Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:23 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10331 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 517  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Przebijaniu uszu zaburza energie organizmu o ile wy w to wierzycie ;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

halo co jest? ;) zaraz na drugą stronę spadniemy ;)

ja jeszcze w pracy ale mam nadzieję niedługo znaleźć się w domku :) i na szczęście jutro wolne :):):)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KAMILLKA pisze:
Witam nową mamusię :) Eniii! tak możesz wkleić zdjęcia na stronkę
1. Wejdź na http://www.imageshack.us/
2. Kliknij 'Przeglądaj' (lub 'Browse' zależnie od wersji językowej systemu na Twoim komputerze) i wybierz zdjęcie ze swojego komputera, które chcesz zamieścić w naszej galerii
3. Zaznacz pole 'resize image?' i niech zostanie 320x240
4. Kliknij 'Host it!' (przycisk 'Host it' może zmienić się na 'uploading') i poczekaj aż zdjęcie zostanie wczytane. Powinna pojawić się nowa strona.
5. Skopiuj adres, który pojawił się w polu opisanym jako [Hotlink for forums (1)] np.:

[I M G]http://img63.imageshack.us/img63/3989/visaud8.jpg[/I M G]

6. Teraz wystarczy, że wkleisz ten adres w wybrane miejsce w galerii.

Właśnie tak robię i nie zmienia mi sie awatarek.
Gdzie dokładnie w profilu mam wkleić ten adres?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dor jak klikniesz w profil na dole masz odnośnik do emblematu zewnętrznego. I tam trzeba wkleić linka. Chyba że chcesz, żeby zdjęcie było w poście to warto wybrać większy format do zapisania zdjęcia wtedy i nam się będzie lepsiej oglądało. I wtedy też kopiujesz adres i wklejasz w posta.
U nas dziś ciężki dzionek. Tzn. dla mnie. Pogoda już drugi dzień daje mi się we znaki. Chodzę jak mara. Nawet coffiee nie polepsza sytuacji. Wcz.dopiero o 17 ( :shock: ) wyszliśmy na dwór. Bo byłam jak flaki z olejem. Dziś o 15. Maciejeowy coraz ładniej śpi. W nocy dostał cycy, bo nie miałam siły bujać się z nim znowu 1,5h i spał do 8 :D YES, YES, YES !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oby wyniki Adasia, były dobre. i trzymam kciuki za przyrost wagi ;)

Eniii - gratulacje z okazji narodzin synka. fajnie, że masz dobre wspomnienia :)

jeśli chodzi o zabawki łazienkowe to u nas na topie jest p/w kosz na śmieci. kibelek też jest niczego sobie, a już najlepiej deska. i jeszcze pralka jest super!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A moj chyba zlapal rotawirus ,jeszcze nic pewnego ale juz 3 razy wymiotowal :-( Dostal leki i teraz spi smacznie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewulek pisze:
Dor jak klikniesz w profil na dole masz odnośnik do emblematu zewnętrznego. I tam trzeba wkleić linka. !

Właśnie tam wklejam a potem klikam wyślij i nic się nie zmienia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hoho - jeszcze zapalacie swiatelka? ja jestem tak wykonczona, ze zaraz ide spac. bylam u mamy, a tam wszystko ja interesuje jeszcze bardziej niz w domu. no i na psa trzeba uwazac. i od razu gwar sie robi...dobrze ze jutro siedzimy same w domku :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

uff... ja też ledwo pełzam ;) zuza znowu nie raczyła uciąć sobie drzemki w ciągu dnia :roll: ile wasze maluchy śpią w dzień?

kurcze nie mogę się skupć, bo mąż robi czystki w szafie i o każdą rzecz się pyta czy może to wyrzucić :? jestem z natury cierpliwa ale już mam ochotę go czymś rzucić :wink:

PS. zdrówka dla wszystkich!!!
Enzo mam nadzieję, że tylko chwilowa niedyspozycja!

