Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 10:17 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1188, 1189, 1190, 1191, 1192, 1193, 1194 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Maranellka pisze:
Wiecie co ale cos w tym musi byc............
Mi np. jak sie snia zeby to zawsze cos zlego sie stanie.......albo cos strasznego sie dowiem.
A ostatnio snilo mi sie akwarium pelne rybek........i takich malenkich rybek......ale czesc z nich zdechla :cry: taki sen mialam przed moim poronieniem........moze te malenkie rybki to fasolka :cry:
Lili co myslisz?

Gdzies czytalam ze ryby to dzieci

12.06.07; 06.12.07Nasze kruszynki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie babeczki :D

Oj co ja znowu się dowiaduje , kolejn fasolka :smo: ale fajnie strasznie się ciesze :brv: ten listopad naprawde zaczoł się szczęśliwie , oby tak dalej.

a to do wszystkich fasolek:Fasolki proszę grzecznie siedzieć w brzuszkach swoich mamuś :!: :)

Obrazek

Aniołek Nikola 15.08.2007,290g-22cm (20tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agnieszko ........dzieci ........nawet by sie zgadzalo tylko ze tych malenkich rybek bylo kilka........czyzbym jeszcze kilka razy poronila :shock: tffffuuuu wypluwam to slowo!

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maranellka pisze:
Agnieszko ........dzieci ........nawet by sie zgadzalo tylko ze tych malenkich rybek bylo kilka........czyzbym jeszcze kilka razy poronila :shock: tffffuuuu wypluwam to slowo!

Oj na pewno nie......................a moze beda 5 raczki albo wiecej :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maranellka pisze:
Wiecie co ale cos w tym musi byc............
Mi np. jak sie snia zeby to zawsze cos zlego sie stanie.......albo cos strasznego sie dowiem.
A ostatnio snilo mi sie akwarium pelne rybek........i takich malenkich rybek......ale czesc z nich zdechla :cry: taki sen mialam przed moim poronieniem........moze te malenkie rybki to fasolka :cry:
Lili co myslisz?

woda to zazwyczaj świat umarłych... a to co w wodzie, to dusze z zaświatów... woda w zbiornikach, jeziorach, itd. czasem oczyszczenie.

zęby to tradycyjny zwiastun nieszczęścia, ale np. jak mi się śnią zeby wypadające, to znak, ze trzeba siueoczyścić, bo za dużo toksyn się nazbierało...

ja dziś np. miąłam sen, że klęcząłm przedołtarzam w kościele, a wszyscy na mnie spode łaba patrzyli... czas sie pogodzić z Panem Bogiem... i z JHego wyrokami. z Nim jeszcze nikt nie wygrał...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurcze Lili a jak się nic nie pamięta ze swoich snów poprostu nic zupełnie???

Obrazek

Aniołek 13.09.2007r./10tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A jak śni śię ogień ,pożar :?: co to oznacza :?:

Obrazek

Aniołek Nikola 15.08.2007,290g-22cm (20tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jak się nie pamięta, to znaczy,że nic tam nie było dla Ciebie ważnego :D

Maranellka, ja sądzę, że to akwarium to była Twoja rodzina z zaświatów, a rybki, które zdechły, zeszły na ziemię. będziesz miała jeszcze dzieci, już się szykują dla Ciebie. to była nadzieja. wiecie przecież, że rodzina to nie tylko żywi... a czasem dzieciaczki schodzą po kilka razy - te same energie w innych ciałkach...
ja wiem, ze moja córcia też wróci, że nie odeszła na zawsze..

mysia, zależy jak wygląda ogień,. ile jest dymu i co się pali...

Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 1:10 pm przez lili777, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lili ...........no wlasnie czasami snia mi sie zeby wypadajace.......czyli czas sie oczyszscic........ :wink:

lili tak mi sie snilo przed moim poronieniem a i przed smiercia mojego dziadka........wiesz ale wierze w takie rzeczy!! To akwarium bylo takie sliczne.......moze i tam jest tak slicznie!!!

Agnieszko 5-raczki :lol: :lol: :lol: chyba nie dalabym rady :lol: :lol: :lol:

['][']

Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 1:11 pm przez Maranellka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maranellka pisze:
lili ...........no wlasnie czasami snia mi sie zeby wypadajace.......czyli czas sie oczyszscic........ :wink:

u mnie to to, a u Ciebie może za mało sexu ?? ;) :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj dziewczyny dziewczyny :lol: piecioraczki wam sie marza najpierw urodzcie po jednymheheheh :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lili777 pisze:
Maranellka pisze:

u mnie to to, a u Ciebie może za mało sexu ?? ;) :D

hihihi no teraz to baardzo uwazamy :lol: :lol: :lol:

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maranellka pisze:
lili

lili tak mi sie snilo przed moim poronieniem a i przed smiercia mojego dziadka........wiesz ale wierze w takie rzeczy!! To akwarium bylo takie sliczne.......moze i tam jest tak slicznie!!!

