Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 3:53 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Fajna ta twoja praca skoro masz czas w niej na nudę ;) Zawsze mozesz na forum sobie pogadać ;) Widzisz ja siedze w domu i tez bym chętnie poszła na spacerek, ale muszę czekać aż mój księciunio sie zbudzi ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

praca jak praca raz jest wiecej a raz mniej, fakt dzieki temu moge sobie posiedziec na forum i nie tylko, ale niestety tylko do 14 w domku nie mam neta :( . Mały sie wyśpi za wszystkich hihi, i jaki bedzie wypoczety i gotywy na psoty i nowe zabawy :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Iwona81 tak w drodze!!! mąz po cichu liczy na prake a mi to obojetne oby tylko zdrowe bylo:)ostatnio to nawet mi powiedzial ze jak bedzie dziewczynka to on chce trzecie co by chlopak sie pojawil :roll: hehe

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiucha26 tylko nie mow ze tak do oporu az w końcu sie uda i bedzie chłopczyk, mam taką klientkę, która jest w ciąży z szostym dzieckiem i ostatnio sie jej pytam co bedzie a ona ze dziewczynka, no tu super bardzo fanie ze coreczka, a babeczka do mnie z tekstem to juz szosta, i zaczełąsmy sie smiać :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasiucha26 mąż ma rację zawsze jest szansa na chłopca ;), w końcu do trzech razy sztuka ;) ale może już teraz wam się uda :) Zawsze 50 % nadziei jest :) Najważniejsze jest zdrówko :) Czy chłopiec czy dziewczynka - dziecko zawsze jest słodkie :)
Iris szkoda, że nie masz necika w domu... Trudno by mi było teraz bez internetu... Prawie nikogo tutaj nie znam, mąż całymi dniami pracuje, no a Adi to spioszek ;)
Tez znam rodzinkę co to sześciu chłopców ma i jedna dziewczynkę :) Za siódmym razem udało się :) choc różnica pomiędzy najstarszym a najmłodszym rodzeństwem to 20 lat ;)
Lecę narazie dziewczyny, bo muszę obiadzik szykować. Milutkiego popołudnia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześc dziewczynki ale mi się za wami tęskni...no bez neta to raczej ciężko... hmmm... jeszcze przy takiej ponurej pogodzie jaka było ostatnio to już całkiem... a tu niebyło mnie kilka dni i normalnie myślałam że nie wyrobie z czytaniem :lol: a swoją drogą macie śliczne dzieciaczki... ja już też bym chyba chciała przytulic moją kruszynkę... ale lepiej jak sobie jeszcze troszkę w brzuszku posiedzi :wink: tymbardziej że nie jest to dlamnie bardzo uciążliwe :twisted:
p.s.
czy przypadkiem któraś z was nie ma lub nie zna kogoś kto by miał do odsprzedania przewijak na łóżaczko za jakąś rozsądną cenę... hmmm... albo powiedzcie mi gdzie są jeszcze w Dąbrowie jakieś komisy?? wiem o tym koło szpitala i na Alei Róż... :roll: [/code]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj niestety ja nie bardzo orjentuje sie w komisach, chetnie bym odstapiła ale sama mam pozyczony :D

ale z miłą chęcią mogę oddać rożek, prawie wogole nie uzywany, mam również wozek do sprzedania ale to tak wszystko na marginesie :D

Obrazek

Ostatnio zmieniony pn wrz 17, 2007 11:38 am przez Iris, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczynki.Właśnie pooglądałam sobie Wasze pociechy na fotkach.Niezłe mają pozycje do spania :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lisi pisze:
Cześc dziewczynki ale mi się za wami tęskni...no bez neta to raczej ciężko... hmmm... jeszcze przy takiej ponurej pogodzie jaka było ostatnio to już całkiem... a tu niebyło mnie kilka dni i normalnie myślałam że nie wyrobie z czytaniem :lol: a swoją drogą macie śliczne dzieciaczki... ja już też bym chyba chciała przytulic moją kruszynkę... ale lepiej jak sobie jeszcze troszkę w brzuszku posiedzi :wink: tymbardziej że nie jest to dlamnie bardzo uciążliwe :twisted:
p.s.
czy przypadkiem któraś z was nie ma lub nie zna kogoś kto by miał do odsprzedania przewijak na łóżaczko za jakąś rozsądną cenę... hmmm... albo powiedzcie mi gdzie są jeszcze w Dąbrowie jakieś komisy?? wiem o tym koło szpitala i na Alei Róż... :roll: [/code]

Jeśli o komis chodzi to jest jeszcze obok Pałacu Kultury w wieżowcu na rogu. Nie wiem czy akurat są przewijaki, ale my tam kupowaliśmy fotelik samochodowy dla Adiego. Ja wiem, że fajnie jest miec taka wyprawke, w której wszystko jest, ale ja osobiście nie miałam przewijaka i jakos nigdy nie czułam potrzeby, żeby go mieć. Gdy dziecko jest malutkie naprawde nie miałam siły wstawać. Po porodzie przez 3 tygodnie ruszać sie nie mogłam. Najwygodniej było mi przewijać Adrianka na wersalce. No a jak dziecko ma ponad pół roku to zaczyna brykać, w jednym miejscu nie uleży. Teraz jak ma rok to mozna zapomniec o przewijaku. Mówie ci... wielka sztuką jest przebranie pieluszki maluszkowi. Wygina sie i ani mowy nie ma, żeby spokojnie mu ją założyć ;) Nie wiem czy to nie potrzebny wydatek tylko jest, ale to tylko moje skromne zdanie ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Iris jaki masz wózeczek do sprzedania :?: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

normalny wozek, rzadna tam rewelacja daliśmy za niego około 700 zł, chcemy go sprzedać za 300 zł

