhh temu twojemu dzidzikowi sie powodzi w takim mieszkanku nie bedzie chcial wylezc hehehe :D :lol:

i tu tez widze normalnie super

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Ostatnio zmieniony pt lis 09, 2007 6:56 pm przez lagunka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

śliczne brzusio!!! super pomysł na fotkę!!

:sw: ja też takie chcę, znów, jak najszybciej...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja mam taki brzunio prawie od początku :) wydaje mi się że nie rośnie choć mąż mówi ... że jest większy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jestem od niedawna na tym forum, więc może nie za bardzo się znam na jego zasadach, ale uważam, że to trochę smutne i samolubne z twojej strony, by w tym wątku, gdzie chcemy( wychodzi na to, że może tylko ja chcę ) popłakać po stracie mojego dziecka ty chwalisz się takim brzuszkiem ... jednym słowem gratulacje ... ale dziękuję ci bardzo, jeśli tak ma wyglądać ta pomoc po stracie .... chcesz, zbanuj mnie, masz pewnie takie prawo, mi na niczym mi już nie zależy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

edyciu widzialam kiedys zdjecie twojego brzunia i widze roznice ze jest wiekszy i to sporo ...wiesz najlepiej jak byc sie mierzyla w w pasie...bedziesz wiedziala o ile sie bardziej zaokraglil ale ja widze golym okiem :)
no lece uspic moje kudlate szczescie :lol: :wink:

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

śliwka-robaczywka pisze:
jestem od niedawna na tym forum, więc może nie za bardzo się znam na jego zasadach, ale uważam, że to trochę smutne i samolubne z twojej strony, by w tym wątku, gdzie chcemy( wychodzi na to, że może tylko ja chcę ) popłakać po stracie mojego dziecka ty chwalisz się takim brzuszkiem ... jednym słowem gratulacje ... ale dziękuję ci bardzo, jeśli tak ma wyglądać ta pomoc po stracie .... chcesz, zbanuj mnie, masz pewnie takie prawo, mi na niczym mi już nie zależy

śliwko, będziemy się cieszyły i z Twojego brzusia, kiedy już znów zaciążysz. możesz płakac, ile chcesz, ale są też małe radości, które trzeba zauważać... wszystki łączymy sie z Tobą w bólu, rozumiemy to przecież...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

śliwka-robaczywka pisze:

Nie znasz moje historii...ale jeżeli Ci przeszkadza to zdjęcie dobrze usune...ale nie wyciągaj wniosków na podstawie przeczytanej jednej strony ... na forum... poczytaj troszke ... a później może wyciągaj wnioski ok? ...
Usunełam już zdjęcie..
PS nie będe Cię banować usuwać Twoich postów bo każdy tu znalazł swoje miejsce jestem tu prawie od założenia tego wątku ... nie rozumiem czemu od razu atakujesz mnie nie znająć sytuacji to jest dla mnie przykre...najpierw pomyśl później coś napisz prosze...

Ostatnio zmieniony pt lis 09, 2007 7:10 pm przez *TYGRYSEK*, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sliwko robaczywko edytka wiele przeszla i ma prawo chwalic sie brzuszkiem .tutaj dziewczyny niechwala sie brzuszkam tylko nawzajem pomagaja sobie wspieraja w trudnych chwilach sa dla siebie wsparciem .kazda z dziewczyn oplakuje swoje utracone malenstwo tu na forum i w domu kazda ciepi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Edyta24 pisze:
PS nie będe Cię banować usówać Twoich postów bo każdy tu znalazł swoje miejsce jestem tu prawie od założenia tego wątku ... nie rozumiem czemu od razu atakujesz mnie nie znająć sytuacji to jest dla mnie przykre...najpierw pomyśl później coś napisz prosze...

edyta, nie atakuję, jestem po prostu rozżalona i smutna,

przez 5 dni leżałam na jednej sali w szpitalu z dziewczynami w ciąży, płakałam w poduszkę, że musze tam być z nimi,

celowo nie odwiedzam watku lipcóweczek, z którymi cieszyłam się dobrą nowiną, by nie musieć dziś patrzeć na ich szczęście, po prostu jest to wszystko za świeże, myślałam, że w tym wątku jestem bezpieczna ale widocznie, po prostu jestem na forum za krótko ... by to zrozumeić, jak na razie nie potrafię się cieszyć czyimś szczęściem, gdy mi samej pęka serce ...

wstaw z powrotem swoje zdjęcie jeśli chcesz, ja się na dziś żegnam, popłaczę lepiej w poduszkę, zamiast do monitora, dobranoc

ps: nie ma w moim poście złośliwości, nie atakuję, proszę jedynie o odrobinę zrozumienia, zwłaszcza dziś ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Śliwka ja Cię rozumiem...ja też leżałam 5 dni w szpitalu z kobietą która miała przez CAŁY DZIEŃ i NOC ŚLICZNEGO SYNKA przy sobie a ja moją Marysie przez 5 dni widziałam w inkubatorku...i czekałam aż Bóg ją do siebie zabierze...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

edytko---nie smutkaj sie i nie denerwuj, moze to i racja bo sliweczka nie zna twojej smutnej historii, ale postawmy sie dziewczyny na jej miejscu....ona stracila wczoraj swoje malenstwo!!!! to tak cholernie swieza rana ze jej sie nie dziwie, ze tak sie zachowala, pewnie zrobilabym tak samo...jest szczera i nie tamuje swoich emocji...od tego jest w koncu to forum...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sliwczka - z jednej strony Cie rozumiem bo kazda z nas wie co przechodzisz i w sumie uwazam ze masz ponikad racje, my "stare bywalczynie" juz troszke ochlonelysmy i cieszymy sie jak w ktorejes z nas rosnie fasolka.
Edyciu ja bardzo chce zobaczyc Twoj brzusio i w sumie to przeciez mamy nasza galerie - wrzuc tam prosze fotke.

I dziewczynki nie zloscie sie na siebie, kazda z nas ma swoja smutna historie...

Aniołek Mateo + 18.07.2007 21t3d
"Królu Mój Ty spij Ty spij a ja"

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wszytkie tu jak jeden maz i zona wspieramy sie i cieszymy jak ktoras z nas zachodz w ciaze nieznasz edyty i jej histori niewiesz co ona przeszla wiec nie nalatuj na nia na ty watku jestes bezbieczna my cie wesprzemy i pomozemy jesli nam na to pozwolisz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ok ja też ją rozumiem...więc przepraszam ... będe zaglądać ale może lepiej żebym się nie udzielała...
Przykro mi po prostu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witak śliwko robaczywko i nie smutkaj sie choc rozumiem twój zal po stracie najwiekszej jaka moze przydarzyc sie kobiecie to strata malenstwa postaraj sie tez zrozumiec dziewczyny które cieszą sie juz fasolkami ale one tez były na tym etapie co ty forum jest od tego by sie wspierac radowac płakac nad czyims nieszczesciem ale tez jest od tego by dzielic sie dobrymi nowinami jakie te dziewczyny ze soba przynoszą pamietaj sa one nadzieja ze ty tez jeszce raz bedziesz mogła zajsc trzymaj sie ciepło i zbiegiem czsasu poznasz nas wszystkie i zrozumiesz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1198, 1199, 1200, 1201, 1202, 1203, 1204 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]