Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 9:25 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 682 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
#
Awatar użytkownika

tak wlasnie natalko
wiec bedzie mozna wkleic tylko jedno zdjecie bo wiecej sie nie zmiesci w profilu wezme jakies najsliczniejsze i wstawie
:D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a moozna mjedno wstawic w awatorku a drugie ppod postami....nie mam ladmnych zdjec...jak cos to krzycz to wysle jakies inne...a odstalas juz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

natalko jestes piekna kobieta sa 3 zdjecia wstawie to z twoim mezem :) a jak sie uda to jeszcze z toba sama :)

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziekuje za komplememnt....dawno nie slysza;lam...ale musze przyznac ze milo mi sie zrobilo i humor ciut lepszy m :)))))))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

naataalia pisze:
niebieska_laguna1@op.pl to taki email? niebieska_laguna tak pisane? bo sie zakrecilam

natalko nie wiem czemu ale sie nie da tego wkleic w profil wklejalam i wklejalam u mnie wchodzi bez problemu pisze na poczatku ze profil zostal zaktualizowany a pozniej go nie widac to zdjatko by wygladalo tak
Obrazek

nie mam pojecia czemu sie nie wkleja tak chcialam ci pomoc u mnie wchodzi bez problemu :? moze napsz do moderatorki :?w ustawieniach masz wszystko dobrze
ja posle ci posle zdjecie na PW a ty go moze jeszcze raz wklej w profil NA PW WYJASNILAM CI JAK WKLEIC

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lagunko widocznie nie pisane mi pokazac swoja buzke na forum hheehehh

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

o kurcze a to zdjmecie skad??????????????????????hehhehehehe jakie skromnie maleeeee

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzien dobry z rana....namieszaalam troszke z tymi zdjeciami.....pzepraszam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

natalko witaj widze ze udalo ci sie cos wkleic zrobimy tak ja znow wejde w twoj profil a ty narazie nie wchodz na neta zobacze jeszcze raz :)

natalko udalo sie zobacz wkleilam i jest male hura krcze ale jestem zdolna hi hi hi :wink: :lol:

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lagunko nie dosc ze jmestes zdolna to jeszcze mjestes kochana!!!!!!!!!!!buziak wielki.....ale teraz sluchaj nmajwiekszej beki.....mja nie wklejalam zadnego zdjecia....nawet nie probowalam z zadnej stronki wiec te wielgasne co bylo to chyba wynik twoich poczynan....:))))))))jestes wielka...opisz mi moze na pw jak znajdziesz sekunde jak mam to robic na przyszlosc...bo nie chce ci dupci truc....a ze kobieta zmienna jest to pewnie bede czesto zmieniac zdjecia..l

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

natalko tu masz ten program do zdjec tyle ze tam nie wejda zdjecia jak beda duze megabajtowo ale te co mi slalas super wchodza tak wiec kilkasz sobie na ten to szukaj i pobierasz zdjecie z dysku tam na dole masz rozowy przycisk jak ci sie pojawi w tym pustym polu taki kod tzn to jest kod zdjecia to naciskasz to rozowe i przechodzisz na nastepna stronke gdzie pieknie obrabiasz zdjecia dodajesz opis i te blyszczace pierdolki :D jak juz masz dosc to na dole tez jest taki napis na rozowym tle i klikasz na niego pokazuje ci nastepna strone masz dwa kody w ramkach oznaczasz go i kopiujesz a nastepnie wchodzisz na forum w swoj profil i wklejasz w ta duza ramke ale poprzednio musisz skasowac poprzedni wpis troche zamotalam ale jak nie bedziesz dawala rady to zawsze ci wkleje milej zabawy
i wychodzi ladne zdjecieObrazek wczesniej napisalam ci ze nie da sie dwuch wstawic ale jak zdjecia nie maja duzo MB to sie da jak chcesz to wstawie ci jeszcze jedno z twoim narzeczonym :?: :D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lagunko dziekujme slicznie poprobuje cos....ale troszke czasu musze na to znalesc....jak bedziesz miala chwilke to wklej mjeszcze te z moim paczusiem hihhihi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lagunmko-------------------buziol wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

NATALKO PROSISZ I MASZ :D atak na marginesie tematu to pytalas sie swojego ginekologa kiedy mozesz rozpoczac staranka :?:

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiesz co lagunko mja na razie czekam na to poronienie....kurcze....syfki mi wyskakujma wszedzie takie jakby uczulenie...wiec myse ze organizm zaczynma w taki sposob proby pozbycia sie tego z organizmu..w piatek jade do genetyka z mezem a 15 pazdz.do imunologa.pod koniec krwawienia ktore mam nadziejme ze w koncu dostane jade do lekarza...zobaczymy co powie...w ogole wspominal ccos ze musimy z moim S zrobbic badania ktore na pare kosztuja 800zl!!!!!teraz chce porobic wszystki badania do konca.....i zaczymnam staramnka....ale mjuz na pewno nie chce zajsc lipiec-sierpien....a ty???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

naataalia jesteś suuuper laska :).

A powracając do tematu na to wygląda, że jesteśmy w identycznej sytuacji :(.

Ja też czekam, tyle, że jestem prawie pewna, że nie będzie żadnego krwawienia (w każdym razie tak było przy dotychczasowych tego typu ciążach). Za jakiś tydzień idę do lekarza, żeby na 100% upewnić się, że nic się nie rozwinęło (jestem o tym niestety przekonana). Wstępnie jesteśmy umówieni na 12 lub 19 na zabieg :(.

W jednym przypadku lekarz kazał mi czekać i czekać. W końcu powiedziałam mu, że mam tego dosyć już chcę mieć to za sobą, to coś mi tam naruszył i rzeczywiście chyba następnego dnia zaczęłam krwawić, ale tak bardzo, że przerażona sama pojechałam do szpitala . I w końcu i tak mi zrobili zabieg :(.

A ja nie mam zamiaru długo czekać ani słuchać się w tej kwestii lekarza :oops: . W końcu 5 razy poroniłam :!: A różnie mi kazali czekać najdłużej to rok, potem lekarz stwierdził, że min 3 miesiące. A zaszłam w ciążę z Wiktorią 2 miesiące po ostatnim poronieniu.
Tak więc uważam, że jeśli kobieta czuje się psychicznie na siłach to nie powinna długo czekać 8) .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

goska...dziekuje za komplement....ja wiem ze nmic sie nie rozwijma ale lekarz mowi ze nie lyzeczkuje sie ciaz ktore nmie rozwinely powyzemj 8tyg,mno wiec czekam mam za soba 2 lyzeczkowania wiec dam odpoczac macicy tym razem...damy rade malenka w koncu prawda?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

naataalia w takim razie trzymam kciuki żebyś jak najszybciej dostała "@" .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gosia jak juz pislaam na poronilam to wlasnmie dzisiaj chyba zaczelam ronic.....dola mam strasznego przez to...caly czas rycze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Natalia trzymaj się.
Mam nadzieję że jedak sama sie oczyścisz.
Ja poroniłam 2 razy teraz szukam powodów tego co sie stało. Czasami jest trudniej czasami jest łatwiej.
Dobrze Cię rozumiem że chciałabyś mieć to za sobą. Ja nawet się zgodziłam na zabieg w znieczuleniu miejscowym, tak bardzo chciałam wrócić do domu i mieć to za sobą.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 682 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]