Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 12:02 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 77  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny przepraszam ze ja tak dzis marudze ale jestem sama w domku i strasznie tesknie za mezem i taka jakacs melancholia mi sie wlaczyla
wiec ide spac i juz was nie mecze
dobranoc wszystkim :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiem ja co miesiąc mam takie objawy jak na dzidzie ale chyba sobie wmawiam ja juz sama nie wiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Patunia ,... no co ty nie meczysz nas .. taka jest pogoda i to jest normalne, ze takie nastroje melancholijne przychodza do nas .. ja tez mam taki nastroj i chyba tak to juz jest :(

A swoja droga jest to rzeczywiscie niesprawiedliwe, szok ze niektorzy moga miec dzieci i wcale ich nie chca ... a inni tak bardzo pragna, a nie wychodzi :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

HEJ ja własnie jestem na etapie podejmowania decyzji do tej pory specjalnie nie staralismy sie ale tez nie zabespieczalismy sie w zaden sposob a ja chyba tak podswiadomie prowokowalam seksik w te dni :lol: ale jak na razie bez rezultatow

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

żoneczka23 witam cie i zycze powodzenia

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Witam mam na imie Ewelina mam 23 lata od pol roku staram sie z mezem o dziecko a tu nic jak do tej pory .24 wrzesnia mialam ostatni okres potem juz nie dostalam.Robilam test 6 dni po spodziewanej miesiaczce wynik negatywny .Nie wierze w takie testy do konca.Czesto boli mnie brzuch na dole piersi mnie bola i swedza sa takie nabrzmiale .Czesto boli mnie glowa mam temperature 36.9.Jutro idedo lekarza .Czy to moze byc ciaza?Mam sluz przezroczysty .Bardzo z mezem pragne dziecka.Pozdrawiam was .

Ostatnio zmieniony pt lis 10, 2006 11:56 am przez Ewelaa, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: starająca się

[url]Witam wszystkie kobietki ! :D [/url]
Nazywam się Luiza, staram się o dzidziusia od września tego roku. Jeszcze nie jestem pewna na 100% ale chyba się udało w 2 cyklu. Byłam u gina we wtorek i oznajmił mi że możliwe że to ciąża. Okresu brak 9 dzień, miękka macica, jestem słaba jak mucha. W środę mam USG dopochwowe i w tedy się okaże. Testy robiłam ale jakoś im nie ufam, na ostatnim 2 kreska wyszła blada i mało widoczna. Pozdrawiam wszystkie starające się.
PS......nie myślcie intensywnie o robieniu dzidziusia, bo to napewno nie pomoże a tylko zaszkodzi. Podchdźcie do tego na luzie co ma być to i tak będzie. papapapapapapapapa :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zoneczka 23 witamy cie milo na forum :) kobieta to chyba tak ma, ze jej instynkt zawsze podswiadomie dziala i jakos sie prowokuje sexik w tych dniach, gdzie jednak moze sie cos stac i zafasolkowac :D

Luiza ja tez sie staram z mezem od wrzesnia :) witaj milo i zycze owocnej ciazy skoro juz prawie na 100 % wiadomo, ze zafasolkowalas :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kathrin12 pisze:
Ew An - ja na Twoim miejscu już dawno zrobiłabym drugi test, przecież wrzesień już tak dawno był. A oprócz tego masz jakieś inne objawy? Ale jesteś cierpliwa! ZYCZĘ TYM RAZEM DWÓCH I I

