Jak byłam pierwszy raz w szpitalu z miesiaczki obliczyli mi wysokość ciązy na 15 tydzien a USG wykazało ze jest to 12 tydzien(robione 18.02.06)-GSD-55mm,BPD-20mm,CRL-50mm, za drugim razem w szpitalu z miesiaczki wyliczyli ze jestem w 26 tyg a z USG wyszło że to jest 23 tydzień(robione 02.05.06)- FL-40mm,BPD-57mm,THD-53mm ,2 tygodnie pozniej miałam robione USG w przychodni i zgadzało sie ono z USG w szpitalu czyli wychodzil 25 tydzien-lekarz stwierdził że maluszek jest zdrowy! Pierwsze USG jakie wykonałam,mialam robione w prywatnej przychodni w 8 tygodniu i zgadzało sie ono w dalszym liczeniu z wynikiem z USG szpitalnego!!Wg USG teraz koncze 27 tydzien!!Za pierwszym razem w szpitalu kłociłam sie z lekarzem bo niezgadzał mi sie wiek ciazy wyliczony na podstawie miesiaczki-oni twierdzili ze to wlasnie jest 15 tydzien a ja wlasnie ze 12 tydzien(co potwierdziło sie w momencie gdy zrobili mi USG)-orientacyjnie wiedzialam kiedy "maly był zrobiony"!
Mam nadzieje,że te dane cos panu daja!! Troche sie zmarwtilam tym co pan napisał,wiec starałam sie podac wszystko jak najdokladniej!! Byłabym wdzieczna za kolejna odpowiedz z góry dziekuje

|