Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:41 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 159  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

a co myślicie o tym wózku
<ciach>

lub o tym
<ciach>

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

jak dla mnie za bardzo zabudowany stelaż przez co wydaje się że wózek waży TONE :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oba wozki wydaja mi sie ogromne!

ok, jesli chodzi o gleboki wozek, ale spacerowka stanowczo za duza....

taki trojkolowiec to dobry jest jak sie mieszka na wsi i czesto po jakis wertepach jezdzi...bo jak w miescie to najlepsza spaceroweczka na obrotowych kolkach i do tego skladajaca sie w parasolke...

kolezanka kupila wozek tego typu i zalowala, bo zaraz musiala kupic drugi..tamten nie dosc ze byl ciezki sam w sobie to jeszcze z dzieckiem to byl juz nie do upchania (dziecko urodzilo sie 4 kilo)...zaraz zmienila na spaceroweczke...

a nie mowie juz jak trzeba taka kolumbryna do sklepu albo autobusu wjechac..tragedia....

wg mnie super wozeczek to chicco:

http://allegro.pl/item225706016_chicco_ct_04_folia_pokrowiec_na_nozki_tanio_.html

odpowiedni od urodzenia, fajnie sie sklada, leciutki i w ogole fajniutki....

mam juz 2 dzieci i rozne wozki "testowalam"...a ten kupilam dla tego co sie urodzi i jestem bardzo zadowolona..kolezanka (o ktorej pisalam wyzej) zreszta tez...

pozdraiwam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

bonsai wielkie dzięki, dobrze wiedzieć.
Szukam więc dalej. Jak coś fajnego znajdę to będę sie chwalić, do tej pary byłam zwolenniczką firmy BEBE CONFORT więc może popatrzę co tam teraz mają w ofercie.

Pozdro

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a czytalyscie to:

<ciach>

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

W 100% przychylam sie do wózka bebecar vector. Pierwszy wózek, który kupiłam synkowi to był bebecar m-city. Przyznam się szczerze, że jestem maniaczką na punkcie wózków. Miałam ich 5, a synek ma 2,5roku. Każdy następny po m-city nie spełniał moich oczekiwań. Co do vectora to mam znajomą, która go ma jest nim zachwycona. Podam trochę pozytywnych cech tego wózka
gondola jest bardzo duża
budka posiada siateczkę (w lecie bardzo się przydaję)
spacerówkę można rozłożyć całkowicie płasko (pozwala na szybsze przejście z gondoli)
wózek ma bardzo duży kosz na zakupy
oprócz tego jest tak skrętny, że można go prowadzić jedną ręką
Dla mojego drugiego synka mam już wybrany wózek bebecar vector z podwójnymi przednimi kołami. Zastanawiam się tylko nad kolorystyką.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

eva masz jeszcze mnóstwo czasu na znalezienie wózka... Spróbuj wypisać sobie na kartce wszytko co chcesz żeby wózek miał [albo nie miał :wink: ] i wtedy zacznij szukać konkretnych modeli spełniających wszytkie warunki... To bardzo pomaga w szukaniu tego jednego wymarzonego :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ech.. zebym to ja wiedziała co ja bym chciała, dopiero jak kupie i poużywam to bede wiedziała co jest dobre a co nie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kochane mamusie

Dzidzia jeszcze troszke i pojawi sie na swiecie wiec trzeba zaczac myslec co i jak, zaczynma od spania - juz wiem ze najlepsze sa materace gryczano - kokosowe, tylko teraz sie zastanawiam jaka posciel jest najlpsza, nie wiem bo piora to napewno odpadaja wiec co ja mam kupic a i jakich to ma byc wymiarow?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!