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam, nans caly dzien nie bylo bo bylismy na wsi u prababci ;-)
Enzo ma sie juz troche lepiej, nie wymiotowal dzisaj ale ma nadal rozwolnienie.Mleko dostawal dzisaj tylko do jedzenia w duzo mniejszych porcjach i jedna miarka byla az na 45 ml a i tak nie konczyl butelki mimo ze byla to dawka da 6 miesiacznego dziecka.Najwazniejsze jednak ze widac juz poprawe.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dużo zdrówka dla Enzo!!!!!!!!!!!!1

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dor może spróbuj na fotosiku, ja tam wgrywam sobie fotki i nigdy nie małam problemu z wielkością ani do avatara (?? -u??), ani do postów.
Annxx życzę zdrówka dla Enzo.
Co do kolejnej dzidzi jak tak dalej będzie to pewnie będziemy fasolkować tak samo :D Mam nadzieję, że max do wiosny kupimy działkę i rozpoczniemy budowę. I że z drugim maleństwem wprowadzimy się już na swoje :)
Aga był czas, że Maciejowy spał już tylko raz po południu, teraz wrócił do swoich danych nawyków. Pada jeszcze przed 12 pierwszy raz. Potem ok.17-18 drugi raz. Czasami ok.16. No i na noc w zależności od drugiej drzemki zasypia między 20 a 23 :shock: Co nie zawsze mi się podoba. Ale przez to że on późno chodzi spać i ja się przestawiałam. Bo jak on padnie, to ja jeszcze do kompa siadam, pozmywam, a czas leci i nie rzadko jest północ. Albo przed 00.00
My dziś bylismy na 3 cmentarzach. Na 2 tylko ja wchodziłam, bo M spał w aucie, więc A został z nim. Potem na miejscowy przeszliśmy się z wózkiem.
Dostaliśmy już śpiworek do wózka. jestem bardzo zadowolona. Nauczyłam M, żeby chował rączki, bo jest zimno. Nie zawsze się słucha, bo on często coś paluszkiem pokazuje. Ale komicznie to wygląda, jak robi myk z łapką pod śpiowek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzieki za slowa otuchy :-)

Moj tez sypia 2 razy i to robi sobie dlugie drzemki co mnie bardzo ciesz a i tak najpozniej o 21 juz spi .Mial jednak czas ze spal tylko raz a jak jestesmy gdzies na wyjezdzie to dlugo potrafi wytrzymac ale choc raz musie sie przesac ;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewulek pisze:
Dor może spróbuj na fotosiku, ja tam wgrywam sobie fotki i nigdy nie małam problemu z wielkością ani do avatara (?? -u??), ani do postów.
:D

Ale tam najmniejszy rozmiar to 400pikseli się pokazuje, nie widzę awataru.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam:)
elf współczuję, że Zuzia spać nie chce :-{: Wiem jakie to męczące bo miałam kilka takich dni. Na szczęście wszystko się unormowało i teraz śpi 1-2 razy po 1-2 h :) Chyba, że twoja ma taki ognisty temperament i nie chce tracić dnia :$%^: ;)
ewulek co z cycaniem Maciusia?? Zastanawiam się bo mnie też to czeka prędzej czy później :)
Justynia i Annxx Nie jesteście jedyne bez ślubu... jeszcze ja :D Też nie chcieliśmy się hajtać tylko ze względu na dziecko. Żyjemy jak małżeństwo więc czasem mówimy mąż- żona, żeby uniknąć zbędnych tłumaczeń :) Na szczęśćie jest nam razem cudnie więc pewnie wszystko nadrobimy :) A Darunia poniesie nam obrączki i zatańczy na ślubie rodziców :D
Chciałam wam pokazać Daruni zdjęcia z urodzin a tu mi Darek mówi, że się baterie w aparacie rozładowały :g^^: Na szczęście mamy dmuchanie tortu i torta :D A resztę dziadziuś ma na kamerze. uff... chyba bym się zapłakała jakby tego nie było.
Obrazek
Obrazek
Ta trójka z tyłu to my :)
I tyle ze zdjęć mam :(
Za to wklejam jeszcze zdjęcie jak słoneczko moje pięknie je :D
Obrazek i z tatą w tle :)
Obrazek

