Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:12 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 531 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
.

może powinnaś się postarać w sądzie o te alimenty na Ciebie ... w końcu bądźmy szczere - to przez niego nie możesz studiować ani pójść do pracy... ja wiem że dzidzię kochasz i w ogóle nie tak miało być .... ale nie jest tak jak Ci obiecywał na początku - zgadza się ?? nawet jakby Ci płacił z 200zł na Ciebie to chyba na szkołę by wystarczyło ?? :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nie mogę na siebie, nie bylismy małzenstwem : (
takie polskie prawo...

ehh; (

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

jak pech to pech :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Potwierdza sie tylko jedno: jak sie pierd... to wszystko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)
Co tam u Ciebie Aniu?
ojej...chyba niezadobrze hm? :(

hej nosek do góry...czasem sytuacja wydaje się beznadziejna ale w koncu okazuje się że wszystko jakos się układa ;) iuwierz mi znam to z autopsji..acha...moja mała chodziła juz do żłobka jak miała niecałe dwa latka...a wcześniej z tego co sie orientuję tez mogła...ja mam wykształcenie średnie a jakoś dobrą pracę znalazłam i nie narzekam ;)
ale nie mozna miec wszystkiego odrazu, prawda? od czegoś trzeba zacząc...

Przytulasek dla Ciebie :-{: i nie smutkać się tak bardzo ;)
proszę...

Jakub Jacek 14.08.2013 r.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Staram się, ale ciężko ;)
W Poznaniu trudno o dobrą pracę w ogóle (jest spora konkurencja, wiem też z autopsji ;) ), a co dopiero jak się nawet nie studiuje :/ Naprawdę studia to już taki punkt oparcia dla pracodawcy :/

Co do mnie - jestem wyrodna mama :(
zamiast myśleć jak będzie cudnie z małą to ja myślę jak ja zniosę tego %^@ .... : (

Od 3-4 dni tylko śpię, jem i .. płaczę :/
To chyba nie tak miało być :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

myślę że twoje samopoczucie wiąże sie z burzą hormonkow która mam miejsce w Twoim organiźmie po części i z trudna bądź co bądź sytuacja...wyrodną mamą nie jesteś..jaką będziesz to dopiero się okaże ;) a co do odczuć w stosunku da maleństwa to też myślę że Ci się to zmieni jak przytulisz małe serduszko ;)

no, dalej maleńka nie smutkaj się choć troszkę się usmiechnij...

Jakub Jacek 14.08.2013 r.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam jestem tu pierwszy raz mozna?? :D
anna przeczytalm co tam u Ciebie i jestm z Toba,zycze Ci powodzenia i zebys przetrzymala te ciezkie dni....ja sama nie jestm ale kiedys cierpialam przez faceta wiec wiem co to znaczy :(
powiem Ci jedno jak zobaczysz dzidzie wszystkie smutki odejda wspomnisz moje slowo :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja znam siebie i wiem, że nie odejdą ; )

Bo dziecko kocha się niewyobrażalnie, ale to, że się urodzi nie rozwiaże moich problemów ;) Więc smutki nie odejdą ;)

ps. ja chcę rodzic!!! :[
dziś wieczorem ostatnia dawka fenoterolu i kuźwa no jak sie nie ruszy to bede bardzo zła :[

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anna wiesz tak sobie pomyslalam ze moze ten twoj jak zobaczy dzidzie sie zmieni??moze zobaczy co traci??znam takie przypadki...a moze on poprostu boi sie ojcostwa,a Ciebie bardzo kocha??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nie.
I tę opcję zakonczyłam omawiać kiedy sie okazało, że nie miał czasu na USG ze mną ani ochoty na zakupy dla małej, bo w tym czasie sie spotykał z inną panną... a mnie w oczy mówił, że nie ma choć prosiłam o prawde : )

Dziś np. mija 4 dzien jego kolejnego nieodzywania się.. a przeciez mogłabym urodzić ;)

i tyle ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aniu wiem że chciałabyś urodzić bo ten ostatni miesiąc jest najbardziej uciążliwy i najbardziej sie dłuży ja to pamiętam jak zaczełam czytać twoją historię wtedy byłaś w 18 tc i marzyłam żeby być już w 18 tc tak jak ty ale ten czas leci
Masz rację że już na niego nie patrzysz i nie liczysz na powrót i jak widać on tez nie interesuje sie tym czy już urodziłaś
Mam nadzieje że uloży Ci sie wszystko i spełnią sie twoje marzenia związane ze studiami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ehh.. wczoraj sie dowiedziałam, że ON juz wielce kocha te nową panne... 2,5 roku zwiazek, dziecko w drodze a on po 2 miesiacach bycia z nia ja wielce kocha :/
No moze ja sie nie znam... boli to mimo wszystko..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

:-{: Aniu ... domyślam się.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aniu trzymaj sie :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dodatkowo sie nasłuchałam, że powinnam z nim zyc w przyjaźni... bo mamy "córeczke" razem.. :] napisałam ze chyba sobie zartuje ze teraz wymaga tego ode mnie jak ostatnie miesiace spedził interesujac sie wszystkim ale nie mna i dzieckiem.. że nie bede zgrywac przed dzieckiem szopki i kłamac jedynej osobie jaka mam tak naprawde, po to by jemu było "cacy"..

no i wyszło ze powinnam sie przyjaźnic z nim zeby "córeczka nie miała depresji" xD

po prostu szczeka mi opada i sama nie wiem juz co mam robic, mowic, myslec.. czuje sie totalnie bezradna bo do niego nie dociera ze ja nie chce miec z nim nic wspólnego poza poprawnymi stosunkami w czasie spotkan..
nie wiem co sobie mysli.. ze nagle wpie.... sie w moje zycie i bedzie tatusiem dla dziecka które miał gdzies ?
2 miesiace go nie widziałam bo jakos nie miał odwagi przyjsc z bloku obok... a teraz co sobie wyobraza to ja niewiem...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aniu czytajac cie po troszeczke bo niestety nie miałam okazji wszystkiego przypomniała mi sie moja historia jesli moze ci jakos pomóc to chetnie ci powiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oczywiscie :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aniu! Pozdrawiam Cie serdecznie!
Dawno mnie tu nie było i nie miałam też jak komentować bloga Twojego bo chyba już dawno dość zmieniłaś hasło a ja nie miałam czasu zapytać, ani poprosić o nowe bo na wyjazdach byłam przez całe wakacje :? .

Mam nadzieje, że już za bardzo niedługo usłyszę, że się rozpakowałaś :wink: ... Trzymam kciuki za "spokojny" poród :) . Trzymaj się!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Również czytam Twoja historię Aniu... byłam w bardzo podobnej sytuacji,tylko,że ja niestety poroniłam :(
Myślę,że powinnaś mu postawić ultimatum,ze albo jest z Tobą i tworzycie zdrową rodzinę,albo usuwasz go całkowicie ze swojego i małej życia.
Myślę,że taki tatuś raz na dwa miesiące to nic dobrego,prędzej mała nabawi się depresji jak będzie pojawiał się raz na jakiś czas i będzie jej mącił w głowie :(
Zwykły tchórzliwy ..ek z niego ,cóż tacy są faceci niestety...
Mój wciąż nie umie zrozumieć ile stracił ...
Trzymam za Ciebie kciuki:* bądź dzielna i życzę Tobie i małej wszystkiego dobrego :*

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 531 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]