Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 3:52 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiucha26 nie wiedziałam,ze miałaś Quattro Tour Delux :wink: Wiesz ja już myślałam,że kupię tą Bartatinę,chociaż oczywiście jeszcze oglądałam inne :wink: i szczerze nic ciekawego nie znalazłam :? A Quattro mój mąż zobaczył w kościele w niedzielę i mu się spodobał bardzo.Właśnie pytałam sprzedawcy na allegro ile ma nosidło w Quattro,bo wydawało mi się małe i oczywiście mi nie odpowiedział.

Dziewczyny a ile powinna mieć taka gondolka,żeby dzidziuś miał w niej wygodnie i żeby starczyła do pół roczku,przynajmniej nie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiucha26 masz rację, że pompowane koła są lepsze :) ech... tylko to moje 3 piętro... ale 2tys za wózek też bym nie dała, na koszt np. o 3 kilo lżejszego wózka ;) Netki mój wózek starczył do 6 miesięcy, ale w tej chwili na przechowaniu jest u tesciowej, więc nie moge ci powiedzieć, bo nie wiem...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Powiem tak... ile wozek by nie wazyl to dziecko w srodku tez wazy. Czasami bywa tak ze kupisz lekki wozek a dziecko te 3 kg wazy wiecej a ktos kto kupi wozek ciezszy ale ma lzejsze dziecko.
O jejku nie wiem czy dobrze napisalam ale mam nadzieje ze sie domyslicie o co mi chodzi:)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zgadzam się z toba bez dwóch zdań :) 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

netki pisze:
No ja mieszkam na parterze,więc nie jest tak źle z wnoszeniem wózka :) No ale ile ważą najlżejsze wózki :?: ba i ile kosztują :roll: bo to chyba idzie w parze:)

Pozdrawiam :)

Kobieta zobacz ten co mam ja http://www.delti.com.pl/delti/en/modele/panda/

zreszta jedz do sklepu koło plastrów miodu tam jest super właścicielka ja spedziłam u niej chyba 2 godziny ogladałm każdy wózek, potem byłam z Pawłem i znowu oglądaliśmy ona nam doradziłą, zamówiliśmy kolor i czekalismy około 1,5 mc ale jestesmy zadololeni dlatego polecam Ci ten sklep

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bylam u gina, rozwarcie ciut mniejsze, szyjka wysoko i sie nie skraca :D mam brac dalej fenoterol i dalej lezec. po przeczytaniu zalecen okulisty lekarz stwierdzil, ze nie bedzie ryzykowac i bedzie planowe cc 10 dni przed terminem porodu. jesli cudem jakims otworza znow sosnowiecka 2, pojde tam na planowe ciecie. jesli nie otworza, wtedy do innego szpitala, gdzie moj gin jest umowiony z ordynatorem na przysylanie pacjentek do ciecia itp. jesli do tego czasu ta wspolpraca sie bedze utrzymywac, to ok, jesli wygasnie, wtedy musze isc gdziekolwiek z papierkiem od okulisty, a decyzje podejmie ordynator. z reguly w takich sytuacjach robia cc, lecz zawsze istnieje ryzyko, ze bedzie jakies "ale"
aha, bo okulista mi napisal, ze moge rodzic przy porodzie lekkim, przy ciezkim cc. tylko, ze nie wpadl na to, ze w fazie parcia na cc za pozno i zostaja kleszcze lub proznia. a ja tego nie chce dla dziecka. tak wiec gin od razu stwierdzil, ze cc.