Jak patrzę na te zdjęcia to bym ja schrupała !! Jak się obudzi to jak ją dorwę... !! :mrgreen:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dor tu sobie zrob avatorek ;-) http://www.imageshack.us/ i ostatni link skopiuj i wklej w profilu :-)

yunnwoh witaj w gronie nie slubnych :lol: Mala oczywiscie slodzitka a i tort niczego sobie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj tak, Darusia przeurocza ;)

a jak Enzo dzisiaj?

u nas ze spaniem bywa roznie. czasem spi dwa razy dziennie (raz opnad godzine i drugi - ze 40 min), a nieraz zlapie tylko 20 minutowa drzemke na caly dzien. ale to mi az tak bardzo nie przeszkadza. bardziej martwi mnie to, ze bardzo spodobalo jej sie grzebanie lapka w doniczce. moge sobie mowic i prosic, a ona i tak swoje. dzis juz chyba z 5 razy zmiatalam ziemie, bo wystarczy doslownie chwila.... nie bardzo mam gdzie przestawic, bo to spory kwiatek i nie chcialabym zastawiac nim np. okna...

jesli chodzi o dzidzie - my poki co nie staramy sie jakos wybitnie, ale tez i nie zabezpieczamy. tyle ze przy policystycznych jajnikach to i tak mam niewielkie szanse. ale po nowym roku wybieram sie do mojego dr po leki i znowu rozpoczniemy wielkie starania.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Enzo nadal ma rozwolnienie i ciagle jest spiacy, robi wlasnie 2 sjeste a to dopiero 13 godzina ;-) Dostal dzisaj cos innego do jedzienia, zmiksowana gotowana marchewke i po niej tez odrazu byla bleee kupka i nie zjadl duzo :-(

My narazie sie nie staramy ;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

annxx pisze:
Dor tu sobie zrob avatorek ;-) http://www.imageshack.us/ i ostatni link skopiuj i wklej w profilu :-)

:D

Ostatni link otywira się w ogromnym rozmiarze.
Hotlink 1 i 2 nie wchodzą w ogóle.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam :)

Na Dolnym Śląsku pogoda we Wszystkich Świętych była wspaaaniała, więc odważyłam się pójść na cmentarz z wóziem. Igor spisywał się średnio, bo trochę marudził. Dzisiaj za to jest paskudnie, mokro i ponuro, a ja mam lenia, nie byłam dziś w pracy, siedzę w domu, nic jeszcze nie zrobiłam i nawet nie mam pomysłu na obiad.

Iguś śpi 1 dziennie, zasypia koło godz. 12-ej i śpi 1,5-2 godz. Nocny sen zaczyna koło 20-ej, w nocy min. 2 pobudki (ok. 1-ej i 5-ej), całkowicie się wybudza koło 8-ej.

Yunnwoh - suuuperancki tort !! a jeszcze słodsza córcia :):):). Na podstawie fotki w profilu też uważałam że podobna jesteś do Szejbal (czy jak to sie pisze?), a po oglądnięciu fotki urodzinowej zmieniam zdanie: nie podobna i ładniejsza, kurcze i jaka szczupła !!!!!!

Jak to u Was dziewczyny jest z wagą po ciąży ?? bo ja dopóki karmiłam piersią i się ograniczałam z powodu alergii pokarmowej synka to byłam wychudnięta i ważyłam mniej niż przed ciążą. A teraz tyję :oops: , już przekroczyłam wagę sprzed ciąży i nie dopinam się w niektóre spodnie :cry:

Co do powiększenia rodziny to narazie się zabezpieczam, a chciałabym zacząć starania o córeczkę gdy Igor będzie miał 2 latka :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10331 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 517  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]