Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 8:02 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1189, 1190, 1191, 1192, 1193, 1194, 1195 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

lagunka pisze:
mi sie tez kiedys snilo ze bylam w szpitalu i wiedzialam ze rodze chlopca to byl przepiekny sen...niestety sie nie ziscil......kochane moje ciezaroweczki tak bardzo sie ciesze ze spodziewacie sie maluszkow :) tylko nas nie opuszczajcie na zawsze ...bo np ja bardzo lubie jak dziewczyny zagladaja choc maja juz brzucholki....a ja tu sobie jeszcze posiedze :? :)

a może po prostu jeszcze nie był czas, a on mówił "mamusiu, przecież w końcu przyjdę, poczekaj na mnie jeszcze chwilę, mam jeszcze trochę do zrobienia, zanim zejdę Ci w brzusio"??

nie trać nadziei.

uciekam, kochane, mój KOnraduś wymyśla, skacze koło mnie i liże mnie i gryzie po ręce na zmianę, musze go wyłaskotać, bo mi spokoju nie da:D:D:D. potem jeszcze zajrzę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Właśnie Lili ja tez myślę, że Lagunki synek właśnie to chciał jej powiedzieć.

Lagunko, a Ty kochanie tu posiedzisz,ale jako brzuchata koleżanka, pocieszająca inne dziewczyny.

Kochane, zobaczcie jaki wysyp fasolek!!!!!Czy to nie jest piękne?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Piekny temat te sny.............i wciaz nieodgadniony
Ja sie poloze bo mnie morzy niezle.........................wiec do pozniej kochane . :D

12.06.07; 06.12.07Nasze kruszynki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

lili777 pisze:
lagunka pisze:
mi sie tez kiedys snilo ze bylam w szpitalu i wiedzialam ze rodze chlopca to byl przepiekny sen...niestety sie nie ziscil......kochane moje ciezaroweczki tak bardzo sie ciesze ze spodziewacie sie maluszkow :) tylko nas nie opuszczajcie na zawsze ...bo np ja bardzo lubie jak dziewczyny zagladaja choc maja juz brzucholki....a ja tu sobie jeszcze posiedze :? :)

Kod:
a może po prostu jeszcze nie był czas, a on mówił "mamusiu, przecież w końcu przyjdę, poczekaj na mnie jeszcze chwilę, mam jeszcze trochę do zrobienia, zanim zejdę Ci w brzusio"??

nie trać nadziei.

uciekam, kochane, mój KOnraduś wymyśla, skacze koło mnie i liże mnie i gryzie po ręce na zmianę, musze go wyłaskotać, bo mi spokoju nie da:D:D:D. potem jeszcze zajrzę

to piekne co napisalas daje duzo do myslenia i napawa wiara :) moze faktycznie ten rok nie byl dobrym czasem na moje dzieciatka....moze jak sie przeprowadzimy....zaczniemy cos od nowa ......moze w tym mieszkaniu gdzie sie poczynala nasze kropeczki sa zle fluidy ...sama nie wiem ANIA POCZELA SIE NA INNYM MIESZKANIU ......a tu zadna z ciaz w ktora zachodzilam sie nie udawala....pozyjemy zobaczymy :)

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lagunko .........wiesz moi rodzice maja takich jednych przyjaciol ..........ze co sie przeprowadzili do nowego mieszkania to w ciaze ta pani zachodzila......a ze przeprowadzali sie juz trzy razy .........wiec i troje dzieci mieli :lol:
Przy czwartej przeprowadzce ......juz ostatniej kupili sobie psa :lol: :lol:
Tak wiec nowe mieszkanie..........nowy czlonek rodziny :lol: :lol:

Lagunko zmiana miejsca zamieszkania...........i dzidzius w drodze :wink: ( tylko nie kupuj sobie psa :lol: :lol: )

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a jak mi sie snilo ze zeby wypadaja wszystkie naraz co ten sen oznacza lub zmarla babcia albo calkiem niedawno brat ktory ubranie mial na odwrot co to oznacza :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kochane moje.. aż się boję położyć spać... bo tak się naczytałam ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja kupiłam psa w maju i zmieniłam mieszkanie w kwietniu:) I jak przez rok nic tak w czerwcu ujrzałam II :lol:
Gin mówi, że to przez psa, że na niego spadły moje uczucia i presja, ,że chce być w ciąży i dlatego, że się wyluzowałam mi się udało.

