Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:49 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 690, 691, 692, 693, 694, 695, 696 ... 2088  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja idę spać :P Dobranoc, chudzielce :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

klaudia_filipek pisze:
maminka, ja słyszałam, moja mama ją miała- schudła chyba 12 kg w dwa miesiące, a potem przytyła 14. w szybkim tempie.

Łeee, no to się nie kalkuluje :evil: Myslalam ze znalazlam fajną dietkę na "po ciąży" a tu dupa :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maminka my z dawca wydawalismy na koks 4-5tys euro miesiecznie wiec mozesz wiedziec co sie dzialo w domu. Jak kupilismy akwarium rybka raz wrzucał bo chcial zobaczyc co zrobia.

A teraz mi nawet nie moze stówki przysałc. Ehh szkoda gadac.

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiem jak najlepiej schudnąć, ale to dla osób, które nie mają problemów z chudnięciem- jeść głównie owoce i warzywa, jak chleb to tylko z jogurtem, na podwieczorek owoce i warzywa, a na obiad ryż z kurczakiem i warzywami. i to można jeść w dowolnych ilościach i o każdej porze dnia i nocy, i przy tym około 2,5 litra płynów na dobe.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

klaudia_filipek pisze:

Mukaa, a dlacZego miałabyś kłamać. No i co z tego, że się nie rozliczyłaś?? Przecież ten facet cię wykiwał. Moim zdaniem w sądzie nie zrobią ci przez to zadnych problemów. co ma sąd do tego. Jakby ktokolwiek miał ci z tego powodu robic problemy, to najwyzej urząd skarbowy, ale sąd przecież nic do tego nie ma.

trochę mnie uspokoiłaś - mam nadzieję że masz rację!
ja już po prostu po swoich doświadczniach mam wrażenie że w sądach to robią nagonkę na matki a nie na tych frajerów! i to my kobiety się tłumaczyć musimy...
chciałabym mieć tojuż za sobą!!

anna możesz powiedzieć jak dokładnie wyglądała sprawa o alimenty? pytali się ciebie coś? sędzina czy jacyś adwokaci?? i czy się bardzo czepiali?

obym nie trafiła na taką francę jak ty!

widzę że handel dziećmi :lol: jeszcze jedna piękna panna jest wolna z tego co wiem - zuzanka!!

saganka to już wiadomo czemu tak mało stron dzisiaj zapisanych :lol:

pauletta bo ja twarda jestem nie miętka ;) (maminka nie bij za błąd :P bo on specjalnie :P:P:P)

niedobrze że tak puchniesz!! ale jak już skurcze masz... :) ja też dziś nie zasnę!! to jak dobrze pójdzie jutro zobaczymy paulettątko małe :D :kla:

klauduś do mnie ci jeszcze daleko z wagą :roll: dziś jak spodnie kupowałam to myślałam że się rozpłaczę!!!!
czyli masz kontakt z mamą irka? pytałam o to w waszym wątku ale nie odpisałaś :twisted: bardzo dobrze - podtrzymuj - niech mały zna swoje korzenie, może i Filipek nie ma ojca, ale ma za to babcię!

łoooo to ty wysoka jesteś
o matko tylko ja taka kulka ;(

wiem o czym mówisz - bo tez isę czuję okropnie w swoim ciele, a raczej w jego nadmiarze!

na dodatek chyba przez to karmienie piersią mam smaki gorzej niż w ciąży! dziś znowu śledzie... Z biedronki heheeh
a ile się natrudziłam żeby je otworzyć no myślałąm że szlag mnie trafi!!

eks ja tez się bałam - bo nie wiadomo co by mi odwaliło - jak ja po alkoholui nieprzewidywalna jestem hahahaha
nie lubię takich eksperymentow
za to w, przez dłuższy czas się tym raczył. I grzybkami. I go zawsze beształam jak tylko o tym mówił.

jak skończę karmić to też sobie to wezmę..

ehehhe piękna postawa eks ;) ja to mam wahania - raz mam gdzieś, ale jak siebie w lustrze widze to od razu załamka ;p

klaudia ale czemu neibezpieczna?

domii dobrze że trafiłaś na spoko lekarza
dużo zależy przecież od "obsługi" a wizyty w czaise ciąży są częste
mmm stopy i łydki.. fetyszysta?? :lol: ]
super że na usg 3d idziesz! żałuję bardzo że ja nie poszłam
jeśli kiedyś będę jeszcze w ciąży to na pewno sobie zafunduję!

kurcze normalnie same narkomanki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ja tylko sobie zabakałam od czasu do czasu (sporadycznie bardzo)
inne używki jakoś mnie przerażają - nie wzięłabym pigułek, grzybków, nic bym nie wciagała, a nie mówiąc już żeby dożylnie coś brać!!!
wolę mieć przynajmn iej jako taką władzę nad swoim umysłem ;) a wyobraźnię mam bujną bez tego haha

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mukaa, niebezpieczna, bo ma silny wpływ na organizm i człowiek po tym zachowuje się jak naćpany, po pierwsze ze nie chce się spac, oczy są wieeeelki(kolezanka brła- schudła w miesiac 15 kg), to jeszcze mozna miec zaburzenia swiadomosci--------> w takie to ja się nie bawie.

