Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:45 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

No to koniecznie musimy sie dogadac kiedy:)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Dziewczyny :)

Ja pochodzę z Czeladzi,ale od 3 lat mieszkamy z mężem w Dąbrowie Górniczej i uwaga kasiucha26 na Tysiąclecia 17 koło kościoła :) Więc chyba jesteśmy sąsiadkami :) Pewnie razem będziemy przesiadywać na placu zabaw :) Co do spotkanka to bardzo chętnie,bo nikogo tutaj nie znam w swoim wieku a wyszłabym z domu,czasem na ławeczce posiedzieć ;) pogadać o babskich sprawach :) szczególnie teraz na L-4.

Ja jestem na L-4 od 15 maja i siedzę w domku,trochę czasem już się człowiekowi nudzi,ale z drugiej stronki nie trzeba rano po 4 wstawać do pracy :)

Ja chodzę do dr.Bożeny Kasner,różne są o niej opinie,ale ja nie narzekam :)

Pozdrawiam Was dziewczynki serdecznie :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

netki a w twoim wieku to znaczy w jakim???? :lol:
a z tym spotkaniem to widzę że żadna jakoś z terminem nie wychodzi to może ustalimy pierw miejsce spotkania może wtedy pójdzie szybciej :twisted: [/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej lisi

Ja mam 28 lat :) Nie wiem ile Wy macie,ale pewnie coś koło tego :) Hehe co do spotkania to nie wiem czy jest w Dąbrowie jakiś bar z soczkami ;) Może Wy coś zaproponujecie :) Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hehe co do baru z samymi soczkami to w sumie masz racje sama tego nie wiem :roll: a ja mam 27 lat :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lisi widzę,że będziesz miała córunię :) Super :!: Ja jutro idę do ginka więc może się dowiem jaka płeć,jak łaskawie zechce się bejbik ujawnić ;) Najważniejsze aby dzidzi było zdrowe :)

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy i słodkich snów :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Netki ale miło bo ja mieszkam w 19 wiec na pewno jestesmy sasiadkami:) i mam 27 lat. Mysle ze najblizszy termin to 8 wrzesien a gdzie... hmm... moze przed Baryłką jak wiecie gdzie to jest:)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to super ,że mieszkasz w 19 :) to naprawdę bliziutko :) Ja mieszkam w 1 klatce od kortów ,mam taki bardzo żółty balkon na parterze:) hehe trudno nie zauważyć.Właśnie szukam na mapie Dąbrowy tej "Baryłki" :) i jakoś się nie mogę doszukać,wiem już że to na 11 listopada a 11 listopada to przedłużenie Kosmonautów :) To już trochę ,nie ? Da się tam pewnie podjechać jakimś autobusikiem :) napisz jakim :) a poza tym jeszcze inne dziewczyny może coś wymyślą ;) Pozdrawiam. Znikam bo szykuje się do lekarza :) Pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to mozemy sobie pomachac:) A ja wlasnie sie zstanawilam kot sobie pomalowal na taki mocny kolor balkon i to jeszcze na wprost moich okien:) A barylka jest kilka krokow za kosciolem na manhatanie takze niedaleko.

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochane, nie da sie bliżej Centrum jak ja dojadę z wózkiem taki kawał to padę :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to czekamy na inne propozycje. Poza tym zawsze mozna autobusikiem dojechac. Wiekszosc dziewczyn jest wlasnie z okolic manhatanu, brodwayu i Kasprzaka dlatego podalam taka knajpke. Ja tez z dzieckiem pewnie przyjde chyba ze maz moj sie nia zajmie:)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

netki a na kiedy masz termin porodu i w ktorym tygodniu ciazy jestes??

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No hej :)

Właśnie wróciłam od ginekologa i oczywiście maleństwo miało pępowinę miedzy nóżkami,no i dalej nie wiemy co będzie :) Ale tak to wszystko gra :) Serduszko ładnie bije :) 06.09 idziemy z mężem na usg 4 d wiec może tam się ujawni kim jest :) Ja jestem w 21 tyg. termin mam na 10 stycznia.

