Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:43 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 867  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

czy jest jakas kobitka czekajaca na swoje malenstwo z bielska??

Obrazek

Ostatnio zmieniony pt paź 12, 2007 1:07 pm przez jusiach, łącznie zmieniany 10 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no nie mowcie ze nie ma nikogo z bielska... z kim ja teraz skonsultuje rozen nasze miastowe sprawy co gdzie i jak ... halooooo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć jusiach :D
Jestem z Bielska, nie mam jeszcze dzidziusia, ale się staram o niego :wink: byłam w ciąży już wcześniej ale niestety nie zakończyła się ona pomyślnie :cry: ale jak masz jakieś pytania to dawaj :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie :) Melduje się rodowita bielszczanka :) Miło jest widzieć "rodaków" na naszym forum ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Laseczki powiedzcie mi do jakich lekarzy chodzicie - ginekologów i gdzie macie zamiar rodzić , bo ja szukam dobrego gina, najlepiej zeby w szpitalu pracowal, no a który szpital wybrać na poród ? Chciałabym się przygotować poprostu i wiedzieć co i jak.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Anulka ja chodze prywatnie do dr Maczyńskiej. Jest rewelacyjneym gin-poloznikiem; oprocz prywatnej praktyki przyjmuje też w wojewodzkim wiec chyba tam bede rodzić :) Zobaczymy bo wciaz nie wiem. Chce sie zapisac do szkoly rodzenia, ale taniej jest na Wyspianskiego wiec juz nie wiem jak to sie skonczy. ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Więc stawiasz na wojewódzki ? Kurcze no ja chodziłam do ginki z wojewódzkiego : Putowska Ewa, nawet fajna babka ale po poronieniu mnie wpieniła troche bo mnie olała, ale w czasie ciąży była spoko no i wczasie zabiegu w szpitalu zajęła się mną rewelacyjnie. Sama nie wiem czy znów do niej łazić czy szukać innego lekarza :roll: A w wojewódzkim znam jeszcze zastępcę ordynatora : Roztoczyński, zarąbisty koleś.
Kurcze no a na temat szpitali to różne rzeczy słyszałam i już nie wiem który wybrać...
A powiedzcie mi czy to glupio jak przejde pod opieke od jednego gina do drugiego a oni w tym samym szpitalu przyjmuja? bo jakos sie boje zrobic takie cos, nie no tego nie zrobie , juz widze ten moj porod , nie nie to durne pytanie
Kurcze bo ja chciałabym chodzić od początku do gina który będzie pracowal w danym szpitalu i przy nim rodzić, pewnie jednak zdecyduje sie na wojewódzki bo tam jestem bardziej obeznana , no i mają moją kartoteke i znają mój przypadek...... sama już nie wiem.....mam poprostu dylemat, chiałabym żeby było wszystko OK, bo boje sie juz teraz po moim poronieniu....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Anulka25, lekarze w BB znaja sie doskonale bez wzgledu czy pracuja w woj. czy na wysp. ;) jezeli chcesz zmienic lekarza to zrob to. Musisz czuc sie komfortowo przy kazdej wizycie. I jezli twoja ginka zawiodła cie w najsmutniejszym dla ciebie okresie to jest to calkiem zrozumiale ze chcesz sprobowac u kogos innego. I ja tez bym chyba tak zrobila.

Ja tez stawiam na woj. bo jakos ten szpital bardziej do mnie "przemawia" jesli chodzi o wyposazenie, lekarzy i w ogole. Wysp. jest wszak po remoncie teraz ale jakos sama nie wiem. Moja kolezanka wlasnie dzisiaj urodzila w wysp. Ide ja jutro odwiedzic i wybadam sprawe na biezaco ;)
Inna kolezanka rodzila w lutym w wojewodzkim i byłam pod wrazeniem warunkow w jakich "mieszkała". I powiedzialam sobie wtedy ze na pewno bede tam rodzila ;) Dam znac co sie dowiem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ooooo superby było, bo ja nawet nie mam kogo wypytać jak tam w szpitalach :( bo u mnie żadna znajoma nie jest w ciąży ani nie ma jeszcze dzieci, a w rodzinie to też jakoś nie ma pośpiechu, no nie wiem co to sie dzieje :wink: nawet do ślubu się nikt nie pali :shock:
Daj znać co tam i jak jest, bardzo chętnie skorzystam z opinii :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jasne, że dam Ci znać :)