Dziewczyny jeżeli chodzi o tamtum rosa, to moja kumpela miała taki spryskiwacz jak do kwiatów i mówiła że to najlepszy sposób :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam, :)
postanowiłam pomóc bo już popróbowałam tego co was czeka :)
co do wózka to mamy Graco Vivo z miękką gondolą i troche za twarde ma zawieszenie ale ogólnie się sprawdza dobrze bo sama wnoszę za jednym zamachem dziecko i wózek :) dzięki miękkiej gondoli z uszami małą wnoszę jak torbę podróżną a wózio mam na ramieniu zarzucony :) fakt że się zmacham ale to 3 piętro więc mogę :)
łóżeczko Radek 2 bodajże z szufladą niemalowane niczym (polerowana sosna) żeby mi Mary potem farby nie zjadała jak będzie na poręczach ząbki testować.
Materac tak jak animar napisała kokosowo-gryczany jest spox, tylko też trzeba sprawdzić jakość bo nioe są sobie równe...
Pościel mam Feretti z wkładami firmowymi, ponoć bardzo dobre jakościowo a sprawdzają się świetnie w użyciu :), rożek mam dobrany pod komplet i sprawdzał się do miesiąca, potem przeszyłysmy na spiworek :) ale śpiworek mam nie z kompletu bo tamten ma zamek pod szyją i to mnie nie przekonało. Mam teraz taki z napami na rmionach i zamkiem na boku...
Laktator będę kupować dopiero teraz (elektryczny Medela) bo do tej pory cyc był na zawołanie :) , teraz niestety do pracy czas wracać :( jeśli nastawiacie się na karmienie wyłącznie piersią to nie kupujcie gadżetów typu podgrzewacze sterylizatory, bo pewnie z nich nie skorzystacie :).
Miskę do kąpania lepiej kupić większą bo bąble baaardzo szybko rosną...
Warto też kupić fajną karuzelkę ale nie jakiegoś canpola nakręcanego (dostaniecie korby jak trzeba będzie co 3 minuty latać i ją nakręcać) my mamy i na majówkach furrorę zrobiła karuzela fisher price :) są tam melodyjki bacha i mozarta i jest na pilota (nie trzeba rozpraszać bąbla włączając ją nad łóżeczkiem).
No i kolejny super gadżet :) leżaczek bujaczek :) też mamy z fisher price :) poprostu bombeczka. Namawiam na te dwie rzeczy dlatego że my to kupiliśmy jak Mary juz na świecie była a można było spokojnie kupić to wcześniej :) Leżaczek jest super bo biorę maliznę w nim do kuchni i spokojnie szykuję obiadek a mała mi tam przypięta pasami siedzi i się bawi :) i mam ją na oku :)
nie pomogę w kwestii elektrycznej niani bo mamy 2 pokoje i nie ma potrzeby kupować bo mi się nadzwyczajnie słuch na Małą wyostrzył :)

Kurna starczy tego wywyodu bo nie preczytacie wszystkiego :)

[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Co do wózka to pewnie jesczze 100razy zmienie zdanie...
Wydaje mi sie, że to już ten, potem czytam opinie i okazauje sie że coś jest nie tak..
Wiem, że żadne wózek nie jest idealny.. :roll:
Cchciałabym mieć już wybrany i kupiony :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja mam jeszcze jedno pytanie - czy trzeba kupowac na poczatku ten taki obijaczek dla dziecka na szczebelki lozka.
Bo mi sie zdje ze to jest troche takie zabieranie swiata dziecku. Nie wiem moze zle mysle-napiszcze czy to jest potrzebne bo nie wiem czy kupowac teraz czy dopiero jak dziecko zacznie sie odwracac i wiercic.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

witam:>mam pytanie chodzi mi o lozeczko z tym ze musi sie dac z niego potem zrobic lozko!!!nie wiem czy wiecie oco mi chodzi??nie mieszkam w polsce,i zawsze jak przylece to chce zeby te lozeczko starczylo na wieciej czasu!!!moze ktos z was takie ma??,gdzie moge takiego szukac???a i slyszalm ze noworodek nie ma podusi pod glowka,ale widze u zanjomych ze one maja!!??i teraz juz sama nie wiem!!!pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cork pisze:
witam:>mam pytanie chodzi mi o lozeczko z tym ze musi sie dac z niego potem zrobic lozko!!!nie wiem czy wiecie oco mi chodzi??nie mieszkam w polsce,i zawsze jak przylece to chce zeby te lozeczko starczylo na wieciej czasu!!!moze ktos z was takie ma??,gdzie moge takiego szukac???a i slyszalm ze noworodek nie ma podusi pod glowka,ale widze u zanjomych ze one maja!!??i teraz juz sama nie wiem!!!pozdrawiam

Co do podusi to nie wiem ale wejdz na strone producenta lozeczek dla dzieci "DREWEX" i tam jest takie lozeczko o ktore pytasz.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cork pisze:

firma DREWEX, lozeczko MAX
rozklada is epotem na tapczanik i szafke nocna

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

forumka:>bardzo dziekuje:)moze kto jeszcze wie na temat poduszki???dla niemowlaka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

te lozeczko Max jesr sliczne tylko ze ja mieszkam w gliwicach:(a jak moge zapytac to jaki koszt takiego lozeczka??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

hehe:>juz widze ze jest sklep w zabrzu :oops: :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cork pisze:
te lozeczko Max jesr sliczne tylko ze ja mieszkam w gliwicach:(a jak moge zapytac to jaki koszt takiego lozeczka??

w sklepach internetowych 870 zeta
ale warto, mialam takie przy moim synu, spal w nim do 6 lat

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 159  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]