Co do spotkanka ,to piszcie dziewczynki jakie macie propozycje :) Mnie obojętne :)

Sorki kasiucha26,pewnie mój balkon nieźle po oczach daje ;) Ale tak jakoś mąż wybierał kolor ;) hehe. Na szczęście auto mamy w kolorze czarnej porzeczki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

och dziewczynki troszkę mnie tu nie było a tu wątek tak nam sie rozwinął :lol:
aaga a koło pod REAL dałabyś rade podjechać??
a pozostałe co na to?? Bo mam taką małą propozycję... na przeciwko REAL'a mam działkę wiec jak by wam odpowiadało to możemy spotkać sie pod REAL'em tam kupić soczki i ew. jakąś kiełbaskę i iść na działeczkę....
netki ja też sie bardzo cieszę z córuni tak bardzo chciałam dziewczynkę :D i mnie sie już pokazała w 19 tygodniu :twisted: i to jeszcze zrobiła mamusi prezent na imieninki :wink:
aaga a ty ile masz latek też koło 27?? :roll: ale by nam sie super dopasowało :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi oba pomysły się podobają :)

lisi Tobie córeczka szybko się pokazała,ja cały czas myślę co będzie u mnie :D ,wszyscy twierdzą,że synuś ale zobaczymy najważniejsze,żeby dzidziuś był zdrowy.

Właśnie bejbusek zaczął kopać mamę :) hehe.A nie mówiłam Wam,że mam dietkę ;) wyniki mam super ale za dużo przybrałam na wadze ;) i teraz zero słodyczy i ograniczenie ilości pieczywa :) Chyba to oleję,bo wcale dużo nie jem :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

netki kolor wcale mi nie przeszkadza. Spoko moze byc:) Gorzej tylko jak slonce daje prosto na Wasz balkon to troche oczy bola ale da sie przezyc:)
Lisi jesli chodzi o spotkanko to uwazam ze to jest calkiem niezly pomysl tylko ze pewnie musi byc cieplo... Moze umowimy sie tak... Jak bedzie cieplo to dzialka a jak bedzie chlodno to Barylka co Wy na to??

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczynki :)

Właśnie wyprawiłam męża do pracki i usiadłam się przywitać :)

kasiucha26 W której klatce i na którym pięterku macie mieszkanie? A i czy już w nim mieszkacie czy remontujecie ? ;) Stawiam na 2 albo 3 klatkę i pewnie jakieś 3 piętro :)

Jeśli chodzi o spotkanie to ekstra pomysł,że jak będzie ciepło to działka a jak chłodno to "Baryłka"

Pytałam męża o tę "Baryłkę" i okazało się ,że był tam ostatnio na piwku ;) hehe także już wiem gdzie się kierować,to rzeczywiście blisko i wiele razy tamtędy przechodziłam :)

aaga Co u Ciebie,pewnie masz dużo "roboty" przy szkrabie i rzadko się odzywasz ;) , daj znać co do spotkania :D

lisi Ty nawet tak nie mów,że nie zdążysz się nami spotkać przed porodem :) trzymaj dzidziusia jeszcze w środeczku jak najdłużej :)

No nic uciekam póki co, dziś muszę wpaść do "Lidla" i iść do zegarmistrza mężowi pasek w zegarku wymienić ;) Może potem jakieś prasowanko :) no i obiadek musowo :)

Trzymajcie się dziewczynki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

netki mieszkamy również na parterze:) Ostatnio w naszej klatce było wesele:) Jest to 3 klatka od kortów... chyba... Mieszkamy tam zaledwie rok. Wcześniej rok z mężem u jego rodziców (nie wspominam miło) A w ogole to całe swoje życie mieszkałam na Kasprzaka tylko bliżej Stokrotki.
Wiesz co... mam taki pomysł... tylko nie wiem jak się na niego zapatrujesz... Jak chcesz to możemy się spotkać troszkę wcześniej. Nie ma problemu. Z chęcią bym kogoś poznała w końcu z tej części osiedla:)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No jasne,chętnie sie z Tobą spotkam,tylko napisz mi kiedy ;) Pewnie chodzisz z córunią na nasz plac zabaw :) jest całkiem niezły,nie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Chodzę i to dośc często:) W sobotę muszę iść jeszcze do chrześniaka na urodzinki, ale jak się zapatrujesz na niedzielę...??

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 68  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]