Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 4:28 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiolka stres jest ale w sumie to ta obrona to formalnosc była a i tak chyba bali sie że im urodze na sali wiec za bardzo nie maglowali :lol:
a jakie kończysz podyplomowe?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra po podobnym stażu jak u Was w wielu związkach dochodzi do kryzysu. Czasem da się rozniecić ogień na nowo, czasem wygasa. Mam nadzieję, że cokolwiek się stanie, będziesz któregoś dnia znowu szczęśliwa.

Anielkaaa Ok postaram się poczekać i dać Ci miejsce :). Choć moja szyjka już gotowa do porodu ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ambra współczuje Ci, ale dziewczyny chyba mają rację. Sytuacja troszkę się zmieniła, dzidzia w domu, może go to przerosło po prostu. Musicie koniecznie pogadać na spokojnie, trzymam mocno kciuki.

Anielka gratulacje obrony. Masz już z głowy i to ważne.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Az sie poryczalam... nic nie czuje....i informuje o tym kolezanke...
Jestem po rozwodze bylam mezatka 7lat...strasznie to przykre...czemu ludzie takie rzeczy potrafia wypisywac...ambratrzymaj sie malenka, nawet nie wiesz jak jestem teraz z toba sercem. Sama dostalam kopa, mialam nieodpowiedzialnego meza, ciagnelam to na wlasnych plecach tyle lat.nie warto!!!!!czasem po prostu lepiej powiedziec prawdeprosto w oczy i miec to za soba.uwazaj na siebie.
Anielka Ty to jestes gigant!!!Ciesze sie razem z Toba.
Ja od 6rano jestem sama, wygaslo mi w centralnym, mam zimna wode, nie mam nawet jak wziasc kapieli a polozna kazala. Skurcze mnie wykonczyly...
rycze jak bobr, boje sie byc sama, a moj nie wroci do polnocy pewnie...
dupa dupa dupa :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki Wam dziewczyny za wsparcie... jeszcze czekam o 23 ma być z pracy ale nie wiem czy będe nawet potrafiła z nim rozmawiać pozatym moje zaufanie do niego spadło do poziomu depresji... może i troche sytuacja go przerosła ale mała jest już z nami 2miesiące i praktycznie nic sie nie zmieniło od czasu jej pojawienia nie kłociliśmy sie nawet... najbardziej mnie zdołowało właśnie to że nie powiedział tego mi tylko musiałam sama sie o tym dowiedzieć :(

Minika podobno jak sie tak cierpi przed porodem to pózniej bardzo szybko idzie poród więc może męki nie na darmo zresztą nagroda taka że warto pocierpieć

Anielkaaa teraz doczytałam o tej torbie :lol: hehe nie zle :wink:

Persefona lepiej trzymaj nogi razem bo Anielka Cie prześwięci jak sie wepchniesz w kolejke :D

zmykam sie położyć
Dobranocki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra brdzo mi przykro z tego co sie wydarzylo. Nawet nie wiem co ci napisac aby cie wesprzec. To chyba najbardziej boli jak sie czlowiek dowiaduje ze osoba ktora sie kocha juz tego nie czuje. Moze on poprostu ma jakis kryzys. Sama niewiem co napisac wiec napisze 3 maj sie. Jestesmy z toba.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc wszystkim
Ambra daj znac co slychac, pol nocy mysllam o Tobie, mam nadzieje ze sie jakos ulozylo, chociaz wiem ze bol z serca trudno usunac.
ide zjesc sniadanko i odpoczne. Uwazajcie na siebie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja sie tak przejelam że mi sie ambra w nocy sniła, nawetr nie umie sobie tego wyobrazić, trzymam kciuki za Waszą rozmowe

minika a Ty kiedy wybierasz sie rodzić? :lol:
już pewnie jesteś wymęczona strasznie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aanielka mam termin na niedziele, ale juz mi odszedl czop, mam skurcze, nie sa regularne troszke tylko bola, dzis chyba podjade znow na ktg, bo lepiej dmuchac na zimne. Wiec licze ze w tym tyg sie skoncze meczyc...
a jak Ty sie czujesz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

minika no pewnie - lepiej monitorować co z dzidzią :)

