Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 8:03 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1193, 1194, 1195, 1196, 1197, 1198, 1199 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

hihi, nie wiem, co mam powiedzieć, poczułam się conajmniej głupio :D nie zamierzam się tu kłócić, spoko, chodzi o to, że mam i wiedzę i wiarę, nie ma problemu. możecie mnie pokrytykować, a potem o sny pytacie, nie wiem, trochę mnie to zdziwiło, bo nie sądziłam, że tak się to potoczy. oki, gadamy w takim razie tylko o dzieciach, na temat wiary nie wchodzimy, bo kłótnia będzie, a to nikomu nie jest potrzebne, zwłaszcza na tym wątku.

wpadnę jutro, aby się pobronić od następnych zarzutów... bo nie bardzo chce mi się "wybywać" z tego wątku...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lili, nigdzie nie wybywaj. :D
A klocic sie nie chce.

Natalko, hej! Ja tez zazdroszcze, niestety... :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lili---kochana nie uciekaj odpisz mi najpierw na posta hihihihi zart!!!! sluchaj kochanie....nie ma sensu sie klocic, wiadomo ze na forumnm jest nas tyle ze oczywistym jest ze kazda z nas jest inna, i ma inne poglady, dlatego pomijaj te poglady z ktorymi sie nie zgadzamy :)))) i ja ciebie nie neguje....szanuje twoja wiedze i fascynuje mnie to jak bedziesz miala ochote to odpisz mi na pw......i prosze mi sie tu nie gniewac....

haniu...nie chce byc mediatorem ale posze mi sie ladnie pogodzic

dodam jezcze ze to jest wlasnie fajne na naszym forum ze potrafimy na rozne nurtujace tematy rozmawiac...a nie tylko temat dzieci, ciaz, poronien, bo to naprawde nie tylko o to chodzi!!!

jak kogos dany temat nie interesuje to poprostu nie wlacxza sie w dyskusje....to uroki forum....prosze nie wprowadzajmy nerwowej atmosfery

buziaki dla wszystkich

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oki, będę skrzętnie nie czytała ;) nie, żartuję, przyzwyczaiłam się, ale nie lubię się kłócić, stąd moje uprzedzenie o tym, że nie będę o tym dyskutować. Natalko, napisz mi sen na pw, to Ci odpiszę ( nie będziemy herezji szerzyć ;) ) ale jutro zapewne, bo zaraz moje chłopy mnie od kompa wyrzucą, bo czas spatku iść :D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tym razem ja zgadzam sie w 100% z naataalia!!! :D :D
Ja tez jestem wierzaca ...........i w niczym moja wiara nie przeszkadza mi w interesowaniu sie moimi snami :wink:
A u wrozki bylam kiedy mialam 19 lat ......razem z kolezankami poszlysmy z ciekawosci......i tak jak pisalam wczesniej ......wszystko mi sie sprawdzilo .......chociaz wtedy sie z tego smialam :wink:

buziaki dziewczyny :D :D :D

['][']

Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 8:48 pm przez Maranellka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

lili ja absolutnie protestuje w wybyciu sie z naszego watku :D

strasznie ciekawie piszesz a przynajmniej dla mnie jest to ciekawe ..... :) po pierwsze my tu nie tylko piszemy o poronieniu albo o badaniach jakie wykonac, ....plotkujemy, zartujemy...... dobrze ze jestes z nami ...fajnie dowiedziec sie cos wiecej niz widac i slychac......ja bardzo milo odebralam twoja osobe :D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oh, dziękuję, dziękuję, dziewczyny :] miło mi się zrobiło...
bo ja nie jestem zła ( nie taki diabeł straszny :wink: ) i nikomu krzywdy nie chcę zrobić, tylko mam życie z lekka schizofreniczne przez moje 2 zajęcie ( ale jak najbardziej mi to odpowiada :je: ) . a jeśli Was takie rzeczy też interesują, cóż... nie samym poronieniem człowiek żyje... jeśli kiedyś uda nam się spotkać na kawce, to sądzę, że nikt mnie nie weźmie za heretyczkę :D:D:D

cóż... swoją drogą powiem Wam, że cały ten dział duuzo mi pomógł po poronieniu. szybko staję na nogi i z tego się cieszę, bo jeszcze kilka dni temu tylko przy młodym się śmiałam, aby się mops nie martwił. i tak miął przeboje, jak siedział ze mną tyle czasu w szpitalu... a teraz coraz lepiej. świeczkę zapalę, podziękuję, że wcześniej niż później się to stało ( taaak, ja też się modlę, do naszego Boga :D:D:D ) znów jest ciut łatwiej -
w końcu młoda wróci, nie??
mam nadzieję , że tak szybko, jak tylko się da i już nie ucieknie od nas :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lili777 pisze:
oki, będę skrzętnie nie czytała ;) nie, żartuję, przyzwyczaiłam się, ale nie lubię się kłócić, stąd moje uprzedzenie o tym, że nie będę o tym dyskutować.

ale to nie sa kłótnie-to jest wymiana zdan !!!!!!!!!
kazda z nas jest inna i kazda ma inne poglądy
temat religii i polityki zawsze wzbudza emocje, wiec dziewczyny nie obrazac sie tylko dyskutowac i nic na siłe !!!!!!!