mukaa, to ty jutro masz ten sąd??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie jutro :zł: :zł:

ja dziś nie mam zamiaru rodzić,mam ważna sprawę jutro do załatwienia :loo: :loo: :loo: :loo: :loo:

ale jak sie wyrobie to jutro do szpitala juz pójdę i będą wywoływać,najszybciej to w środę :roll: :roll: :roll:

ee Mukaa jakie tam narkomanki :P :P :P

Eks
dobranoc

Smutna a ja tak tylko spytałam,myślałam,że może dziewczyny zapomniały

CZY KTOś MOżE SPRAWDZIć ALLEGRO :?: :?: :?: PLIS PLIS

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A co na allegro sprawdzic?

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czy możecie sie zalogować,ja juz od południa próbuję i nie mogę :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maminka, a Ty nie myśl jeszcze o odchudzaniu, bo musisz poczekać na mnie!!! Razem raźniej nam będzie :D
Co do diet - przed ciążą też się chwytałam wszystkiego. Nawet na diecie kopenhaskiej wytrzymałam jakieś 10 dni - już po czterech dniach marnotrawny zauważył, że schudłam!!! Ale podobno to dlatego tak szybko, bo się samą wodę traci. Nie polecam, bo po tym cholerstwie rzuciłam się na jedzenie, jakbym miesiąc nie jadła!
Za to chudłam wolno, ale skutecznie, nie jedząc chleba i ziemniaków. Na śniadanie jabłuszko i jogurcik z musli, na obiadek yyy.. nie pamiętam, co, ale jak wiadomo, na studiach się je, co się ma ;) i na kolację znowu jakiś jogurcik. Kumpela na takiej diecie straciła jakieś 20 kilogramów, więc zapewniam, że działa!!!
A potem jeszcze zrezygnowałam z dojazdów autobusem na uczelnie - wsiadłam na rower i dodatkowo jeszcze mi kilogramów ubyło :D Uwielbiam jeździć na rowerze!!! Szkoda, że teraz mój nowy dwukołowiec stoi w piwnicy, daleko... :(

Mukaa, ano, stopy i łydki - dobrze, że wczoraj złapałam za depilator!!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Pauletta-allegro niby dziala normalnie, ale chwile temu strasznie dlugo sie strona ladowala...
A gg pada co chwile :evil:
Dobranoc tym co juz poszly i mnie tez dobranoc, ide czytac Harrego :P :P :P

Domi, no dooooooooobra poczekam :) I opalenizne tez razem bedziemy nadrabiac w wakacje :P

Ostatnio zmieniony pn paź 22, 2007 8:51 pm przez Acc, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to ja idę te zadania zrobić... :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

na dodatek mi gadu znów padło :roll: :roll: :roll: no kurcze co jest :?: :?:

za co ja płacę,żeby cały dzień sie na monitor gapić :evil: :evil: za taką cenę,żeby tak chodził net :evil: :evil: porażka

Co wy z tym odchudzaniem,wezcie,bo tylko ochoty narobicie,żeby kilogramy pozrzucac :P :P poczekajcie aż wszystkie urodzimy i zrobimy wyścigi,razem będzie razniej i ostra konkurencja to zawsze jakiś dopping :lol: :lol:

Maminka która częśc????nie gadaj,ze najnowszą??? :?: :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NA mnie pewnie juz nikt nie zaczeka. Ja urodze a Wy juz laski dawno bedziecie :twisted:

Paula nie pomoge Ci bo zapomnialm mojego hasła :(

Tak i najlpeiej wszystkie juz idzicie. Najpierw cały dzien na forum nie mogłąm wejsc a teraz wszystkie poszły. Wiedzmy wstretne :P:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Noooo-przesle Ci meilem, chcesz??Ale nie wysiedzisz przed komputerem, mnie jest ciezko, ale Tobie z tymi obrzekami to juz w ogole :? Nie ma sensu drukowac, bo to, bagatela, ok 400 stron :shock:
Ale Ci wysle :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wysiedzę będę całą noc czytała zobaczysz!!! ty nawet nie wiesz Maminka z jaką fanką Harrego masz do czynienia :!: :!: :!:

ja nie moge dalej na allegro wejść,kij im w oko,chciałam pozytywa wystawic,nie to nie :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A co kupiłaś?

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

buty koleżance zamawialam,tania tandeta ale odjechane i spoko kurde takie nietypowe,sama sobie zamówie chyba ,jak mi sie uda na gg wejść to ci linka podeślę,bo normalnie allegro otwieram,tylko nie moge się zalogować :evil: :evil:

Maminka gdzie ten harry,no wez bo się posikam :roll: :roll: :oops: :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi juz dziala gg a tez dlugo nie bylo :evil:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

na pw ci linki wysłałam,obejrz sobie wszystkie aukcje gościa,spoko buty ma nawet i ceny też :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 690, 691, 692, 693, 694, 695, 696 ... 2088  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]