Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 12:28 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Podkarpackie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 74  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

rzufik ta Pani polozna nazywa się Urszula Kraus a do szkoły rodzenia zaczełam chodzić wcześniej, tak w 6 miesiącu (nudziło mi sie w domu :) )

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki
Awatar użytkownika

Czesc dziewczynki

I ja sie melduje...poki co z cieplej ale deszczowej Anglii...jestem z mezem i jestem taka szczesliwa..tylko za Alanem bardzo tesknie...w niedziele jak tylko dolecialam przepakowalam rzeczy przywitalam z mezem :D :D :D i wybralismy sie na nasze wakacje :) zalechalismy do Blackpool do slicznego wielkiego hotelu nad samym Morzem Irlandzkim :D
http://hotels.uk-bookings.com/hotel/gb/ ... 0919184422
piekne widoki...sliczna okolica...i slonko nam tez jak na zamowienie sie pojawilo :D wszytsko sie super udalo..swietnie sie bawilismy na jednym z najwiekszych Lunaparkow w UK Pleasere Beach gdzie maz namowil mnie na przejazdzke tymi wszytskimi okropnymi wielkimi kolejkami i innymi wymyslami :lol: :lol: :lol:
http://www.blackpoolpleasurebeach.com/r ... g-one/1/1/

Wybawilam sie za wszystkie czasy... po drodze zwiedzilam slynny Manchaster...Crewe...a wczoraj Chester i Nortwich:D swietne wakacje..az szkoda wnet wracac..a dzis maz juz w pracce a ja siedze sobie i czekam na niego...zyc nie umierac...gdyby jeszcze Robaka ze soba tu miec...

Anetko -Twoim rodzice mieszkaja bardzo blisko mnie..tez mieszkam w oolichach Lidla..noi synek jest w prawie tym samym wieku..moj Robak w pazdzierniku konczy 2 latka :) noi widze ze wnet przyjezdzasz..moze gdzies sie miniemy na ulicy nie wiedzac nawet ze to my :D

Dziewczyny bede leciec...serdecznie was pozdrawiam i trzymajcie sie cieplo...do uslyszenia :) buzki dla wszystkich stalowo-wolszczanek :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no to się misiulka wybawiłas :) a nie planowałas pojechać z alanem do męza na stałe? tak pytam bo ja to bym chciała mojego gdzieś wyciągnąc na wyspy, język znam, nawet studia tam chciałam robić ale on nie bardzo jakoś, no a teraz maluch w drodze więc na troszkę to trzeba odłożyć.
irminka to wczesnie dosyc ta szkoła, chyba tez niedługo się wybierzemy, czekam tylko na poród tej kolezanki to będę miała więcej informacji...:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wow Misiulka ale szalejesz :) Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci samych takich wakacji, tylko następnym razem wraz z Alankiem :D
rzufik ja również czekam na info. o porodzie Twojej koleżanki więc jak będzie już po, to koniecznie daj znać :)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziś jest niedziela wg której miałam już mieć swoje maleństwo - słowa mojej prababci, a tu DUPA :evil: Zła jestem i wk... mnie to czekanie!!
A co u was Mamuśki??

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oj irminka nie denerwuj się bo się amelka obrazi ze jej rozkazujesz i nie wyjdzie :) :shock: hihih żart :)
szybko zleci, ciesz się swobodą, idż na spacer,na lody, na grzyby (!!!!)
ja się dzis chyba w koncu wybiore na grzybki gdzies bo cieplutko jest i dawno po lesie nie łaziłam :)
a tak poza tym to nic sie nie dzieje nowego, małe kopie, kolezanka jeszcze nie urodziła, tylko troszkę ciekawiej się zrobiło bo ludziki nam wracaja z zachodu- popracowali i teraz się pizzujemy :) hihih
no i wrzesien, szkoła i korki mi sie powoli zaczynaja, ciekawe ile pociągnę do porodu a potem? a tu maturzystki moje licza na mnie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj rzufik, kochana jaką swobodą :roll: Maleństwo ma główkę bardzo nisko i niezabałdzo można połazić bo bardzo boli tam na dole :( i brzucholek też mam odpowiedni więc ciężko mi jest. Oczywiście spacer zaliczam co dziennie dla lżejszego porodu ale o swobodzie to mogę zapomnieć. Dopiero PO będzie lajcik :lol: O matko jak ja nie mogę doczekać się końca!!

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no ja wiem że LEKKO nie jest :) bardziej chodziło mi o czas dla siebie i takie tam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Heloł, ja dzis w nocy miałam skurcze co pół godzinki :D ale cholercia do rana przeszły, no coż może innym razem sie uda. A jak rzufik twoja koleżanka?? Może u niej cos ruszyło. U moich znajomych dziś się synek urodził a w sobote sąsiadka ur dziewczynke. Wiec tylko ja zostałam, i wciąż czekam :) ale bynajmniej mam już lepsze samopoczucie.
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

irminka to moze juz powoli sie amelka wyrywa na swiat? ojej :) moja gocha nic, przynajmniej nic się nie odzywali. czyli jak cie nie bedzie kilka dni tutaj tzn ze juz rozpakowana? :D hihih trzymam kciuki za szybciutkie plum :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

