Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:56 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 77  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ja biore kwas foliowy i dodatkowo witaminki Femintal F w ulotce przeczytalam ze uzupelniaja wszystkie niedobory witamin u kobiet w ciazy i starajacych sie o dzidzie

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Patunia to ja tez czasami bralam kwas foliowy -Folik zaczne go znowu brac.MOZE on cos pomoze.JA TAK BARDZO pragne dzidziusia.A femitinal tokupuje sie bez recepty?Patunia a ten pecherzyk to moze byc jakis objaw ciazy bo moj gin powiedzial zezadnej ciazy nie ma .Powiedzial tylko o tym pecherzyku .A ja go nie pytalam bo powiedzial ze on jest bo nie ma miesioaczki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewelaa femintal mozna kupic w kazdej aptece albo sklepie zielarskim bez recepty koszt jednego opakowania < u nas w aptece > to 32,30 jest tam 30 tabletek ktore zawieraja wszystkie niezbedne witaminy a dodatkowo magnez i jod takie opakowanie starcza na 2 miesiace

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej! mam 26 lata i od 8 m-cy staramy się z mężem o promyczka mimo tego że na macierzyństwo jestem gotowa od wielu lat.Jak do tej pory nasze usilne starania spełzają na niczym chociaż co miesiąc mam bóle owulacyjne i ciężko pracujem nad potomkiem.Każda miesiączka to kolejne rozczarowanie.Dobrze że jest takie forum można wyrzucić z siebie ból.Dzięki że jesteście!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

TRANULKA WITAM CIE I MYSLE ZE RAZEM BEDZIE NAM ŁATWIEJ PRZEZYWAC TE TRUDNE DNI ROZCZAROWANIA.I TE WESOŁE GDY SIE DOWIEMY ZE JUZ MAMY FASOLKE WIERZE ZE TO NASTAPI JUZ NIEDŁUG
POZDRAWIAM :) :) :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Tranulka! Witamy Cię bardzo serdecznie!

Wiecie co? Właśnie przeczytałam nie tak bardzo stary post , bo z października- Motylka b i ona wtedy jeszcze tak jak my marzyła, by test wyszedł pozytywny i by wreszcie była w upragnionej ciąży. A na następnej stronie już przeczytałam, że się udało i że jest w szóstym tygodniu ciąży. Więc to naprawdę się zdarza i my też będziemy mieć swój czas i z radością napiszemy posta, że i nam się wreszcie udało i będziemy takie szczęśliwe...... :lol: :D Ach.....

SŁONECZKO, PRZYJDŹ DO NAS

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Dziewczyny ja mam juz pecherzyk ale ginekolog powiedzial ze nie widac jeszcze ciazy kazal czekac14 dni .Bardzo pragne tej fasolki tak jak wszyscy tutaj.Bardzo pragne.tralunka witamy Cie milutko bardzo.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kathrin12 pisze:
Tranulka! Witamy Cię bardzo serdecznie!

Wiecie co? Właśnie przeczytałam nie tak bardzo stary post , bo z października- Motylka b i ona wtedy jeszcze tak jak my marzyła, by test wyszedł pozytywny i by wreszcie była w upragnionej ciąży. A na następnej stronie już przeczytałam, że się udało i że jest w szóstym tygodniu ciąży. Więc to naprawdę się zdarza i my też będziemy mieć swój czas i z radością napiszemy posta, że i nam się wreszcie udało i będziemy takie szczęśliwe...... :lol: :D Ach.....

to prawda na kazda z nas przyjdzie czas wczesniej czy pozniej kazda bedzie miala swoja wymarzona fasolcie :) ja zycze tego by bylo to wczesniej niz pozniej bo samo czekanie strasznie wydluza okres oczekiwania
:)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

nAPEWNO PRZYJDZIE KIEDYS DZIEN ZE BEDZIE u nas wszystkich dziewczyny ta upragniona fasolka.Nie ma co myslec duzo on tym .bedzie dobrze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewelaa,w pecherzyku sie rozwinie dzidzia jesli doszlo do zaplodnienia jesli nie to zaniknie i bedzie @,wiec jesli jest to dobrze bo sa szanse ze to fasolcia,teraz to liczy sie czy sie rozwinie czy nie.Oby,trzymam kciukaski mocno za ciebie.
Lekarz niedal ci na beta hcg?
Musisz poczekac kochaniutka,wiem co to znaczy ale wyjscia niemasz,najwazniejsze zebys sie niestresowala,a bedzie dobrze.
Robilas tescik w domciu?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Iwi a co tam w końcu u Ciebie, czy sytuacja już jasna czy nadal niepewność? Jesteśmy z Tobą i myślę, że jeszcze chyba jest szansa, że okaże się, że to jednak fasolek

Patunia ma rację samo czekanie bardzo wydłuża czas oczekiwania. Ja mam teraz @ ale już się nie mogę doczekać kiedy zaczniemy od nowa staranka, i kolejny miesiąc nadziei....

