Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:41 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość

Witajcie-czy może wiecie coś moje drogie na temat szpitala bielańskiego-bardzo proszę napiszcie jakie sa wasze opinie :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

od pewnego czasu czekam na odpowieź na to samo pytanie bez skutku możę tobie ktoś odpowie.
Ja mam lekarza prowadzącego z Bielańskiego i mam tam rodzić ale nic nie wiem o tym szpitalu.
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A jak się nazywa,bo mi polecili Dr..Jacka Jędre

Ostatnio zmieniony sob paź 21, 2006 10:14 pm przez Lena13, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja właściwie mam ten sam problem bo lekarz prowadzący polecił mi ten szpital ale chciałbym zanać opinię kogoś kto tam rodził.

Na razie zapisałam się tam do szkoły rodzenia.

EVI

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

rzućcie okiem na tę stronkę: http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php

EVI

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Evi czytałam opinie rodzących w bielańskim na stronie, którą poleciłaś. Jak widać nie można wszystkim dogodzić, jedne opinie zachwalające, a inne wręcz "horror". Trzeba to sobie wszystko wyśrodkować, bo wiadomo że niektóre kobiety mają inne wyobrażenia o szpitalnej opiece niż inne. Sama znam kilka dziewczyn, którym mylą pobyt w szpitalu z pobytem w senatorium lub ośrodkiem wypoczynkowym. Dlatego śmieszą mnie komentarze typu: "sama musiałam ubierać i przewijać swoje dziecko..." Przecież teraz w każdym szpitalu dziecko jest całą dobę przy matce, a co za tym idzie trzeba się nim opiekować. Kobiety przecież same o to walczyły a teraz co niektórym jest z tym niedobrze bo musi zająć się swoim dzieckiem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mój lekarz to Piotr Kretowicz.
Evi dzieki za stronkę troche mi rozjaśniło to sytuację pozdrawiam
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Rodziłam w Szpitalu Bielańskim w ub. roku :)
Bardzo podobał mi się szpital jako taki, tzn. czysto i sprzęt naprawde 1sza klasa. Poród rodzinny bezpłatny jeśli ktos sobie życzy :wink:
W związku z tym ,ze mój lekarz prowadzący nie był z Bielańskiego , miałabym problem ze znalezieniem miejsca (ale u Was ten problem odpada, bo wszystkie macie lekarzy ze szpitala), umówiłam się więc z położną , super babką. Pełen profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjentki. Po porodzie nas odwiedzała i pytała o nasze zdrowie :)
Sale poporodowe są 5 lub 6 osobowe , z łazienką . Porodowe też są z łazienkami . Jest jedna sala jednosobowa , do porodów rodzinnych i 2 lub 3 dwuosobowe. Wszystkie z łazienkami.
Ja byłam bardzo zadowolona i dziewczyny , które ze mną na sali leżały też. U mnie poród przebiegł szybko i drugiego dnia po porodzie już wypisane byłyśmy do domku. Wiem, ze w przypadku jakichkolwiek komplikacji , oddział noworodkowy ma najnowocześniejszą aparaturę i jest przygotowany na wszelkiego rodzaju przypadki.
Ja polecam ten szpital i zapewne , jeśli planowałabym jeszcze jedną pociechę , nie poszłabym do innego szpitala.

Pozdrawiam sredecznie, życzę dużo zdróweczka w oczekiwaniu na maleństwa .

Dora

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki za dodanie otuchy pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Będzie dobrze :)

Offline Wyświetl profil  

Expert

Czy znacie nazwiska dobrych położnych ze szpitala Bielańskiego? Bardzo proszę o pomoc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

byłam krótko i tylko na izbie przyjęć ale wrażenia bardzo pozytywne
pielęgniarka przemiła a lekarz bardzo fachowy i konkretny :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

też mam zamiar rodzić w bielańskim
moja lekarz prowadząca to dr.Gorbacka. konkretna babka :)
- może ktoś polecić jakieś położne??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mi ciąże też prowadziła Gorbacka (w przychodni na ursynowie)
ale rodziłam na madalińskiego :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a mi wszyscy polecaja szpital na Karowej :D:D
I sadze ze to jest bardzo dobry szpital podobno najlepszy :D[url][/url]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
ja rodzilam 3 dzieci w szpitalu na Bielanach. 1dziecko ma juz 13 lat a drugie 10 lat 3 ma 8mc czyli nie dawno rodzilam. polecam szpital bardzo sie zmienilo od momentu 2 porodu jestem bardzo zadowolona. wszystkie porody mialam fantastyczne. kapitalna obsluga :wink: porod Franusia mialam wywolywany ze wzgledu na brak wod plodowych i rodzilam od 8 rano do 14 byl to najdluzszy moj porod. i pierwszy rodzinny. salki sa po 2 osoby lazienka. jak chcemy mozemy rodzic w oddzielnej ale to jest chyba platne. byly pilki drabinki cyda normalnie bylam bardzo zdziwiona postepem.
wiadome jest ze to zalezy na jakiego lekarza sie trafi. moj porod odbieral chyba ukrainiec mial wlasnie dziwny akcent. ja nie wybieralam poloznej ani lekarza poprostu pojechalam i urodzilam. moj lekarz prowadzacy ciaze nie pracuje niestety w zadnym szpitalu. moge polecic dr. Niedziela przyjmowal mnie na oddzial i odbieral 2 porod. bardzo pozadny.
pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej, a ja mam skierowanie na cc do Bielańskiego (ze względów okulistycznych). Czy znajdzie się ktoś kto mi cos doradzi? Zastanawiam się nad jednoosobową salą poporodową, chcialalabym by moj mąż ze mną zostal... Nie wiecie ile obecnie kosztuje? Moze gdzies na forum są opisy cc w Bielańskim?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