Krzyś, nasze Słoneczko, 17.10.007, godz.1.30
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aaga kurcze szkoda że dopiero teraz napisałaś ale już mi koleżanka załatwiła przewijak w każdym razie bardzo dziękuję za propozycje...
iwona81 tego komisu koło kultury już nie ma też o nim wiedziałam... a przewijak mi naprawdę potrzebny bo mam mały pokoik i nie posiadam tapcznu tylko sofe i jak jest złożona to nie bardzo będzie jak na niej przewinąć malucha... inaczej też bym nie kupowała.... ale za rade dziękuję :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny, cos dzisiaj cicho tu u nas :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no cichutko ja wracam z pracy myslałam, że poczytam co nieco a tu pusto

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja wlasnie zaraz dopiero bede z pracy wychodzic!!! jesli chodzi o wozki to duzy wybor jest rowniez w Dabrowie na Reymonta. Jest tam sklep ktory sie nazywa Male ABC z wozkami, fotelikami, lozeczkami i wszystko jest w dosc przystepnej cenie. A przede wszystkim ludzie sa kompetentni. Pozdrawiam

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lisi to tylko znak, ze ja mam rocznego synka i nie jestem na bieżąco o istniejących komisach w Dąbrowie ;) Ostatnio chodziłam po nich jak Adi sie urodził i fotelik samochodowy był nam potrzebny ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ale tutaj dziewczyny dzisiaj ciiiichutko... hop hop hop.... gdzie jesteście? ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja jestem dopiero teraz:) od jutra jestem w ogole na l-4:) uff nareszcie sobie troche odetchne:) No i pobede troche z corcia:)!!! Pozdrowionka i slodkich snow

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam dziewczyny, wczoraj faktycznie cichutko tu było, mam nadzieje ze dzisiaj sie rozkreci a teraz zmykam na poranne ploteczki przy kawce :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!!! dzisiaj pierwszy dzien w domku myslalam ze sobie troche pospie, spokojnie wstane wypije mala kawke... a tu nici.... Mala obudzila sie o 5:30 i zabawa na calego!!! Robie wlasnie teraz male porzadki a pozniej to zobacze... moze pojdziemy z corcia na jakies ploteczki

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to faktycznie mała nie dała ci pospać, ja juz jestem dawno po ploteczkach teraz ciężko pracuje :), u nas w pracy ruch ludzi tyle ze szok

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny :)
kasiucha26 wcześnie wstałaś, ale jaki to komfort psychiczny, że już nie trzeba wstawać do pracy... A do dziecka zawsze z przyjemnością otwiera sie oczy :) Ja czekam aż moje dzidzi wstanie ;)
Iris miłej pracy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiecie cos w tym jest do Bartusia zawsze wstaje z ochotą, a do pracy to nie mogę się zebrać :D nawet jak bym miała na 12 to i tak by mi się nie chciało wstac :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc dziewczyny:) dawno mnie nie bylo.... ale widze ze tutaj nic sie nie dzieje. Za to u nie w domku wlasnie corcia wziela sobie odkurzacz zabawke i odkurza kulki ze styropianu. No i zeby cos dostac to jej ulubione hasło to "przepraszam nie chcialam" i za chwile moge wziac ....(tutaj wymienai to co chce) hehe zabawna nie...??

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

rzeczywiście jakos cichutko na tym wątku ostatnio... ;) dziecziaczki to potrafia czasem takie fajne coś szczelić, że nas poprostu zatyka z wrażenia ;) Wiedzą co i kiedy i do czego powiedzieć ;) Adi juz wstał, więc muszę lecieć. Czeka mnie obiad dość skomplikowany, bo roladki będę robić z sosem pieczarkowym ;) W buźce mojego dzidzi ujrzałam własnie dwa kolejne ząbki :) Teraz ma juz ich 10 :) Cieszę się bo rosna mu zupełnie bezobjawowo i cały czas jest w świetnym humorku :)
Wklejam jeszcze kilka fotek z wczorajszego spacerku do parku tego obok aquaparku ;) Tam sa dwa place zabaw. Teraz jeden obok nas otwarli niedawno, ale sie nim zawiodłam, bo cały jego ogrodzony teren piaskiem wysypali :( nie miałam ochoty na nadmiar piasku w butach ;) Wolę ten drugi bliżej basenu ;) Tam przynajmniej trawka ładna rosnie :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 68  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]