Pozdrawiam serdecznie nas wszystkie, które marzymy o tym samym :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

uuuuuuuu coś tu cichutko :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a chcialam sobie z kims pogadac bo jestem w rozterce jakies grypsko mnie dopadlo a przeciez zawsze istnieje mozliwosc ze tym razem moze sie udało chociaz watpię ale iskierke nadzieji mam a @ dopiero za tydzien i nie wiem czym się kurowac

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Żoneczka- jak ja Cię doskonale rozumiem! Bardzo często mam ten sam problem, boję się wziąć krople do nosa czy aspiryne... Ja najczęściej choruję na infekcje gardła i zawsze żeby nie pogorszyło mi się to idę po prostu do lekarza i mówię mu, ż staramy się z mężem o dzidziusia, bo przecież zawsze jakieś ryzyko jest, kiedyś przecież są te pierwsze dni ciąży, prawda? Więc ja wolę dmuchać na zimne.

Żoneczka, idź jutro do lekarza a tymczasem do łóżka: herbatka z cytrynką i miodem, czosnek itp. apap można brać nawet w ciąży, więc jeśli masz gorączkę to lepiej ją zbić. Zdrowiej szybciutko i nie martw się, jeśli jest Dzidzi to na pewno nic jej nie będzie!

A ja powinnam się uczyć, bo w piątek mam egzamin, ale mam dziś takiego lenia i doła, że nic kompletnie mi się nie chce buu :cry: Co chwila tylko zasiadam do internetu i patrzę , co nowego u was

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

żoneczka23 pisze:
a chcialam sobie z kims pogadac bo jestem w rozterce jakies grypsko mnie dopadlo a przeciez zawsze istnieje mozliwosc ze tym razem moze sie udało chociaz watpię ale iskierke nadzieji mam a @ dopiero za tydzien i nie wiem czym się kurowac

proponuje domowe specjalnosci typu mleko z miodem i czosnek herbatke z cytryna i lezenie w lozku no i skarpetki
i trzymaj sie cieplutko wszystko nbedzie dobrze i powodzenia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kathrin12 z tym pojsciem do lekarza to nie tak łatwo bo obecnie mieszkam w szkocji a tu służba zdrowia gorsza niż w polsce dla nich wszystko jest normal i ok jak mąz miał pęknięty nadgarstek to mu nawet rtg nie zrobili wiec szkoda zachodu iśc do niego z przeżiebieniem wiecej nerwów bym straciła i czasu ,dobrze ze jak ostatnio w polsce bylam to wzięłam malinki od mamy :lol: teraz jak znalazł w każdym badz raziedziękuję za rade i powodzenia na egzaminie :lol:

patunia własnie grzeje sie w łozeczku z komputerkiem i nudze się jak mops bo mąz w pracy do 22 dobrze ze mi sie udało zamienić w pracy bo chyba bym tam umarła dziekuje za odzew i życze powodzenia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kathrin12
a co studiujesz moze pare słowek o sobie
moze mi sie uda naciagnąc was dziewczyny na mało pogawedkę i wzajemne poznawanie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

buuu i chyba znowu na cisze natrafiłam chyba musze troche gdzie indziej pobuszowac
ps.cos czuje ze mnie goraczka bierze :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

No proszę a tak narzekają na polską służbę zdrowia! A z tego , co słyszę to wszystkie dziewczyny, które są gdzieś za granicą mają o wiele gorzej nawet z pójściem do gina i z głupim badaniem krwi.
Współczuję Żoneczka, trzymaj więc się ciepło w tym łóżeczku i daj znać jak Ci się polepszy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Rzeczywiście jakieś pustki tu dzisiaj, chyba wszystkie babki poszły na wybory :lol: . Ja siedzę sama w domu, bo mój Tomuś na rybkach, ale nie narzekam, bo chociaż komputer mam wolny :lol:
Studiuję j. niemiecki 3 rok (na szczęście już ostatni, bo to licencjat) i naprawdę nie mogę się już doczekac kiedy będę miała naprawdę wolny weekend, bez żadnego uczenia! Ale to oczywiście drugorzędne marzenie, bo pierwsze to wiadomo jakie :lol:
A Ty Żoneczka co tam robisz w tej Szkocji, ile już tam jesteś? Nie tęsknisz troszkę?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 77  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]