[i]Mam nadzieje ze w dobrym dziale pisze, jeśli jednak nie to proszę o przesunięcie posta;)

Czy znacie dobrą ginekolog z Okregu Żoliborza bądż Bielan?
Dobrze by było gdyby w klince można było odrazu zrobic USG.
Jesli prywatny to prosze o orientacyjną cene wyzyty;)
Dobrze by było gdyby to była kobieta.
No dosyć chyba tych moich wymagan;) [/i
]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rodziłam w bielanskim miesiac temu , 3 tygodnie lezałam na patologii ze wzgledu na nadpłytkowosc i dusznosci..na patologii personel super na kazde kiwniecie reakcja w sekundach , usmiechniete , zartujace jak nie w szpitalu :wink:
sala porodowa --rodziłam w dwu osobowej i powiem wam ze nie przeszkadzalla mi druga rodzaca a wrecz bylo mi lzej ze nie jestem sama :wink: tutaj równiez opieka super , warunki takze czysciutko wrecz sterylnie rodzilam w sali malinowej bo sa rózne :wink:
ja nie brałam połoznej i dałam rade dzieki sasiadce ona miała opłacona a ja słuchałam co jej radzi i robiłam to samo :lol: wiec miałam połozna gratiss..
sala poporodowa---lezalam w 3 osobowej z łazienka na sali taki duzy zlew z przewijakiem do mycia malucha , sala czysciutka widac nie dawno był remont ..
opieka --- personel ok jak nic nie potrzebujemy ale jak zaczniemy sie czegos dopominac to nie wesoło :evil: dziecko mi wyło od 20-ej do 4 rano z kolkami poszlam na dyzurke do poloznej to mnie odeslala ze za maly by cos mu dac i nie przejmowac sie ze współlokatorki nie spia bo to nie hotel tu jest szpital tu sie choruje nie spi :shock: :shock:
dopiero kolo 6 rano sama nie wytrzymala wrzasków i zabrała go na odgazowanie :evil: ale wczesniej dziecko musialo cierpiec tyle godzin...kosasiadka poszla z córka by jej pokazali jak do cyca przystawiac to ja odeslali bo personel jest na obiedzie .. a jej corka płacze bo głodna :evil:
jeszcze panie z kuchni tragedia !! nie miałam własnego kubka to nie dostawałam picia bo one tez nie maja :evil: dopiero jak poszłam i zwedzilam z patologii kubek to sie moglam napic :roll:
wielka laske robily ze rozwozily posilki..
Pytalam czy mozna jesc zupe pomidorowa ktora przyniosly to mi odpalila ze jak chce bo nie maja unijnych standartów by kazdemu diety dobierac :roll:
takze jesli chodzi o warunki super wrecz sterylnie , tv na monety ,personel super , dr Kretowicz bardzo mily i delikatny , ja mam kontakt do jednej poloznej z której miałam skorzystac ale jak zaczelam rodzic ona zeszła z nocnego dyzuru , ale bardzo mila jest zastepca siostry oddzialowej ..koszt poloznej 700-800 zl znieczulenie 550..
polecam ten szpital z czystym sumieniem :wink:

sorry ze bez polskich znaków ale synek spi mi na rekach : :wink:

Karolek 01.01.2010.r. 2970/51cm/18.10
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też rodziłam w szpitalu Bielańskim.
Według mnie było super. Za położną nie zapłaciłam ani złotówki, a była przy nas cały poród. Rodziłam na sali dwu osobowej, co w ogóle nie przeszkadza. Na każdej sali jest toaleta i miejsce do siedzenia dla tatusiów. Można sobie wykupić znieczulenie, ale nie mam pojęcia ile kosztuje bo nie korzystałam.
Ponieważ rodziłam rok temu (jeszcze przed jakimś remontem) i nie było miejsc na oddziale, po porodzie trafiłam do takiej dosztukowanej sali co znajduje się na izbie przyjęć, przez co opieka po porodzie momentami dawała wiele do życzenia.
Jedyny minus to jedzenie. Po prostu koszmar i po względem ilości jak i jakości.
Z czystym sumienie polecam ten szpital.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]