....Matka trzyma Cię za rekę tylko przez chwilę, w sercu nosi całe życie.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dokladnie, ja tez tak uwazam. Przeciez nikt nikogo nie obraza, kazdy moze miec inne zdanie. Nie musimy sie we wszystkim zgadzac to by bylo nudne i absolutnie nie tworcze. Na tym polega forum, ze wymieniamy sie pogladami i nikt sie nie powinien obrazac ;) A jak dyskusja wzbudza emocje to chyba oznaczy, ze jest interesujaca prawda? A mysle, ze takie emocje nam dobrze zrobia ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

qqrq5 pisze:
lili777 pisze:
oki, będę skrzętnie nie czytała ;) nie, żartuję, przyzwyczaiłam się, ale nie lubię się kłócić, stąd moje uprzedzenie o tym, że nie będę o tym dyskutować.

ale to nie sa kłótnie-to jest wymiana zdan !!!!!!!!!
kazda z nas jest inna i kazda ma inne poglądy
temat religii i polityki zawsze wzbudza emocje, wiec dziewczyny nie obrazac sie tylko dyskutowac i nic na siłe !!!!!!!

hihi, wymiana zdań z dużą dozą emocji może przerodzić się kłótnię...
na zimne dmuchać :ag: emocji i tak mamy od groma :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dokladnie tak!!!!
Kazda z nas ma prawo do wlasnego zdania.........ale i do uszanowania pogladow innych :wink:

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

niesamowicie dużo czasu trzeba poswiecic zeby nadrobić posty.

Po pierwsze gratuluje dziewczyną, którym sie udało (hip hip huuuuurrra)
mam nadzieje ze nidługo sie spotkamy na innym wątku i nasza tabelka nadzieji zacznie się zapełniać w przedostatniej rubryce.

co do wróźb to mam przykre doświadczenie bo kiedys wróżka której pomogła moja babcia wzieła jej ręke i po kilku słowach zamilkła i powiedziala ze nie moze jej powiedzieć co sie stanie bo jak osiagnie wiek 50 lat to ....(tak to w skrócie powiedziala) babcia w wieku 49 lat zachorowała na raka piersi ale jej walka s chorobą była niesamowicie smutna bo ona twierdziła że i tak i tak umrze w wieku 50 lat tak niesamowicie to dziala na psychike. Ja tez czegos podobnego doswiadczyłam ale od bioenergoterapeuty ale to dluga historia.

Ja jestem w trakcie staranek, ale lekarz powiedział ze jak mi sie nie uda to przepisze luteine bo ona podobno reguluje cykle, leczy cykle bezowulacyjne i stosuje sie ja w walce z bezpłodnoscią. Czy ktoraś z was ja bierze?? Polecam LH test firmy Hydrex sprawdzony u ginekologa z USG.

aktualnie przechodze jakiego wirusa jelitowego i mam takie skurcze brzucha że masakra + gorączka - jedyne objawy ale wykańczają.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczynki, czy ktoś mnie tu jeszcze chce?... Nie chcę wprowadzać nerwowej atmosfery, po prostu musiałam napisać co o tym sądzę. No musiałam, bo bym się udusiła! :wink: Przypomnę tylko, że w kwestii snów się nie wypowiadam bo nie wiem. Muszę się jeszcze odnieść do fanatyzmu religijnego. Ja też sądzę, że nic dobrego z niego nie wypływa.
A polityka i wiara faktycznie wywołują emocje. Może u mnie wywołały zbyt duże, przepraszam... :oops:

Lili, gniewasz się na mnie?... Przepraszam jeśli Cię uraziłam. :(

Bułeczko, owocnych starań życzę. :) A wirus niech idzie precz!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tu hania pisze:
Dziewczynki, czy ktoś mnie tu jeszcze chce?... Nie chcę wprowadzać nerwowej atmosfery, po prostu musiałam napisać co o tym sądzę. No musiałam, bo bym się udusiła! :wink: Przypomnę tylko, że w kwestii snów się nie wypowiadam bo nie wiem. Muszę się jeszcze odnieść do fanatyzmu religijnego. Ja też sądzę, że nic dobrego z niego nie wypływa.
A polityka i wiara faktycznie wywołują emocje. Może u mnie wywołały zbyt duże, przepraszam... :oops:

Lili, gniewasz się na mnie?... Przepraszam jeśli Cię uraziłam. :(

Bułeczko, owocnych starań życzę. :) A wirus niech idzie precz!

ja Cię chcę, toż się nie obraziłam, głuptasie!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

a haniu ty klapsiora dostaniesz z takimi tekstami czy ktos mnie tu jeszcze chce heheeh ehh ja was lubie strasznie wszystkie jak leci po kolei :D wiecie jak to jest miedzy babami hehehehe mamy inne zdania na poszczegolne tematy i to jest super...... :D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Haniu skarbie my cie tu potrzebujemy!!!!!
Przeciez nie musimy wszystkie sie we wszystkim zgadzac :lol: :lol:
Ja z moim mezem tez czasami sie sprzeczam.......a mimo to bardzo go kocham :lol: :lol: :lol:

Zycie byloby nudne......gdyby wszyscy mysleli tak jak inni :lol: :lol: :lol:

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

dziewczynki u mnie tak leje ze mam cale okno zalane :? juz 3 dzien taka pogoda sie utrzynuje ........ja chce ciepla i slonka...buuuuuu maranellko daj mi tego slonca od ciebie co :roll: :lol: plisss bo zeswiruje :D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lagunko sloneczko dla ciebie!!! Obrazek

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

maranellko jestes kochana a teraz powiem ladnie dobranoc i maranelko zeby jutro slonce swiecilo jak wstane hehe :_&:

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki Lili, Lagunko, Maranellko, kochane jestescie. :D
Zmykam spac. :boo:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1193, 1194, 1195, 1196, 1197, 1198, 1199 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]