irminka, pewnie juz na porodówce :) bo się nie odzywa. ta moja znajoma tez juz urodziła, nieźle bo miała termin an 25 :) i w nocy urodziła :) julkę
czekam na wiadomości :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nie rzufik , ja nie urodziłam :( i nawet te wszystkie objawy ustały :cry: wiec nic nie zapowiada porodu.
Ale wielkie gratulacje dla Twojej koleżanki :D Niech jej sie Juleczka zdrowo chowa :)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

o jednak nie? a juz byłam pewna...
wiesz co a śmiesznie bo ona najpierw miała termin na 30 ( baby80 z wrześniówek) a potem z usg na 25 i tak jej wyszło :) a Ty masz jeszcze chwilke do terminu. próbowałaś magicznych sposobów na wywołanie? (wiesz, okna, schody itd) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja mam termin z 1-wszego USG na 28 a z OM na 29 wrzesień ale nie wierze ze się urodzi w terminie. A co do przyspieszaczy to jasne ze próbowałam i to od jakiś 3 tyg, ale nic niedziała wiec to chyba ściema. Poprostu maleństwo wyjdzie kiedy zechce i bedzie gotowe. Kurde ale mam nowy problem - moja mama dzwoniła i powiedziała ze wyczytała dziś w Sztafecie że zamykają szpital od 1 pazdziernika (a moje małe na 10000000% się przeterminuje) i poprostu to mnie dobiło. Dopiero co z dołka wyszłam a tu następny problem :( no kuzwa co za popiepszone zycie!! Dziś mam wizyte u ginekolożki to się zapytam czy to prawda i co ze mną bedzie :cry:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej wszytkim
Irminka nie smuć się bo Twojej dziidzi sie udziela bedzie dobrze a czego zamykają szpital? daj znać jak wrócisz od ginki trzymaj się!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

irminka słonko, nawet jak zamykaja to nic, dojedziesz to tarnobrzega :) tam podobno nawet lepiej :) przecież na ulicy nie urodzisz, gdzies Cię przyjąc musza. a swoja droga to w ogóle nie wiem jak to się odbywa, czy musisz gdzies zdeklarowac wczesniej chęc rodzenia w danym szpitalu???
niemartw się kochana!!!!!!!! wszystko bedzie ok, i nie zakładaj od razu najczarniejszego scenariusza. my tu trzymamy kciuki, musi być dobrze!!!!!!!
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej Dziewczynki, już jestem. To jednak prawda ze zamykają, może nie cały szpital ale oddział położniczy na pewno, a zamykają dla tego bo lekarze nie dogadali się co do podwyżek i złożyli wypowiedzenia. Tu jest link jaki znalazłam na necie http://www.wiadomosci24.pl/artykul/zawi ... 44506.html \
i jeszcze w prasie ta cała sytuacja jst opisana. Ja oczywiście zadnego rozwarcia nie mam i nic nie wskazuje na szybki poród :( i jeśli do 5 października nie urodzę to mam pojechać na pogotowie i dowiedzieć się gdzie magom mnie na oddział przyjąć, tzn w jakich szpitalach są wolne miejsca :cry: - po prostu tragedia :(
Ale dzięki wielkie za słowa otuchy :******* i kciuki też jak najbardziej się przydadzą :))))))) Ok ja spadam lulu bo cały dzień się zryczałam i podam ze zmęczenia :? Miłego wieczorku zycze i oby jutrzejszy dzień był lepszy :)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

z tym zamknięcein oddziału to jeszcze nic pewnego, jest światełko w tunelu :) ale sam fakt że kogoś tak trzymaja w niepewności... ale moze faktycznie tarnobrzeg albo nisko to dobre wyjście? tak w ogóle to się odzywaj codziennie bo nie wiadomo czy juz sie rozpakowujesz czy nie...
a jak z wózkiem, macie już? jaki dokładnie? bo ja jeszcze nie wiem...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Rzufik ja wczoraj oglądałam wiadomości na Stelli i HURRRAAAAA mam gdzie rodzić!! Nie zamykają szpitala hehe :D Więc samopoczucie znowu w gorę :lol: Urodzić oczywiście nie urodziłam a dziś mój termin z OM, no ale trudno, może się kiedyś doczekam. A wózek mamy już ze 2 tyg - ja wybrałam GRACO ZESTAW QUATTRO TOUR DELUXE +FOLELIK „LOGICO S” Z BAZĄ. Czy jest fajny - nie mam pojęcia, wszystko wyjdzie po I-wszym spacerku. Dla mnie ważny był fotelik bo w zimie to dzidziuś będzie sie raczej autkiem woził niż wózkiem, a ten jest ponoć b. dobry.

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

uffffffff ulżyło mi że się już nie musisz matrwić :) a w stalówce kupowaliście? pewnie drogi (wiem ze był prezentem chyba kiedyś pisałaś :) ) ja tak sie przymierzam do czegos ok 700 zł (od tesciów mamy dostac a że oni maja dwa do kupienia bo bratowa (bleee :evil: ) tez w ciąży na grudzień to nie chcemy ich naciągac. tylko jakie to coś kupić jak to na zime ma być najpierw? hmmmm

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 74  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Podkarpackie

Strefa czasowa UTC [letni]