Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 8:09 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1192, 1193, 1194, 1195, 1196, 1197, 1198 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
autoban (PW) regulamin forum pkt.20
Awatar użytkownika

maniunie pisze:
Edyta24 trafiłas ta wróżba w 10 :), jako profesjonalna wróżbitka z taka skutecznościa powinnać mieć swojego kotka :) ...a oto i on :
Obrazek

hihi ale mam kicie czyści mi monitor ;)hihi :) śliczności ;)
A tak w ogóle to powiem Wam, że ja też się boje cokolwiek kupić...kupiłam tylko to co wam pokazałam...sweterek i buciki...a niektóre dziewczyny tak wcześnie kupują łóżeczko wózek itp...ja nie potrafi ciągle coś w środku mnie powstrzymuje...od takich zakupów choć szczerze powiem że już nie moge się doczekać :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mój maż też bardzo przeżywa strate naszego maleństwa a co do forum to powedział że go to denerwuje że czytam bonic mu z tego nie mówie i teraz przekazuje mu co ciekawsze wieści zwłaszcza jak któraś z was fasolkuje

kochamy cię Aniołku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

ja-asiunia Ja Piotrkowi ciągle nawijam o dziewczynach z forum...najpierw o czerwcówkach 2007 bo do nich należałam, pozniej tu z poroniłam i teraz o styczniówkach 2008.....
sam sie nawet podpytuje jak mu długo nic nie opowiadam

z opowieści zna Lagunke i Edytke i mocno im kibicuje :oops: nawet pare razy wchodził na blog Marysi i widziałam jak oczka mu sie błyszczały jak czytał

Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 6:34 pm przez maniunie, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
autoban (PW) regulamin forum pkt.20
Awatar użytkownika

A ja coś z innej beczki :) na 8 marca dostałam storczyka białego w różowe kropy :) piękny duże kwiaty :) i ... kwitł do końca czerwca;) a teraz od końca padziernika znów zakwitł :) mój śliczny storczyk póśił drugą odnoge i ma już dwie odnóżki na jednej ma = 2 rozwinięte kwiatuszki na drugiej też dwa rozkwitnięte a dodtakowo ma jeszcze 7 pąków :roll: ślicznie to wyglada :) wpatruje się w niego ciągle :)

a się na gadałam dziś ;) hihi
miłego wieczorku Wam życze i uciekam :) buziakiiiiiiiiiiiiiiii

coś nam forum szwankuje i dubluje ;) ale kasuje co moge te podwójne...
Maniunie milutko na serduchu mi się zrobiło jak to przeczytałam :D dziękuje...co najbardziej mnie cieszy: ŻE PAMIĘĆ PO MOJEJ KRUSZYNCE KOCHANEJ ... JEST...ISTNIEJE...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

to moje sadełko :) i zyczę wam wszystkim w nowym roku takiego samego ciężarku
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maniunie piekny brzuszek zycze ci wszystiego dobrego i dobrego rowiazania.Ja sie przylaczam i zycze wszytkim tu dziewczynom zafasokowania

Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 7:03 pm przez misiula3, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jakie tam sadełko, piekna piłeczka ;)

....Matka trzyma Cię za rekę tylko przez chwilę, w sercu nosi całe życie.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przyjmuje życzenia i sama życze sobie tego samego :D no i oczywiście wszystkim starającym się!! Listopad owocny a grudzień pewnie będzie jeszcze lepszy....

Mamunie, brzuszek naprawde śliczny i zgrabniutki :) ja tkże życze Ci szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :wink:

Mama Aniołka *2.VIII.2007 (9tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

nie dziekuje zeby nie zapeszyć :)

trzymam kciuki by MIKOŁAJ POD CHOINKE postarał sie o EXTRA PREZENTY DLA WAS :):)Obrazek
jak nie to bedzie miał ze mna do czynieniaObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maniunie, dobre!!!!!!!! :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

maniunie, piękny brzuszek :D

A wracając do snów i tarota, to ja też miałam z tym związaną "przygodę". Dorwałam pewnego wieczora od koleżanki karty tarota i "bawiłam" się we wróżby. A w nocy mi się przyśnił... diabeł!!! :shock: Ale się wystraszyłam, normalnie miałam poczucie w tym śnie, że to szatan. Obudziałam się nagle przerażona, zapaliłam światło i zaczęłam modlić i obiecywać, że już nigdy nie dotknę kart tarota. Teraz to śmiesznie brzmi, ale naprawdę strasznie się przeraziłam!!! :D A to było w dawnych czasach, kiedy nawet jeszcze nie znałam mojego męża i nie było do kogo się przytulić w nocy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

to my z Robercikiem sie juz ładnie ukłonimy i pójdziemy spać..........DOBRANOC
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczynki :)
trudno nadrobic, piszecie z predkoscia karabinu maszynowego ;)
po pierwsze wielkie gratulacje!!!! dla Agnieszki, Asienki i Mienty super wiesci kochane :D
Natalia tobie gratuluje zdanego egzaminu, zdolna z ciebie bestia
pozdrawiam wszystkie zafasolkowane, dbajcie o siebie :)
Balbinko wylecz to cholerstwo, wszystko sie ulozy, ty moze bedziesz sie starac o dzidzie w kwietniu, a ja na kwiecien mam termin ;)
a co do tlumaczenia snow, wrozb i innych takich to ja to biore z przymruzeniem oka, we wszystkim mozna znalezc troche prawdy, ale nie polegam na tym
ja wczoraj mialal wizyte w klinice, zalozylimy mi karte, zrobili badania i pani poloznik zrobila mi usg...dziewczynki jestem cala w skowronkach, bo wszystko jest ok :D nawet nie zapytalam jakie duze jest dzieciatko po prostu zamurowalo mnie jak widzialam jak rusza raczka i sie wierci...jestem cala happy :D wkleilam dzidzie do galerii
pozdrawiam kochane, dzieki wam szybciej doszlam do siebie
Magdula super pomysl z tym watkiem no i [*] dla twojego malenstwa
pozdrawiam wszystkie i witam spowrotem Sylwie :)

