Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 12:02 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 77  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

dzięki:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej kobitki, witam moją rówieśniczkę Sandrę20 :) Jestem pare dni przed @ i tak sobie myslę, że może już we mnie rozwija sie malenka fasolka...
MAM NADZIEJĘ i TO WIEEEEEELKĄ!!!

Pozdrawiam i trzymam za Was Wszystkie kciuczki :D :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Hej Dziewczynki! Ja też dołączam do grona marzących o swoim wielkim - malutkim Szczęściu! Mam 28 lat, staramy się 6 cykl. Tym razem wydawało mi się bardzo blisko, ale niestety, kolejne rozczarowanie; dziś przylazła @@@ :cry:

Betty - ja zmarnowałam cały rok, bo czekałam aż dostanę umowę na stałe a i tak jej nie dostałam bo zmieniły sie przepisy, więc strasznie żałuję tego roku i teraz już na nic nie czekam. Dobrze, że zaczęliście wcześniej, bo jak widzisz trochę to musi potrwać.

Dobrze, że jesteście!!!

SŁONECZKO, PRZYJDŹ DO NAS

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam
ja tez jestem nowa starająca sie o dzidzielecz lecz tym razem sie nie udało ale sie nie poddaje :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Melduje się: Ewa, mam 29 lat, staramy sie o dzidzie od 5 miesięcy, raz już poroniłam (mogło sie udać w pierwszym cyklu, ale niestety :( ). Teraz jestem w kropce bo @ nie mam od września a na ostatnim teście była tylko jedna kreska. Tak czy inaczej mam nadzieje że to z testem było coś nie tak. :wink:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMUSIE :lol: :lol:

Ostatnio zmieniony pt lis 10, 2006 2:29 am przez EwAn, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nam tez narazie nie udało sie :( wiec poraz kolejny dolaczam do starających się ;)
Ewan moze zrob kolejny test albo wybierz sie do gina...testy czasami nie chca pokazać tych II kreseczek ...

Offline Wyświetl profil  

Witam panie
Ja mam 28 latek i o babe staram sie z mężem od 3 miesięcy i mam nadzieje że sie w końcu uda. Bardzo bym chciała żeby sie w końcu udało, akurat jutro mam termin @ ale mam nadzieje że jej nie będzie. Powiem szczerze, że jak sie nie uda to sama nie wiem jak inaczej do tego podejść. Kochamy się dokładnie w te dni co trzeba oszczędzając sie wcześniej, bo podobno za dużo to też nie dobrze bo może być osłabienie plemniczków. Postanowiłam, że jak w tym miesiącu sie nie uda to w następnym miesiącu zakupie 30 testów owulacyjnych i będę sprawdzać dzień po dniu i może w końcu odkryje te dni :D . Skoro mam cykl bardzo uregulowany i zdrowa jestem jak rybka, mąż oczywiście też, to już sama nie wiem co jest nie tak. A dodam, że w tym miesiącu był totalny luzik nawet zapomnieliśmy się, a podobno to też pomaga.
Życze wam dziewuszki powodzenia w tej ciężkiej robotce, ja sie tam szybko nie poddam. :D :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MIlo powitac tak liczn gorono starajacych sie Mamusiek :D

JA tez sie przedstawie: Mam na imie Ania, mam 25 lat, moj maz 27(za miesiac 28 ;)) jestesmy malzenstwem od 27.08.2005. Obecnie mieszkam w Hamburgu, a pochodze z Olsztyna na Warmii i Mazurach :)
Nasze starania zaczely sie miesiac temu, wiec teraz drugi cykl.. @ ma przyjsc miedzy 12-14.11 i mam nadzieje, ze mnie ominie szerokim lukiem :lol:

Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Ew An - ja na Twoim miejscu już dawno zrobiłabym drugi test, przecież wrzesień już tak dawno był. A oprócz tego masz jakieś inne objawy? Ale jesteś cierpliwa! ZYCZĘ TYM RAZEM DWÓCH I I

SŁONECZKO, PRZYJDŹ DO NAS

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Staram sie z mezem od pol roku o dzidziusia i nic.teraz juz 5tygodni nie mam okresu boli mnie brzuch piersi mam temperature 39 .Robilam test 6dni po spodziewanej miesiaczcce negatywny.Co to moze byc.Bardzo pragne dzidziusia.Testy moze klamia.Jutro ide do ginekologa.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Mam 23 lata i od pol roku staram sie z mezem o dziecko a tui nic .Bardzo pragne dzidziusia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkie przyszłe mamusie!!!
Mam 25 lat i od dwóch miesięcy staramy się z mężem o bobasa, mam nadzieję, że ta wstrętna @ nie przyjdzie za parę dni.
pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ilona, mam 22 lata, o dzidzie taramy się prawie rok, pierwszą ciąże poroniłam a teraz mam problemy z zajściem, w lutym tego roku miałam wycinany wyrostek i mój lekarz ostatnio mi oznajmił że moge mięc niedrożne jajowody a przynajmniej prawy, mam mieć teraz badania ale strasznie się boje. Trzymam kciuki zeby było wszystko ok. Musimy się wspierać to będzie raźniej. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iwona, ja mam 26lat i staramy sie o dzidzie dwa miesiace z mezem,moze sie nam wkoncu uda.
A jestesmy malzenstwem 7miesiecy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez chetnie dolacze do grona przyszlach mam! Mam na imie Paulina, 31 lat, staram sie o bobaska od tego cyklu - minely trzy tygodnie od miesiaczki i boli mnie brzuch - wiec moze sie uda...

Juz raz poronilam rok temu w 10 tygodniu.

Zycze nam wszystkim szczescia!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj Paulinka :)
A ile dni zostalo Ci do @ ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Dziewczyny! Mam na imie Ewelina, "prawie" 21 lat. O dzidzie staramy sie z mezem od wrzesnia. Dzis skonczyla sie @, no i zaczynamy starania od poczatku. 30 dniowy test owulacyjny juz czeka, jutro zaczynamy testowanie... Swoja droga, to zawsze myslalam, ze wystarczy hop siup i dziecko gotowe. Hmmm, trudno- Dziewczyny, nie poddajemy sie! Do boju!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Linka ... mnie tez sie zawsze tak wydawalo ... ze jak to trzeba sie STARAC o dziecko .. raz ciach i jest jak sie tylko przylozy czlowiek... a tu nici ;) teraz juz wiem co znaczy ..starac sie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj tak...ale co zrobic??? Dziewczyny wy sie jakos specjalnie przygotowujecie? No nie wiem bierzecie jakies witaminy, w ogole cokolwiek? Ja to zawsze "po" trzymam nogi w gorze :D Chyba cos nie bardzo pomaga, ale tez chyba nie szkodzi?! No nie wiem, wymienmy sie doswiadczeniami...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

[/b]WITAM WSZYSTKIE STARAJACE SIE KOBIETKI!!!!!!!!!!![b]
Mam nadzieje ze temacik starajacych sie wam sie spodobal??Ciesze sie bardzo ze juz tyle nas jest przynajmniej nie bedziemy same :D choc oczywiscie lepiej by bylo gdyby nas juz tu nie bylo zebysmy przeszly do tematu ciezarnych :D ale napewno niedlugo tam trafimy :D !!!!!Mam nadzieje ze bedzieci pisaly caly czas w tym temacie?
[b]POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZLE MAMUSIE I KOBIETKI DO BOJU!!!!!!!!
NIE MOZEMY SIE PODDAWAC!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 77  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]