Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:38 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

szukam opinii na temat szpitali w Gdańsku, ponieważ nie wiem, który wybrać :)
słyszałam o zaspie, że tam jest "miło i przyjemnie" (o ile tak można nazwać poród), ale doszy mnie też negatywne słuchy;
a co sądzicie o wojewódzkim? podobno porodówka jest po remoncie; chociaż to chyba najmniej istotne; ale moja znajoma mówiła, że zwlekają z cesarką jak ciężko idzie;
mam jeszcze troche czasu na zastanowienie sie, ale bardzo proszę o podzielenie sie tymi informacjami;

p.s. a znacie fajną szkole rodzenia?

pozdrawiam serdecznie

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jamapi ja obie corki rodzilam na zaspie i jestem bardzo zadowolona, porodowka jest po remoncie, ja akurat trafilam na mily personel, druga corke rodzilam w niedziele i bardzo sie balam, ale polozna ktora odbierala moj porod byla bardzo mila, rozmawiala ze mna, nie musialam caly czas lezec...

co do wojewodzkiego to tez slyszalam ze nie chca robic cc bo psuje im to statystyki ...

najlepiej jest sie wybrac do szpitali ktore ci interesuja i je obejrzec :)

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jamapi ja rodzilam na zaspie i sobie bardzo chwale polozna mialam bardzo sympatyczna,mila uprzejma i odwiedzila mnie po porodzie,pielegniarki no coz roznie bywalo zalezy od obchodu,ale pierwszy dzien zajmuja sie toba rewelacja,pozniej to juz nie bardzo

WSZYSTKIEGO NAJLEBSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jamapi A ja Cię zapraszam na forum gdańszczanek - tam są na bierząco te szpitale i porody w nich komentowane. A propos Wojewódzkiego to nasza forumowiczka ostatnio tam rodziła i była bardzo niezadowolona z obsługi - położne średnio miłe i jeszcze źle ją pozszywano, już się bała, że będą to robić jeszcze raz... Inna dziewczyna tam rodziła i była bardzo zadowolona.
Ja rodziłam na zaspie i a propos tego szpitala mogę powiedzieć, że położne na oddziale połozniczym są super ( oczywiście dwie czarne owce się znalazły ale pod koniec mojego pobytu nawet one wydawały się być miłe). Pomagały przystawiać dziecko do piersi, pokazały na początku jak przewijać malucha. Dość długo tam leżałam, wiec miałam okazję poznać większość tamtejszych połoznych ;). Jeżeli chodzi o porodówkę to trafiłam na dyżur znajomej a w końcu i tak mi cięcie zrobili więc nie wiem za bardzo jaka jest tam opieka przy rodzącej. Ważną rzeczą są też pediatrzy. Mojego synka "prowadził" taki trochę rutyniarz który nie miał "zdrowego" podejścia do przekazywania mamie "złych informacji" :-/ ale do dzidziusia miał dobre podejście, inni pediatrzy także.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]