[*]12.07.07

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie babeczki :D

maniunie-masz śliczny brzuszek,tęsknie już za takim, ale może jak da Bóg to niedługo............,i ja mojemu ciągle mówie o was, a gdy tylko siadam do laptopa ,to mówi że już się podłanczam do respiratora :wink: z początku często się złościł gdy wchodziłam na forum ,bo cały czas płakałam ,ale z czasem się przekonał ,że przebywanie z Wami bardzo mi pomogło :)
długo nie mógł dać sobie rady z tym co się stało,że straciliśmy naszą córeczke,pewnego dnia przeczytałam mu list od Aniołka ,który mi bardzo pomógł.... zrozumieć....
miał żal i ma ,że została nam odebrana, ale teraz już mówi o naszej małej, wie że tam jest jej dobrze, że tak musiało być, bo była chora

co do snów ,to gdy byłam w ciąży ,śniło mi się że moje maleństo odeszło ........sen niedługo po tym się spełnił :(
a gdy ma ktoś odejść z rodziny , to śni mie się mój tatko, ten sen sprawdził mi się nie raz :(
do wrózki zawsze chciałam iśc , ale się boję........

lili777- ja pisałam o ogniu ,śnił mi się dzisiaj,nie pamiętam dokładnie

Obrazek

Aniołek Nikola 15.08.2007,290g-22cm (20tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tu hania pisze:
Czesc dziewczynki.
qqrq5, w koncu glos rozsadku!
Ja tez jestem wierzaca i wiem jedno, nie wolno bawic sie w zadne kabaly, ezoteryki, taroty i inne takie. Moim ojcem duchowym jest ksiadz-egzorcysta, po rozmowie z nim odechcialoby sie Wam interpretacji snow, stawiania tarota i chodzenia do wrozek. Szatan istnieje i niestety nie jest "gdzies" tylko namacalnie tu, na ziemi. I uwielbia wrozby i kabaly.
Poza tym tak nawiasem mowiac wiara w sny, horoskopy i wrozby jest na zasadzie "Panu Bogu swieczke a diablu ogarek", ze to jest takie na wpol-wierzenie. Wybaczcie, ze tak sie wymadrzam, ale az sie we mnie zagotowalo... :?

Asienko
, serdeczne gratulacje! Spokojnej ciazy zycze! :D

hihi, a ja to nie wierząca??? kurcze i teolegię studiowałam, księży tez znam i też z nimi o tym gadam i tylko fanatycy chrześcijaństwa mają mi za złe moje poglądy :D:D:D a swoją drogą, aura sfotografowana, dowodów mnóstwo na to wszystko, a kościół dalej swoje, jak w średniowieczu :D:D:D każdy swoje wie. nie zamierzam się kłócić. kto wierzy, niech wierzy, kto nie, to nie, jego sprawa. swoją drogą miałam nawet wykładowcę księdza-egzorcystę, hihi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lili, moja wypowiedz nie byla pisana z zamiarem atakowania Ciebie. Przeciez Cie nie znam. Moze za szybko ja napisalam. :wink:
Na czym dokladnie polega Twoja aura?
Musze jeszcze raz sie wymadrzyc. :wink: Studiowanie teologii chyba nie jest dowodem wiary.
A czy ja jestem mocnej wiary? Smiem watpic.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lili a co sądzisz o moim śnie myślisz że to mógł byc mój aniołek

kochamy cię Aniołku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja studiowałam Przygotowanie do życia w rodzinie :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej kobitki wlasnie wrocilam z olsztynkowa...zmeczona jestem...poczytalam sobie co naskrobalyscie przez jeden dzien!!!!!!!!!!!!!!brawo, brawo...lubie jak duzo piszeciei....ja wierze w sny...i w rozne inne ciekawe i tajemnicze rzeczy :))))))))) jestem wierzaca, ale ale to taka sfera owiana mgla i tajemnica...
mi przed dwoma poronieniami snilo sie ze urodzilamn zdrowe dzidzie....dlatego uwazam ze u mnie sny dzialaja na odwrot....

lili---a co myslisz o snie w ktorym moj slawek bil mnie piesciami po twarzy...w snie czulam doslownie bol tych uderzen? czy moze miec na to wplyw klotnia tego dnia?

nie dam rady odpisac na wasze posty.....ale gratuluje nowym zafasolkowanym....tak wam zazdroszcze....:((((((((((

sylwius...witam cie....zostan z nami...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sny sa odzwierciedleniem naszych przezyc i pragnien ;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1192, 1193, 1194, 1195, 1196, 1197, 1198 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]