bo jest ślicznie i wszyscy tam szczęśliwi. ja tam się śmierci nigdy nie bałam. jak już będę miała odchodzić, to będę szczęśliwa, bo znaczy, że już wszystko zrobiłam i czas w końcu odpocząć :D:D:D a poza tym, jest tam mnóstwo rodziny i oni też są w naszym życiu na co dzień, chociaż nie zdajemy sobie z tego sprawy... dlatego i naszym dzieciaczkom jest tam dobrze...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi się apel Mysi do fasolek strasznie podoba!!!
Podpisuję się:
FASOLKI SIEDZIEĆ W BRZUSZKACH MAMUś

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

dziewczynki powiem wam ze przed kazda strata a bylo ich 3 jak wiecie snilo mi sie ze plamilam ... :( a pozniej okazywalo sie ze faktycznie jest zle...lili a co o tym sodzisz skoro juz dziewczyny zadaja ci pytanie czy jest mozliwe ze sama sobie wydaje wyrok bo w snach zawsze plamie bedac w ciazy :(

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lili777 pisze:
Maranellka pisze:
lili

bo jest ślicznie i wszyscy tam szczęśliwi. ja tam się śmierci nigdy nie bałam. jak już będę miała odchodzić, to będę szczęśliwa, bo znaczy, że już wszystko zrobiłam i czas w końcu odpocząć :D:D:D a poza tym, jest tam mnóstwo rodziny i oni też są w naszym życiu na co dzień, chociaż nie zdajemy sobie z tego sprawy... dlatego i naszym dzieciaczkom jest tam dobrze...

chcialabym miec taka wiare :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lagunka pisze:
dziewczynki powiem wam ze przed kazda strata a bylo ich 3 jak wiecie snilo mi sie ze plamilam ... :( a pozniej okazywalo sie ze faktycznie jest zle...lili a co o tym sodzisz skoro juz dziewczyny zadaja ci pytanie czy jest mozliwe ze sama sobie wydaje wyrok bo w snach zawsze plamie bedac w ciazy :(

to organizm dawał znak, a nie Ty to wywoływałaś. takie sany też są. prorocze o podłożu fizjologicznym. głowa do góry. przecież wiesz, ze dzidzia idzie..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja nie wiem, ale coś jest w tych snach. Jakoś dotrwałam już do 23tc i mam nadzieję, że dotrwam do końca ciąży. Jak byłam w 4tc przyśniło mi się , że urodziłam śliczną dziewczynkę, ona się śmiała do mnie i była super szczęśliwa. Miała na imię Amelia i wiecie co pomyślałam, że ona mi chciała powiedzieć: mamusiu nie martw się, zostanę z Tobą:) Stąd tez byłam pewna, że fasolka w moim brzuszku to dziewczynka i jak się sprawdzi to będzie Amelia - sama sobie imię wybrała.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dariamp pisze:
Kurde Lagunko coś w tym jest...
Ja nie weim, ale jakoś dotrwałam już do 23tc i mam nadzieję, że dotrwam do końca ciąży. Jak byłam w 4tc przyśniło mi się , że urodziłam śliczną dziewczynkę, ona się śmiała do mnie i była super szczęśliwa. Miała na imię Amelia i wiecie co pomyślałam, że ona mi chciała powiedzieć: mamusiu nie martw się, zostanę z Tobą:)

i zobaczysz, że to była właśnie ona...

mojemu tacie jak był w szpitalu po poważnym wypadku, z którego ledwie wyszedł przyśnił się mój synuś ( byłam w 2 miesiącu ciąży ) i tulił się do niego i mówił, żeby sie nie martwił, bo jeszcze się będą razem bawić. a potem tata patrzy na młodego po urodzeniu i mówi: ta sama buźka, zawsze będę jż pamiętał... młody do nas też w snach przychodził, zawsze kiedy miałam załamkę. a ostatnio co coc z córcią gadam w snach i wiem, że jej dobrze... tylko nie wiem, czemu musiałam przez to przejść. test wiary?? wczoraj byłam pewna, ze nie zdałam, dziś wiem, ze nie da się przestać wierzyć w to wszytko...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

mi sie tez kiedys snilo ze bylam w szpitalu i wiedzialam ze rodze chlopca to byl przepiekny sen...niestety sie nie ziscil......kochane moje ciezaroweczki tak bardzo sie ciesze ze spodziewacie sie maluszkow :) tylko nas nie opuszczajcie na zawsze ...bo np ja bardzo lubie jak dziewczyny zagladaja choc maja juz brzucholki....a ja tu sobie jeszcze posiedze :? :)

robie juz zakupy do nowego mieszkania ostatio kupilam bordowe satynowe zaslony do salonu musze jeszcze kupic cos jasnego na taki szal na gore :) juz sie doczekac nie moge tego mieszkanka w przyszlym msc planujemy kupic kominek ale sie zobaczy jak finanse pozwola :lol: tyle mam pomyslow i planow ze o ranyyy :D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1188, 1189, 1190, 1191, 1192, 1193, 1194 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]