DZIEKI kathrin 12 za życzenia :)
A co do testu to może zle mnie zrozumiałaś, robiłam ich więcej i jak napisałam - ostatni był negatywny i więcej nie robie, nie chce więcej oglądać jednej kreski :!:
A objawy to mam cały czas podobne jak na tą małpe @, czasami lekki ból brzucha, lekko powiększone piersi, czasem nudności, no i zmiany nastroju a do tego ostatnio czuje sie jak wyciśnięta cytryna, jestem non-stop śpiąca. Mąż mi cały czas powtarza że to musi być fasolka bo się zmieniłam :lol: BARDZO BYM CHCIAŁA ŻEBY ON SIE NIE MYLIL :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam was dziewszynyy
Monika lat 23 juz 3 lata jestem po slubie ale o dzicie staramy dopiero od roku. Tez zawsze myslalm ze to bedzie tak hop sium i juz a tu nic z tego.
Bardzo emocjonalnie do tego podchodze duzo juz sie wyryczlam przez fakt moich trudnosci ale saram sie byc silna @mam dostac 20.11 mam nadzieje ze jej niebedzie a jesli sie nieudalo czekaja mnie zastrzyki (strasznie nie lubie igiel)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dołączam do grona "staraczek", mam 25 lat, jestem mężatkąod ponad 3 lat. O dzidziusia staramy się ok. pół roku. W tym cyklu odpuściliśmy totalnie. Może w końcu Bóg zrobi nam niespodziankę.
Życzę tego nam wszystkim z całego serca.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Z miłą chęcią dołączam się do Was :D Mam 26 lat i razem z mężem staramy sie juz drugi m-c, zatem pierwsze rozczarowanie za nami. Mam nadzieję, że juz niebawem będziemy mogły wzajemnie sobie pomagać, odpowiadając na pytanka związane z ciążą :D
POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Madziucha jakie masz objawy .?Mnie to boli brzuch piersi i mam temperature 36.9 i mam sluz przezroczysty taki klejacy .Dzis sie dowiem co i jak.Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony pt lis 10, 2006 12:07 pm przez Ewelaa, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

objawy :lol: powiem Ci szczerze, ze przed minioną miesiączką to miałam chyba wszytkie mozliwe obkawy. Obolale piersi, mdłości, nadęty brzuszek, zmęczenie (o 20 juz zasypiałam)etc....i tak się nakręcałam, ze mimo jednej kreski na teście wciąż wierzyłam i wmawiałam sobie, że jestem w ciąży!!!! Niestety pudło :cry: Mam nadzieję, że może w tym m-cu sie uda. Wazne jest jednak by sie przedwczesnie nie nakręcać, bo rozczarowanie później strasznie boli :cry:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

:? Madziucha ja to bardzo bym chciala dzidziusia.mam taki przeroczysty sluz i taki klejacy .okres mialam 24 wrzesni ai o tamtej pory nie ma .Dzis ide dc ginekologa zobaczymy co bedzie .Temperature mam 36.9stopni

Ostatnio zmieniony pt lis 10, 2006 12:05 pm przez Ewelaa, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Ew An- to kiedy będziesz coś więcej wiedziała? Kiedy idziesz do lekarza?

Dziewczyny, ja nie umiem tak jak Luiza i Gusiaczek odpuścić. Staram się o tym nawet nie myśleć, ale pomimo, że mam mnóstwo zajęć (piszę pracę magisterską, licencjacką, pracujęi studiuję) to nie mogęo tm nie myśleć.
jeszcze do połowy cyklu to jako tako, jak trwają staranka, to raczej na luzie, ale jak zbliża się termin @ to nie potrafię przestać myśleć czy będzie czy nie, to jest silniejsze ode mnie izawsze te myśli i ogromna nadzieja ze mną są.
Czy macie może jakiś sprawdzony sposób na zapomnienie i niemyślenie?
Pozdrawiam troszkę dziś smutaskowo :cry:

SŁONECZKO, PRZYJDŹ DO NAS

Ostatnio zmieniony pt lis 10, 2006 11:59 am przez kathrin12, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczynki cieplutko mi sie na serduchu zrobiło ze moja skromna osobka została zauwazona i przyjeta do grona :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja musze sie przyznac ze juz od paru miesiecy jestem na tym forum gosciem i to wlasnie wszystkie panie powolutku pozwolily mi dojrzec do tej decyzji bo wkoncu doszlam do wniosku ze jak sie bede coraz wiecej zastanawiac a nie dzialac to nic z tego nie bedzie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kathrin, w moim przypadku na odpuszczenie pomogło zignorowanie dni płodnych. Po prostu rzuciłam się w wir namiętności i jak oboje z mężem mamy ochotę, to się kochamy, a jak nie to nie, nawet jeśli są to super płodne dni. Zresztą w tym cyklu biorę luteinę, a na dodatek mocno sie przeziębiłam, więc i tak nie jestem w stanie przewidzieć, kiedy będę miała owu, a może już miałam.
W ten sposób, skoro nie wiem, czy trafimy na dni płodne, nie będę miała czego się spodziewać i nie będę wymyślać sobie objawów przed @, jak to było dotychczas.
Pozdrawiam i życzę super luziku :)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

bardzo pragne dzidziusia

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 77  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]