Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 7:20 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 213  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez siedze w domu bo mi lekarz zabronil pracowac i dostaje juz swira............ bo jestem przyzwyczajona do intensywnego trybu zycia;), A DODATKOWO TESKNIE ZA PRACA:) POZDRAWIAM wszytskich!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

aost powiem tak witaj w klubie ja nie spalam juz chyba ze 3 noce mam nerwowke straszna o ryczeniu nie wspomne strasznie duzoo sie u mnie dzialo zlego od czwartku :cry: :cry: :cry: :( :( nie chodzi o dzidzie ale sprawy rodzinne do tego moj K pozno wraca ostatnio bo jakies odbiory robi ehhhhhh brak słow ...... jakbym Ci opisla jakie mam ostatnie dni to chyba tez by Ci sie odechcialo ...od adwokata do prokuratora tak ich wczoraj zjebalam ze myslalam ze ochrone wezwa ale facet sie opamietal i zobaczyl brzuch i moze dlatego czegos sie dowiedzialam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja dzisiejszy dzien znosze w miare dobrze poza tym ze jestem cholernie niewyspana od kilku dni nie spie tylko tv ogladam a jak juz zasne to zaraz sie budze zeby skoczyc do kibelka :)
najgorsze sie zacznie jak moj maz wroci z niemiec na dzien i pojedzie do rosji wtedy to ja dostaje swira.tesknie wyje pisze smsy i od nowa i tak w kolo. wy macie chociaz swoich mezow codziennie czasami wracaja pozno z pracy ale w nocy macie sie do kogo przytulic mozecie chociaz chwile z nimi porozmawiac wieczorem a ja ciagle tylko na smsach i telefonach(i to tylko jak jest zasieg polski) :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Oh dziewczyny nie jestescie same, ja rycze bez przerwy i to w najmniej spodziewanym momencie.... 8) A jak moj kochany i troskliwy M zapytal czemu placze to powiedzialam "tak sobie" 8) fajna wymowka nie....
Ale on jest jednak madrzejszy ode mnie i powiedzial ze mam sie niczym nie martwic bo on jest na wszystko przygotowany i przede wszystkim mam nie plakac... a ja na nowo sie rozryczalam i ryczalam chyba z godzine... teraz znowu sie z nim poklocilam z moim M i znowu o glupote jak zwykle... ale jak to powiedziala pewna zyczliwa kolezanka ciazrowka -- kryzys pierwszego trymestru--
A co do tych nr gg to mi sie niestety nie wyswietlaja wiec musicie mi napisac... Karolka napisz do mnie , jak wiem w jakiej jestes sytuacji, dopiero teraz jest lepiej, ja juz to przezylam....

Buziaczki moje drogie mamusie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Haniu na razie jakos sie trzymam ale najgorsze przyjdzie okolo niedzieli jak moj maz bedzie juz w rosji.wtedy na 100% bede chcial sie wyplakac.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja wrocilam na uczelnie i skonczylo sie moje przesiadywanie w domu.. teraz za tym tesknie..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hania87 pisze:
-- kryzys pierwszego trymestru--