Zafasolkowane dziewczyny, ja brałam do 14tc 4x1 luteinę dopochwową ( doustnej znieść nie mogłam) plus 2x1 duphaston. Teraz biorę tylko duphaston i będę go brała do ok 28-30tc. Gin mówi, że teraz biorę, by uniknąć porodu przedwczesnego.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

maranellko psa jak na razie kupowac nie bedziemy eheheheheh :lol:ale zawsze jakas zmiana napawa nadzieja :)

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

powiem wam cos co moze byc prawda ale nie musi a bylam swiadkiem pewnych scen . Moja brataniczka jak brat moj umarl widziala go i mowil jej ze tatus ma zimne raczki i ze go bardzo glowa bolala a nikt dziecku nieopowiadal o tym. Albo dawala siedzac na fotelu butelke z piciem a podobno ze on jej mowil ze jest najedzony i opity.allbo ze tata nie ma nog i jemu sie niechce pic a co w tym najdziwnieszego co bylo szokiem dla mnie i widzialam jak niby ustami ruszala i tulila sie do niego rozkladala rece i po chwili mowila ze tatus byl i mowil ze ja kocha az wtedy mnie zmorozilo takie dziecko raczej nie klamie mowil jej ze tam mu dobrze ze teskni za nia i buduje jej domek i maluje na czerwono takie rzeczy opowiadala co wy na to ja dotej pory niewiem co myslec czy naprawde istnieje zycie pozagrobowe :?: mnie to przeraza i niewiem co myslec

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
autoban (PW) regulamin forum pkt.20
Awatar użytkownika

Cytuj:
A ja kupiłam psa w maju i zmieniłam mieszkanie w kwietniu:) I jak przez rok nic tak w czerwcu ujrzałam II :lol:
Gin mówi, że to przez psa, że na niego spadły moje uczucia i presja, ,że chce być w ciąży i dlatego, że się wyluzowałam mi się udało.

coś w tym jest...ja jak zmieniłam mieszkanie...kupiłam pieska i w tym miesiącu właśnie się udało :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

asienka: równiez gratuluję:))

hmm, ja też zmieniam mieszkanie i nie kochałam się z moim Pe odkąd dowiedziałam się o ciąży (początek września), a potem okres poronienia...
myśle, że to wygłodnienie tez nam pomoże:))

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

misiula3 pisze:
powiem wam cos co moze byc prawda ale nie musi a bylam swiadkiem pewnych scen . Moja brataniczka jak brat moj umarl widziala go i mowil jej ze tatus ma zimne raczki i ze go bardzo glowa bolala a nikt dziecku nieopowiadal o tym. Albo dawala siedzac na fotelu butelke z piciem a podobno ze on jej mowil ze jest najedzony i opity.allbo ze tata nie ma nog i jemu sie niechce pic a co w tym najdziwnieszego co bylo szokiem dla mnie i widzialam jak niby ustami ruszala i tulila sie do niego rozkladala rece i po chwili mowila ze tatus byl i mowil ze ja kocha az wtedy mnie zmorozilo takie dziecko raczej nie klamie mowil jej ze tam mu dobrze ze teskni za nia i buduje jej domek i maluje na czerwono takie rzeczy opowiadala co wy na to ja dotej pory niewiem co myslec czy naprawde istnieje zycie pozagrobowe :?: mnie to przeraza i niewiem co myslec

OCZYWIŚCIE, ZE ISTNIEJE!!!

ile to razy ktoś stamtąd przychodzi, żeby coś pomóc, albo chociaż pokazac, że jest i czuwa!! mój KOnradek ostatnio w nocy widzi światełka pod sufitem, a ja wiem, ze to Aniołki i nasza Lorcia wśród nich. Mój dziadek od blisko7 lat przychodzi co rok na wigilię i wszyscy czują zapach jego specyficznych perfum ( domownicy i goście... ). al czemu sie boisz?? myślisz, ze zrobią Ci krzywdę?? przecież nie. to rzecz najzwyklejsza pod słońcem, współistnienie zaśwaitów z realnym życiem i nie ma w tym nic nadzwyczajnego. możemy mnożyć opowiści o duchach, wizjach i ostrzeżeniach. to nie wymysł wyobraźni :D i to jest fascynujące :D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jak czytam o tych snach to troszkę mnie też to przeraża. Próbuję sięgnąć pamięcią ale nie pamiętam co mi się ostatnio śniło. Wiem... śniło mi się że widziałam na ekranie usg swojego dzidziusia.... rączki, nóżki, główkę i lekarz mówił że serduszko nie bije. Muszę wierzyć że to odzwierciedlenie moich obaw a nie proroczy sen. To było ok. tydzień temu.
Lili a co ty o tym myślisz???

Kurcze.... miałam nikomu nie mówić o fasolce.. a powiedziałam siostrze :oops: :oops:

Do lekarza zapisałam się na środę, a luteinkę biorę. Narazie 2xdziennie, bo ten progesteron mi nawet niezły wyszedł.
Tylko nie wiem co z tym metformaxem, brać czy nie.....

Brzuszek mnie popolewa troszke, ale tak delikatnie.