A i trzymam kciuki, żebyscie "zaskoczyli" z męzem bo własnie widze w twoim liczniczku, że macie zielone światło ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam gorąco wszystkie bielszczanki :lol: rowniez jestem z bielska i jestem w piatym tygodniu ciąży., wlasciwie końcoweczka piatego tyg. mam nadzieje że z moją fasolka wszysko bedzie ok, ostatnio mialam niewielkie plamienia. więc teraz siedz w domku i łykam jakies tabletki. bardzo się martwię, czy ktoraś z was miała podobna sytuacje :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No w koncu sie objawily bielszczanki:]

ja tez bede rodzic w wojewodzkim , przynajmniej taki mam plan,

moj ojciec jest tam kierowca ER-ki i wypytal lekarzy jaka lekarka jest dobra i oni mu polecili dr Ozimine, pracuje w szpitalu ale ma prywatny gabinet w centrum miasta kolo restauracji Piramida na Stojałowskiego

kazda wizyta 50 zl, ale recepty za darmo no i usg na miejscu,
bylam dwa razy na wizycie kiedy wpadlam na kilka dni z irlandii do pl i na obu mnie przebadala zlecila badania i zrobila usg...

bardzo jestem zadowolona , no i jest przesympatyczna!!
i traktuje kazda pacjentke indywidualnie i sie nie spieszy a nie wszystko masowo... wiec polecam

ja jestem obecnie w Irlandii , w grudniu wpadam z narzeczonym na 2 tyg, na swieta i nasz slub :] wesele w hotelu magura :]

no a potem na miesiac tu jeszcze wracam i od lutego juz zostaje w ojczyznie, a mezus dojedzie w marcu :]

a z jakies czesci bb jestescie? ja z cyganskiego lasu:]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabunia a ty nic sie nie martw !!! odpoczywaj i stosuj sie do zalecen lekarza i nie stresuj sie!! musi byc wszystko dobrze!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja jestem z komorowic krakowskich :D

gabunia nic sie nie martw czasem tak jest, szczególnie w miejscu planowanej miesiączki, a tak swoją drogą to ja też miałam plamienie przez jakieś 3 dni na początku ciąży i ginka powiedziała że to nic niepokojącego.

Wiecie co, jak nas będzie więcej jeszcze to sobie możemy zrobić zlot :lol: bo bielsko małe jest to fajnie się będzie spotkać :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez jestem za zlotem!!

tylko mam nadzieje ze nas bedzie troszke wiecej :]

jestem ciekawa jak to wyglada ze szkola rodzenia w szpitalu woj bo jeszcze sie nie dowiadywalam ... wy cos wiecie? pytam te ktore planuja tam rodzic?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeszcze nie jestem w temacie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a tak wogole to w jakim jestescie wieku? ja jestem rocznik 85

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pozdrawiam Bielszczanki. Wprawdzie nie mieszkam już w Bielsku, tylko 15 km za Bielskiem , ale mieszkałam tam 13 lat, więc czuję się dalej bielszczanką. Jeśli chodzi o szpitale, to polecam Wojewódzki - sama tam rodziłam, opieka super, warunki też. Nie wiem jak jest na Wysp. - podobno jest po remoncie, wcześniej słyszałam historie prosto z horroru na temat tego szpitala! Nie będę podawać szczegółów, żeby Was nie wystraszyć, moja noga jednak na pewno tam nie stanie...
Chyba jestem tu jednorazowo, bo piszę na forum Majówki, ale tak mnie jakoś zaintrygował temat, że chciałam wcisnąć swoje 3 grosze.
Pozdrawiam i powodzenia!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pozdrawiam Bielszczanki. Wprawdzie nie mieszkam już w Bielsku, tylko 15 km za Bielskiem , ale mieszkałam tam 13 lat, więc czuję się dalej bielszczanką. Jeśli chodzi o szpitale, to polecam Wojewódzki - sama tam rodziłam, opieka super, warunki też. Nie wiem jak jest na Wysp. - podobno jest po remoncie, wcześniej słyszałam historie prosto z horroru na temat tego szpitala! Nie będę podawać szczegółów, żeby Was nie wystraszyć, moja noga jednak na pewno tam nie stanie...
Chyba jestem tu jednorazowo, bo piszę na forum Majówki, ale tak mnie jakoś zaintrygował temat, że chciałam wcisnąć swoje 3 grosze.
Pozdrawiam i powodzenia!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Przepraszam, zdublowałam się :oops:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 867  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]