mnie coś spojenie łonowe boli że w nocy to nie zwlec z łóżka nie umie ale w dzień jak jestem rozruszana to oki, wizyte u gina mam w środe wiec mysle że juz odstawie leki bo to bedzie 36 tydzień skonczony - no zobaczymy:)

mysle że nie dadzą Ci długo po terminie chodzić :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Anielkaaa Mam ten sam problem ze spojeniem łonowym :). Najgorzej właśnie w nocy, to ciężko się dowlec przez ten ból do toalety. Na szczęście mam blisko ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kosc lonowa widze wszystkim dokucza, ja mam czasem wrazenie ze pekla.teraz to juz nawet nie powiem, bo latwiej wyliczyc co mnie nie boli... paznokcie i wlosy...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Czesc ;-)

Ja rowniez jestem z Zabrza ale tu sa chyba mamcie oczekujace na dzidzie ;-) ja swoja kruszynke mam juz od 24 wrzesnia i trzymam za Was kciuki ;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny :)

Mnie na szczęście na tym etapie ciąży nie boli póki co nic....tfu tfu...byle tak dalej...Choć wczoraj kłucie w brzuszku było, ale to z własnej głupoty bo na zakupy sama się wybrałam i siatki które wydawały się lekkie okazały się dla mnie za ciężkie :oops:

Anielkaaa kończe Zarządzanie Zasobami Ludzkimi na UŚ...tzn mam nadzieję skończyć, ale póki co planu jeszcze nie napisałąm :lol:

Uściski

Ambra trzymaj się :-{:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

izunka2510 witaj :)

WiolkaZabrze to tak jak ja - wszystko zostawiłam na ostatni moment, zamiast sobie powoli pisac i rozłozyc to w czasie to ja wszystko pisalam przy końcu :? ale dobrze sie skonczyło :wink: u Ciebie też pewnie tak bedize :)

Ambra
odezwij sie, martwimy sie o Ciebie :-{:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

izunka2510 nie tylko w ciazy. Ja niestety jeszcze nie zafasolkowana :(.

Ambra co u ciebie. Odezwij sie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej!!

Witaj izunka 2510

Brzydko za oknem, ale co mi tam i tak w domku siedzę. Już nie mogę się doczekać spacerków z małym.
Póki co we wtorek mam pierwszą wizytę u pediatry, a później zaczniemy spacerkować :)

Kurcze w nic się nie mieszczę, jedyne ubrania, które na mnie wchodzą to te ciążowe, he he.
Chyba muszę sobie cosik kupić bo tak szybko to ja nie schudnę, a na te ciążowe to już patrzeć nie umiem.

Ambra czemu się nie odzywasz ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!!
Witamy nowa Zabrzabke!!! :D
Czy ma ktoras z was kontakt z Ambra tel albo gadu?
troche sie martwie o nia, mam nadzieje ze jakos sie tam pouklada...
Zycie czasem jest niesprawiedliwe.
Jolkuszazdroszcze Ci jak nie wiem co. A mialas byc po mnie :wink:
pogoda rzeczywiscie nie zacheca do niczego, ja juz mam wyprasowane spodnie sprzed ciazy i patrze na nie z porzadaniem... ostatnio okazalo sie ze z takim brzuchem zmiescilam sie w kurtke zimowa z zeszlego roku...
Chyba rzeczywiscie jest mnie wiecej juz tylko o brzuch.
Nie mam apetytu, niby cos bym zjadla, ale jak juz mam jesc to jakos mi to nie idzie...
Milego dzionka.Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

minika takie czekanie rzeczywiście potrafi wytrącać z równowagi. Moja siotra urodziła tydzień po terminie, czy nawet później. Mieli już wywoływać poród, leżała na porodówce, ale jak tylko zobaczyła kroplówkę, to od razu jej skurcze przyszły - i w 3 h urodziła :).

Ambra Daj znać. Najwyżej Zabrzanki zrobią Ci nalot w domu z winem bezakloholowym, coby Cię wesprzeć.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Persefona no nikt nie lubi czekac, a tym bardziej na kruszynke. Gdyby jeszcze tak nie bolalo, to byloby ok, ale wczoraj dalo mi popalic krzyze i skurcze.
Co z Ambra....to do niej nie podobne...moglaby chociaz napisac ze zyje. Poczekamy moze wroci...
Wino bezalkoholowe :brv: :okk: :je: :loo: :lol2: swietne.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]