Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 7:18 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 213  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Już czuję smak murzynka w ustach :wink:

Hania87, ja w pierwszej ciąży miałam silne mdłości powodowane zapachami. A moja teściowa usilnie raczyła mnie na zmianę przyrządzaniem kapusty i kurczaka (oba zapachy mnie wykańczały) dla swojego drugiego synusia, mieszkała na dole i w dodatku nigdy nie wietrzyła... Na moje prośby nie reagowała, określając je jako fanaberie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Qrcze maz gra w star crafta... i po moim siedzeniu na forum do poniedzalku hehe... eh ci mezczyzni

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to jeszcze nic, mój M przeczytał na forum że chłopaki grają w OGame i teraz też klika...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Oj dziewczyny jakos nam to slabo idzie....
To chyba przez to ze nasi kochani faceci tak sie nam dowalaja do kompow 8)
Moj tez graöl, ojeju chyba wieki, ale ja zaznaczylam ze u nas jest rownouprawnienie :lol: i teraz miejsce przy kompie znalazlo sie i dla mnie....
A myslalam ze w tym tygdoniu juz sie wyspie i dluuuuuzej posiedze na foum a tu...nieeeee....Znowu nie poszedl do pracy bo dalej jest chory... Dziwne ze ja sie jeszcze nie zarazilam :lol: jakas udawana chyba ta choroba albo moze na zawolanie.... :roll:
Now iec kolejny tydzien mam go w domu, przedtem tak narzekalam ze nie am go calymi dniami a tu teraz cale dnie ze mna przesiaduje... nie mowie ze mi sie to nie podoba... ale znow moglby isc do pracy... :lol: ale od grudnia to znowu bede ciagle jeczec ze go nie ma bo ma nowa prace i zaczyna wlasnie od 1 grudnia... a ta praca to dla niego normalnie blogoslawienstwo.... budowanie samochodow dla formuly 1 :roll: Nie wiem co w tym takiego ciekawego... ale ze on wogole auta kocha to boje sie zeby czasem sie nie zasiedzial i nie wrocil o 8 zamiast o 5... ale ja to jak zwykle mam za duzo obaw...

Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Aha no i widze wlasnie ze pieczecie... ja tez uwielbiam ale bardziej gotowac niz piec bo wychodzi mi tylko pyszny serniczek no i bananowiec...
A ja mam duuuuzy problem....
To moje pierwsze swieta jako zony no i zaprosilam swoja rodzine niby zeby sie wykazac :roll: a teraz wariuje co ja im podam w ta wigilie i swieta...
Ratujcie mnie... Wiem ze Luzika swietnie gotuje i czekam jeszcze na ten przepis na krokieciki :wink: ale reszta pewnie ma ez takie same talenty... przeciez my kobiety potrafimy wszystko :wink:

WIEC RATUJCIE MNIE PROSZE.... potrzebuje przepisow na jakies sprawdzone ciaste ktory sie udaja ale przepis szczegolowy musi byc raczej bo ja to w tym noga i na dodatek lewa jestee :oops:

LICZE NA WAS MAMUSKI

BUZIAKI

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

No i widzicie z tego wszystkiego napisacporzadnie nie umiem :oops: a na forum jestem :oops: jaki wstyd :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: A chodzilo mi o Luizke a nie Luzike...
Potrzepana jestem musicie mi to wybaczyc!!! :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

spoko Hania, najpierw policz ile masz mieć osób. Dokładnie ustal ile chciałabyś potraw. Daj znać, ja nie robiłam nigdy sama wigilii ale jak potrzebujesz przepisy, to mów co byś chciała. Robie potrawy na zrzutkowe rodzinne wigilie. Ciasta też fajne, więc żaden problem.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Haniu - jakby co to jestem do dyspozycji. Sałatki, ryby, mięsa... z ciastami walczę, ale jestem w trakcie sprawdzania przepisów :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tusia skad wzielas taki nick? Na mnie rodzinka tak mowi :)

Ja tez siedze w domku... juz drugi miesiac, ale mam juz jedna pocieche, wiec czasu na nude mam znacznie mniej, a do tego mala zlosci sie, jak siedze za dlugo przy komputerze :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MamoJulianki - nick od imienia- zdrobnienie MarTusia :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez tak zdrabnialam swoje imie, ale jak bylam malutka :) Tylko, ze ja mam na imie Justyna, a zdrabniali mnie Justysia :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Dzieki za reakcje dziewczyny...
To moja pierwsza samodzielna wigilia i dlatego tak wariuje a osob bedzie....9.. troche to dla mnie duzo jak na pierwszy raz ale my dwaj, babcia, tescie moi rodzice i dwie siostry wiec sie nazbiera :roll:

Potraw chce miec 12, tak jak tradycja nakazuje z reszta sama nie wiem ale chce tyle miec...ciesze sie ze mi pomozecie... mozecie mi pisac na gg 8539501 (aosta nr mam ale Tusi nie :cry: ) a aost i tak caly czas niedostepna :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

:mrgreen: temat spada

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

-Asia- bo Ty ciągle narzekasz :) nic nie spada, oprócz mojego humoru.
Poza tym Hania, jak nie masz czyjegoś numeru, a na profilu widać AIM, to najedź myszką na tę ikonkę i na dole okna pojawia Ci się linijka z której spisz numer i gotowe :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkie mamusie. ja tez siedze w domu i czekam na meza z tym ze moj wraca raz w tygodniu na dzien lub 3 jak sie uda poniewaz jest kierowca tira :( czasami jest mi tak smutno i tesknie za nim.
dziewczyny mam pytanie. moze wy macie jakies ksiazki o maluchach i pielegnacji w wersji elektronicznej.na forum prosilam juz o przeslanie mi jednak nie dotarly one do mnei do tej pory :( przynajmniej mialabym jakies zajecie czytalabym sobie.bylabym bardzo wdzieczna.
karola504@wp.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wysyłam, poczekaj
:D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

aost kurde jakos ostatnio mi nie do smiechu :( :( :( :( :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie wiem czy Cię to choć trochę pocieszy, ale ja w ogóle nie mam humoru, ryczę dosłownie po kątach, mój M wyszedł wczoraj o 8 z domu, wrócił po 24 i tak przez cały tydzień, bo ma wizytę zagraniczną, ja nie wiem w ogóle co się ze mną dzieje, normalnie odwala mi. Palić mi się chce, mam ochotę uciec, aaaaaaaaa :!: :!: :!:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziekuje bardzo juz doszly:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

proszę :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 213  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]