Juz gdzies to slyszalam :P hihihi

Ja tez mam dzisiaj jakis dziwny dzien :wink: Od rana jestem sama, pewnie do pozna :( Na szczescie staram sie miec caly czas jakies zajecie, zeby zabardzo nie fiksowac. I w taki sposob moja Olenka ma juz materacyk i pol szafki ciuszkow (56 i 62) :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj rany :( niefajnie, jak my mieliśmy jazdy z adwokatami i sądami to też wymiękaliśmy, a ja wtedy w ciąży nie byłam. Się nie martw, wysyłam pozytywne impulsy:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jutro robię ciasto z morelami w ramach nauki pieczenia.
Jak wyjdzie chętnym podam przepis :D
cholera, że też uchowałam się taka nieumiejąca piec....
pozdrawiam wszystkie L4-rowiczki :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tusia nie przesadzaj, jak się chce, to nawet wodę można przypalić, a jak się nie będziesz przejmować i masz sobry przepis, to na 100% ciacho wyjdzie :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Tusia sluchaj Aosta to expert jakich malo.... przy niej to chyba kazdy wymieknie :lol: , ja wymieklam po 2 godzinach :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj nie bądź taka, byś widziała jaka ja zadziorna jestem jak teściowa się wtrynia jak coś robię, ale zawsze na końcu przytakujemy że każda się od każdej czegoś nauczy:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Byscie wiedzialy dziewczyny jakiego dola zalapalam.... :cry: no normalnie masakra 8) rycze, rycze, rycze, rycze, rycze, rycze, rycze i mi nie przechodzi :cry: :cry: :cry: pomozcie mi bo zwariuje.... boze ta ciaza mnie dobije.... faceta mego kochanego mam caly czas przy sobie, pies tez dzisiaj wporza, mieszkanko w miare czyste zaleglosci nadrobione... ale podejrzewam co mnie moze w pewnym stopniu tak dobijac.... nie widzialam juz rodzinki ze 2 miechy :cry: :cry: niby nic ale jak se o nich pomysle to jeszcze bardziej rycze, a jak M przyjdzie i powie nie placz, kocham cie i takie tam to rycze jak wol na caly glos.... mozecie to zrozumiec???? bo ja nie!!!!!!!!!! :roll: :roll: :!: :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja dzis tez od rana mialam dola.a zaczelo sie od tego ze stanelam na wage no i juz prawie 15 kg do przodu.jak napisalam smsa do meza a on mi napisal zebym sie nei przejmowala to zaczelam wyc jak glupia.ale poszlam na zakupy i mi pomoglo kupilam kilka fajnych ciuszkow dla malenstwa i mi przeszlo.haniu nie przejumuj sie ja na poczatku ciazy tez tak mialam ze zaczynalam plakac a jak ktos sie do mnie zwrocil to ja wtedy w jeszcze wiekszy ryk.ale teraz wiem ze lepiej sobie powyc az pzejdzie niz dusic to w sobie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

karolka22 - może to Cię troszeczkę pocieszy - ja swojego męża zobaczę dopiero po 10 stycznia (jest na Korsyce, umowa o pracę sobie, a real - szkoda gadać). Najgorsze jest to, że przez cały dzień nie ma się do kogo odezwać, zaczynam chyba wariować, gadam z psem. Wczoraj dostałam smsa od męża, że spadł z drzewa i się cały poobijał, a jak wróci do kraju, to pocałuje polską ziemię. I jak tu się nie denerwować...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej ja tez na L-4 i niemal od świtu do nocy sama w domku nawet psa nie ma no dobra mam kotki na tapecie ale z nimi niezbyt sie rozmowa klei wiec z checia pogadam jak nie tu to na gg podaje nr 9814865

Są w życiu chwile, kiedy instynkt mówi "zabij", a serce dopowiada "powoli"...
[*]Sara 13.01.2007
[*]Martynka 13.01.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam. ja nie na L-4, ale na wychowawczym 2 rok (!!!) i kolejne 2 (!!!!!!!!!!) w perspektywie... Kto da więcej? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasss faceci czasami nei zdaja sobie sprawy jak jednym smsem moga wyprowadzic nas z rownowagi.moze nic wielkiego sie nei stalo ale wyobraznia podpowiada swoje i zaraz panika

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Karolka - właśnie mąż puszcza mi sygały - czyli wiem, ze żyje.... :), ale rzeczywiście, najgorsze to zartwianie się. Mam do siebie żal, bo sama namawiałam go na ten wyjazd, a teraz żałuję. Wolałabym, żeby był przy mnie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hania87 ja tez jestem zdania, ze dobrze jest sobie poplakac ile wlezie ewentualnie zapchac sie czym slodkim :P ostatnio weszly mi w takim momencie 3 tabliczki czekolady i przeszlo :D

karolka22 ja tez juz przytylam 15 kilo :D i jestem z tego powodu szczesliwa. Bo wychodze z zalozenia, ze lepiej wiecej niz za malo :P

Ja dzisiaj mam jakis weralny dzien. nie mogla sie obudzic na rano. A jak sie obudzilam to bylam doslownie cala w kroplach wody :? i w dodatku znow lapie mnie bol podbrzusza. Dobrze, ze mam dzisiaj wizyte u gina :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 213  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]