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=523&i=obraz291uk1.jpg]Obrazek[/

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja się zastanawiam nad Graco Quattro Tour Delux http://www.kobo.sosnowiec.pl/sklep/opisy/8000.htm albo Jedo-Bartatina http://www.bobowozki.pl/product_info.ph ... cts_id=483

Nie wiem,czy gondolka w tym Graco (spodobał się mężowi,widzieliśmy go w niedzielę w kościele i wygląda lepiej niż na zdjęciach )nie będzie mała,a w tym drugim jest 80 cm,to raczej wystarczająca :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeśli chcesz przewijak to nie ma problemu możesz kupić odemnie, co do ceny się dogadamy, używany 3mc

A co do fotek spiących Maluszków to są super, mój Bartus też spi z pupą do góry :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

netki pisze:
Ja się zastanawiam nad Graco Quattro Tour Delux http://www.kobo.sosnowiec.pl/sklep/opisy/8000.htm albo Jedo-Bartatina http://www.bobowozki.pl/product_info.ph ... cts_id=483

Nie wiem,czy gondolka w tym Graco (spodobał się mężowi,widzieliśmy go w niedzielę w kościele i wygląda lepiej niż na zdjęciach )nie będzie mała,a w tym drugim jest 80 cm,to raczej wystarczająca :)

netki przy wyborze wózka kieruj sie przede wszystkim jego wagą. Jak zaczniesz jeździć po naszych Dąbrowskich chodnikach to zauwazysz wszystkie nierówności i to, że podjazdy wcale nie są przystosowane do szerokości wózków... Ciężko jest nosić takie cudo... Ja kupiłam 16kg i narzekał nawet Jarek, a przy zakupie nie zdawalismy sobie sprawy, zeby zwrócic uwagę ile waży. Nie wiem jak ty, ale my mieszkamy na 3 piętrze i wierz mi ciężko z nim było... Ogólnie podoba mi sie bardzo ten drugi, który podałas w linkach. Ten pierwszy jest chyba lżejszy. Widac to po kółkach ;) Troszkę ciężko jest jeździć po śniegu takimi mniejszymi kółeczkami, ale w końcu w zimie nie wychodzi sie tak często na spacery jak latem ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja mieszkam na parterze,więc nie jest tak źle z wnoszeniem wózka :) No ale ile ważą najlżejsze wózki :?: ba i ile kosztują :roll: bo to chyba idzie w parze:)

Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam dziewczyny, co do wozków to ten co mam na sprzedaz tez jest ciężki, ale ja mieszkam w domku więc mi jego waga nie przeszkadzała, ma fajne koła super jezdzi sie po wybojach (moje dziecko kochało wyboje) i po sniego. Najlzejsze wozki kosztuja ponad 2 tyś zł no i takie sa już ze wszystkim, szczerze jak miałabym teraz kupowac to własnie taki sa bardzo wygodne ponoć :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czytam tak o wozkach i powiem Wam, ze juz nigdy nie kupie wozka na podwojnych kolkach. Ile ja sie namordowalam jak byl snieg a potem odwilz to moje. Musza byc kolka pompowane i duze no i przede wszystkim normalna gondola nie ta 3 w jednym gdzie moja crocia po 4 miesiacach byla za duza zeby ja wsadzic do gondoli a za mala zeby jezdzic w spacerowce a przede wszystkim bylo za zimno do spacerowki. Mialam wozek Graco Quatro de lux i juz go nie kupie!!!! Ciesze sie ze go sie pozbylam. teraz chce normalna gondole i normalne duze pompowane kola!!!!

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to fakt duze koła sa fantastyczne, nawet po piachu super sie jezdzi, no ja mam teraz dwie spacerówki jedna jest własnie na tych małych obrotowych kółkach i taki wozek jest dobry po prostej drodze a nie naszych polskich chodnikach a drugi mam na trzech ogromnych pompowanych kółkach i jest super

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

netki pisze:
No ja mieszkam na parterze,więc nie jest tak źle z wnoszeniem wózka :) No ale ile ważą najlżejsze wózki :?: ba i ile kosztują :roll: bo to chyba idzie w parze:)

Pozdrawiam :)

to jak mieszkasz na parterze to żaden problem ;) są plusy i minusy wózków. Duże koła są wygodniejsze, ale i wózek cięższy ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja chce wlasnie kupic na pompowanych kolach duzych. Wiem juz co to znacza podwojne kolka. Mieszkalam jeszcze z tesciami na brodwayu i myslalam ze nie dojde z tym wozkiem z kauflanda do nich do domu. Chcialam wziac dziecko na reke w polowie drogi i zostawic ten cholerny wozek. Dziewczyny naprawde odradzam takie wozki!!! Posluchajcie doswiadczonych:) Wiekszosc kobietek z pompowanych kol jest bardziej zadowolona:)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 68  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]