Aha dziewczyny starające, namawiam do picia lnu. Naprawdę. Poprzednim razem w pierwszym cyklu z lnem się udało i tym razem też w cyklu z lnem. Ja się obserwuję (śluz i tempka) i widzę znaczną poprawę śluzu po lnie. A plemniczki muszą mieć dobry śluzik, żeby przetrwać i dojrzeć do zapłodnienia :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

asienka82 pisze:
Jak czytam o tych snach to troszkę mnie też to przeraża. Próbuję sięgnąć pamięcią ale nie pamiętam co mi się ostatnio śniło. Wiem... śniło mi się że widziałam na ekranie usg swojego dzidziusia.... rączki, nóżki, główkę i lekarz mówił że serduszko nie bije. Muszę wierzyć że to odzwierciedlenie moich obaw a nie proroczy sen. To było ok. tydzień temu.
Lili a co ty o tym myślisz???

sądzę, że na tą chwilę nie ma powodów do niepokoju, że to tylko strach. nic mi nie mówi, że dzidzia ucieka od Ciebie, więc.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Super Lili. Mocno wierzę że masz rację.
A ja dzidzi nie dam uciec nawet jakby chciała, oj nie dam :lol:
Siedzi sobie i niech tam zostanie jeszcze przez 8 miesięcy :lol:
Teraz tylko spokój, spokój, spokój i jeszcze raz spokój.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ale on mnie niekiedy oszczega ajak umarl ja sie balam dlugo balam sie usnac bo wszytkim przychodzil w snie a ja niechcialam bylam wystraszona i powiedzilam aby przyszedl jak bede gotowa i do dzis jakos sie troszke boje choc wtedy poczulam jakby glaskal mnie ktos po glowie i zrobilam sie spokojna ale teraz przychodzi w snie i oszczega mnie przed zlym zawsze 2 lu 3 dni przed wiec jakos staram sie wtedy dostosowac do jego wskazuwek, a co z ta babcia niezyjaca i zebami wylatujacymi jak to mam odszywrowac a z tym ubraniem u brata ktore mial na odwrot prosze odpowiedzcie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mienta, Asienka GRATULUJE z całego serca!! :D Będzie dobrze dziewczyny, tylko dbajcie o siebie i swoje Kruszynki!!

Ja w czerwcu tego roku przeprowadziłam się do nowego mieszkania i niedługo potem zaszłam w ciąże, niestety..... ciekawe czy tym razem się uda czy znowu będe musieć się przeprowadzić. Może mój dzidziuś nie chce tu mieszkać?! Budowe domku chcemy zacząć od przyszłego roku ale pewnie troszke to potrwa.... no więc staranka jeszcze raz w tym samym miejscu! I to już niedługo :D Może "załapie" się na sierpień lub wrzesień?! :wink: Tym razem musi się udać!!

Mama Aniołka *2.VIII.2007 (9tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

misiula3 pisze:
ale on mnie niekiedy oszczega ajak umarl ja sie balam dlugo balam sie usnac bo wszytkim przychodzil w snie a ja niechcialam bylam wystraszona i powiedzilam aby przyszedl jak bede gotowa i do dzis jakos sie troszke boje choc wtedy poczulam jakby glaskal mnie ktos po glowie i zrobilam sie spokojna ale teraz przychodzi w snie i oszczega mnie przed zlym zawsze 2 lu 3 dni przed wiec jakos staram sie wtedy dostosowac do jego wskazuwek, a co z ta babcia niezyjaca i zebami wylatujacymi jak to mam odszywrowac a z tym ubraniem u brata ktore mial na odwrot prosze odpowiedzcie

nie rozumiem, czego się boisz?? że to sie dzieje, że są te duchy i takie ostrzeżenia?? spokojnie, bez obaw. oni nie dadzą Cię skrzywdzić, przecież!! RODZINA JEST I NA TYM I NA TAMTYM ŚWIECIE I JEST TO NORMALNE, ŻE TE RELACJE SĄ!! o zębach już pisałam, tradycyjnie to zapowiedź nieszczęścia. ale z tym różnie bywa ( np u mnie :D ) . odwrócone ubranie na bracie - nie rozumiesz o co mu chodzi i idziesz błędnymi torami myślenia a propos jego osoby ( odwracasz znaczenie jego interwencji, spłycasz ). poobserwuj wydarzenia po snach, poanalizuj, co się potrem dzieje. sami najlepiej potrafimy zdiagnozowac siebie, jeśli się tylko postaramy, bo WSZYSTKIE ODPOWIEDZI Są W NAS, musimy to sobie TYLKO UśWIADOMIć. :D:D:D:D:D:D

i nie ma się czego bać ze strony zmarłych bliskich...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kochane tak mówicie że przy przeprowadzce często zachodzi się w ciążę to dobrze :D bo my za rok jak dobrze pójdzie planujemy przeprowadzić się do domu :) to przynajmniej mojemu maluszkowi nie będzie smutno jak będzie miał potomstwo :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1189, 1190, 1191, 1192, 1193, 1194, 1195 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]