Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Zdrowie kobiety

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam tak z ta dolegliwoscia,ze nie ma problemu z wyproznianiem,codziennie rano po kawie musze isc do ubikacji.Potem mam spokoj przez jakis czas,a gdy sobie cos tam zjem w ciagu dnia to wieczorkiem zaczyna mnie brzuch pobolewac,sa wzdecia,refluks...
    Juz do tego przywyklam.Moj maz rowniez.To on sprawil ze zaczelam w siebie wierzyc,a to bardzo wazne przy tej dolegliwosci.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

prosze doradźcie mi,mam to samo
W poprzedniej ciąży "jak reką odjął" luźne stolce znikły
ale poroniłam i sygnałem z organiuzmu była biegunka 5 dniowa-codziennie po wstaniu rano dopóki całkowicie jelita się nie opróżniły.Mogłam latać co 5 minut nawet,miałam na 6 do pracy to wstawałam o 3 już do tego okropne skurcze i gazy oraz dreszcze.
Miałam przepisane debretin ale stosując go nie zauważyłam różnicy i odstawiłam po wieściach o ciąży.

Teraz jestem w kolejnej ciąży,nie wiem czy ta choroba ma związek jakiś z dzieckiem i jego rozwojem,bo wiadomo jak mamy biegunke to dużo składników odżywczych tracimy w niej.
Wczoraj miałam luźną kupe-od niepamiętnych czasów bo jakieś 2 miesiące miałam luz od tego.
Dzisiaj czuje,że chyba również w jelitach się coś dzieje,mam gazy i nie wiem jak to opisać,po prostu czuje na końcu jelita,że zbiera mi się tam na biegunke znowu
Zaparć nie miałam,jedynie luźne stolce

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam mam zapytanie , jestem w 24 t/c wczoraj przy zalatwianiu zamiast kalu wylecial tylko sluz przezroczysto bialy z takimi lekko zielonymi nitkami !!!!!!!!!!!!!!!! co to moze byc ?????????? mam taki stres czy wszystko z dzidzia jest ok ze szok prosze o pomoc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Zdrowie kobiety

Strefa czasowa UTC [letni]